Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Pont az elobb jatszottam a EU forceos helivel ugy igazan, hat az felborulok, meg a nem adok gazt csak zuhanok bug eleg zavaro, de valaki meg a tv missile-t is magyarazta, bar annal semmit nem tapasztaltam a kb 3 loves utan.
valaki ?
szerintem
Tegnap olvastam az easy klánnal kapcsos hszeket!
Sajna tényleg feloszlott a klán.A mult pénteki GS.Bf2 vs EASY wart természetesen a GS nyerésének számítottuk.Ezt asszem Runinggal tegnap tisztáztam. Tekintettel az Infantry cup résztvevõire,nem hagyjuk félbe a cupaszereplést. Van még agy mecsünk a csoportban az AvP ellen.
Összekapom a csapatot,hogy le tudjuk játszani ezt a wart és ezzel lezárhetjuk a dolgot.
Elnézést kérek minden érintettõl a kellemetlenségekért!
Sry.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
így lenne mindig egy isteni keze, amivel elfenekelheti, meg hajigálhatja a mappon a rakoncátlankodó pléjereket 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
mondjuk,lehetne latomasa tole a csavonak,pl.tudja majd,hova artyzik a masik😊
jah es tudna befojasolni mentalis energiaval a csapattersait😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
- Az Euro Force-os Tiger támadó heli irányításán korrigáltak
- A support kasztnál a lefekvés után nagyobb késedelmi idõ van míg elkezdhetsz lõni
- Növeltél 600-ról 900-ra a tûzgyosaságát a P90 Anti-tank fegyvernek
- Fixálták a befogását légvédelmi löveggel az égõ olajtornyoknak
- A Dragon Valley, Strike at Karkand és a Great Wall pályákon is javítottak apróbb hibákat
- Korrigálták az MG36 és PKM support kaszt fegyvereinek hatékonyságát"
a bf.hu-ról loptam mert egyesek nem csak angolul nem tudnak (én se<#miaz>#miaz>) de hogy még magyarul se <#papakacsint>#papakacsint>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyébként akit érdekel BF3 2142 új videó erre
Csak lenne már szerver is 1.22!!<#hehe>#hehe>
Legalább vége a support kasztos uralomnak<#violent>#violent>
De...
8992Kb...
mi ez? szöveges dokumentum?😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Eddig semmi hir rola, mostmeg hirtelen felebredtek teli almukbol?
Remelem megjavitjak hogy ne 10 percig toltsek be egy palyat es utana kiaxxon a szerver... <#mf3>#mf3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Azoknak akiknek nincs EA downloaderük: Feltettem az 1.22 incremental setup exejét a megauploadra BF2 1.22 incremental A baj az hogy a 200slot amit a magyarok kapnak foglalt. Tudtok mondani más feltöltõtárhelyet?
-----------------------
Nekem akkor is azt írja hogy 8,992 Kbyte szóval <#banplz>#banplz>
Szerkesztve: Jah hülye EA a vesszõt csak helyiértékjelölõnek használja?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én már azon se lepõdnék meg,ha fizetni kellene a patchekért...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu