Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

digitalenjoy
JCSR - VÉNY
438 - 123

én nem játszottam, de állítólag nagyon jól nyomták a vényes srácok.

A JCSR nem kerülget ...

Csacsy
"VÉNY!!!!! Holvagytok??? Meccsünk van😊
Keressetek már fel minket pls!

Running
Köszönjük szépen 7th-nak a gyakot. Sorry a bénákodásért...

Csacsy
Ne égesd a klánodat az ilyen hozzászólással pls mert számalmas.

SigS
Szasz Boxer <#wave>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

mohus
lehet hozzájuk csapódóm nyáron...vagy RDHA

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

KáTéCé
Mi lett az eremény ha érdeklõdhetek? 😉

Boxer HUN
Csak 307 hsz.-t kellett végig olvasnom. Fárasztóbb volt, mint egy 12 órás mûszak.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

erdos
meglettek a végére, köcce nekik a derbit :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mohus
"VÉNY!!!!! Holvagytok??? Meccsünk van😊

"

söröznek vazz<#pias><#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

"Ha nem tetszik, hivjátok ki azt a GBC csapatot akikell megkellett volna történie a warnak. Jóslatom: Mégjobban bukjátok."

Minden elõfordulhat, csak a hátsó felünk nem! De erre a kijelentésre nem tenném az életem a helyedben.

www.drklan.fw.hu

Zolly sztem az nme oylan bíztos!! h mégjobban bebuknánk!
csak 1 hibát követünk el de azért sûlyosan megfizettünk...

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

TS Zolly
Ugy látom Kornél irásából, azt a nemiszervet ti szoptátok be. Csak azért bagatelizálom el, mert szinte már nevetséges amit míveltek.

Amugy amit irtam az az én saját véleményem, nem a kláné. Mint már irtam, ha esetleg gondunk lenne belölle akkor azt Murry jelezte volna Runningék felé. És az lett volna a hivatalos CoR álláspont. Nem az amit én itt irtam.

Ha nem tetszik, hivjátok ki azt a GBC csapatot akikell megkellett volna történie a warnak. Jóslatom: Mégjobban bukjátok.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

<#eljen>

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

digitalenjoy
A Dr. óvását elutasítjuk.

A döntés erre az esetre vonatkozott, a 24-órás szabály mostantól érvényes. Visszamenõlegesen nem vezetünk be semmilyen szabályt. (képzeld el, ma megszavazza a parlament, hogy aki az elmúlt évben chipset vett, annak 100000 ft büntetést kell fizetnie. baromság. tehát visszamenõleges hatállyal nem alkotunk szabályt.)
Ha még igazad is lenne, az utolsó meccs ápr.2-án lezajlott, annak jópár napja már.

Azt javaslom, hogy ne indulatból nyilatkozz, hanem gondolkozz mindenki fejével nézd az összes tényezõt, ami szerepet játszott a döntésben.

A kettõs nevezésnél mi a szervezõk is hibáztunk, egyrészt máshogy értelmeztük a szabályokat, mint a GBC, másrészt nem néztük meg, hogy a GBC két listája között átfedések vannak. Természetesnek vettük, hogy nem lesz átfedés, mert mi így értelmeztük a szabályt.

Az újrajátszás szóba sem jöhet, az eredményeket elfogadták a csapatok. Akkor kellett volna szólni, akkor kellett volna figyelmesen eljárnotok. Persze most lett utólag fontos, amikor kiestetek. Erre vonatkozóan az a véleményem, hogy a pályán kellett volna nyerni, a meccseken odafigyelni, ha valami nem tiszta kérdezni.

Lesz még rengeteg alkalom bizonyítani. Egyrészt a LAN-on, másrészt pedig lesz még jónéhány bf2 kupa. Mi tanulunk a hibáinkból, fejlõdünk, a kiskapukat bezárjuk. Jobbnál jobb versenyeket fogunk szervezni. Ti is elõre tekintsetek, ne hátra.

