Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
törölgetõ rongy megteszi? :)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

McKenny
javaslom tegyünk fel egy egész match felvételt meglátjuk ki sír....
tudom erre az lesz a válasz hogy akkor a külföldi ellenfelek rájönnek a taktikátokra....legutolsó waron eyeel is fent volt egy srác egyész taktik egyeztetés alatt és nem fért be a keretbe és az ellenséggel játszot.. amikor vki felfette a kérdést(Serox) hogy ugyebár tudja a taktikot akkor Krusken azt mondta rá hogy tök mind1 mivel minden mappon ugyan az a taktik nagyából fõleg az aktuális Zataron...best team will win...

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

atomboy
175K a cel? :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

A ti hozzáállásotok is nagyon ott van a toppon. A kapitány szavazás utolsó napján jutott el hozzátok az hogy lesz a Copuntry Championship. Talán figyelemmel kéne követni a dolgokta nem, komolyabban? Jah és itt a lehetõség a megmérettetésre, indul új ladder CB-én, meg van 10 nap a jelentkezésre, lesz megint OC, lehet majd jelentkezni, ott az ESL vannak ladderek lehet jelentkezni, lehetne akkor valami aktivitást is mutatni a játékban, ha már itt a válogatott szereplésrõl álmodoztok.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

BEAST
Jatszik meg egyaltalan valaki? :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

McKenny
lol nem tok irni ide?:D

McKenny
leirtam mirõl szól a korda warjain a ts? ez fáj? ha már a buzi papa hazduik hogy sirok ami igazábaól az hogy lebaszom a béna playereket...

Mint korábban elmés barátom rámutatott, ez a community le sem szarja mi történik, szal mi a szarért flémelünk itt? Mert még a tényeket sem vagytok hajlandóak elismerni feladtátok. Ezen nincs mit szépíteni, mindenkinek megvan az oka mindenre, de azt nem tudod máshogy magyarázni hogy nem álltok ki és a kapitány kilépett, ezen már kár is magyarázkodni.
A community nem érdemel meg titeket, le sem szar titeket meg minket sem, uh. felesleges itt verni a nyálunkat, csak idegesítünk másokat, meg raboljuk a helyet az értékes HSZ-ektõl. Ha komolyan gondoljátok az egészet, akkor kérlek valami beszámolót vagy állásfoglalást adjatok már ki ez ügyben hogy ne csak találgassanak az emberek, legközelebb ha ilyesmiben indulni akartok akkor vagy beszéljetek legalább a mûködúõ klánok vezetõivel, ha meg csak magatokban tudtok ellenni, akkor ne sajátítsátok ki a lehetõséget ha kérhetem. Finoman és kulturáltan kérem ezt, nem szeretném ha a továbbiakban menne az anyázás, meg a személyeskedés.

Fujiryu
Ha megdobják a kocsidat sárral te is lemosod nem? Vagy csak azt mosod le amit te pakoltál rá, amit más dobál az maradhat?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Joe-nak ment

Fujiryu
Inkább mondjátok meg ti, hogy miért nem csináltátok meg a csapatot? Miért kértek számon olyan dolgokat amiket ti se tudtatok volna megcsinálni?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
Ha még egyszer írsz belsõ dolgokról, fõleg ennyire ferdítetten, komolyan mondom, megbaszlak. (#161935)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JóóóJóóó de ilyen sokáig????

Fujiryu
Ti kezdtétek.Most, hogy megkérdezzük, hogy ti az NC elõtt amikor volt rá lehetõségetek miért nem csináltatok semmit akkor kussoltok és legyen inkább vége?

egyedül a kilépett Dávidékat kellett pótolnotok.Az elsõ gyakon amit Dávid szervezett ott volt a VÉNYbõl kb 8 ember aki ráért volna.Nekem megszakadt a netem és helyettem is beugrott valaki.Azt a 4 embert aki kilépett nem tudtátok pótolni amikor volt egy alap csapat? Erõsen kétlem.Nem is akartátok pótolni.Meg se próbáéltátok.Arra vártatok, hogy az inf csapat bedõljön...és ez a baj.Egyedül flémelni akartok és mocskolódni és ez SZÁNALMAS...

joebacsi
Néha kell egy kis ilyen is.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

McKenny
de egész eut bevertük egy lengyel sráccal 2v2 helibe :)
infantriba ezt senki se birná megcsinálni még Dávid meg sztem a legjobb Raven se...

