172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát,egy-kettő van a GBC Szathy honlapján,többet én sem találtam:( -
Freddy az nem Janek régi neve? -
Több mint 1800 új üzenet. 
Most inkább ezt nem olvasom el.:) -
Peris #91315 ? -
Peris #91314 valaki tud adni egy linket ahonnan a bf2-ben lévő zenéket le tudom tölteni -
Mostanaban (kb.1 honapja) en is inkabb visszatertem a cs source -hoz. -
FreDDy556 #91312 ugye ramruhazod a bf2-det? :) -
Janek is ezt mondta :)))) -
Nagydög #91310 Ne, Szerzsi! Ne tedd ezt! Semmi nem er annyit, hogy HL-t fogj magadra! -
haxoror #91309 Lehalt a FAQ. -
ne basszál föl,most vettem hálflájfot,azé mondom:))) -
Nagydög #91307 Ne igya' annyit Szerzsi, vagy igyal tobbet, mert ezek a hangulati hullamzasaid mar veszelyesek. -
ja,ott nicns rakéta x) -
kiprobálta hogy tényleg át mennek e a rakéták a járműveken, és letörölte ezt is
marad az aknakereső...
-

Sergi, te meg mennyémá kivizsgáltatni magad mert elég súlyos eset vagy...

-
csak? Én többre emlékszem. Basszus szerdzsó, nem vagy te egy kicsit hangulatember?
-
-
BoBOCoMO nem is rossz 
-
Drama 16 felvonasban, ez jelenleg a 4. :) -
nekem 8,de lehet a mai nappal végérvényesen befejezem a bf2 pályafutásom:( -
BoBoCoMoEHDRtTB2: USoA :) -
Hehe, ezt tuti kipróbálnám. Valaki egy rövidtést esetleg?
-
jah, a gondok valszeg a célkereszt hiányával kezdődtek, amekkora almi :D -
Ami serginhonak nem tetszik az nekem szokott, szoval leszedem:)) -
Nem mintha védeni akarnám, de gondolom ez csak az utolsó bökkenő volt ami miatt letörölte a játékot és nem a fő kiváltó ok. Rosszul fogalmazta meg a mondanivalóját, szerintem. -
haxoror #91293 lol ennyi erővel a BF2-t is törölhetnéd mert ott is rendszeresen átment a rakéta az APC-ken -
nekem még ne mvolt ilyen, ellenben BF2vel ahol nem ritka hogy átmennek a raksik a jarmüveken ... -
ott vagyok csak azt te itt nem latod ;-) -
nemtom,nekem az vette el a kedvem,mikor valami csapatszállítón 2m-ről étment a panzerfaust...azonnal ment a delete:D -
FreDDy556 #91289 ha annyira istenited menj a topikjaba :) -
hat pedig az nagysagrendekkel jobb mint ez, igaz ez izles kerdese... -
na kipróbáltam a redorcsésztrát,hát lehet csak ennyire hozzászoktam a bfhez,de az is lehet,h.a játék magában is egy kalap szar...sebaj,legalább tökéletesen működött.a törlés gomb. -
jah kell! -
hát jah ,jólenne egy csak város egy csak nem városi és egy vegyes szerver külön, talán akkor nem lennének üresek, most hogy kihagytam kb 2hónapot nagy meglepi volt hogy az összes szerver üres és egy meg annyira telivan hogy 10perc mire fellehet jutni rá. Jah és a bicska-csuzli szerver sem nem van:( -
willis #91284 csak az a baj, hogy nekem mobil kellene -
FreDDy556 #91283 OFF.
van egy program amivel lehet ingyen hivni vezetekes telefont, kiprobaltam, es mukodik. kell valakinek?:) -
maki
-
Nagydög #91281 Persze. Csak nekem sokkal gyakrabban sikerul, igy mar nincs akkora varazsa a dolognak. 

Amugy egyetertek a varosi palyak kulonvalasztasaval, de en a tobbi palya is szeretem. Shonguat kifejezetten kedvelem, bar lehet, hogy csak azert, amiert Running A tobbieket leloni: ritkan jutok hozza.
-
Egyébként félreértés ne essék pár társam és többek között azért járok csak fel magyar szerverre, akár fagy akár nem, mert imádom a többi klán tagjait írtani. Örömet okoz, ha jcsr-t, lob-ost, frx-est, 7th-st, saját klántársaimat puska végre tudom kapni. Szerintem sokan vannak ezzel így. -
Nagyon jó lenne ha valamelyik magyar szerveren csak városi mapok futnának, és infantry szerver lenne, de maradhat conquest is ahogy nagyobb az érdeklődés. Ugyanis van kb 4-5 magyar szerver lassan ugyanolyan mapokkal aminek semmi értelme.
Gs.bf2 szervere király volt amikor városi mapok futottak rajta egymás után, manapság egy dalian, songua, wake-nél simán nyomon a disconnenctet, mert 1 órát várni amíg végigkinlódja az ember az unalmas. Elmondhatom h a fél horda azóta nem jár fel a szerverre (max ha tényleg nincs más) mióta televan ilyen idióta mapokkal, ráadásul nincs városi egymás után se.
7th-nak javaslom, fontolják meg 1 hónap erejéig azt h a szerveren a 4 városi map futna (oman 16-osba), hátha többen jönnének, illetve azok is hátha áttérnek akik kénytelenek most már külföldi szerverekre járni városi csatázni.
Ha valaki ezt megoldja én pl tutti járnék fel a szerverre és nem a gs.bf2, ea hu 1,2 szerverre járnék 1 mapot letolni, h utána mehessen a disconnect.
Köszönöm a figyelmet.