Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvettem ma az EF-t a MM-ben. Majd mikor inditanám az EA downloadert, hogy letöltsem, egy hibaüzenettel szolgál. Bejön a downloader ablak fekete háttérrel és valamilyen "Core"-ral van baja. Szal egy piros x és Core van a megnevezéshez irva. Mi lehet a baja???

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

FCH kari
ne hogy igy járj te is transzport király😊) hehe

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari

alma2
Hehehe, tudtam en, hogy fel kell dobni az temat, mert a diceos fiuk olvassak rendesen az sg-t.De azert gyorsasagukkal megleptek 😊

Pont az elobb jatszottam a EU forceos helivel ugy igazan, hat az felborulok, meg a nem adok gazt csak zuhanok bug eleg zavaro, de valaki meg a tv missile-t is magyarazta, bar annal semmit nem tapasztaltam a kb 3 loves utan.
valaki ?

szerintem

FCH kari
kostogacc kicsirigó???????ja eggyel lentebbi is neked szol!😊piros kiemeltböl arra következtettem hogy van még más javitás is amit nem forditottak le😊

FCH kari
ezt szerinted honnam kopiztam??"De tartalmaz még egyéb hasznos javítást is. Jó játékot hozzá!"

ZOLCHI
Sziasztok!
Tegnap olvastam az easy klánnal kapcsos hszeket!
Sajna tényleg feloszlott a klán.A mult pénteki GS.Bf2 vs EASY wart természetesen a GS nyerésének számítottuk.Ezt asszem Runinggal tegnap tisztáztam. Tekintettel az Infantry cup résztvevõire,nem hagyjuk félbe a cupaszereplést. Van még agy mecsünk a csoportban az AvP ellen.
Összekapom a csapatot,hogy le tudjuk játszani ezt a wart és ezzel lezárhetjuk a dolgot.
Elnézést kérek minden érintettõl a kellemetlenségekért!
Sry.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

joebacsi
lol, épp mostanában gondolkodtam azon, hogy milyen pöpec lenne, már ha egy kis black&white-ot kevernének a commander módba 😊
így lenne mindig egy isteni keze, amivel elfenekelheti, meg hajigálhatja a mappon a rakoncátlankodó pléjereket 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ZOLCHI
<#bee1>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

leveskocka
nem latom az uj peccsben a commander uj fegyveret,a fuvescigit
mondjuk,lehetne latomasa tole a csavonak,pl.tudja majd,hova artyzik a masik😊

jah es tudna befojasolni mentalis energiaval a csapattersait😊
leveskocka
nemtom venget mi lepi meg ezen😊
uHs Gerzson
Schrankosan válaszolt <#integet2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mi a probléma Schrank? <#fejvakaras>

schrank
"- Nagyobb szerver stabilitást
- Az Euro Force-os Tiger támadó heli irányításán korrigáltak
- A support kasztnál a lefekvés után nagyobb késedelmi idõ van míg elkezdhetsz lõni
- Növeltél 600-ról 900-ra a tûzgyosaságát a P90 Anti-tank fegyvernek
- Fixálták a befogását légvédelmi löveggel az égõ olajtornyoknak
- A Dragon Valley, Strike at Karkand és a Great Wall pályákon is javítottak apróbb hibákat
- Korrigálták az MG36 és PKM support kaszt fegyvereinek hatékonyságát"
a bf.hu-ról loptam mert egyesek nem csak angolul nem tudnak (én se<#miaz>) de hogy még magyarul se <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nm. Segítem játékos társaimat ahogy tudom <#wave><#law>

mNzJean
Haleluja EA DICE<#worship> , vége a supportjóskák rémuralmának , ismét keménykedhetek a jó kis assi fegyverekkel<#violent>. Reszkess Csacsy jövök..<#eplus2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

FCH kari
köszi😊)

uHs Gerzson
thx az infot

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ezzel arra utalnék hogy nem csak a support kasztot piszkálták meg hanem amiket leírtam azok is hasznos javítások.

