Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerintem
szerintem
egyébként hõcsapdák lennének, ha repülök, akkor ilyenek közelében szoktam elhúzni, ha a sípolást már unom, és nincs flare-em<#smile>#smile>, mert az ellenség rakétája azt fogja be
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nnna ezek a ratyi égõ gecik minek a játékban nem elég hogy full szar helyekre rakták az AA-kat de még a biztonság kedvéért bebasznak ilyen fasságokat hogy tényleg hasznavehetetlenek legyenek eme nemes cselekedetek <#szomoru2>#szomoru2>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
háát én vhogy eddig ezt nem vettem észre
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
JCSR-Apache, JCSR-Wolfguy, Alma, Flatline, Gameover, meg még sokan, de nem tudom kik még.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
<#nezze>#nezze><#wink>#wink>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
* Improved Server Stability
* Adjusted handling of the Tiger attack chopper
* Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons
* Adjusted deviation on MG36 and PKM to be in line with other support weapons
* Increased rpm from 600 to 900 on the P90
* Fixed Lock on error on certain Oil towers
* Fixed a Great Wall Exploit
* Fixed exploits on Dragon Valley and Karkand
ennyi. <#violent>#violent>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Kérdés Ki szokott helizni sokat
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
alias Darken
És nem mellékesen köszönjük a GBC-s srácoknak, hogy beugrottak a Hordába és kisegítettek minket pár emberrel!<#integet2>#integet2>
Horda Maki!:D