Joetata csinálhatnál már valamit mert a tököm tele ezzel a sok f@szsággal amit ide irogatnak......

:D Olvasd vissza kérlek! Már többször is lezártam volna de a lelkiismereted nem engedi meg, csak elkezded a mosakodást újra...

Drang
Inentõl már télleg semmirõl nem szól az egész... Be kéne ismerni, hogy nem ment a dolog és hagyni a fenébe, nem másokat sározni...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Fujiryu
Azért mert tudták, hogy úgy nem mennek semmire.Csak a szájuk jár, hogy õk megtették volna ha tudják...De még ahhoz is gyengék voltak, hogy 8 embert összeszedjenek.Dávid legalább megpróbált összeszedni 10 embert...A fél csapatot amit összehozott otthagyta de még így se mentek semmire.Hogy 4-5 ember kellett volna csak.Egyedül a szájuk nagy és flémelni akarnak...Ennek köze nincsen a kiálláshoz és hazafiassághoz...

Hihetetlenül demagóg vagy, de már-már szórakoztat :) Egyébként meg hagyd már abba a magyarázkodást és küldd ide az illetékest, mert ez már marhára unalmas, mosakodjon Dávid ha akar, mert elmondom kedves Fuji és Livius hogy eddig amiket írtok az mosakodás, így a vége felé agrasszív-mosakodás de mosakodás.

A második cq gyak után mi megmondtuk hogy abba hadjuk, mér nem folytattátok?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Fujiryu
Kenny sehova sem jutott volna el nélkületek, de tényleg...

Egyébként az ilyen amatõrizált teameknek köszönhetjük azt hogy minket nem vesznek figyelemne sehol európában. Vagy szégyenteljes a teljesítménye a csapatoknak, vagy sorra buknak le a cheatereik, most itt más játékra is gondolok.

Fujiryu
és a nagy kiállás conquestben hol maradt?

Fujiryu
Hányszor mondjam még el, hogy CONQUESTben ha akartok elindulhattok.Meg lett adva nektek a lehetõség.Bizonyíthattátok volna a helytálásotokat.De nem tettétek.TI MÉG EL SE INDULTATOK AMIKOR MEGTEHETTÉTEK VOLNA.Ott volt nektek a lehetõség.De eljátszani a nagyhalált és mocskolni Dávidot több eredménnyel kecsegtetett, mint elindulni conq 8v8ban...Dávid megadta nektek a lehetõséget egy saját csapat szervezésére, amivel ti nem éltetek.A CONQUEST NC-t TI KÚRTÁTOK EL NEM Õ

Beszélhettek itt arról, hogy ti még akkor is játszottatok volna ha kikaptok és emeltfõvel viselitek az egészet.De még ahhoz se vettétek a fáradtságot, hogy a csapatot megcsináljátok...Ezek után ne dobáljatok senkit kõvel mert visszalépett...Õk legalább megpróbálták és közel voltak a sikerhez...

Drang
No comment... lol<#vigyor2>

Drang
Tényleg... bocs tényleg... a talpon lenni az ezt jelenti...
Ekkora homályt... kit érdekel, hogy hanyadik liga, de legalább kiállunk és nem fülünket, farkunkat behúzva elsomfordálunk...

Fujiryu
Amikor ti az elsõ OC-t játszottátok mi még az internetet se ismertük.Grat hozzá.De nézd meg, hogy 4 év alatt hova jutottak el õk és te hova jutottál el. 2 éve Dávidék európa élmezõnyében vannak, te meg hol vagy? Itt ezen a fórumon beszélsz arról, hogy neki kéne cipõtalpat nyalnia neked, mert te 8 éve játszol? Nem háborús anekdotákra van itt szükség, hanem arra, hogy játszani tudjanak.

Ismételten mondom a conquest rajtatok bukott be.RAJTAD BUKOTT BE.MErt mint mondod te le tudtad volna szervezni, de mert megsértõdtél nem szervezted meg a csapatot. Igazán menõ arról prédikálni, hogy így hazafiasság meg úgy hazafiasság amikot te mondtad, hogy akkor szervezted volna meg a nemzeti csapatot ha Dávid leborul elõtted

Menjél már a tudod hova a hülyeségeiddel együtt...

Az lehet de akik a csoportba voltak azok benne voltak a top helyezetekbe...
De legalább nem adtuk fel...

