Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, ne nézze állandóan a publikot, de akkor ne szólja le õket, ha nem is segít, csak fikázni tud.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Nem így mûködik.Aki kéri anak segítünk.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Már mutattam milyen a svédeknél a BFHQ.se, olyan egy ilyen kommunikáció a playerekkel, vagy pl itt a www.counter-strike.hu õk is nagyon jól csinálják ezt.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
S nem támaszkodhat állandóan azokra az emberekre mert õk sem lesznek ott mindig s a stafétabotot mindig átadni a legmegfelelõbnek, amikor átmentetek COD-ra akkor azoknak kellett volna átadni akik még maradtak s nem csak ide-oda lézengenek.
Az inf s con kétté kelett volna venni s nem egy kézben más 5 emberrel játszani amiben csak 1 vonalban végig kell menni a zászlótól zászlóig egy pöttyet bonyolult annál.
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
btw tudom senkit nem érdekel,de anno a HEG indulásakor én is részt vettem egy gyakon a Wilda ellen(aki ismeri õket ismeri,aki meg nem:a legnagyobb lengyel csapatok közül az egyik),aztán kilógattak,mer' a skillel még túl sok gond nem is lett volna,csak egy sírós 16 éves kissrác voltam...most meg már az a kevés skill sincs meg,viszont a sírás megmaradt<#idiota>#idiota>
ad:ha NETÁN valamikor az elkövetkezendõ pár napban egy délután lámaképzõt tartanánk,jönnék én is,csak írjatok itt egy pm-et,vagy ott a [email protected] msn cím<#miaz>#miaz>
vagy ne b@sztasd a képességeiket. Én sokkal többre nézem pl. azokat, akik képesek akár esni-kelni a kezdõkkel, csak a segítség miatt.
Ph-n megtalálod õket. Nem válogatottak, lehet nem is olyan prohc a tudásuk, mint nektek, de képesek a kezdõkkel is játszani, pusztán kedvtelésbõl, akár tanítás keretein belül is.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ergo, fingjuk sincs a publikok képességeirõl...
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Valahogy a való életben is az van, hogy a hülye menedzser Brazilban jár az utcán, és figyeli a srácokat ahogy fociznak... aztán kiemel közülük párat, és segít neki fejlõdni...nem várja meg, amíg odamegy hozzá a srác, hogy bácsi kérem, legyen szíves...
ÉRTELMEZÉS! Egyetemen ezt nem oktatják?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Szerinted? Amúgy miért kell kérni? Tudjátok, melyik szervereken jástzik a sok publik magyar láma, csak be kell menni, ha hiányzik az utánpótlás.
Ha leeresztenétek azt a qrva magasan hordott orrotokat, és képesek lennétek újra páblik lámákkal játszani, és esetleg játék közben elmagyarázni, hogy mit és hogy, lehet lenne értelme felnézni rátok.
Ám mivel mi páblik lámik nem a kezdetek óta játszunk, és nem vagytok hajlandóak segíteni, csak szapulni a tudásunkat, vagy tudástalanságunkat, így ne várjátok el, hogy a szapulások után tiszteljünk titeket.
De livius azt ne mond hogy "mert nem látjuk bennetek azt hogy legalább igyekeznétek, nem jelentkeztek se kupákra se ladderekbe, nincs aktív team"
Mert amikor még sok magyar klán volt activ akkor is ugyan igy viselkedtetek. Ezt ne hozd fel kifogásnak mert nem igaz.
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
2 éve játszok vele, mi a sz@rról beszélsz? És már megint a "TI"...
És mondd meg, ki a ráktól tanuljunk, ha ti magasan sz@rtok a fejünkre, mert "úgysem tudunk fejlõdni" véleményen vagytok...
Itt van Dávid.Aki arról a szintrõl, hogy a legbénább gyerek a publicon, eljutott oda, hogy európa legjobb játékosa.Nem szerintem.Mindenki szerint Európában. Elmesélem neked ezt, hogy érte el ezt 4 év alatt és megértsed én miért tisztelem õt.
Elkezdett BF2-vel játszani a megjelenés után.Elõször õ is a public bajnoka volt(ez nem lenézés csak tényleg jó volt publicon), nem véletlenül volt 200000+pontja.Aztán bekerült különbözõ klánokba, ahol elindult a fejlõdés útján és feljebb lépett az átlagos public játékos szintjérõl.
Ezek a klánok voltak a GSBF2 és a LoB.A Lobot õ és pár haverja alapították és elég tiszavirág életû volt, de már tanult valamit a csapatvezetésbõl és némi sikerben is volt része.Aztán játszott a JCSR-ben is.Te nem tudom játszottál-e akkor, de hogy megértsed mit jelentsen ez elmondok pár dolgot.
