Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
jah , erre ottvan a Battlefield 2 Community topik 😄😄😄😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Ez a bf2 topic srácok, nem a ba**ás topic. Figyeljetek a szátokra is.<#hehe>

koschwarz
remélem ma nem vetõdik erre kiskorú, mert megbüntet minket az ortt<#ejnye1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
neeem? hát akkor mire? pedig elég egyértelmû volt sztem, vagynem? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
dugás, reszelés, kefélés...<#hehe>

Me0w
En a baszasra, de kinek hogy...

Together we'll fly someday...

joebacsi
kecseg <#mf1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
áááááááááááááááááááááááááá<#taps>

akkor most már haza is megyek.<#szomoru2>

mesor
Akkor MeOw megmondta a válszt, de alapból nem erre asszociáltam! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
😄DD méghidegebb 😄
figylelj, mire asszociálsz elõször ezekrõl:
"kisjánykák, golyók, hosszú rúd"? 😊

Me0w
BILLIARDOZNI 😛

Me0w
Ne legyel morcika, mert a pici civeckem osszetorik, cicafiju 😄

koschwarz
viszont a kapson a másodikon a gizike számítógépe elromlott..., bakker erre fizeti a rendõrség a zinformatikusokat<#ejnye1><#hehe>

mesor
Jössz bulizni?

joebacsi
ha épp nemtaláltok kisjánykát, úgylátom running is jólesz <#vigyor>

koschwarz
kabbe, ég így se tudom<#mf1><#mf2>

"jössz bilcsizni?" <#conf><#conf><#kerdes><#kerdes>

joebacsi
"üccsi" <#falbav>

Pharolas
<#eljen><#mf2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Running
Jólt toljátok. Olvasom a topicot...közbe rágom a kolleganõim pattogatottkukoricáit, iszom rá az üccsit, meg cigizek. Jó ma a melóba.

koschwarz
akkor elkapom eccer szerveren joebácsit, és amolyan jackbaueresen fogom megkínozni, hogy mondja meg mi az a bilcsi<#ticking><#hehe>

joebacsi
😛
segítek lamik:
"Jössz bilcsizni?"

koschwarz
áááááááááááááááááááááá, akkor mi? <#duhos2><#help>

mesor
Háhá!
Te is hülyén fogsz meghalni!<#eplus2>

koschwarz
<#mf1><#mf2>

nem tom én úgy értelmeztem, hogy "kiborul a bili"
<#nemtudom>

joebá magyarázd má meg lécci<#conf>

mesor
Úgy néz ki! 😄

joebacsi
nagyooon hideg 😊

joebacsi
mermég mindig nemvoltál kisjánykákkal szorosabb kapcsolatban 😄
hülyén fogsz meghalni 😛

Amon Serrano
Így van, köszsönöm, csak ezt valahogy senki nem veszi észre!!!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

tom, olvasom ám folyamatosan 😊
mesor
Nem bili! Bilcsi! Nem hiszem hogy azt jelenti a mondat hogy király lesz a bili!(vagy mégis? 😛)
Lehet hogy neked 9 éves korodig eltartott míg szobatiszta lettél, de én már 9éves korom elött az lettem! <#idiota>
Korán érõ típús vagyok! 😛

Pharolas
Tényleg komoly kis csaták voltak

koschwarz
ááá, ne is törõggy vele, ez már csak láccólag bf2 topic<#whatever>

most finom anyázás megy<#hamm>

<#hehe>

bár nem konkrétan a mondanivalódhoz kapcsolódik, de a tegnapi meccseket nagyon élveztem a szervereteken, rég nem játszottam már ilyen jókat
koschwarz
ez belinkelte, nem viccelt<#worship><#taps>

Nekem erosen remlett, hogy nem tegnap hallottam eloszor errol a GBC koruli rendellenessegrol, ugyhogy keresgeltem egy kicsit. #68895

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
bili? amibe pipiltél amikor szobatiszta lettél (úgy 9-10 éves lehettél)<#hehe>

