Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár órát nem vagyok itt és lanyhul a tempó? Ugyan már emberek!
Csapjunk a húrok közé! :) Nagyon örülök hogy közelednek az álláspontok. Külön köszönöm neked Fuji amit Dávidról írtál, nagyon olvasmányos gyakorlatilag egy CV-nek is elmenne, vagy kiváló szócikk lehet majd belõle a Magyar-BF-KI kicsodában. Azt még mindíg nem tudom megemészteni hogy nem nyomjátok végig az inf-it sem, de egye fene, abban igazad van, hogy senki sem törte magát annyira hogy betámadjon ezzel tieteket avagy Dávidot. Mindegy, ez a hajó már elment...
Viszont hogy ilyen jól elcívódtunk itt egész nap remélem annyi azért tudatosult bennetek (vagy TIbennetek így biztos átmegy) hogy egy ilyen jellegû megmérettetéshez egyedül kevesek vagytok, hiába a skill. Uh. kérlek add át Dávidnak is hogy legközelebb ne átalljatok megkeresni pár embert, még ha ULOW is. Mert egy national vagy country jellegû esemény az mindannyiunk közös ügye és abban viszont nem értünk egyet, hogy ha mindenki elver akkor annak nincs értelme. Szerintem igenis van értelme, másrészrõl pedig soha sem tudhatod mi fog történni, maximum következtetni tudsz bizonyos keretek között.
Annak külön örülök, hogy a pro-elit és a publiklámák + a mid-low (röhejes skatulyázás) játékosok között ma kilakult valamiféle kommunikáció, még ha flémnek is indult.
Uh. ezennel az ülést berekesztem!!! (de ha nagyon akarjátok folytathatjuk :P )
mondjuk inkább õt ütötték volna ki...
<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sör+meccs miért kötelesség? Ne amerikanizálódjunk már ennyire. :D
Amúgy nem rossz, csak én inkább gumifüstöt szeretek érezni, meccset is inkább csak hallgatok, mert a köpködõ, szinészkedõ játékosok látványa nem túl gerjesztõ. Nõi foci, bikiniben már az lenne.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Infantry és conq között van különbség.Nem is kicsi.Ott a jármûves embereken van a hangsúly.Sajnos magyarországnak egyedül a jó helisek adatottak meg.Igazi tankosunk és repülõsünk sose volt olyan aki akár csak partiban lett volna mások repülõseivel.
Lehet lesz sör is. Egészségedre!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
elfogadom a csapatom skilljét nem is mértem soha David2006-ék szintjéhez...
amit utóbb irtál azzal egyetértek nehéz úgy szelektálni h. nincs egy conq csapat se...
valszeg az lett volna a legjobb megoldás amit stryker is irt h. külön venni a 2 csapatot... de most már mind1...
conq ill infantry hatalmas különbség...
na az még megérne egy jó kis flémet...
majd legközelebb... közben lemegy a nap is <#nyes>#nyes>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Meccs végére okosabbak leszünk.
Önkéntesekbõl, vagy kiválasztottakból?
Feladják egy vereség után úgy, hogy feloszlanak?
Van egy edzõ, aki megmondja, hogy te+te+te.... de látja, hogy játszanak, nem csak úgy beugat látatlanba, hogy te sz@r vagy, nem kellesz.
Akit meg kiemel, annak go edzeni, fejlõdni. (mondjuk qrva szar példa ide a magyar foci, de ha más nincs...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ti is sokat tanultatok tõlük ezt nem vitatom, de hidd el, hogy ti sem profitálnátok egy nálatok gyengébb csapattal való játékból és eredményesebb ha az ember a saját szintjén keres ellenfelet aki ellen küzdeni kell, mintha egy olyan csapat ellen játszik amelyiket elveri 50%on is.
2. Azért mert 30 éves vagy még nem érdemelsz több tiszteletet egy virtuális világban mint egy 18 éves.Nincs jogod tõle megtagadni a tiszteletet.