3 éve a JCSR volt a csúcs a magyar Battlefieldben.Ég és föld volt a különbség a JCSR és a többi klán között.Egyedül a HBA és a Vény voltak azok akik megszorították a JCSR-t, de a HEG megjelenéséig a JCSR magyar viszonylatban megnyert minden kupát és 1-2 meccsen kapott csak ki magyar csapattól.A szerverek kiürültek amelyiken JCSR-es játszott.Emberek kerültek el szervert amelyiken JCSR-es játszott.Inkább ment egy másik magyar szerverre, de nem oda ahol JCSR-es volt.
Ebbe a JCSR-be lépett be a Dávid.A JCSR-nek elég hamar meghatározó alakja lett és késõbb vezetõje is.Bérelt szervert, szervezte a warokat és sok mindent tett a csapatért.
Ezzel párhuzamosan a HEGben is vezetõ szerepet töltött be.Jó játékos volt aki gyorsan fejlõdött.A HEG a sikereit nagyrészben annak köszönheti, hogy volt valaki aki felismerte, hogy a nagy külföldi csapatok nem csíterek, hanem egszerûen jobbak.Ez az ember volt a Dávid.Õ rugdosott minket, hogy ne csíterezzünk, hanem próbáljuk meg kitalálni hol fejlõdhetnénk.Igen mi is azt hittük, hogy mindenki csal.A HEG azért alapult meg, hogy a nagy dirrel-durraL beharangozott patch után a legjobb legyen európában.Igen a PATCH után, mert mindenki aztmondta, ez a patch megváltja a világot és véget vet a csítelésnek BF2-ben.Mi erre vártunk, hogy azok a TOP európai csapatok akiktõl mindig kikaptunk, lebukjanak és menjenek a WC-be.Mondanom se kell a patch kijött és senki nem bukott le.
Ezek után Dávid vezette tovább a csapatot és képes volt motiválni a többieket, hogy fejlõdjenek.Én pl megnéztem fragmovcie vágás közben hogyan játszom és elég sok hibát találtam.A HEG sem tartott örökké, mert nem mindenki akart végig játszani és a HEGben is voltak inaktivitási gondok.3 aktív tag maradt a végére.Atwe Livius és Dávid.
Dávidot külföldre játszani többször hívták és õ többször ment.A k0curral kezdte(akkori top lengyel csapat) és a több év alatt több csapatban játszott, de egy dolgot nem lehet elmondani róla.Sose hagyta cserben a HEGet.Amit megtanult az akkori top európai csapatoknál azt mindig hazahozta.Nélküle a HEG és a magyar battlefield nem lenne ott ahol most van.Játszott az Epsilonban és GROFban, ahogy Livius írta és elég sok kupát nyert és megismert más európai top játékosokat ezekben a klánokban.
Elmondom hogy mûködtek ezek a klánok.Ott volt egy milliomos Görög csávó aki felvásárolta a legjobb játékosokat európában.Nem csak BF-ben, mindenben.Így alapult meg a GROF és az Epsilon.Egy fizetett ûberpro játékoskupac volt.Ide hívták meg Dávidot, Atwet és Liviust mint európa legjobb játékosait.Mert õk tényleg azok.A legjobbak között is a legjobbak.Ez nem nagyképûség ez az igazság, amit hajlaosak néhányan elfelejteni és lefitymálni.Dávid itt elérte azt, hogy európa top játékosai akikkel együtt játszott annyira megkedveljék, hogy amikor kilépett az Epsilonból õk is kilépjenek vele együtt és kövessék õt oda ahova megy, még ha ott nem is fizetnek nekik a játékért, mert tudták, hogy képes arra, hogy egy csapatot felépítsen a semmibõl.
Ekkor játszottak Legends néven.Ez idõ alatt sem fordult el tõlünk, akik erõsen a középszinten vagyunk.Barival és a többiekkel a HEGbõl végig együtt volt.Aztán a cod4es HEG révén megismerkedett Reaperrel, aki valami hihetetlen módon felépítette a Team GIGABYTE-ot és felajánlotta Dávidnak, hogy játszanak ezen a néven a Team GIGABYTE szponzori hátterével.Így elértünk oda ahol most vagyunk.
