Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akárhonnan nézzük a GBC a volt MNZ(vietnamos csapat) és a TLD(vietnamos csapat) egyesülésével jött létre! A tagjaitok vezetõségetek nagy része ebbe a 2-be tartozott. Zsolt ezekre gondolt, mivel ezek is ti vagytok, max a nevetek változott.
Elastic An-usZ Boys
Ilyenkor azt hiszem az a helyes, ha elfogadjuk, hogy a dolog el lett barkobazva, igyekszik mindenki rendbe szedni, amennyire lehet, es feljegyzi a noteszaba, a nem megismetlendo baklovesek kozze.û
Jelzem, mialatt itt ekkora nyuzsi van, a szerverek konganak az uressegtol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Szerintem mostantól hanyagolom a Huncupot<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
nemértek semmit ha mind2 csapatban ugyanazok jáccódtak akkor minek kellett 2csapat?
www.czekoart.hu
Elõre is köszönöm!!!
Tündi
Jónéhány ember aláírhatja az állításomat.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
(még jó hogy abbahagytam ezt az egész klánozást,így nem kell felhúznom magam többé ilyeneken)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez pont így volt korrekt,hogy fele banda GBC*ET,fele GBC.Szerintem a kutya nem szólt volna azért sem,ha emberhiány miatt néha 1-2emberetek kisegíti a másik csapatot.De az ahogy történt,az a pofátlanság teteje...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A GBC klán SOHA nem játszott BFV-t! A két klán nem keverendõ össze! Sajnos mi sosem tudtunk játszani ellenetek, mivel a war elõtt 1 órával visszamondtátok az eseményt, azóta meg nem hallottunk rólatok. De nem baj, majd egyszer sor kerül erre is és meglátod, ez már nem az a brigád. Csak legyetek meg elegen !
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
De ha a kupa szervezõi most engedékenyek lesznek akkor gondolom azt te is belátod hogy a jövõben ha ilyen elõfordul akkor arra fognak hivatkozni hogy "bezzeg anno a GBC-t miért nem...".
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ui.: Sõt ha meg döntõrõl van szó akkor meg végképp.
"A GBC visszalepteti a masodik csapatat, es csak a GBC*ET szerepel ezekutan a kupaban. A csapat jatekosainak nevet meg ma elkuldom Runningnak."
Together we'll fly someday...
Kell még ragoznom, vagy azért érthetõ??<#falbav>#falbav>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Ha jól értelmezem a dolgokat akkor ti a kiemelt részt sértettétek meg!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
olyanokat megcsináltak anno bfv-ben, hogy átálltak a mi oldalunkra és elkezdtek tk-zni.
Szal ezekután bármit el tudok képzelni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet. Ezt a honlapon találtam.
meg az is miért van, hogy én még anno bfv-ben megmondtam a véleményemet az egész tld-s bagázsról?
ausék meg betolnak egy 10 soros "bocsi, hogy lamik voltunk, de köszi, hogy sikerült helyrehozni a dolgokat" hozzászólást, és mindenki full hepi lesz 😊
ha ez nem össze, kénytelen leszek bevetni az anális kielégülést okozó hangomat, és ezt nemhiszem, hogy akarnátok 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az én véleményem szerint is igen etikátlan megoldás volt ez a GBC részérõl, de ezt eddig nem akartam említeni.
Úgy lehetne pontot tenni az egész vita végére szerintem, hogy megnézni azt a 14 embert aki elvileg a GBC*ET színeiben indult, s még most leadni Runningnak a listát a másik 14rõl, persze átfedések nélkül.