3.Fogadd el, hogy egy olyan csapatban játszol amelyik tehetségben és eredményességben nincs azon a szinten mint a DÁvidék csapata.Innentõl kezdve kár vitatkozni.Azért voltatok benne a csapatban mert 8 ember kell a conquesthez.4 ember(Matt Dávid Livia Atwe) nem 8 szóval kitalálhatod, hogy az üres helyeket fel kellett tölteni.Nem azért voltál benn a csapatban mert olyan jó voltál.Egyedül azért, mert 4v8nál jobb 8v8ban kiállni és nincs kikbõl válogatni.Úgy, hogy egy csapat van magyarországon amelyik top szinten van és abban is több külföldi játszik nem lehet NC-rõl beszélni.Minimum 2-3 csapat kell amelyik európai top szinten van és akkor lehet csapatot csinálni egy nationscupban.De amíg ekkora szakadékok vannak játékosok között nincs mirõl beszélni.Infantryban el lehet indulni de conq halott ötlet.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A horvátok nagyon biztosak voltak, aztén úgy kikaptak, hogy szégyelhették magukat.
Továbbra sem ereszted le az orrod? :D
Jut eszembe: Hajrá LOKI!
<#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
1. ha fejlõdni akarsz a hasalást felejtsed el és olfdalazzál és menj fedezékbe.Ez az elsõ lecke.
2. lecke: AT vagy MEDIC gyalogosan.Medicként élessz és dobálj sok medicpakkot és tûzharc után gyógyítsad magad egybõl ne fordulj be a köv sarkon fél élettel, hanem menj biztonságba és gyógyulj fel.AT-ként meg ha megsérûlsz keress egy medicpakkot.
3.a többi már a csapatmunka és publicon nem lehet gyakorolni
1. 2005-ös NT (az elsõ magyar bf2 válogatott) szervezésére anno a battlefield.hu-n én irtam ki a felhivást akkor még te sem ill. a mi Dávidunk sem volt sehol...
2. 2006-os NT csapatban Sturm commander volt és Ktc volt az APC-s ha jól emléxem...
3. a 2008-as NT csapatban szintén az elõbbi volt a felállás... adalék, h. ti kerestetek meg minket (Sturm und Drang) anno, hogy tankos és commander kell... mi elmondtuk, h. 1 éve tétmeccsen nem jáccottunk, igy vállaltuk... nem jött össze a dolog, de anélkül, h. bármit is mondtatok volna nekünk - feltételezem a hátunk mögött tettétek- kibasztatok mindenkit a csapatból és kiléptettétek a válogatottat a conquest kupából...
4. Idén fel sem merült sztem egyikõnkben sem, h. a másik társaságát keresse... nem tom honnan veszed, h. egy éve fikázom Dávidot, mert ez sztem nem igy van... én próbáltam besegiteni a válogatottnál... azt nem tudtam, h. nem lehet megszólitani sem Dávidot (csak rajtad keresztül kommunikál), mert a nyomába sem érek skillben
5. Hidd el, hogy elismerem a teljesitményeteket, fõleg Dávidét... (lehet, h. elragadott az indulat egy-két hsz-ben, nem akartam senkit megbántani)
6. Elemezgethetsz te itt engem, meg a csapatomat, de attól még nem leszünk elõrébb. Más dolog, hogy nem is objektiven teszed mindezt, innentõl kezdve meg az egész demagógia... hidd el nem tudsz ehhez eleget... nem hiszem magam top menedzsernek meg hasonlók...
7. azt gondolom ez a vita a tiszteletrõl szól részben... és elkeserit a dolog, h. ti ennyi évesen akkora királyoknak hiszitek magatokat élen veled Fuji, h. 30 feletti fenõtt férfiakat, családapákat, elismert magyar honpolgárokat, tisztes adófizetõket 2-3 mondattal elintéztek... beanyáztok... szerintem ez nincs a helyén...
8. én a magam részérõl befejeztem a dolgot és nem akarok itt vitatkozni a továbbiakban senkivel...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Úgy jutottak fel oda, hogy 5 kezdõ publicos összeállt, talált egy célt és kellõ akaraterõvel elérték amit akartak.Senki nem tanította õket, max pár tanácsot adott, hogy hogyan csinálják...