A HEG egy olyan csapat volt, amelyiket magyar csapatnak sose sikerült elvernie, sõt még megszorítania sem.Egy olyan csapat volt amelyik egy-két csapatot nem tudott sose megverni tétmeccsen.Lyen csapat a Dignitas és a Fish.A Dignitast gondolom nem kell bemutatni.A 42es idõk legendás csapata.Amelyik minden idõk legeredményesebb csapata volt Battlefieldben.Európa legnagyobb sportszervezete.Minden játékban a Toppon vannak(fifában, CS,CSS,COD,TM,TF2,L4D).Egyedül õk azok akiket a HEGnek nem sikerült legyõznie.Egy olyan csapat jobb náluik amelyiknek a fõ szponzora az Intel és az õ oldalukon keresztül folytatja a processzorai kampányát.1 hónapja egy képkészítõ versenyt rendezett az intel a Dignitas honlapján, aminek a díja egy csúcsprocesszor volt.Egy ilyen csapatot tudott megszorítani az a csapat amit Dávidék építettek.Ez semmiképpen nem lebecsülendõ...
Ezzel szemben ott a másik oldal.Drang.Aki a coRDHA tagja.Most szeretném mondani, hogy nekem a klánnal semmi bajom nincs.Nem akartam õket megbántani és lenézõ sem akartam lenni, de ahogy Drang viselkedett ezt váltotta ki belõlem.A coRDHA egy fun klán és jó is így.Nem akarnak a legjobbak lenni és nem is azok, de ez jól van így.Most amit leírok azt teljesen objektíven, személyeskedés nélkül írom és nem akarok senkit se megsérteni.EZ AZ IGAZSÁG FEKETÉN FEHÉREN.
Itt van Drang, akit 2006ban meghívtak a National Teambe..Drangék teljesítménye az NC-n nem volt megfelelõ.A warokon õk vitték a tankot és APC-t Sturmmal.A teljesítményük messze elmaradt a várttól, tekintve, hogy õk voltak magyarország legjobb tankos párosa.Ezek után következõ évben nem lettek meghívva a csapatba, vagy ki lettek rúgva már nem tudom, de egy biztos.Drang teljesítménye közel sem akkora, hogy bekerülhetne egy nemzeti csapatba, vagy akár csak edzõsködhetne benne.
Drang a coRDHA oszlopos tagja ezt nem vitatom.De nézzük meg a coRDHA-t.Minden sértés nélkül, a coRDHA egy olyan csapat amelyik messze van az eiurópai elittõl.Hogy úgy mondjam épp, hogy csak a publicos átlagjátékos felett vannak.Ezzel ismételten mondom semmi baj nincsen, mert nekik nem céljuk a gyõzelem egy kupában a társaság a fontos.
Ezzel szemben Drang úgy álítja be magát mintha egy top manager lenne, aki egy top európai csapatot vezet.Akitõl Dávid tanulhatna.De nem így adja elõ.Hanem úgy, hogy Dávid egy pattanásos nyomorék akinek az NC vezetése helyett az õ talpát kéne nyaligatnia és a bocsánatáért esedeznie és akkor õ megbocsátana és minden rendben lenne.Dranggal nem tudom mi van, vagy Joebácsiék mit szívtak azon a klántalálkozon, de egy kicsit elszaladt vele a ló ahogy ez mással is megesett már.
Nézzük objektíven a tényeket.Dávidnál jobban senki nem vezethetne egy nemzeti csapatot.Dávid nem vezeti az egész nemzeti csapatot.Dávid vezette az infantry csapatot és megpróbálta megszervezni a conq csapatot.Miután nem látott benne lehetõséget a conq csapatot otthagyta és
Infantryban elkindultak.Kár vitatkozni azon, hogy más is lehetett volna a leader.Nem lett mert mást nem érdekelt ez az NC.Nem volt más jelentkezõ a posztra, egyedül Dávid.Nem elhalászta más elõl, nem kitúrt valakit.Egyedül jelentkezett és megpróbálta.Ha õ nem nevezi be a csapatot el se indultunk volna.
Aztán persze ott van vorty akirõl Livius beszélt.Õ az az ember aki vezeti a Yoyoteket.Ennek a csapatnak a legnagyobb ellenfele a Team GIGABYTE.Hetente cserélik a lineupot, hogy megverjék a GIGABYTE-ot, de ritkán sikerül nekik.HA nem sikerül akkor magyarázkodnak végig.Hogy nem volt netje az egyik játékosnak ezért volt 4v5, nem volt gépe és laptopról játszott a másik játékosnak a 4bõl, a harmadik játékos meg golyós egérrel játszott.Viszont amikor õk nyertek Dávid csak annyit írt, hogy tényleg õk voltak a jobbak és megérdemelték a gyõzelmet és várja a visszavágót.Komolyan így viselkedik egy gerinctelen 15 éves pattanásos ember? Nem hiszem.
Benevezett az NC-re és kiszállt.Kár úgy csinálni, hogy bármi más történhetett volna.Kár beszélni a levegõbe, hogy másik csapat végigcsinálta volna.Nem volt másik csapat.Még a szándéka se volt egy másik csapatnak.
