Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem azért hogy az adminokat itt basztassam, hiszen nem lehet mindig valaki fent a szerveren, meg asse tudom, hogy a szerverszabályok szerint ilyenkor lehet-e ilyet csinálni...csak tanulságként írtam le<#rolleyes>#rolleyes><#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ki ne találd már! Ez az, amitõl hülyét tudok kapni. Amikor az idióta support/medic arra nem képes, hogy megnyomja a tûzgombot és ezáltal eldobja a pakkját. NEM, inkább percekig állunk egy helyben(én jobb esetben körözök körülötte, hogy legalább a mesterlövészek ne engem szedjenek le)és várjuk, hogy szépen laaaaaaaaaasssssssssaaaaaaan feltöltõdjön, aminek fel kell.
Hányszor jártam már úgy, hogy mondjuk egy háztetõrõl C4-el vagy antitank rakétákkal vedtem egy zászlót, leugrottam lõszerért, aztán mire 5 perc alatt sikerült feltöltõdnöm begördült egy tank és mindkettõnket szitává lõtt. Pedig ha az a drága supportos odabaszta volna elém a pakkot, simán lett volna idõm visszamászni a háztetõre és még mindig élnénk.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Elõferdûl hogy kevesen vagyunk, igaz én patch óta max 1x játszottam.
Elastic An-usZ Boys
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tegnap beirtam a jatek keresojebe EA EU, kidob vagy 20-40 szervert, es olyan mintha szinkronba mennenek, 90%-an ugyanaz a map megy, nem tudom, hogy csinaljak.Sot tegnap a magyarakon is harman is egyszerre karakand, ha jol emlekszem.
szerintem
Elastic An-usZ Boys
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Inkabb kellene jo par szerver hasonlo neven.Ide gyertek BC-s lamak jatszani, es akkor nem a sok normalisan jatszo embernek kellene szervereket keresgelni.Bar sajna az utobbiak vannak kissebbsegben.
Mult heten wake island palyan nem tudtunk felszallni helivel, mert az ellen artija folyamatosan szetlotte, kozben egy repulo ontotta rank a bombat.Igazabol megszuletni se volt nagyon idonk nem, hogy leloni.Persze mar volt pontunk a szigeten ott is megszulethettunk volna.Egyertelemu a helit nem akartak, hogy felszalljon.Nezem van az ellennel ket admin is. Elkezdtem magyarazni, hogy tegye mar ki azt a ket idiotat, erre annyi volt a valaszuk, nem tiltott semmi sem.Ja mondom jo, nem emlekeztem a betolto kepernyon mi volt irva.Bar szerintem kamuztak, de hat ok a nagy ADMINOK.
Na utana eleg sok screenshot keszulhetett volna rolam, ha lett volna elfoglalhatatlan bazisuk az tuti.
De majd megjegyzem az ilyen serverek nevet, mert itt eleg nagy nepszerusegnek orvendhetnek es mar mehettek is oda.
szerintem
Nálam az a szokás, hogy ha 2. spawn-ra is ott eszi a fene õket és BC-znek, és a tetejébe még le is lõnek akkor lépek is ki azonnal, elvégre van még a favoritok közt jónéhány szerver, ingyen freget nem adok senkinek... fõleg ha még visszalõni se nagyon tudok. A szabályok pedig arra valók, hogy meglehessen szegni õket, elég sokan élnek belõle sajnos.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
szerintem
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerintem
Azt a tortenetet ismerem, hogy a squadok atlagat ?Es ha csak pl egy squad van 2 taggal akkor pl 120+80/2 pontot egybol kap, vagy ez leosztva a teljes csapatra ?
na meg meg mi sok masert ? pl csomagjabol javit valaki stb.
Kicsit elkezdett bosszantani, hogy az esetek 60 %-ban mindig a 4. vagyok./en lama statvadasz :)/
Elso a gunnerem, masodik az ellennel valaki a harmadik lennek en, de ilyenkor mindig tobb pontja van a commanderunknek.Persze mi mindig squadba vagyunk, aztan egyik palyan csak azert se, egybol harmadik lettem.Gondoltam bevallt a trukkom.Kovetkezo korben csak 1 percig voltam squadba mig ujraeledt bennem a gunner, de ismet csak negyedik voltam a commander miatt, pedig a kor vege elott feloszlattam.
Barmilyen pontos leiras, ha valakinek a birtokaban van, ne tartsa vissza.
szerintem
Nekem is volt egyszer global bann, én accot-is újat kellettem csinálni....
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezt írja ki. Nincs semmi mod a játékon, és eddig még interneten sem játszottam vele. Mi lehet a baj?
egyébként nagyon bejön ez az infantry kupa, valahogy fair-ebbnek tûnnek ezek a meccsek, hogy nincs arty, uav, meg apc, ami irtja az embert születése pillanatában<#rolleyes>#rolleyes><#worship>#worship>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a snipernek ara kéne plusz pont hogy ha kiszedi a commandert
a maradék kettõnél már nehéz kitalálni értelmes dolgokat <#confused>#confused>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Köszi mindenkinek aki segített benne, de legfõképp az áldozatoknak... <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)