Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don\'t panic
Ugy tudom ebbol meg viszont /ami ezt a processzort tartalmazza/, meg nem gyartottak olyat, de lehet, hogy nem is kell, nekem meg nem volt szuk keresztmetszet ez az uj kartya, bar en csak hobbi szinten tolom.
Azert annyit nem segit a procidon, 1-2 fps-ert nem hiszem, hogy egy suket ember ilyet venne, inkabb vegyen ennyi penzert egy jobb procit 😊
szerintem
Ezen tudnia kell!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Ezidáig a repülõ legerõsebb fegyvere a golyószoró volt. Ezzel tudtad legjobban lelõni a másik repcsit. Viszont ehhez tudni kelett manõverezni. Ugyanúgy az üldözött oldalról trükközni.
Most meglátod az ellenséget, kilövöd a 6db rakétát és vége. Legrosszabb esetben egy kill asist...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
a kettõ nem függ össze? 😊
végre kezd talán normális dogfight szaga lenni a dolognak, és nem (csak) az a különbség pilóta és pilóta között, hogy melyikük kempel jobban 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha studió munkára kellene akkor egy ilyet vennék:
cirka 70.000.-ft.
Az alaplapi integrált hangkártyák SOHA nem tudják visszaadni azt amit a fejlesztõk "megálmodtak". Max. a botfülüeknek...
A leg töketlenebb helyzetbõl is ki lehet lõni a másik repcsit. Örülnek is a lámák neki!😄DDD
persze ha valakinek ablakon kiszórandó pénze van...<#ejnye1>#ejnye1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azért ez IS elég nyomós ok.😊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Crem megjegyeztem neked egy pilota nevet, bar most nincs nalam, de egyszer sem birtam leloni repcsivel 2 kor alatt, o mec repcsival volt a gulf of oman-on.
Nem hittem a szememnek.
Bar utana egyutt jatszottunk helivel, ko kovon nem maradt bar ott mar nem volt olyan ugyes. igen jo arcnak tunt.
Ha ki akarod probalni mit tudsz ellene, este beteszem ide a nevet.Az a vicc az egeszben, ha emlekeim nem csalnak max 30 orat repult, es mar regota ez a nickje.
szerintem
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
De ne schrankkel kezd, o eleg nagy falat lesz 😊
szerintem
Kicsit más...
Valaki használ vagy látott ilyet játék közben?
Marha jókat olvasok róla, de azért gondolom a gyártók kicsit elfogultak a saját dolgaikkal kapcsolatban.
Összehasonlításként azonban annyit el lehet mondani róla, hogy míg az 1989-ben megjelent elsõ SB hangkártyák 100 ezer tranzisztort tartalmaztak és 1 millió utasítást végeztek el egy másodperc alatt, az 1998-as siker az SB Live! 2 millió tranzisztorral lett szerelve, addig az X-Fi kártya 51 millió tranzisztort tartalmaz és másodpercenként 10 000 millió instrukció elvégzésére képes. Ez nemcsak a hangminõségben okoz hihetetlen változást, hanem (és talán ez az egyik legfontosabb tulajdonsága) szinte nullára csökkenti a processzor használatot a kártya részérõl. A játékosoknak pedig, ez nem egy elhanyagolható szempont.
Az új hangkártyával elõállított hang hihetetlen élményt nyújt. A Creative jelszava, pedig tökéletesen illik az új technológiához: "Hear to believe".
Ebben a topicban farkas törvények uralkodnak!<#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
pl van itt egy mindenki kedvence fiatal baratunk is, itt o a JANI, holott a valo eletben meg nem is szobtiszta. Van ez igy 😊
szerintem
Utana csak tovabb futtattam a vonalat. De elbukott az elmeletem a jarmuvek hianyaval mesor szerint, de szerintem siman benne voltak az EU-s jarmuvek is az elobbi patchben, mint mar volt ra pelda a SF eseteben.
Ne má te is az EAtol vetted meg, nalunk is o forgalmazta :p
szerintem
Tudod mit alba nem kivanok neked rosszat csak, hogy sokat talakozzunk a jatekon belul ugy, hogy mindketten helibe ulunk, persze nem ugyanabban.
Igy a kerdeseid utan, talan meg a monitort is kikapcsolhatom 😊
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
eladó még a GAZ a kertvégében <#papakacsint>#papakacsint>
z utobbi csak kitalacio, de van valosag alapja 😊
szerintem
Azert egy probat megerne, pl akinek nincs meg hivatalosan bepakolja a palyakat a megfelelo helyre, vajon minden esetben eljut e az EA kozponti agyaig, hogy nincs meg neki.
Neha azt se tudja kibogaraszni a szerver, milyen rangod van, lehet, hogy az elobbit sem sikerul mindig.
Bar az EF meglete accounthoz kotott dolog, mig a tobbi sallang kulon van kezelve.
De a sok raeros fiatal, gondolom mar probalkozott ezzel es ha ment volna, mar tudnank rola 😊
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A pilóták közt említeném még RambO-t, Norboss-t,és Pharolas-t is!
Uff <#wave>#wave>
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
talan meg ott a same version se segit.
Szoktunk nyomin ef-es szerveren is haverommal, neki viszont nincs meg, de csak addig amig nem jon valameiyk EF-s palya.
szerintem
az SF-et is csak az adta el, hogy át lehetett hozni az alapba a fegyókat<#shakehead>#shakehead>, ami az EA (és a játéktörténelem) egyik legmocskosabb húzása volt. szerintem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De azt hiszem nem is keserednék el ha kivágna, van még szerver amin lehet játszani. Sõtt, úgy fest hogy inkább az EFesbõl van kevesebb.
Elastic An-usZ Boys