Ezzel szemben most van itt egy flém amiben Drang kedvére fikázhatja azt az embert akire fúj két éve, mert leszólta az NC teljesítményét.Nem a meccsen alázta meg.Csöndben elmondta, hogy õ kevés.Nehéz elfogadni a kritikát, de szerintem kicsit túl messzire ment...
A válaszokba légyszives ne keverjétek bele, hogy kinek milyen magánélete van, mert semmit nem tudtok mások magánéletérõl és nem utolsó sorban semmit nem számít egy Nations Cupon.
Talán lenne utánpótlás, de így csak a flém megy.
Talán ezt a lenézõ, lekezelõ stÍlust visszább lehet venni, mert amit már csináltok undórÍtó.
Amúgy mondok egy nagy igazságót a patkányok szoktál legelõször elhagyni a süllyedõ hajót s a kapitány utoljára amikor már mindenki elhagyta.
Inkább a klánunk ügyeivel törõdtünk... úgyis kihagytatok az egészbõl minket... de mondtam már egyszer... nem igazán szerettünk volna Dávid után eltakaritani... amit hagyott...
na és itt fejeztem be az egészet...<#mf2>#mf2>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#banplz>#banplz>
Akkor másképp kérdezem, ha zavar a TI.Drang ha ennyire le tudta volna szervezni miért nem szervezte le? Miért csak baszogat amikor õ semmit nem tett le az asztalra?
Személyeskedés.Valakit pattanásos 15 éveses nyomoréknak nevezni mi ha nem személyeskedés?
Ha erre ezt is megcéfolod akkor berakok pár demót
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
akkor sem szólt senki egyébként nekünk...
de hagyjuk az egészet!!!<#hawaii>#hawaii>
Magyarázd csak a kis bizonyitványodat...<#nezze>#nezze>
Namost szerintem mi ezzel a magunk részérõl rohadt korrekten jártunk el veled, erre te elkezded fröcsögni a vélt sérelmeidet, "ulow"-ozni a csapatot, folyamatosan negatív színben feltüntetve. Szerinted ez így rendben van?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A MAGYAR ÁTOK a BF2-ben is érvényes! Hazánk legjobb játékosai egymást marják, fölöslegesen cséplik a szót... aki sikeres akar lenni, az meg megy valamelyik menõ külföldi bandába jáccikázni...
Vita, vita és vita amúgy magyarosan + az egymásra mutogatás: ismétlem -a legjobbak között. Hát ezért nincs igazi játék, community BF2 közösség...
Szerintem...
Mert én mindkét oldalt tisztelem a játéktudásuk miatt, mert sookkaalll jobbak vagytok nálam - bármelyiktekkel öröm jáccani(mert jobb nálam), csak épen majdnem lehetetlen, mert ha valaki kezdõ hozzátok képest, azt lenézitek, ahelyett, hogy megpróbálná valaki felfejleszteni -> még a végén lenne valamiféle utánpótlás... bár ez már olyan régi game, kár lenne foglalkozni vele :(
pedal to the metal...
Mit buzizol te itt? Képtelen vagy arra hogy ne vigyél bele érzelmeket? Csak anyázva tudsz odamondogatni? Nem minõsíteném... Ehhez a témához visszaidézek pár dialógust:
Az elsõ meccsen amit velünk játszottál, nem nagyon tudtál érvényesülni, mert az ellen rendszerint leszedett és utána nem tudtál felszállni. (ezzel semmi gond nincs, nem is basztatott érte senki ha jól emlékszem) csak te voltál a plafonon, és indult a bûnbak keresõ rutinod ("nem én basztam el", "nem az én hibám" "ulow banda", "az ellen helis mekkora lúúúúzer, 1-1 ellen lezúznám" de ami a legjobban tetszett, az amivel engem akartál pocskondiázni "nem lehet mindenki waG") erre én azt kérdeztem tõled: "ha WarG lesz a commander akkor majd nem fogsz sírni?" erre bekussoltál...
a köv meccsen tudtál érvényesülni, nagyon jól ment leszedted a helit, a földön is nagyon sokat tudtál segíteni, le a kalappal, nyertünk
akkor beindult a "nemistudom milyen" rutinod, nyálaztál nekem hogy mindent visszaszívsz amit korábban mondtál és hogy jó voltam commandernek.
Na most errõl mit gondoljak? Hogy komolyan lehet venni amit mondasz? Nem, sajna pont nem errõl van szó. Amikor nyerünk akkor te vagy az istencsászár (3 perc alatt kommentelsz ide az sg-re villantásként) ha kikapunk akkor arról nem te tehetsz hanem mindenki más. Már akkor is mondtam neked, hogy a csapat nem errõl szól, együtt sírunk-együtt nevetünk...