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

A másik meg hogy a válogatott tagoknak meg nem olyan csapatokban kell játszani akik a 3. ligákban indulnak mindenhol, mint ti.

Háhá ha nem linkeltitek be az ESL linket meg tettek hozzá megjegyzéseket akkor nem is lett volna flame. Ne hazudozzál már.
talpon vagytok? Igen? Volt májusba egy ESL kupa. tudtommal kiestetek mint aszél az elsõ fordulóban. Az meg siker szerintetetek hogy CB-én másodikok vagytok egy ladderban amiben már csak ti játszotok, és ladderban összes vannak 8-an?

Sajnálom hogy nem jut el az agyadig a lényeg! :(
Engem nem érdekel az alvadt geci, meg hasonlók, neked sem kell a szomszédba menni egy kis anyázásért, a communitytõl pedig nem várok semmit, nincs is sok dolgom velük, nem vagyok nagy fórumozó. Amikor viszont az NT-rõl van szõ akkor feléjük fordulok, mert mi mind együtt vagyunk az NT-bõl az N. Nem rágalmaztam senkit, csak a tényekrõl beszéltem és most is ugyanazt mondom. Lehetsz akármekkora pro, meg játszhatsz akárhol, ha feladod, akkor még looser sem vagy, mert gyáva voltál ahhoz, hogy a végén kiderüljön hogy te vagy a looser. És tudod, mondhatsz te akármit erre a coRDHA nevû képzõdményre, meg anyázhatod Drangot is, de ettõl még a tények nem változnak. Álmodozhatsz arról hogy ha velünk gyakoroltatok volna akkor abból nem tanultatok volna, mert 700-0 ra pörgettetek volna, de ez soha nem történt meg, szal ez a véleményed lehet, álmodhatsz ilyet, meg képzelõdhetsz, ha megtörténik akkor lesz tény. Nem akarom szajkózni, mert ha másodikra nem értettétek meg akkor 100-ikra sem fogjátok. Helytállásnak azt nevezzük, amikor végigcsinálod amit elkezdtél. Feladtátok, nincs ezzel gond, csak akkor gyakoroljatok önmérsékletet és ne próbálkozzatok legközelebb is ugyanezzel a módszerrel, mint tavaly is. Elindulunk, visszalépünk, elindulunk, visszalépünk... Hagyjátok olyanokra, akik lehet hogy gyengébbek de végigcsinálják. Akár utolsóként, de lejátszva az összes meccset. Sztem ne tépjük egymás idegeit, ez szaros community nem érdemel meg titeket kedves ... (asszem HEG) uh. nem kell többet az NT-re elbasszátok az idõtöket, játszatok csak a többi elit csapattal és akkor békesség lesz.

Kenny te kis árulkodós!

Felesleges volt leleplezned, mert korábbi hsz-ekben ez már amúgy is kiderült. Másrész megértem én a lojalitásodat a csapatodhoz, de annyit elárulok akkor itt a plénum elõtt (hisz te szeretsz mindent a plénum elõtt villogtatni) hogy ha Drang nem véd meg és áll ki érted, nem csitítja a tagságot, hogy kapj még esélyt, akkor az elsõ meccs után elköszöntünk volna tõled, nem azért mert rosszul játszottál, hanem azért mert a TS-en csak a te sírásodat lehetett hallani, külön csatira kellett téged rakni a TS-en (egyrészt mert a többi nem hallott tõled semmit, másrészt mert azt mondtad leszarod mit pofázik a többi) hogy jussunk valamire, de mégiscsak ironikus, hogy végül a jótevõdbe (Drang) marsz a legnagyobbat.

Fujiryu
Haggyad már.Drangék úgvy se értik meg.Az egyetlen amire vágynak, hogy Sebi a talpukat nyalogassa.Ezt sose kapják meg, szóval menni fog a flémelés...