Viszont ettõl független szívesen tanulnék a nagyoktól.
Most volt egy cikk a Brazil futballválogatottról, hogy egy managercég megvette a felkészülésüket és õk szervezik a felkészülési meccseiket.Gálameccseket játszanak ahol belõnek 6 gólt és nem kapnak egyet se, de nem nyernek vb-t.Miért? Mert olyan csapadok ellen játszottak, mint Dubai, egyesült arab emirátusok és hasonlók.Jó sok pénzt kaptak de nem fejlõdtek.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Most "Mi autónk"-kal járok. Erre ez a népautó.
<#eljen>#eljen>大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
És az megszûnt csapat honnan született? Nem úgy kezdõdött, hogy valamikor publikoltak?
De ilyen mentalitással nincs is értelme.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
bakker flém van és pont nincs idõm irogatni :(
Fuji:
halkan megkérdezném ha annyira nem lehet tanulni ulow bandátol hogy nem érdemes kiállni velük gyakolni akkor az Eye - aminek az általad pátyolgatott keni is tagja - vajh mért gyakwarozott ellenünk oly sokszor?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Akkor hogy lesz utánpótlás? Majd jön Mary Poppins és suhint egyet a pálcájával?
Nem erre van, nem erre van... akkor a jelek szerint csak arra, hogy lámuljunk, mert fejlõdni csak úgy lehet, ahogy TI.
Meg egyáltalán elég naiv vagy ha azt hiszed, hogy akárki jótanácsnak venné azt hogy megmondod neki publicon hogy helizzen.Megsértõdne ennyi.
Nem célunk kiemelni embereket és tanítani, hogy utánpótlás legyenek.Nem is lehet, mert idáig nem egy-két nap eljutni.Ez nem olyan mint a wow, hogy egy lvl 80as karakter lebasz mindenkit és te kapod az xp-t.Nem lehet tanulni más helyett.Mindenkinek magának kell eljutnia egy szintre.Forma egyben sem az van, hogy a 8 éves gyerek beül egybõl az f1-be.Megvannak a lépcsõk. Gokart-f3000-f3-f1.Ugyan így BFben is.public---------nemzeti csapat
Nem lehet mindenkinek segíteni.Aki kér segítséget kap tanácsot ami segít neki a fejlõdésben.Ennyi.Ennél többet nem lehet csinálni.
Az meg hogy publicon keressenek utánpótlást az tényleg egy vicc :)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Amúgy ha a betûhiányokra, meg elütéskre akarna valaki basztatni, akkor szólok, hogy a jelek szerint lassan beadja a kulcsot a billentyûzetem, mert szegény lassan 5 éves, és sokat van használva.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nem azt mondtam, hogy mindenkit tanítsanak meg, hanem amikor épp nem készülnek valami nagy dologra, és van idejük (gondolom, így, hogy nincs válogatott, talán akad), na meg mecssek utáni levezetõnek mondjuk, vagy egyéb esetekben a jelenlévõ lámáknak magyarzhatnak. Nem csak röhögni kell.
Azt próbálom magyarázni (ÉRTELMEZD), hogy ha bemész egy publikra, akkor ha azon a qrva VOIP-on valaki kérdez, ne az legyen a reakció, hogy némítod, vagy ha beülsz mondjuk egy helibe gunnernek, akkor ha látod, hogy béna a pilóta, magyarázd el neki, hogy lehetne jobb.
Anno Bullibrummeren sniperkedtem sokat (igen, lehet zúmolni), kezdetben rohadtul nem tudtam, hogy a picsába bírnak a WO0kie-sok kilõni 400 méterrõl a bokorban, aztán mikor látták, hogy nagyon nem megy, megtanították. Szépen elmagyarázták, hogy mit és hogy, és láss csodát, gyakorlás után sikerült nekem is meglepnem õket is.
egyébként meg várhatod nyitott szájjal a sült galambot,de az nem fog jönni.az élet nem így mûködik.