172102
  • Verzoo
    Nesze nektek új játék
  • vsly
    Én a GSre azért nem járok,mert arról a szerverről kapásból kibax desctopra.
    Ha véletlenül mégse,akkor meg a kör vége elött 2 perccel connection problem.
    Szal többet nem is kisérletezek vele,talán majd 1.4el...
  • vsly
    Zataron nincs,de te ott is utálnál
  • uwu
    Olyan nem lehet ahol van bombázó
  • JCSR Wolfguy
    Micsoda mi?
  • mohus
    az meg mi?
  • Landor
    1.4 után úgyis mindenhol csak a Road to Jalalabad fog futni
    Ma is egész délután 200pont/órával belehúztam, a medic fegyóért! :D
    Igaz unbalaszos a map -főleg 64esen- de még 32esen is olyan 70-80%ban az usa nyer.. viszont mec-ként nagyobb a kihívás!
    Egyébként a 7th szerverével nekem csak annyi a bajom, hogy nincs néhány embernek voip, ezt jó lenne ha megnéznétek.
    A GS szerver unstabilitásra meg remélem gyógyír lesz a patch; eddig 1.4béta már csak készer dobott ki az asztalra és csupán egyszer halt be a szerver(64) olyan 15 óra játékidő alatt.
    Ja és örülök hogy megjelentek a hunok is a szerveren, szerintem jó kis teamplayt hoztunk össze!
  • mohus
    ha én mapolok akkor az f:\ és a y:\ szeretem....azon vannak a zenék az informatikusunk folyton tölt rá:)
  • mohus
    "Hiába van Sata II ha mellé csak 512MB ram van! ;)"

ez már szent igaz:)

de milyen pojén lett volna, ha veszel egy jó gyors drága vinyót és még mindig ott dünnyögsz amikor a többiek már zászlót (pezsit) bontanak:)
  • mohus
    diskeeper 10 powa....
    de miért akar a neten lógni azt nem értem......dkservice.exe
  • Me0w
    Nekem harom kedvenc mapom van, karkand, mustar es sarki, a tobbit neha neha elviselelem, de pl. egy daliant plant utani zatar mar az altf4re kesztet.
  • David2006
    jaja,lenyomtunk qurva sokat rajta és csak most állt meg:)
  • HTS s3rg1nh00
    túúú buzi szerverz tu launcs red orcsésztra:D
  • schrank
    jjjja nem most kéne letölteni hanem amikor benne volt a játék hírekben és akkor most csak aktiválnod kellett volna
    jó kis game csak kell keresni egy TS-t ahol elmagyarázzák hogyan kell kommunikálni a játékban mert a Q-gombbos bf2-es kombó nem műxik
  • mNzJean
    én azt néztem ,hogy azok a serverek vannak mindig tele ,ahol többségben city mapok vannak, lehet ,hogy ez sokaknak nem jön be de akkor is ez van.
  • mesor
    Nem is értem miért nem járnak a 7th-ra az emberek. Nem akarom lehúzni a GS serverét de az az igazság hogy a 7th servere eddig egyszer se halt le alattam pedig most is vagy 6 mapot végig toltam rajta és egyszer se volt connection problem stb...

