Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Sztem ez xar szerverbeállítás kérdése...Mindenkit egy oldalra pakol joinolásnál és nincs teambalance.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
visszahozták 0-ra az egyensulyt, ugyanis eddig a heliseknek KEDVEZTEK, ami most megszünt! ez nem azt jelenti, h a gyalogoknak KEDVEZTEK ...
ha - ahogyan Te állítod - a gyalogoknak KEDVEZTEK VOLNA, akkor a PK kiszedne a szaros apacsodból egy sorozattal 😊 és akkor most 1-2 honapig te is átéreznéd, amit mi már honapok óta érzünk: nincs(nem volt eddig) kiegyensúlyozva a game 😊
Forza.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Together we'll fly someday...
Lehet, hogy lámának tartatok, de nem tudom mi tegyek.
Segítsen valaki mert szétverem a gépem pedig nem tehet semmirõl.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Minek erõltetitek a helis, repcsis témát? EZ VAN!
Repultem egy palyan helivel, en vezettem, mondjuk vezetni azt nem tudok jol... de latom ramrapul egy vadaszgep lo mint az allat, nyomom a flare-t egy raketa eltalal, de a tobbit dodge-olom. Kezdek megnyugodni, hogy huhh nem is volt rossz, mire puff lelottek. Nezem, nagy boldogan a sajat repulonk koveti a masik repulot (ami az elobb engem kergetett) es vigan durrogtatja a kurva a raketait, amik persze engem talalnak el.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyébként szerintem ez most durván módosulni fog, több fog múlni a pilótán. Mert ugye eddig a gunner dolga volt, hogy kiszedjen minden veszélyes rakétást, dzsippet, tankot. Most végre nem ezek lesznek a fõ fegyverek heli ellen.
Eddig sajnos úgy volt, ahogyan írtad. Kissé tévhitben élt a BF2 világa, mert -mûködõ légvédelem hiányában- a heliknek kellett foglalkozni az ellenség helijeivel. Most már talán nem lesz ez feladatuk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyszerûen nem értem hogy mi jó nekik ebben hogy igy játszanak, ezért nem is játszom magyar serveren!!<#falbav>#falbav>
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
PT-6| Rodat
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Amúgy meg tudom DC-bõl hogy milyen helis voltál szal' szerintem a patch miatt nem lesz sokkal nehezebb dolgod.
Akinek meg nem tetszik a játék a patch után (a levegõ fenegyerekeire gondolok) azoknak nem muszály játszani. Ezt a patch elött sokszor megkaptuk mi is "gyaloghuszárok".
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
PT-6| Rodat
ha tudnád én hányszor mondtam már ezt :Ð
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezzel nem is lenne semmi bajom, hiszen így lenne reális. Mint már írtam én örülnék neki a legjobban, ha valósághû lenne a játék, hiszen az az igazán jó játék, amelyik olyan. Csak ezzel a javítgatásosdival nem vagyok kibékülve.
"Aki meg a demoval játszik javaslom rakja fel a teljest low grafikán."
Feltettem: minden low, minden off, mégis úgy szaggat, hogy ki sem látok a helibõl<#wow1>#wow1><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>.
Eddig minden patch után fontolgattam a játék abbahagyását, különbözõ okok miatt (szerverböngészõ tönkrebaszás, TV rakéta kép tönkrebaszás, csapattársat pirosnak látós TB, saját csapatot artizós kommanderes TB, grafikai teljesítményt TB, minimap kinagyítós elváltogatós TB, Zatar wetlands térkép TB )
A mai napig (akár el tetszik ismerni, akár nem) TELE VAN CSÚNYA BUGOKKAL AZ EGÉSZ.
TK rendszer, szavazás rendszer, kliensoldali találatjelzés, idióta autobalance probléma és mindegyikre legalább 3 jó megoldási javaslatot olvastam külföldi fórumokon.
Erre most kijön egy patch, amivel kiherélik a helit, kellõen megnehezítik a repcsizést, javítját az assaultot, snipert és a supportot, hányadékkeltõen kinézõ UAV jelenik meg fölöttünk 5 poligonból összerakva és boruljak le elõttük?
Lófaszt. Fél éve vagyok az EA fizetés nélküli bétatesztere és kicsit kivan a tököm. Egyikõtök sem gondolkodott még el azon, hogy konzolokra miért tudnak kiadni úgy játékokat, hogy nem kell patch-elni?
Lassan itt a második kiegészítõ, miközben az alapjáték még mindig BETA minõségû!
Gondolom nektek sem kell ecsetelni, hogyan nézne ki egy rendes patch. (aminek vannak hibaüzenetei nem csak patching failed) vagy.. láttatok már olyat, hogy UT2004 leáll? Én igen. Kb 3x két év alatt, mindháromszor részletes debug információval, amibõl nekem laikusnak is kiderült, hogy egy mutator okozta a hibát. Itt meg program kilép minden hibaüzenet nélkül....
Biztos én vagyok a buta, de én ettõl a patchtõl legalább azt elvártam volna, hogy a fent említett NAGYOBB BUGOKAT orvosolja. Nem, helyette csupa tweak, meg feature az egész. Hát kapják be, többet EA/DICE játékot nem veszek, az biztos.
