Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-tRs-Landor
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Srácok ! Azért alapítottuk a GBC-t, hogy jókat játszhassunk együtt. Mivel sokan vagyunk, úgy gondoltuk, csak akkor játszhat mindenki, ha két csapatot indítunk. Az eredeti terv az volt, hogy mindkét csapat ugyanazzal a 28 fõvel indul el, de egy félreértés következtében az egyik csapatba csak 14 név lett nevezve. Errõl viszont tudott kb. 3 ember összesen, mindenki más úgy vette, hogy simán játszhat. Annyira nem volt publikus ez az egész, hogy még én is úgy tudtam, 28 fõ van nevezve mindkét csapatban. Mielõtt beírnátok válaszba, hogy ezt nem hiszitek el, rögtön megírom rá a viszontválaszt is : nem érdekel, ki mit hisz el.
Vannak, akik a mai napig azt hiszik például, hogy direkt kaptunk ki a horda ellen. Ez az egész egy belsõ félreértésbõl indult, amit nyugodtan meg lehet lovagolni, ez ettõl már nem változik semmi. Ez az egész - legalább is számomra - csak arról szól, hogy jól érezzem magam a warokon és az egyéb megmozdulásokon. Én elhiszem, hogy van a magyarságon ez az ezeréves átok, meg itt van ez a dögöljön meg a szomszéd tehene életérzés, ehhez innen szeretnék sikert kívánni mindenkinek, de engem hagyjatok ki belõle ! Úgy gondolom, aki a játék élményéért csinálja ezt az egészet, az játsszon velünk továbbra is, aki meg mindenáron gyõzni akar, az járjon fradi meccsre vagy pártgyûlésekre !
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Minden jog fenntartva!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Veled mizu?
Elastic An-usZ Boys
Together we'll fly someday...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ui.:Az igazság az, hogy nagy butaság volt engednie az infantry cupa fõszervezõjének a GBC többcsapatos indulását!!<#boxer>#boxer>
Már Vietnámban sem a tisztességes hozzáállásukról voltak híresek,hanem a kiskapuk kihasználásáról....
No more comment...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Elastic An-usZ Boys
Eddig számomra ez egy komolyan vett kupa volt ahol a csapatok komolyan veszik a szabályokat.
Te most írtad le hogy már az alap szabályokat is megszegtétek.
Ez a kisebb gond.
Minden csapatnak 1 esélye van. Akár a S.O.S klánnak akár a JCSR-nek akár nekünk is. Ehelyett ti indítottatok két csapatot, persze lehetett volna 8at is és akkor mindenki csak veletek játszik.
Innen nézve számomra ez a kupa már nem is olyan komoly...
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
nálunk pl. az a terv, hogy runningot abban a hitben hagyjuk, hogy õ a horda vezetõje, de psszt, meg ne hallja! <#ravasz1>#ravasz1>
pedig nem is õ az, csak minden csapatba kell egy udvari bolond...<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
"Maradtal volna a BF2-nel, ott nem kell olyan bonyolult mondatosszefuggeseket feldolgozni, mint pl. AMIG, es MIELOTT. Tehat leirom erthetoen b+ -hogy a stilusodnal maradjunk - AMIG nem vagy vampir, csak a betegseget hordozod, ADDIG meggyogyitanak a templomban. UTANA azonban mar NEM. B+. Erted?"
"Teged az iskolaban minden nap leszopatnak, vagy mitol vagy ilyen zavart? :D"
Na ennyi lenne.<#papakacsint>#papakacsint>
bár én akkor éltem át ugyanzt, mikor élõben hallottam a hangját elõször :DDDD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
<#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy akkor énis a sima Hordában maradék<#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>... "Te, macskabérenc!"<#vigyor>#vigyor> -a tegnapi riport után... -<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#wink>#wink>
[Bf2 80e hsz téker]
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)