Hatt
mNzJean
Szó sincs lejáratásról ,csak azt szerettem volna érzékeltetni ,hogy mire is megy ki a játék, pls értsetek meg engem is végigszenvedtünk egy csomo meccset én személy szerint nem kis energiámat fektettem bele az infantry meccseinkbe , gyártottam szorgalmasan a taktikokat , szerveztem az embereket ,ott voltam majdnem minden meccsen és akkor most jöttök ti ,hogy mindezt hiába csináltam ,hát ezért bosszankodok ,és probálom a helyzetet menteni , lehet ,hogy nem a legjobb politika most visszatámadni , természetesen elfogadom a szervezõk döntését de személy szerint engem nagyon bánt ,hogy minden erõfeszitésem azért ,hogy jó eredményt érjünk el az inf. kupán az most mind hiába volt. Na ennyi.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

koschwarz
<#beka3><#beka2>folyton felizgulok ezen a topicon<#crazya> (beteges?<#idiota>)

mesor
Már megint a bilcsi! 😛
(még mindig nem tudom mit jelent 😄)

Me0w
Ha megkerlek, belenyalsz Running fulebe? 😄

joebacsi
nemakarok beleszólni, de már egy párszor elnézést kértek érte, csak még utánna is szapultátok õket folyamatosan, hát nemcsoda, hogy õk is pöttyet felkapták a vizet...

joebacsi
ultragáz, meg ciki a szitu, de leginkább kircsi lesz a bilcsi!

A lejáratós téma nem fog összejönni, mert mi vagyunk ajók, ti meg a rosszak akárhogyis kapálózól. Nem érdekel, hogy mások visszahúzódak, és nem lépnek fel a szbálytalanság ellen, nehogymár a mi hírnevünk romoljon a ti lámaságotok miatt.
Jó lenne ha viszzább vennétek, és bocsánatot kérnétek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Kovács legény
még mindig tart?

www.czekoart.hu

koschwarz
<#eljen><#law>

hát ja, akkor pontosítsunk, tehát nem a kupa komolytalan, hanem egyes résztvevõk

az télleg gáz, hogy éles war közben lelépjen a csapat x számú tagja, vagy esetleg az egész csapat. megagáz.<#shakehead><#szomoru2>

joebacsi
hbd böléd 😊

(sry, csak ez a kép volt leértékelve, és annyira nemvagyok eleresztve mostanában, de ugye a szándék a fontos 😄)

Probaljatok meg felgyujtani. Csipkebokorrnak nem csipkebokor, de egy kiserletet meger.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pharolas
Valahogy éreztem, hogy elõ fog jönni ez a csak azért balhézik a 7th, mert a köv meccse a GBC ellen van.

Erre reagálnék, és örülnék annak, ha mindenki elõbb elolvasná a dolgot, és nem csak kiragadna részeket, majd abból totál idiótaságokat komponálna.

Nem vagyok egy focirajongó, nem is nagyon mozgok e körben, de mivel itt volt egy ilyen példa, én is ezen keresztül vezetném le a teoriámat.
Az én véleményem szerint a GBCben is hasonlóan jó képességû játékosok vannak, mint a 7thben...indentitástól függ, hogy ki melyik csapatot tartja jobbnak. Pont ezért egy egymás elleni war alkalmával mindennek össze kell jönnie, vagyis:

- az egyén aktuális felkészûltsége (példának okáért ott van a tegnapi nap. Kicsit fáradtkásan elkezdtem játszani karkandon a szerverünkön, és egyszerûen képtelen voltam leölni KTC-t, míg õ vígan hentelt orrba szájba. Ezzel nem azt mondom, hogy a jobb napjaimon meg sem kottyan nekem a srác, de bizonyára nagyobb ellenállást tudtam volna tanusítani egy kis személyes párharc keretében - ezúton is grat neki, tegnap nagyon jól tolta)
- a csapat aktuális állapota (asszem, hogy ezt nem kell magyarázni)
- egy valag szerencse (mert lehet, hogy éppen csak le tudja az egyik a másikat pörgetni, s ezzel majdnemhogy eldönteni a meccs végeredményét, vagy nem)

Na itt jön a focis példa. Teszem fel ott van az UEFA kupa. Összekerül a Milán a Reállal, és egy kemény csatában gyõz (pedig a mecs elõtt nyitott volt a kérdés, hogy ki nyeri). A Milán örül a gyõzelmének, és nem fogja kívánni, hogy az adott kupában még 1x összetalálkozzon ugyanazokkal a játékosokkal, csak más néven, mert van elég megmérettetés még elõtte. Elég lesz neki csatázni mégegyszer a Reál ellen a köv kupában.

koschwarz
ez mekkora marha, de jó<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>