Már nagyon sajnálom, hogy belekezdtem az egészbe...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem azt mondtam, hogy minden földinek a helikkel kell foglalkoznia! Én azt mondtam, hogy a helinek nem az a feladata, hogy csak a másik helivel foglalkozzon!!!! 1 fav-al simán lehet darálni a helit + kap 1-2 stingert és már vége is! És nem azt mondta, hogy nem akarják lelõni õket! Egyszerûen szörnyû amikor egy zászló alatt már 3x darálja végig a heli a brigát és az még arra sem képes, hogy egy rohadt antiarmorral kelljen fel!
PT-6| Rodat
Zero kicsit el vagy tájolva! Nem a pilótán múlik minden! Rengeteget számt,í hogy milyen a gunered! Ha egy alam akkor nincs sok esély! Ez már nem dc amiben elég volt 1 ember a helibe! Sokkal nagyobb csapatmunka kell, hogy az a rohadterõs ( amit simán le lehetett vadász pecs elött is ) helikopter fent tudjon maradni és tudja támogatni az földi csapatokat! 1-2 ember tévhitben van azzal kapcsolatban, hogy a helinek az a feladata, hogy a másikt helit megkeresse és azzal harcoljon! Hát marhára nem az, csak sajna jópár embernek az a mérvadó, hogy 2 heli harcoljon egymással és aki többször szedi le a másikat az a jobb! Nagy faszság! A heli támogató egység és nem 1-2 személyes rambó kommandó! A legnagyobb amikor helivel elkezdenek foglalni ugy, hogy alattuk már ott van 3-4 földi egység! Remek emberek az ilyenek csak ne egy csapatban legyek velük! 😊
A jó pilóta az aki összeszokottan tud harcolni a gunerrel, figyelmes a csapatára, támogatja azokat, és képes felmérni a terep adta lehetõségeket, hogy hogyan is tudná kikerülni a légelhártókat!
Szerintem!
PT-6| Rodat
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerintem
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
szerintem
" sok gyaloghuszar -> sok siras -> arra fele megy el a jatek."Te tényleg ekkora barom vagy? Eddig ez nem jött le az írásaidból. Helid/repülõd lila fellegeiben így elszálltál?"
Ha pl egyszerre kezdene el sirni mindenki, a helibuzi, a helikert, a gyalogos a bakancsaert, egyertelmu a gyalogosoknak kedveznek, a Tomeg ereje cimen, mert a tobbseget kell kielegiteni.Meg is tortent.
Ami itt el van tulozva azaz arty, nem mas.De ez is nezopont kerdese.
pl, Nezd mar meg hany gyalogos spottolja a repulot, szazalekuk kozelit a nullahoz, altalaban kik azok akik ezt megteszik a heli/repcsibuzik, akiknek epp nem jutott jarmu.Ahelyett, hogy pisztollyal lonek, spottolnak helyette es ha ertelmes a pilotajuk, akkor mar megy is ra, vagyis en igy mukodom.Nagyon sokszor, ha tavol van, vagy csak bug, hallom hogy enemy aircraft spot vagy epp amit mond, de semmi piros repcsit nem latok, egybol elojon fullra a terkep es nezem ki az aki meg sargan villog, mert valoszinu ott lesz a kornyeken.
Arrol, hogy kevesen csinaljak igy, nem tehetnek azok akik probalnak normalisan jatszani.
miert allna tavol, itt is az erosbb kutya b*szik 😊
szerintem
Császtok
személy szerint én minden jármûvel és minden kaszttal valamilyen szinten elvagyok. igaz, nem vagyok egyikben sem expert, de nem is esem kétségbe, ha véletlenül be kell ugranom a kilõtt pilóta helyére<#hehe>#hehe>, de az se baj, ha nem jutok jármûhöz.
úgy tûnik, vannak olyanok akiknek egy kicsit egyoldalúvá vált a játék, pedig nagyon sok lehetõség van még a tankon/helikopteren kívül.<#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy meg az igazán jó pilóták még mindig életben tudnak maradni és nem sirnak a légvédelem miatt, legalább nekik is van egy kis kihívás a játékban.
GameOverrr:
Ha a realitásnál tartunk akkor a heliknek egy tank lövéstõl darabokra kellene hullaniuk. A repülõk tényleg nem zuhannak le a valóságban olyan sokszor de miért? Azért mert nem pár száz méter magasan repkednek mint a játékban. Hidd el ha olyan alacsonyan repülnének a valóságban mint a játékban akkor sokkal több repülõ esne áldozatul a légvédelemnek.
Úgyhogy szerintem nem kéne sírniuk a heliseknek egyáltalán. Annyira nem lett megnehezítve a dolguk csak most kell egy kis tudás is a vezetésükhöz.
Aki meg a demoval játszik javaslom rakja fel a teljest low grafikán. Próbálja ki a játékot hogy mit változott a demo óta és utánna lehet okítani a népet hogy szerinte miért szar és miért jó!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ahogy nézem, itt jópáran kissé el voltak szállva maguktól. Egy pilóta akkor jó, ha: 1. nem zuhan le, 2. nem lövik le, 3. öl valami hasznosat.
Na, eddig, mivel a kettes pont automatikusan teljesült (helit le lehetett lõni: repülõvel, helivel, dzsippel; repülõt: repülõvel), ebbõl következõen a hármas is. Ha valaki nem zuhant le, nyugodtan elhihette magáról, hogy jó pilóta. Na, ez sajnos nem így van. Lehet elkezdeni hozzászokni.
Végre.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
<#nyes>#nyes>