Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
don\'t panic
Ugy tudom ebbol meg viszont /ami ezt a processzort tartalmazza/, meg nem gyartottak olyat, de lehet, hogy nem is kell, nekem meg nem volt szuk keresztmetszet ez az uj kartya, bar en csak hobbi szinten tolom.
Azert annyit nem segit a procidon, 1-2 fps-ert nem hiszem, hogy egy suket ember ilyet venne, inkabb vegyen ennyi penzert egy jobb procit 😊
szerintem
Ezen tudnia kell!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Ezidáig a repülõ legerõsebb fegyvere a golyószoró volt. Ezzel tudtad legjobban lelõni a másik repcsit. Viszont ehhez tudni kelett manõverezni. Ugyanúgy az üldözött oldalról trükközni.
Most meglátod az ellenséget, kilövöd a 6db rakétát és vége. Legrosszabb esetben egy kill asist...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
a kettõ nem függ össze? 😊
végre kezd talán normális dogfight szaga lenni a dolognak, és nem (csak) az a különbség pilóta és pilóta között, hogy melyikük kempel jobban 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha studió munkára kellene akkor egy ilyet vennék:
cirka 70.000.-ft.
Az alaplapi integrált hangkártyák SOHA nem tudják visszaadni azt amit a fejlesztõk "megálmodtak". Max. a botfülüeknek...
A leg töketlenebb helyzetbõl is ki lehet lõni a másik repcsit. Örülnek is a lámák neki!😄DDD
persze ha valakinek ablakon kiszórandó pénze van...<#ejnye1>#ejnye1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azért ez IS elég nyomós ok.😊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Crem megjegyeztem neked egy pilota nevet, bar most nincs nalam, de egyszer sem birtam leloni repcsivel 2 kor alatt, o mec repcsival volt a gulf of oman-on.
Nem hittem a szememnek.
Bar utana egyutt jatszottunk helivel, ko kovon nem maradt bar ott mar nem volt olyan ugyes. igen jo arcnak tunt.
Ha ki akarod probalni mit tudsz ellene, este beteszem ide a nevet.Az a vicc az egeszben, ha emlekeim nem csalnak max 30 orat repult, es mar regota ez a nickje.
szerintem
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
De ne schrankkel kezd, o eleg nagy falat lesz 😊
szerintem
Kicsit más...
Valaki használ vagy látott ilyet játék közben?
Marha jókat olvasok róla, de azért gondolom a gyártók kicsit elfogultak a saját dolgaikkal kapcsolatban.
Összehasonlításként azonban annyit el lehet mondani róla, hogy míg az 1989-ben megjelent elsõ SB hangkártyák 100 ezer tranzisztort tartalmaztak és 1 millió utasítást végeztek el egy másodperc alatt, az 1998-as siker az SB Live! 2 millió tranzisztorral lett szerelve, addig az X-Fi kártya 51 millió tranzisztort tartalmaz és másodpercenként 10 000 millió instrukció elvégzésére képes. Ez nemcsak a hangminõségben okoz hihetetlen változást, hanem (és talán ez az egyik legfontosabb tulajdonsága) szinte nullára csökkenti a processzor használatot a kártya részérõl. A játékosoknak pedig, ez nem egy elhanyagolható szempont.
Az új hangkártyával elõállított hang hihetetlen élményt nyújt. A Creative jelszava, pedig tökéletesen illik az új technológiához: "Hear to believe".
Ebben a topicban farkas törvények uralkodnak!<#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
pl van itt egy mindenki kedvence fiatal baratunk is, itt o a JANI, holott a valo eletben meg nem is szobtiszta. Van ez igy 😊
szerintem
Utana csak tovabb futtattam a vonalat. De elbukott az elmeletem a jarmuvek hianyaval mesor szerint, de szerintem siman benne voltak az EU-s jarmuvek is az elobbi patchben, mint mar volt ra pelda a SF eseteben.
Ne má te is az EAtol vetted meg, nalunk is o forgalmazta :p
szerintem
Tudod mit alba nem kivanok neked rosszat csak, hogy sokat talakozzunk a jatekon belul ugy, hogy mindketten helibe ulunk, persze nem ugyanabban.
Igy a kerdeseid utan, talan meg a monitort is kikapcsolhatom 😊
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
eladó még a GAZ a kertvégében <#papakacsint>#papakacsint>
z utobbi csak kitalacio, de van valosag alapja 😊
szerintem
Azert egy probat megerne, pl akinek nincs meg hivatalosan bepakolja a palyakat a megfelelo helyre, vajon minden esetben eljut e az EA kozponti agyaig, hogy nincs meg neki.
Neha azt se tudja kibogaraszni a szerver, milyen rangod van, lehet, hogy az elobbit sem sikerul mindig.
Bar az EF meglete accounthoz kotott dolog, mig a tobbi sallang kulon van kezelve.
De a sok raeros fiatal, gondolom mar probalkozott ezzel es ha ment volna, mar tudnank rola 😊
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A pilóták közt említeném még RambO-t, Norboss-t,és Pharolas-t is!
Uff <#wave>#wave>
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
talan meg ott a same version se segit.
Szoktunk nyomin ef-es szerveren is haverommal, neki viszont nincs meg, de csak addig amig nem jon valameiyk EF-s palya.
szerintem
az SF-et is csak az adta el, hogy át lehetett hozni az alapba a fegyókat<#shakehead>#shakehead>, ami az EA (és a játéktörténelem) egyik legmocskosabb húzása volt. szerintem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"