Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nem jártatnád a szád ha veletek szemben csaltak volna?????????????????????

Hatt
Így van a GBC anno nem BFV-t játszott, nem is létezett ebben a formában.
Akárhonnan nézzük a GBC a volt MNZ(vietnamos csapat) és a TLD(vietnamos csapat) egyesülésével jött létre! A tagjaitok vezetõségetek nagy része ebbe a 2-be tartozott. Zsolt ezekre gondolt, mivel ezek is ti vagytok, max a nevetek változott.

Elastic An-usZ Boys

Boxer HUN
De GEC..... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Zs0lt1
hát akkor ez igy már maxigáz az egész klán.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ez mar valoban el lett baszarintva, gyerekek. Sehogy sem lehet teljesen kijavitani a dolgot. Valoban ugy lenne logikus, ha a GBC egy csapatra redukalna a reszvetelet a kupaban.(Halkan jegyzem meg, mar nehany hettel ezelott is felvetodott a problema, igy a hirtelen hatarozott megoldasok keresese kicsit keseinek tunik minden oldalrol.)

Ilyenkor azt hiszem az a helyes, ha elfogadjuk, hogy a dolog el lett barkobazva, igyekszik mindenki rendbe szedni, amennyire lehet, es feljegyzi a noteszaba, a nem megismetlendo baklovesek kozze.û

Jelzem, mialatt itt ekkora nyuzsi van, a szerverek konganak az uressegtol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

KáTéCé
Tündi bündi, nézd meg a faq(ma)-t <#vigyor1>

Robogo
Nevetséges ez az egész olyanon flémeltek,hogy 3-om ember játszott akinek nem kellett volna és az a 3-om még nem is infrantysok.Ha ez jó csináljátok nem tudok mit mondani.A választ pedig arra hogy mi lesz a GBC-vel meg a GBC*ET-vel azt majd megmondjuk ha Runningal beszéltünk.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Tökmindegy mert ha az egyik csapatuk kiesik akkor tudnak tovább játszani a másik csapattal tehát nekik két lehetõségük van megnyerni a kupát.
Szerintem mostantól hanyagolom a Huncupot<#mf3><#mf3><#mf3>

Robogo
Jah persze...

Kovács legény
<#banplz>

www.czekoart.hu

Kovács legény
uh aha köszi
nemértek semmit ha mind2 csapatban ugyanazok jáccódtak akkor minek kellett 2csapat?

www.czekoart.hu

Sziasztok!Lenne egy nagy kérésem.Kellene a BF2 Special Force- hoz crack ill. pach.Ha tud valaki segíteni akkor ezen az e-mail címen keressen meg:[email protected]

Elõre is köszönöm!!!
Tündi
Zs0lt1
lolka bolka ez az eset akkor volt, mikor a 7th-ban jtszottam 😛
Jónéhány ember aláírhatja az állításomat.

Remek.Még kommandert is használtatok az infantryban?????????

Zs0lt1
lolka bolka ez az eset akkor volt, mikor a 7th-ban jtszottam 😛

elég csak 200-at visszaolvasni😛

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
Elég innen és képben leszel!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Kovács legény
üdvall
mitörtént konkrétan?
(300hsz-t nemszivesen olvasnék végig)

www.czekoart.hu

DonC
Nézd ez jó magyarázat, csak erre mondjuk mondhatnám én is, h én nem vagyok infantry játszuk újra a meccseket azt küldök magam helyett infantry-t... itt ez már nem nagyon játszik. Ez el lett baszva, a következményei kellemetlenek lesznek, így járás ezegyszer. Amúgy félreértés ne essék ami történt az a vezetõ(k) felelõssége, nem csak a csapaté.

vsly
A vezetõség ugyanaz,a klánt minõsítõ magatartásforma szintén....

(még jó hogy abbahagytam ezt az egész klánozást,így nem kell felhúznom magam többé ilyeneken)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

DonC
tegyük hozzá, ha ezt bejelentik a meccs elõtt, majd az aktuális ellenfél elfogadja

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vsly
És az szerinted teljesen korrekt dolog lett volna,ha mindkét csapathoz leadod ugyanazt a teljes listát????Abban a pillanatban vissza is léptünk volna az egész infantry kupától,amint ezt megtudtuk volna!!!!