Sokkal többet játszanék a 7th serverén de sajna nagyon ritka hogy tényleg így tele legyen. :(
  • atomboy
    En most kezdtem tolteni... 2,2%nal tartok. :\
  • JCSR Wolfguy
    Oilfieldset kérek szépen!
  • uwu
    A kivétel erősíti a szabályt.
  • ERykk
    Most is tele van a szerver;)
  • uwu
    Egyetértek a felvetéssel.
    Ha érdekel valakit a véleményem, publikon a köv mapok biztos bejönnének sok embernek:
    -Zatar
    -Dalian
    -Songhua
    -Sharqi
    -Karkand
    -Dragon
    Ez így elég vegyes szerintem. Én szorgalmaznám ezeket a mapokat a saját szerverünkön is, de hozzánk nem jár senki
  • joebacsi
    neked úccse fog tecceni mer a zegyetlen gumikerekű jármű benne iszonyat borulékony, szal itt nincsen transzportkirályság...
  • schrank
    csak kipróbálom hogy ne legyen az hogy úgy fikázom hogy nem is játszottam vele hogy ...
  • joebacsi
    jobbak már tolták egy pár hónapja, csak sajna nemnagyon jött be az embereknek :(
    most meg perpill időm nincs rá :(
  • HTS s3rg1nh00
    passz,most látom a kis ablak azt írja,100% pre-loaded,a nagyobb,a rendes steam meg h.0%
  • schrank
    és utána mit kell csinálni mert én csak idáig jutottam
  • HTS s3rg1nh00
    épp ebben a pillanatban lettem kész a preloaddal:)))
  • schrank
    ki jön 10-től redorhideázni vagy miafaszomat csinálni
  • HTS s3rg1nh00
    ezért írtam,h.legyen 16-os...külföldön jártam már olyan szerveren,ahol egyszercsak a 32es szerveren jött egy 16os Oman,és el kell mondanom,nagy fun volt,plusz a BC esélye 0:))
  • Pain4U
    Az Oman tényleg jó, de ahogy Serginho is írta nagyon sok vele a basecamp probléma. Songhua kicsit elfogultságból került be a mapok közé lévén ez a klánunk egyik kedvence. Hmmm... megbeszélem Terrance az Omant. Végül is...
  • HTS s3rg1nh00
    omanből a 16os is fasza,nem muszály 32es szvsz...az csak arról szól,ki visz el valami repülőalkalmatosságot,majd halálra freggeli magát vele...meg ugye akkor folyton jönne a BC,a 16os map elég lenne a 32es ticketszámával...legalább jó kis infantry lenne a cucc...
  • mNzJean
    Viszont nekem is lenne egy épitő jellegü ötletem a szerveretekkel kapcsolatban , TerranceG-nek már emlitettem ,szóval én elég sokat vagyok fent a gsbf2-őn és az a tapasztalatom ,hogy amig egy városi mapon fullos a szerver utánna jön pl egy shongua egyből elhúz mindenki, azt elismerem,hogy kellenek más mapok a sok city mellé , de nem lehetne úgy mint régen ,hogy 3 city , után 2 vagy 3 nem city map,szerintem aki szereti a cityket ott marad a 3 mapon , aki nem az pedig nyomja a kövi 3 mapot , de igy senkinek sem jó mert pl van egy jó kis Sharqi utánna fél órát kell kinlódni mire az a maradék 10 ember végigtolja a shonguát. A másik kérdés , már többen is beszéltük ,hogy az oman-t betehetnétek ,jó kis map szerintem nyomathatnátok közbe azt is.
  • HTS s3rg1nh00
    előbb-utóbb látja,hogy játszottál,ne félj...a pontok nem kör végén kerülnek mentésre,hanem ahogy megszerzed őket...
  • FreDDy556
    Annyira szerencsetlen vagyok ma :( feltettem a special forcest hogy tudjak unlockolni, es kb mar 2orat lejatszottam, de mindig connection problem lesz a szervereken es nem menti el a pontjaimat ha megszakad a kapcsolat, es ugy veszi hogy nem jatszottam a kiegeszitovel :( tudtok ajanlani szervert?
  • marcio mela
    Aki az 1.4 patcht kiprobálja és volt része korábban abban,hogy az asztalra dobta a játék az megszünt?
  • 1Obi1
    Hát akkor már töltöm is az 1.3-as patchet.
  • HTS s3rg1nh00
    Az.
  • 1Obi1
    Nem.Baj?
  • KáTéCé
    Lámi! Nekem csak 50%-ig jut el a kuszó csík
    (Na jó a Diskkeeper amit adtál kellett hozzá) ;)
  • item
    Eltűnt az utolsó posztom, hova lett ??

Pedig nem is volt semmi olyan benne amiért ki kellett volna törölni..