Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
pontosabban szállnak a rakétái, és könnyebb irányítani a tv rakétát.
Hát mit ne mondjak, sérülékeny lett a piciny helim. Azért a beharangozásokkal ellentétben nem véltem olyan veszettnek a helyzetet. Két halálos ellensége lett a helinek + az eddigi kiskocsi.
1. AA lényegesen pontosabb, minden kerülgetésem ellenére 50% körüli találati pontosság volt jellemzõ
2. Repcsi. No hát egy közepes repcsis, akit nem üldöz egy másik repcsi és képes kellõen lelassítani, az akkor szedi ki a helit, amikor nem akarja. BipBIP - elterelõ ki - 0.5 sec - BIPBIP - respawn képernyõ. De ez még csak a jobbik eset, mert ha jön a skilles pilóta, amelyik nem csipogtat, hanem gépágyúzik, az secperc alatt kinyírja a helit.
3. A stingerek lövedékét még mindig elég jól ki lehet kerülni, csak a helisek szempontjából hátrány, hogy gyorsabban tölt be a stinger mint a heli elterelõje.
4. Érdekesnek tartottam a tv raki hatótávolságának ilyen mértékû csökkentését. A patch elõtt is úgy voltam vele, hogy kb annyinak kellene lennie a hatótávnak, mint a stingernek-AAnak, ehhez képes jó ha 2/3ad annyi. Pozitívum, hogy valamennyivel jobban lehet a rakit navigálni, legalábbis úgy vettem észre, hogy közeli heli ellen nem kell akkora korrigációt számolni a raki tv képernyõn mutatott és valóságos röppályája között.
Ezek után jött a számomra még murisabb rész. Egy jó kis dalian után beváltott a szerver karkandra. Hát a support alap az annyira felkapott lett, hogy nem volt olyan sec, hogy ne futottam volna össze velük mind saját, mind ellen oldalon.
A sniper unlock egész jóra sikerült. Bár nem vagyok egy nagy sniperes, de az új fegyónak az a jó kis elfolytott hangja arra késztetett, hogy egy egész kört ezzel a kaszttal nyomjam végig <#eplus2>#eplus2>
Én személy szerint sokallom, hogy ennyire le lett butítva a heli, de azért sokakkal ellentétben nem hiszem, hogy annyira le kellene írni, mert egy kicsit más mentalitással egész jól használható.
helyszíni riportomat hallhattátok<#integet2>#integet2>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
De mire raereztem nyomtunk kb 8 kort, abbol 5-6-bol elso volt magasan a gunnerem.Teljesen mas taktikaval kell jatszani, szarra vertuk igy is a verlamakat, akik azt hittek majd meghozza a boldogsagukat az igla es tarsai...
/de meg kell hagyni nagyon felbosszantott ez az egesz, amit muveltek/
8 raketa a helibol, talan egy tankra eleg ami mozog, mert abbol a server a felet ugy gondolja, hogy nem talalta el en hiaba latom ugy.
Bar egy tunguska szembol, meg egy, igla, vagy ket igla eseten semmit nem lehet csinalni, vagyis meg nem nagyon jott ossze a manover.
A raketaknak lett tolo ereje, oldalba kap egy aztan olyaz lok a helin, de a repulokon is amit neztem, ami idaig nem volt ilyen eros.
Egy screenshotom se sikerult, bar talan ednek igen, de verzoo volt a szemtanunk milyen kort nyomtunk, aztan feladta pedig a masodik korben is megvolt az elso masodik hely.
sot genyo volt punisht nyomott szegeny gunnere, enye-benye verzoo, pedig bocsanatot is kert !
De az elso ket korben erosen gondolkodni keztdunk, hogy letoroljuk a fenebe a jatekot, mert nagyon eltoltak.Az teny vegre nem kell kuzdenunk a heliert, innen nezve piros pont, hogy elvettek a kedvunket, nem jott ossze.