Drang
Na erre még annyit, hogy nem kellek se én, se sturm ahhoz, hogy Dávid ellen hergelje a communityt, ugyanis a viselkedésével meg teszi azt maga is, meg te is, hogy a kis szócsöve vagy... Lehet alázni a coRDHA-t, lehet lámának, noobnak beállítani, de azt nem tudod elvitatni, hogy mi még mindig talpon vagyunk... Egyébként helyre kéne tenni a magatokat kedves überpro barátaim, ugyanis attól még hogy ezekbe a fene nagy klánokba játszottatok, attól a magyar válogatott nem ment elõrébb... Én nem akartam ebbe belemenni, de sötétpápa, sturm, joe meg az RDHA már, akkor battlefieldezett, amikor ti még az általános iskolába jártatok... Az elsõ OC-n sehol nem volt egyikõtök sem... az akkori csapatommal kezdtük el szervezni a válogatottat... nekem te meg Dávid ne okoskodjon a csapatszervezésrõl, mert fogalmatok sincs róla, sajnos ezt bizonyítottátok... Mert sem a te csapatodat, sem az idei/tavalyi válogatottat nem látom aktívnak Bf2 conq-be... ellenben a coRDHA-nál még mindig áll a zászló...

Fujiryu
Én se játszottam már 3 hónapja<#rinya>
De mivel minden nyáron kocsmában dolgozom a májam akkora mint egy ház :)

És akkor most elmagyaráznám hogy mért hagytuk abba az Inf-et is. Gondolom nagyon a csoport beosztásokat se nagyon láttátok még. Két angol találta ki hogy legyen megint NC ESL-en. Így igazából ez hivatalos NC nek sem nevezhetõ, még a neve se az hogy Nation Cup, hanem Country Championship. Az ESL már fél évvel ezelött elindította a Nation Cupjait amik pénz díjasok voltak más játékban. Miután megláttuk mi a csoportbeosztásokat már láttuk hogy Vorty (aki szervezi az egészet esl adminként) csak nekünk akart kedveskedni ezzel a kupával. Köztudott hogy minket ingen csak utál, mint magyarokat mint Gigabyte tagokat. Figyelembe se vették a tavalyi szereplésünket ahol top8 ban bekerültünk, és érdekesen olyan csoportot kaptunk ahol nagy százalékra mindenki eltalálta hogy ebben mi vérzünk majd el. A mi csoportunkban csodálatosan összeraktak 3 olyan csapatot akik tavaly top8 ban végeztek, és mellé még USA-t akirõl kiderült hogy nem publik válogatott, és még a Horvátokat akik most tudták elérni azt CB-n hogy 3 hétig elsõk legyenek a ladderban. Ideális esetben a 4 csoportba 2-2 top8 as csapatot kellett volna elhelyezni, de hát nem ez történt. Már itt kezdett látszódni hogy igen nagyon jó lesz ez a Homemade kupa. Teljesen amatõren szervezték az egészet, háromszór is változtatták 3 nap alatt a kezdés idõpontját, sõt szabályzatot hoztak hogy ki lehet egy országban benn ki nem, persze ezt a team UK-ban nem vették figyelembe, pedig van olyan tagjuk van aki Ír-köztársasági és köze sincs a UK-hoz. El lehet olvasni mekkora flamek voltak az elején, a Svéd kapitányt ki is tiltották ESL-rõl, mert kicsit erõsen beszolt Vortynak. Az USA elleni mecs után telejese fealadtuk, hogy velünk basztak ki direkt, és elment a kedvünk az egésztõl. Bocs hogy egy ilyen homemade NC-én nem akarunk részt venni tisztességesen. Jah és a mapkiosztások is elég viccesek lettek conquest-ben is.

Fujiryu
"Ja és,ha megalázkodott volna Dávid és beismeri, hogy nem ért a conquesthez és hozzánk fordul, akkor talán még a válogatottat is megszerveztük volna, de ez nem így lett..."

ahahahah- NO COMMENT
szálj le a magas lóról és törõdj bele, hogy az a szerinted 15 éves pattanásos suhanc, felépített a semmibõl egy európai top csapatot amelyiknek olyan szponzorai vannak, amik kifizetik a külföldi lanozást és hardwerekkel látják el õket.

Sértõdj meg, de hidd el soha nem fog neked könyörögni, hogy csinálj egy nemzeti válogatottat...és az ehhez hasonló hozzászólásaid után, amivel egy éve bombázod, ne várj együttmûködést...betûzöm, hogy értsd E G Y Ü T T M Û K Ö D É S.

Legyek a barátod? :-)

joebacsi
Ugyan, KK-hoz képest még szolid is az a hsz :)

joebacsi
Sokmindenki egészségére kellett inni, azt meg ugye nem lehet sörrel. Lehet nem helizünk olyan jól, nincs 25 óránk egy nap a játékra, ellenben inni tudunk, ez tartja egyben a csapatot már 2003 óta :)

werkfilm
nagy felbontáson vagyok de fáradásig kellett görgetni az egérrel mire túljutottam a mondókádon
máskor 2 sorba plx

Drang
Üdv!