Ez pont így volt korrekt,hogy fele banda GBC*ET,fele GBC.Szerintem a kutya nem szólt volna azért sem,ha emberhiány miatt néha 1-2emberetek kisegíti a másik csapatot.De az ahogy történt,az a pofátlanság teteje...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Robogo
Aus üzenete :
A GBC klán SOHA nem játszott BFV-t! A két klán nem keverendõ össze! Sajnos mi sosem tudtunk játszani ellenetek, mivel a war elõtt 1 órával visszamondtátok az eseményt, azóta meg nem hallottunk rólatok. De nem baj, majd egyszer sor kerül erre is és meglátod, ez már nem az a brigád. Csak legyetek meg elegen !

Robogo
Eddig így csináltuk ahogy mondod.Max a 7th ellen álltunk ki a jó csapattal.3-om valaki játszott a GBC*ET-be akinek nem szabadott volt a nevezés alapján:ShermanData,bk,tonhal (meg azt hiszem fegyenc).Csak mondom õk nem az infrantysok Data:tank bk,tonhal:heli és fegyenc:commander.

Nem akarom bántani a GBC-t ,de szernitem az lenne a leghelyesebb hogy valamelyik csapattal visszalépnétek!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Az életben ha hibázol akkor viseld a következményeit. És ez itt az élet mert ezt rajtatok kívül sokan nagyon komolyan vesszük és ezért egy COR és egy DR klán most szívott. Mert egyikük még nyolcaddöntõs lenne ha csak egy csapatotok lett volna 28 emberrel.

mesor
Értem!
De ha a kupa szervezõi most engedékenyek lesznek akkor gondolom azt te is belátod hogy a jövõben ha ilyen elõfordul akkor arra fognak hivatkozni hogy "bezzeg anno a GBC-t miért nem...".

Ez baromság. Mert a kieséses rendszerben nem hiszem, hogy majd a leggyengébb játékosaitokat hagyjátok játszani csak mert õk is akarnak. Ez duma.

Ui.: Sõt ha meg döntõrõl van szó akkor meg végképp.

Robogo
Ezt így is csinálnám sõt még a GBC-bõl is kilépek,de nem akarom,hogy e-miatt az egész GBC szívjon.Õk teljesen abba a hitbe voltak,hogy a GBC*ET-be is be vannak nevezve.

Robogo
Jah ez igaz.De sajna az én hibámból,mert nem jó listát adtam le.Ennyi.

Me0w
A helyes valasz - ha meg nem jottel volna ra magadtol - az, hogy:

"A GBC visszalepteti a masodik csapatat, es csak a GBC*ET szerepel ezekutan a kupaban. A csapat jatekosainak nevet meg ma elkuldom Runningnak."

Together we'll fly someday...

Pharolas
Gaboca azért maradjunk a realitások talaján. Én személy szerint, ha gentlemans agreement szerint engedném, hogy vegyes csapat is induljon, akkor is max 1-2 fõre gondolnék. Amúgy is a vegyes csapat alatt normál esetben az értendõ, hogy két külön utakon járó klán a kup idejére összeáll, míg lehet, hogy az egyik indul külön is.

Kell még ragoznom, vagy azért érthetõ??<#falbav>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

mesor
"Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen."
Ha jól értelmezem a dolgokat akkor ti a kiemelt részt sértettétek meg!

Zs0lt1
ezt most itt megcáfolom!!!
olyanokat megcsináltak anno bfv-ben, hogy átálltak a mi oldalunkra és elkezdtek tk-zni.
Szal ezekután bármit el tudok képzelni.

BEAST
BF talira viszem is a füldugókat 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

joebacsi
vazzeg gaboca, tese álltál 2szer sorba, mikor a diplomáciai érzéket osztogatták 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Miért most te mit tennél ha 30-an lennétek a klánba?Sajna nem tudunk mit csinálni váltanunk kell.Nálunk nem az a legfontosabb,hogy a legjobb 8 játszon mindig hanem,hogy mindenkinek megadjuk az esélyt.

Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet. Ezt a honlapon találtam.

Pharolas
Azért szerintem van a GBCben annyi gerinc, hogy ilyen praktikákhoz ne folyamodjanak. vagy csak én vagyok túlontúl optimista??<#nemtudom>

Zs0lt1
miért van az, hogy én ezen egy cseppet sem csodálkozok? ;-)
meg az is miért van, hogy én még anno bfv-ben megmondtam a véleményemet az egész tld-s bagázsról?

joebacsi
full pártatlanként is sztem ez lenne a legkorrektebb megoldás, mind2 fél engedett egy kicsit, és minden meccset le lehet játszani...
ausék meg betolnak egy 10 soros "bocsi, hogy lamik voltunk, de köszi, hogy sikerült helyrehozni a dolgokat" hozzászólást, és mindenki full hepi lesz 😊
ha ez nem össze, kénytelen leszek bevetni az anális kielégülést okozó hangomat, és ezt nemhiszem, hogy akarnátok 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jah és meccs alatt meg a Hash alapján (CD kulcs, pb_guid) akárcsak a clanbasen, kiszürnénk az emberek cseréinek lehetõségét.

leveskocka
ha egy csapatot inditotok,a fenet nem erdekli,hogy a jatekosok cserelodnek.it az a baj,hogy mindket csapatotok kozott cserelodtek!...
Pharolas
Ahhoz képest, hogy poénosan megemlítettem, milyen jó kis vita táptalajába tenyereltem bele <#action><#eplus2>.

Az én véleményem szerint is igen etikátlan megoldás volt ez a GBC részérõl, de ezt eddig nem akartam említeni.

Úgy lehetne pontot tenni az egész vita végére szerintem, hogy megnézni azt a 14 embert aki elvileg a GBC*ET színeiben indult, s még most leadni Runningnak a listát a másik 14rõl, persze átfedések nélkül.

DonC
Én úgy gondolom a GBC vezérei vannak olyan szinten, hogy tudják mi a dolguk és mit várnak el azok a csapatok akik jogosan háborognak most. Ha nem tudják akkor szomorú, azért bízom benne.

Robogo
A CB-n úgy csináljuk ha 20 jelentkeznek a klánból és aki jelen is van akkor azokból mindenki játszik úgy,hogy cserélgettünk.

Robogo
De nem tudtuk,hogy megszegtük a szabályokat,mert az én hibám volt,hogy nem jó névsor-t adtam le.Most nektek az a gondtotok úgymond,hogy 3-om olyan ember is játszott aki a GBC*ET-be nem volt nevezve.Na viszont nem miattuk nyertük meg a warokat hanem a GBC miatt,õk nem a Wilda vagy nem tudom milyen brutál csapatából vannak és nem azért játszottak,hogy velük nyerjünk meg a warokat,hanem azért mert jelentkeztek a honlapon.Kb ennyi.

Érdekes a Clanbase-n egy csapatotok van egy ladderen belül. Pedig ott is indíthattatok volna még vagy kettõt. Mert ott sem tudtok mindig 28-an játszani egyszerre és sajnos 32vs32 még clanbasen sincs.

BEAST
rövid válasz: ... nem azzal van a baj hogy jól akarjátok érezni magatokat , hanem azzal hogy megszegtétek a szabályokat ... szerintem mindenkinek az a célja hogy jól szórakozzon és elhiszem hogy nem egyszerû 28 emberbõl kiválasztani azokat akik indulhatnak mert nem akartatok megbántani senkit sem , ez szép meg jó , csak nem a többi induló csapat rovására kellett volna.

mesor
Ezzel nincs semmi probléma, de ha már vannak szabályok a kupára akkor azt próbáljuk betartani. A szabályok alól ne legyen senki kivétel! Sok beleszólásom nincs de támogatom a TS-es megbeszélést!