Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
tudom erre az lesz a válasz hogy akkor a külföldi ellenfelek rájönnek a taktikátokra....legutolsó waron eyeel is fent volt egy srác egyész taktik egyeztetés alatt és nem fért be a keretbe és az ellenséggel játszot.. amikor vki felfette a kérdést(Serox) hogy ugyebár tudja a taktikot akkor Krusken azt mondta rá hogy tök mind1 mivel minden mappon ugyan az a taktik nagyából fõleg az aktuális Zataron...best team will win...
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A community nem érdemel meg titeket, le sem szar titeket meg minket sem, uh. felesleges itt verni a nyálunkat, csak idegesítünk másokat, meg raboljuk a helyet az értékes HSZ-ektõl. Ha komolyan gondoljátok az egészet, akkor kérlek valami beszámolót vagy állásfoglalást adjatok már ki ez ügyben hogy ne csak találgassanak az emberek, legközelebb ha ilyesmiben indulni akartok akkor vagy beszéljetek legalább a mûködúõ klánok vezetõivel, ha meg csak magatokban tudtok ellenni, akkor ne sajátítsátok ki a lehetõséget ha kérhetem. Finoman és kulturáltan kérem ezt, nem szeretném ha a továbbiakban menne az anyázás, meg a személyeskedés.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
egyedül a kilépett Dávidékat kellett pótolnotok.Az elsõ gyakon amit Dávid szervezett ott volt a VÉNYbõl kb 8 ember aki ráért volna.Nekem megszakadt a netem és helyettem is beugrott valaki.Azt a 4 embert aki kilépett nem tudtátok pótolni amikor volt egy alap csapat? Erõsen kétlem.Nem is akartátok pótolni.Meg se próbáéltátok.Arra vártatok, hogy az inf csapat bedõljön...és ez a baj.Egyedül flémelni akartok és mocskolódni és ez SZÁNALMAS...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
infantriba ezt senki se birná megcsinálni még Dávid meg sztem a legjobb Raven se...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Beszélhettek itt arról, hogy ti még akkor is játszottatok volna ha kikaptok és emeltfõvel viselitek az egészet.De még ahhoz se vettétek a fáradtságot, hogy a csapatot megcsináljátok...Ezek után ne dobáljatok senkit kõvel mert visszalépett...Õk legalább megpróbálták és közel voltak a sikerhez...
Ekkora homályt... kit érdekel, hogy hanyadik liga, de legalább kiállunk és nem fülünket, farkunkat behúzva elsomfordálunk...
Ismételten mondom a conquest rajtatok bukott be.RAJTAD BUKOTT BE.MErt mint mondod te le tudtad volna szervezni,
Menjél már a tudod hova a hülyeségeiddel együtt...
De legalább nem adtuk fel...
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
talpon vagytok? Igen? Volt májusba egy ESL kupa. tudtommal kiestetek mint aszél az elsõ fordulóban. Az meg siker szerintetetek hogy CB-én másodikok vagytok egy ladderban amiben már csak ti játszotok, és ladderban összes vannak 8-an?
Engem nem érdekel az alvadt geci, meg hasonlók, neked sem kell a szomszédba menni egy kis anyázásért, a communitytõl pedig nem várok semmit, nincs is sok dolgom velük, nem vagyok nagy fórumozó. Amikor viszont az NT-rõl van szõ akkor feléjük fordulok, mert mi mind együtt vagyunk az NT-bõl az N. Nem rágalmaztam senkit, csak a tényekrõl beszéltem és most is ugyanazt mondom. Lehetsz akármekkora pro, meg játszhatsz akárhol, ha feladod, akkor még looser sem vagy, mert gyáva voltál ahhoz, hogy a végén kiderüljön hogy te vagy a looser. És tudod, mondhatsz te akármit erre a coRDHA nevû képzõdményre, meg anyázhatod Drangot is, de ettõl még a tények nem változnak. Álmodozhatsz arról hogy ha velünk gyakoroltatok volna akkor abból nem tanultatok volna, mert 700-0 ra pörgettetek volna, de ez soha nem történt meg, szal ez a véleményed lehet, álmodhatsz ilyet, meg képzelõdhetsz, ha megtörténik akkor lesz tény. Nem akarom szajkózni, mert ha másodikra nem értettétek meg akkor 100-ikra sem fogjátok. Helytállásnak azt nevezzük, amikor végigcsinálod amit elkezdtél. Feladtátok, nincs ezzel gond, csak akkor gyakoroljatok önmérsékletet és ne próbálkozzatok legközelebb is ugyanezzel a módszerrel, mint tavaly is. Elindulunk, visszalépünk, elindulunk, visszalépünk... Hagyjátok olyanokra, akik lehet hogy gyengébbek de végigcsinálják. Akár utolsóként, de lejátszva az összes meccset. Sztem ne tépjük egymás idegeit, ez szaros community nem érdemel meg titeket kedves ... (asszem HEG) uh. nem kell többet az NT-re elbasszátok az idõtöket, játszatok csak a többi elit csapattal és akkor békesség lesz.