De viszont nagyon nem hangoztattak, sot regen azt irtak nem is lesz javitva, de azon a 3 4 palyan amin jatszottunk, meg lett csinalva, hogy barhol lehet iranyita a tv-t a gunnerem legnagyobb oromrere, helik nem sokaig voltak az egen :)
Bar atlagolva sokkal tobb pontunk lesz, mert eddig nem pazaroltuk az iglakra a loszert, most ha van ott valaki, ha nincs kilojjuk, hogy ne legyen boldog meg veletlen se pistike, de hat a mai napon mindig volt ott valaki :)
Megyek es be is veszem a nyugtatom, bar teljes happy end-el zarult a nap :)
szerintem
-tRs-Landor
<#pias>#pias><#nyes>#nyes>
¥ xfire: kistekila
A sok lámpi most sniper (Én is ... <#hehe>#hehe>) ... tele vannak velük a pályák ...
Bár ma még lámasznájperként is sikerült tesztelnem az L96-ost ... Teccik :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kánaán
Elastic An-usZ Boys
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
P90 ... vegyes érzelmek, eddig akkor is a DAO a király ...
PKM ... na igen ... FMP lett :) Végre nem szór anniyra mint egy shoti :)
És bika is ... (Mint lentebb írtam, kilõttem a Cobra-ból a gunnert :) )
És a legrosszabb ... idáig egy pályán volt 1-2 sniper akit a gázos PKM-el kiszedtem, most viszont NINCS enemy ... Sarkin pl.: Felnéztem a TV toronyra és ott volt 3 Sniper, + még legalûbb 4 a környezõ tetõkön ... és már nem lehet észrevenni õket mert 1 lövés és kakukk!!!
Mondjuk nem ártott ez a Snipernek ... majd ha lecseng a láz, asszm elkezdek sniperre gyúrni :)
<#vigyor>#vigyor>www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hogy fogok én egy 20 perces war kör alatt 90 pontot összehozni.... Álá GBC ellen <#hehe>#hehe>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
én elég sok helit szedtem le pkm-mel, ahhoz képest....
sztem csak a pontosságával volt gáz...ha azt egy icipicit javították akkor korrekt lett, ha nagyon akkor már gáz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
futtatás
beír dxdiag
sound...hw acceleration basic...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Battlefield 2 v1.2 Incremental (82MB) csak az 1.2 es frissítést tartalmazza (annak éredemes használni aki 1.12 vel rendelkezik)
Azok kedvéért írom akik tanácstalanok a témában.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Forza.
én csak azt olvastam, h végre reálisabban sebez az AA rakéta :)
Forza.
Promi: igy van, sokan igyis mesterien bánnak a helivel/repülõvel és igy egy minimális esélyt kaptam/tunk! erre mondom h végre ... ettõl függetlenül a heli és a repülõ továbbra is halálos fegyver LEHET. Talán mostantól már nem 25 halál jut majd egy lelõtt repülõre nekem sem :)
Forza.
Az azért vicc, hogy amíg eddig a gyalogos bújt, ha meglátott egy helit, most majd a beszámolók alapján a helinek kell bújnia ha meglát egy gyalogot!!!
Már csak abban reménykedek, hogy a köv patch hoz valami hasonlót a földi páncélos egységekre is.
Majd a próbajáték után jön a beszámolóm is.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Anno a DC-rõl átszokni is igen nehéz volt, de már azt sem tudom, hogy ott hogyan mûködtek a dolgok. Szal ne féljetek, mert bár beletelik pár hétbe, de megint sok lesz az a rémálom, amitõl a legtöbben frászt kaptak (én is).
Asszem mostantol en is kotsog sniperes leszek.<#vigyor0>#vigyor0>
Kiporgetted az "ujratablat" <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
mellesleg nekem csak 82 mb volt a peccs.
Hajrá DICE, EA csak így tovább.<#hehe>#hehe>
Jobb szervereken ha spotted-olnak egy tankot, akkor a bombazo vagy a helis(ha topon van)megy es fuggetleniti.
Ezek utan kevesebb ilyen segitseget varhattok, es lehet a defriblivel vagy sniperrel tankot olni <#ravasz1>#ravasz1>
Annyit ernek el vele hogy a rutinosabb helis beall fedezekbe es lesbol irtja a nepet <#mf1>#mf1>
Akkor majd lehet korbecsokolni az uj peccset <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)