Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
akkor most már haza is megyek.<#szomoru2>#szomoru2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
figylelj, mire asszociálsz elõször ezekrõl:
"kisjánykák, golyók, hosszú rúd"? 😊
"jössz bilcsizni?" <#conf>#conf><#conf>#conf><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
segítek lamik:
"Jössz bilcsizni?"
nem tom én úgy értelmeztem, hogy "kiborul a bili"
<#nemtudom>#nemtudom>
joebá magyarázd má meg lécci<#conf>#conf>
hülyén fogsz meghalni 😛
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Lehet hogy neked 9 éves korodig eltartott míg szobatiszta lettél, de én már 9éves korom elött az lettem! <#idiota>#idiota>
Korán érõ típús vagyok! 😛
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
most finom anyázás megy<#hamm>#hamm>
<#hehe>#hehe>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Jó lenne ha viszzább vennétek, és bocsánatot kérnétek.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
hát ja, akkor pontosítsunk, tehát nem a kupa komolytalan, hanem egyes résztvevõk
az télleg gáz, hogy éles war közben lelépjen a csapat x számú tagja, vagy esetleg az egész csapat. megagáz.<#shakehead>#shakehead><#szomoru2>#szomoru2>

(sry, csak ez a kép volt leértékelve, és annyira nemvagyok eleresztve mostanában, de ugye a szándék a fontos 😄)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Erre reagálnék, és örülnék annak, ha mindenki elõbb elolvasná a dolgot, és nem csak kiragadna részeket, majd abból totál idiótaságokat komponálna.
Nem vagyok egy focirajongó, nem is nagyon mozgok e körben, de mivel itt volt egy ilyen példa, én is ezen keresztül vezetném le a teoriámat.
Az én véleményem szerint a GBCben is hasonlóan jó képességû játékosok vannak, mint a 7thben...indentitástól függ, hogy ki melyik csapatot tartja jobbnak. Pont ezért egy egymás elleni war alkalmával mindennek össze kell jönnie, vagyis:
- az egyén aktuális felkészûltsége (példának okáért ott van a tegnapi nap. Kicsit fáradtkásan elkezdtem játszani karkandon a szerverünkön, és egyszerûen képtelen voltam leölni KTC-t, míg õ vígan hentelt orrba szájba. Ezzel nem azt mondom, hogy a jobb napjaimon meg sem kottyan nekem a srác, de bizonyára nagyobb ellenállást tudtam volna tanusítani egy kis személyes párharc keretében - ezúton is grat neki, tegnap nagyon jól tolta)
- a csapat aktuális állapota (asszem, hogy ezt nem kell magyarázni)
- egy valag szerencse (mert lehet, hogy éppen csak le tudja az egyik a másikat pörgetni, s ezzel majdnemhogy eldönteni a meccs végeredményét, vagy nem)
Na itt jön a focis példa. Teszem fel ott van az UEFA kupa. Összekerül a Milán a Reállal, és egy kemény csatában gyõz (pedig a mecs elõtt nyitott volt a kérdés, hogy ki nyeri). A Milán örül a gyõzelmének, és nem fogja kívánni, hogy az adott kupában még 1x összetalálkozzon ugyanazokkal a játékosokkal, csak más néven, mert van elég megmérettetés még elõtte. Elég lesz neki csatázni mégegyszer a Reál ellen a köv kupában.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
még mindig tart?