172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #91278 Nesze nektek új játék 

-
Én a GSre azért nem járok,mert arról a szerverről kapásból kibax desctopra.
Ha véletlenül mégse,akkor meg a kör vége elött 2 perccel connection problem.
Szal többet nem is kisérletezek vele,talán majd 1.4el... -
Zataron nincs,de te ott is utálnál 
-
uwu #91275 Olyan nem lehet ahol van bombázó
-
Micsoda mi? -
az meg mi? -
Landor #91272 1.4 után úgyis mindenhol csak a Road to Jalalabad fog futni 
Ma is egész délután 200pont/órával belehúztam, a medic fegyóért! :D
Igaz unbalaszos a map -főleg 64esen- de még 32esen is olyan 70-80%ban az usa nyer.. viszont mec-ként nagyobb a kihívás!
Egyébként a 7th szerverével nekem csak annyi a bajom, hogy nincs néhány embernek voip, ezt jó lenne ha megnéznétek.
A GS szerver unstabilitásra meg remélem gyógyír lesz a patch; eddig 1.4béta már csak készer dobott ki az asztalra és csupán egyszer halt be a szerver(64) olyan 15 óra játékidő alatt.
Ja és örülök hogy megjelentek a hunok is a szerveren, szerintem jó kis teamplayt hoztunk össze! -
ha én mapolok akkor az f:\ és a y:\ szeretem....azon vannak a zenék az informatikusunk folyton tölt rá:) -
"Hiába van Sata II ha mellé csak 512MB ram van! ;)"
ez már szent igaz:)
de milyen pojén lett volna, ha veszel egy jó gyors drága vinyót és még mindig ott dünnyögsz amikor a többiek már zászlót (pezsit) bontanak:) -
diskeeper 10 powa....
de miért akar a neten lógni azt nem értem......dkservice.exe
-
Nekem harom kedvenc mapom van, karkand, mustar es sarki, a tobbit neha neha elviselelem, de pl. egy daliant plant utani zatar mar az altf4re kesztet. -
David2006 #91267 jaja,lenyomtunk qurva sokat rajta és csak most állt meg:) -
túúú buzi szerverz tu launcs red orcsésztra:D -
jjjja nem most kéne letölteni hanem amikor benne volt a játék hírekben és akkor most csak aktiválnod kellett volna 
jó kis game csak kell keresni egy TS-t ahol elmagyarázzák hogyan kell kommunikálni a játékban mert a Q-gombbos bf2-es kombó nem műxik
-
én azt néztem ,hogy azok a serverek vannak mindig tele ,ahol többségben city mapok vannak, lehet ,hogy ez sokaknak nem jön be de akkor is ez van. -
Nem is értem miért nem járnak a 7th-ra az emberek. Nem akarom lehúzni a GS serverét de az az igazság hogy a 7th servere eddig egyszer se halt le alattam pedig most is vagy 6 mapot végig toltam rajta és egyszer se volt connection problem stb...
Sokkal többet játszanék a 7th serverén de sajna nagyon ritka hogy tényleg így tele legyen. :( -
En most kezdtem tolteni... 2,2%nal tartok. :\ -
Oilfieldset kérek szépen! -
uwu #91260 A kivétel erősíti a szabályt. -
Most is tele van a szerver;) -
uwu #91258 Egyetértek a felvetéssel.
Ha érdekel valakit a véleményem, publikon a köv mapok biztos bejönnének sok embernek:
-Zatar
-Dalian
-Songhua
-Sharqi
-Karkand
-Dragon
Ez így elég vegyes szerintem. Én szorgalmaznám ezeket a mapokat a saját szerverünkön is, de hozzánk nem jár senki
-
neked úccse fog tecceni mer a zegyetlen gumikerekű jármű benne iszonyat borulékony, szal itt nincsen transzportkirályság... -
csak kipróbálom hogy ne legyen az hogy úgy fikázom hogy nem is játszottam vele hogy ...
-
jobbak már tolták egy pár hónapja, csak sajna nemnagyon jött be az embereknek :(
most meg perpill időm nincs rá :( -
passz,most látom a kis ablak azt írja,100% pre-loaded,a nagyobb,a rendes steam meg h.0% 
-
és utána mit kell csinálni mert én csak idáig jutottam
-
épp ebben a pillanatban lettem kész a preloaddal:))) -
ki jön 10-től redorhideázni vagy miafaszomat csinálni
-
ezért írtam,h.legyen 16-os...külföldön jártam már olyan szerveren,ahol egyszercsak a 32es szerveren jött egy 16os Oman,és el kell mondanom,nagy fun volt,plusz a BC esélye 0:)) -
Az Oman tényleg jó, de ahogy Serginho is írta nagyon sok vele a basecamp probléma. Songhua kicsit elfogultságból került be a mapok közé lévén ez a klánunk egyik kedvence. Hmmm... megbeszélem Terrance az Omant. Végül is... -
omanből a 16os is fasza,nem muszály 32es szvsz...az csak arról szól,ki visz el valami repülőalkalmatosságot,majd halálra freggeli magát vele...meg ugye akkor folyton jönne a BC,a 16os map elég lenne a 32es ticketszámával...legalább jó kis infantry lenne a cucc...
-
Viszont nekem is lenne egy épitő jellegü ötletem a szerveretekkel kapcsolatban , TerranceG-nek már emlitettem ,szóval én elég sokat vagyok fent a gsbf2-őn és az a tapasztalatom ,hogy amig egy városi mapon fullos a szerver utánna jön pl egy shongua egyből elhúz mindenki, azt elismerem,hogy kellenek más mapok a sok city mellé , de nem lehetne úgy mint régen ,hogy 3 city , után 2 vagy 3 nem city map,szerintem aki szereti a cityket ott marad a 3 mapon , aki nem az pedig nyomja a kövi 3 mapot , de igy senkinek sem jó mert pl van egy jó kis Sharqi utánna fél órát kell kinlódni mire az a maradék 10 ember végigtolja a shonguát. A másik kérdés , már többen is beszéltük ,hogy az oman-t betehetnétek ,jó kis map szerintem nyomathatnátok közbe azt is. -
előbb-utóbb látja,hogy játszottál,ne félj...a pontok nem kör végén kerülnek mentésre,hanem ahogy megszerzed őket... -
FreDDy556 #91245 Annyira szerencsetlen vagyok ma :( feltettem a special forcest hogy tudjak unlockolni, es kb mar 2orat lejatszottam, de mindig connection problem lesz a szervereken es nem menti el a pontjaimat ha megszakad a kapcsolat, es ugy veszi hogy nem jatszottam a kiegeszitovel :( tudtok ajanlani szervert? -
marcio mela #91244 Aki az 1.4 patcht kiprobálja és volt része korábban abban,hogy az asztalra dobta a játék az megszünt? -
1Obi1 #91243 Hát akkor már töltöm is az 1.3-as patchet.
-
Az. -
1Obi1 #91241 Nem.Baj? -
Lámi!
Nekem csak 50%-ig jut el a kuszó csík 
(Na jó a Diskkeeper amit adtál kellett hozzá) ;) -
Eltűnt az utolsó posztom, hova lett ?? 
Pedig nem is volt semmi olyan benne amiért ki kellett volna törölni..