Pont ez az amirõl a legelsõ hszben szóltam. Az együttmûködés hiánya... betûzöm, hogy értsd E G Y Ü T T M Û K Ö D É S... Lehet, hogy szánalmasak vagyunk, hogy segíteni próbáltunk... Bocs.

A gerinctelenségrõl úgy látom más az elképzelésed... lehet ez a korodból fakad... Amit itt leírsz az, azt bizonyítja, hogy Dávid és csatolt részei, ismételten gerinctelenül jártak el, ugyanis ha errõl van szó, amit írtál Fuji, akor miért nem mondta egybõl ezt??? miért jópofizik velünk, hogy oké majd játszunk wart, meg köszi a segítséget...
A másik dolog... attól még, hogy überpro csapatban játszik valaki, nem biztos, hogy irányítani is tudja.
Azt a szöveget nem t'om honnan vetted, hogy csak rajtam vagy a vezetõségen múlik a coRDHA összetartása, ugyanis mi egy közösség vagyunk 15+ stabil taggal. Nem pár ráérõs suhanc (akinek apu megvette a topvasat, hogy ne a családot zavarja a gyerek...) aki együtt gatherozik/pcw-zik minden este 6-tól 2-ig, mert a valóságban csak egy gátlásos, pattanásos kis skiziod szûzbuzi, akivel még az osztálytársai sem állnak szóba...

Ja és,ha megalázkodott volna Dávid és beismeri, hogy nem ért a conquesthez és hozzánk fordul, akkor talán még a válogatottat is megszerveztük volna, de ez nem így lett... Tudod nem szívesen mosom ki mások alól a szart...

Fujiryu
<#rinya>

joebacsi
ja tényleg, ú megint félrenyomtam...

Engem nem kell hergelni, utállak én magamtól is.
Bár én mindenkit utálok. :-)

Dzsó: nyugodtan törölheted, gondolom az enyémet akartad. ;-)

Fujiryu
sötétpapa a Gamerking.Ennyit írt...

Fujiryu
Attól még nem lesz igazad, mert a community is utál engem...Igen leszarom õket.Hergeld nyugodtan ellenem õket, nem igazán érdekel a véleményük.Ez is csak téged minõsít, hogy számít neked ezeknek a véleménye.Én válalom, hogy nem tartozom olyan emberek közé akik azt írják nekem, hogy szopjam ki az alvadt gecit a tudjuk honnan.Ez nem szégyen szerintem...

Ha ezzel akarod lezárni a vitát akkor legyen.De pls alaptalanul ne rágalmazz senkit és törõdj bele, hogy a coRDHA egy olyan csapat amelyik a baráti társaság miatt van együtt és ne higgyétek azt, hogy azzal elértek valamit, hogy basztatjátok a Dávidot.Nem tudom miért hittétek azt, hogy ha egy év basztatás után odaálltok elé és azt mondjátok, hogy segítünk, játszunk veletek, taktikázunk, de nem akarunk belépni mert nem akarunk veled közösködni, azt mondja majd, hogy jólvan, gyertek és játszik a coRDHA-val felkészülési meccset naponta, amit megnyer a csapat 700-0-ra és nem tanul belõle semmit, de lagalább 1 órát játszott veletek... Remélem egyszer túl tudtok lépni ezeken a sérelmeken, mert nekem nem úgy tûnik, hogy Dávid keresné/keltené a feszültséget kettõtök között...

joebacsi
véletlenül félrenyomtam :)

"gyakmeccs, taktika, meccsszervezés, külföldi EU szintû cq menedzser gyorstalapló képzése"
Azthiszem ezeket nekünk felesleges megtanítani. De látom itt még nem eset le hogy mi vagyis Atwe, Dávid, Én, hol játszottunk conquestet. De elõszõr még hagy mondjam el, hogy a magyar legnagyobb siker conqestben még mnidg a HEG tette, 2007 ben mikor Premierleagben csoportelsõként tovább jutott.
Nah szóval mi itt játszottunk a -ban és az Epsilon-ban. Az vel CQ OC-t is nyeertünk 2008 ban, Epsilonnal meg minden conquest kupát megnyertünk itt. Azt hiszem ezekre a tánácsokra nagyon nekünk nincs szükség, hogy hogyan kell wart leszervezni meg ilyenek.