Kenny te kis árulkodós!
Felesleges volt leleplezned, mert korábbi hsz-ekben ez már amúgy is kiderült. Másrész megértem én a lojalitásodat a csapatodhoz, de annyit elárulok akkor itt a plénum elõtt (hisz te szeretsz mindent a plénum elõtt villogtatni) hogy ha Drang nem véd meg és áll ki érted, nem csitítja a tagságot, hogy kapj még esélyt, akkor az elsõ meccs után elköszöntünk volna tõled, nem azért mert rosszul játszottál, hanem azért mert a TS-en csak a te sírásodat lehetett hallani, külön csatira kellett téged rakni a TS-en (egyrészt mert a többi nem hallott tõled semmit, másrészt mert azt mondtad leszarod mit pofázik a többi) hogy jussunk valamire, de mégiscsak ironikus, hogy végül a jótevõdbe (Drang) marsz a legnagyobbat.
De mivel minden nyáron kocsmában dolgozom a májam akkora mint egy ház :)
ahahahah- NO COMMENT
szálj le a magas lóról és törõdj bele, hogy az a szerinted 15 éves pattanásos suhanc, felépített a semmibõl egy európai top csapatot amelyiknek olyan szponzorai vannak, amik kifizetik a külföldi lanozást és hardwerekkel látják el õket.
Sértõdj meg, de hidd el soha nem fog neked könyörögni, hogy csinálj egy nemzeti válogatottat...és az ehhez hasonló hozzászólásaid után, amivel egy éve bombázod, ne várj együttmûködést...betûzöm, hogy értsd E G Y Ü T T M Û K Ö D É S.
máskor 2 sorba plx
Pont ez az amirõl a legelsõ hszben szóltam. Az együttmûködés hiánya... betûzöm, hogy értsd E G Y Ü T T M Û K Ö D É S... Lehet, hogy szánalmasak vagyunk, hogy segíteni próbáltunk... Bocs.
A gerinctelenségrõl úgy látom más az elképzelésed... lehet ez a korodból fakad... Amit itt leírsz az, azt bizonyítja, hogy Dávid és csatolt részei, ismételten gerinctelenül jártak el, ugyanis ha errõl van szó, amit írtál Fuji, akor miért nem mondta egybõl ezt??? miért jópofizik velünk, hogy oké majd játszunk wart, meg köszi a segítséget...
A másik dolog... attól még, hogy überpro csapatban játszik valaki, nem biztos, hogy irányítani is tudja.
Azt a szöveget nem t'om honnan vetted, hogy csak rajtam vagy a vezetõségen múlik a coRDHA összetartása, ugyanis mi egy közösség vagyunk 15+ stabil taggal. Nem pár ráérõs suhanc (akinek apu megvette a topvasat, hogy ne a családot zavarja a gyerek...) aki együtt gatherozik/pcw-zik minden este 6-tól 2-ig, mert a valóságban csak egy gátlásos, pattanásos kis skiziod szûzbuzi, akivel még az osztálytársai sem állnak szóba...
Ja és,ha megalázkodott volna Dávid és beismeri, hogy nem ért a conquesthez és hozzánk fordul, akkor talán még a válogatottat is megszerveztük volna, de ez nem így lett... Tudod nem szívesen mosom ki mások alól a szart...
Bár én mindenkit utálok. :-)
Dzsó: nyugodtan törölheted, gondolom az enyémet akartad. ;-)
Ha ezzel akarod lezárni a vitát akkor legyen.De pls alaptalanul ne rágalmazz senkit és törõdj bele, hogy a coRDHA egy olyan csapat amelyik a baráti társaság miatt van együtt és ne higgyétek azt, hogy azzal elértek valamit, hogy basztatjátok a Dávidot.Nem tudom miért hittétek azt, hogy ha egy év basztatás után odaálltok elé és azt mondjátok, hogy segítünk, játszunk veletek, taktikázunk, de nem akarunk belépni mert nem akarunk veled közösködni, azt mondja majd, hogy jólvan, gyertek és játszik a coRDHA-val felkészülési meccset naponta, amit megnyer a csapat 700-0-ra és nem tanul belõle semmit, de lagalább 1 órát játszott veletek... Remélem egyszer túl tudtok lépni ezeken a sérelmeken, mert nekem nem úgy tûnik, hogy Dávid keresné/keltené a feszültséget kettõtök között...
Azthiszem ezeket nekünk felesleges megtanítani. De látom itt még nem eset le hogy mi vagyis Atwe, Dávid, Én, hol játszottunk conquestet. De elõszõr még hagy mondjam el, hogy a magyar legnagyobb siker conqestben még mnidg a HEG tette, 2007 ben mikor Premierleagben csoportelsõként tovább jutott.
Nah szóval mi itt játszottunk a