Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha bruce banner bedühödik, hulk lesz belõle, ha hulk bedühödik, akkor chuck norris lesz belõle<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
transzport-akkuraszi király<#worship>#worship>
<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Minden jog fenntartva!
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
még a medálokkal meg ribbonokkal is gondban vagyok, mert nehezen tudom rávenni magam, hogy mittomén egy körben csak heal-pontot gyûjtsek. ha kilõ egy apc, elborul az agyam és AT-vel jövök vissza...<#boxer>#boxer><#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya>
Ha csak a memberlist kell, flash nelkul.
Together we'll fly someday...
néztem a gameslave.co.uk -on de ott sem lehet ez alapján listázni 😞(( szerintem nincs is ojjan stat szerver ami tud ijjen kitétel alapjámi listát csinnálni ..... SZAR EZ AZ EGÉSZ EA RANGLISTA ÚGY AHOGY VAN!!!<#boxer>#boxer>
bocs.. <#vigyor2>#vigyor2>
PT-6|GSJinn
tökmindegy, úgyis mindenki kipróbál mindenféle kasztot, ne mondd már, hogy van olyan aki csak sznájpol mióta kijött a játék, és ezért 75%-os az accuracy-ja...úgy mindennel együtt értem, ami nekem 23,90valamennyi%, abból mennyi a legtöbb? van akinek mittomén van 40%-os accuracy-ja???<#confused>#confused><#wave>#wave>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
de egyébként a választ télleg hüjén írtam, mejakulpa<#lama>#lama>
nemmindegy hogy mijjen fegyverrel nézed az accu-t meeer sznipával meg ûber<#lama>#lama>pkm-mel más minnha szubmásingánnal lõnél
taglistájuk érdekelne de az nemmûxxik az ûberfasza szép kis honlapjukon 😄DD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Persze a dice programozok be akartak bizonyitani, igen is mar talal az igla, ha barhol lett volna egy "repulo" celpont a palyan tuti beletrafal, ilyenkor ugralni se szabad nagyon magasra 😊
szerintem
Ott találsz 1 forumot és oda beilleszthetsz képeket ha gondolod. Én fix rátolok az illetõre 1 bann-t ha admin progi közelébe jutok.
Elastic An-usZ Boys
Bar a kepen semmi repulo celt nem latni
szerintem
na meg mar hatrafele sem indul el a raketa.
De ami meg igen bosszanto, pl ralovik a balckhawkra, de mielott odaer 1 centivel elotte kilovika helit, erre vesz egy 90 %-os kanyart es belemegy masba.Szerintem oda kellene vesznie a raketanak, mint barkinek aki a robbanas kozeleben van.Netan tovabb menni egyenesen, de nem ujbol celt keresnie a masodperc toredeke alatt es azt eltalalni.
Bar nem tudom szerver lag, vagy valtoztattak a patchben, vagy csak felnottem a feladathoz, de egyre surubben sikerul tulelni a tunguskat is, ha latom hol van.
szerintem
-tRs-Landor