Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Together we'll fly someday...
nemlehet ugrálva lõni, és ugrás közben feküdni :D
és pattog a gránát ha lövöd.
és ha elteszed a defibrit nemkell aztán tölteni, és messzebre lehet dobni a medik packot
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Amugymeg akkor kérnék ide egy részletes leirást hogy mit lehet és mit nem,befogom rakni a belsõ oldalunkra és ha valaki nem tartja be akkor kick neki.
Irogathatsz itt bármit,de senkit nemfog érdekelni,tessék cselekedni<#eljen>#eljen>
www.czekoart.hu
Csak azt nem ertem, erre miert kellett varni x honapot ? Azert mert a tablazatban a 600-rol 200-re csokkentettek a Hp-jet a jarmuveknek, megvan egy nap alatt is.Hol van a javitas arrol, hogy ha pl kilovik a helinket, ne en oljem mar meg a sajat csapattarsam es hasonlo bugok orvoslasa, errol semmi hir.
Hol a hir a javitott serverkeresorol, mert a mai napig hasznalhatatlan ?
Ja tudom az ertelemsebbik fele fejlesztette az uj "aranytojast tojo tyukot" plusz a 15 penzes kiegeszitot is mar tervezgetik...
Az a baj az egyik alternativa warrock se hozta még a hozza fuzott remenyeket, de elobb utobb remelhetoleg.Abban nagyon gagyi a legi jarmuvek iranyitasa sajnos.
Na eleg volt az elore sirasombol, este mostmar tesztelem :)
szerintem
A jatek meg az usmc rangok alapjan van. <#pias>#pias>
ranks
De egy helis is beszurhatna egy hasonlot ide :)
szerintem
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nézd meg, megtudod mirõl beszélek.
jatszani azt oke, de filmbe
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Vietnamban szerintetek mitõl hullottak le a helik tele katonákkal, azért, mert a vieteke AK-kal lövöldözték õket és mivel a hasuk nem túl vastag simán ki lehetett szedni a katonákat a helikbõl.
Most majd végre a levegõ urainak is meg kell mad szenvedniük a pontokért!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gyorsan stratégiát váltottam :)
ez lett az eredmény. Pedig ide nem gyagyások járnak!:D
Ez a felperces ujraeledes, eleg vicces volt idaig is.
De ha valaki azt mondja van ra mod, hogy kikeruld az iglat helivel, akkor jo megtanulom, de ha nincs, akkor megy a kukaba ...
Irgum-burgum, milyen black day lett ebbol a valentin napbol, kereskedok feldugathajatok a feneketekbe a hulye sziveiteket :)
szerintem
www.czekoart.hu
egy kicsit azért a heliket sajnálom (de nem annyira<#hehe>#hehe>)
Most voltam fent egy Oman mapon és amcsiként kezdtem és már ment a kör,a hajón megvolt a kettõ repcsi,meg a heli is ott állt.:)
Na izibe beültem egy vadászgépbe és sorra szedegettem le az ellenfél helijét tökk könnyedén.Helirõl ennyit...Aztán felszállt az ellenfél két repcsije na mondom gáz lesz ha tényleg simán ki lehet szedni a repcsiket..És meglepõdtem,mert mindig amikor rámtapat egy repcsi simán kikerültem a hököviket és leráztam.(én sem tom,hogy hogyan)És valahogy nagyon ment a repcsi mert ki tudtam kerülni az iglat meg a többi légvédelmi szart.Na amcsi oldal után jött a MEC oldal.Bombázót féltem elvinni mert gondoltam nem leszek sokáig a levegõbe aztán elvittem a vadászgépet és ezzel simán szedtem ki a heliket meg a repcsiket és az igla néha betalált de azokat is levadásztam.Igaz végig akartak kickelni a serverõl mert kempeltem.:)Jah és bocs JCSR-KLegény és JCSR-Nosfer a kempért...
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
mutass egy olyan igazi háborút, ahol cirka 1-2 kilóméterre van egymástól 2 ellenséges reptér...naugye :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mert megint csesszett az ea kiadni tájékoztatot szokásszerint erröl is.
SoG TeeMeeee
elsõ ellenrepcsi, utánna szépen a légvédelmek (jó nagy szögböl kigéppuskázva az ember, majd bombával telibe, és robban is), majd stopper indít, van másfél percem garázdálkodni, utánna vissza felhokfelé és mehet elölrõl :)
ha belegondoltok, hogy alapvetõen milyen erejûnek kellett volna lennie a kasztnak és hogy mire kellett volna használni (gondolom mindenki látott háborús filmet, amiben egy géppuskás végigkaszál a terepen és mindenki hullik, mint a légy), akkor kellett ez a változtatás is.
A supportrol meg annyit hogy én toltam vele 105 órát eddig, föleg pkm-mel és nem értem hogy eddig mi baj volt vele. Mi vitte rá a fejlesztöket hogy erösitsenek rajta. Pont jo volt. nem kellett volna belepiszkálni.
Nagyon megváltozik véleményem szerint a harcmodor, és klán szinten uj taktikákat igényelnek igy a mapok.
SoG TeeMeeee
Akkor ahelyett, hogy a supportossal kezdene egy eselytelen harcot, inkabb hasra vagja magat es loni kezdni a helit, mert ugyis leesik...
szerintem