Egyébként akit érdekel BF3 2142 új videó erre

FCH kari
"De tartalmaz még egyéb hasznos javítást is. Jó játékot hozzá!"mit tartalmaz még?? info hiányban szenvedek! légyszi-légyszi<#nemtudom>

ewuk
hm már mindenki eredetivel tolja? vagy hova tûntek az emberek a tört szerverekrõl?
Az lesz, de azzal annyi a probléma hogy Morfi csinálja és pontosabban õ csináljak 7 magyar ranked szerveren a frissítést és ez sztem holnap délután estére lesz csak meg. Addig maradnak a külföldi szerverek

uHs Gerzson
Következö teendö hogy frissited a 7TH szerverét hogy kiélvezük az új "elönyöket" <#eplus2>

FCH kari
Uj pöcs!! ezt most meg üneplem egy pohár kolával😊

Jelentem kitettem a battlefield.hu-ra is az 1.22-rõl a tudnivalókat magyarul!!!
Csak lenne már szerver is 1.22!!<#hehe>
Legalább vége a support kasztos uralomnak<#violent>

elõbb megnéztem a statját, ezért mondtam hogy õt még nem láttam játszani, leveskocka ezért mondta hogy miért töröltem ki, mert kitöröltem.

uHs Gerzson
nm 😉

FCH kari
köszi már meg is van😊

uHs Gerzson
Link1
Link2

😉

uHs Gerzson
alant írtam hogy 9Mb mit vártál? 100Mb-s bug patchet? 😊

FCH kari
türelem rozsát terem😊

Crem
EA downloader-el már le is szedtem...

De...

8992Kb...

mi ez? szöveges dokumentum?😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
hát ha vársz keresek még linkeket én amugy regisztrálva vagyok...

FCH kari
ide regisztrálni kellene?

SigS
"within the next few hours" - par oran belul??? <#conf>
Eddig semmi hir rola, mostmeg hirtelen felebredtek teli almukbol?
Remelem megjavitjak hogy ne 10 percig toltsek be egy palyat es utana kiaxxon a szerver... <#mf3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

uHs Gerzson

FCH kari
jo neked, én is olsvasom csak egy mukkot sem értek velöle😞 (nagyon tudok olvasni angolul meg más egyéb nyeleveken is😊)

HunnernesKonge
A #69728 -t olvassátok úrja plz mert szerkesztettem. Köszi.
uHs Gerzson
nem maradtál le semmiröl fél órája olvastam a hírt 😊

FCH kari
akkor jo😊

uHs Gerzson
flent lesz a EA FTP-jén ahonnan az eddigi patcheket is le lehet szedeni de biztos lesznek oldalakon fent majd linkelek be párat.

HunnernesKonge
Még friss (20perces max)<#hehe><#hehe><#hehe>

Azoknak akiknek nincs EA downloaderük: Feltettem az 1.22 incremental setup exejét a megauploadra BF2 1.22 incremental A baj az hogy a 200slot amit a magyarok kapnak foglalt. Tudtok mondani más feltöltõtárhelyet?
FCH kari
le vagyok maradva????? má megint uj pöcs??

HunnernesKonge
Akkor passz 😞 Én olvastam Gerzson hozzászólását,bejelentkeztem és ott volt.<#nemtudom>
ERykk
ez sem segitett😞((

HunnernesKonge
Jelntkezz ki,majd úrja be. Az talán segít.
-----------------------
Nekem akkor is azt írja hogy 8,992 Kbyte szóval <#banplz>
Szerkesztve: Jah hülye EA a vesszõt csak helyiértékjelölõnek használja?
schrank
mondjál olyan bugot ami komoly hibának számít <#confused>

vsly
Az a nagyszerü ezekben a patchekben,hogy mindig a legutóbbi patchek hibáinak a felét igérik meg a patchjavító patchben.Végül csak a megigért javítások felét kapjuk meg és pluszba kapunk mégtöbb hibát.Ezzel a hozzáállással csak egyre több hiba lesz a játékban.
Én már azon se lepõdnék meg,ha fizetni kellene a patchekért...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

ERykk
Nekem nem is látja..Az miért van?

schrank
az mit takar pontosan hogy a géppuskák szórását korrigálják hogy nem lesz ilyen pontos mert az nagy fasság lenne mert csak fekve pontosak álva guggolva szart sem érnek <#gonosz3>