A JCSR nem kerülget ...

ja bocs ez elobbi Pszicho volt

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

BEAST
"magadat minõsíted"

vicces hogy nekem is ez jutott eszembe 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor modositanam az elozo kijelentesem, ezekszerinte a Cor beletorodott a nemiszerv nyelesbe, es nem szertne ujra jatszani a warjukat, de ettol mi igen is szeretnenk ismetelni.
ha ez azt jelenti hogy nem tudok beletorodni az igazsagtalan veresegunkbe Igen tisztelt Zolly! akkor igy is van.
en igy erzek es kesz, ha ezert kinevetsz hat szived joga nevess, magd minosited.

en ugy gondoltam hogy ezzel a Cornak is az erdekeiben jarok, csak a joszandek vezerelt, es a Cor bocsanataert esengek amiert a (nevukben) beszeltem.

nagyon kerlek Zolly hogy ne bagatelizald el a dolgot, attol hogy (te,ti) megelegedtetek az eredmennyel amit elertetek ezen a kupan az nem azt jelenti hogy mindenki beletorodott.

leveskocka
OFF
"egy szemetdombra szultek
de ok is kikeszultek
nincs semmim nincs helyem
csak a fejem hogy a falba verjem
en gonoszabb leszek,mint az ordog
ha eszembe jut beporgok
mint a kerek meg a kormany
meg a mindenhato kormany"
ON
Minek vannak szabályok ha semmilyen következménnyel nem jár annak a megszegése...Csak azt mondjuk h ejnye-bejnye és minden marad a régiben...

www.drklan.fw.hu

BEAST
szerintem elég korrekt döntés született , ez a kupa nem vérre megy , inkább fun , legalábbis én így látom külsõ szemlélõként ... nem hiszem hogy akkora tragédia hogy kiestetek , megszegték a szabályokat és ahogy láthattuk az ellenetek játszott meccsen egyáltalán nem az elõnyszerzés céljából történt ez , ne gyere a többi csapattal meg hogy ez a döntés mekkora kicseszés egyértelmû hogy egy 2. esélyt akartok a továbbjutásra , majd legközelebb , ennyi.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cream78
Hát valahol le van írva, hogy min megy és min nem, de asszem menni kéne neki FX5500-on

TS Zolly
Igen tisztelt Pszicho!

Ne legyél már nevetséges. Fõleg a CoR nevébe ne irj, nem kértünk meg rá. Ha valami bajunk van nekünk ebbõl, hidd el Murry jelezni fogja. Az az érzésem már, nem tudsz beletörödni a vereségbe. Ezzel az erõvel legémelhetjük ujra a HeF elleni warunkat, ahol más klánból hirtelen összeállva játszottak ellenünk. Vagy lejátszhatnák a Horda ellenit is, mert a mi tsünket használták akkor, és tuti valaki mindig átjött hozzán a jelszóval védett szobánba halgatózni. Vagy tudod mit? Játszuk ujra az elözõ kupa JCSR elleni warunkat, mert lagzott a szerverük.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SubZero911
Csak egy rövid kérdés, hátha valaki próbálta már :

Nations at War MOD ? Tapasztalatok érdekelnének....

Köszi elõre is !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Sziasztok !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Pszicho:

ahhaaam akkor a kovetkezo ilyen jellegu kupara a Dr. elorelathtoan 5-6 csapattal fog indulni.

nem kellene ekkora vetseget ennyivel elintezni, persze ha a birák csapata esett volna el ezmiatt a tovabbjutastol akkor meroben mas lenne a dontes, a tobbiek meg le vannak szarva, gyerekek szerintem ti ne nagyon redezzetek tobbet ilyen kupat, ehez gyomor kell es vas szigor, nem lehet egy rendezo ennyire elnezo!

Mivel most derult feny erre az esetre igy a 24 oras ovasnak meg helye van, azaz most hivatalos ovast nyujtunk be!

ezekszerint akkor most kell buntetest kapniuk a szabalysertoknek mert ezidaig nem volt ovas a 24 oraban.

ez a dontes pedig elfogadhatatlan! ez nem kis vetseg nem kihagas vaze!
elismertek a vetseguket rendben ez gerincessegre utal es felnot gondolkodasra, de ez miatt a 2 kieso klan nehogymar kereszbe nyelje le a faszt! (bocsanat)
Koveteljuk hogy ujra jatszak le azokkal akikkel kibasztak (megintcsakbocs) es az eredetileg regelt tagokkal, Dr. mint Cor ellen, vagy lepjen vissza az egyik csoportjuk.

amennyiben a rendezok szarnak a tobbi klan jogaira ugy a Dr.-t visszamenoleg is toroljek a kupabol!

TS Zolly

Valaki meg tudja mondani megy-e a játék FX5500 256mb-s videokarin???
CSOCSO
Nincsen veletlenul valami FPS demo a battlefield 2 ben???

nagyon orulnek nekije!!!
Az EuroForce-ra kattintva a downloader-ben nekem felül csak olyan van, hogy "Edit Battlefield2 Nickname".
Gamespy nincs is felinstallálva a gépemre. Emiatt lehet, hogy kilép a pálya betöltése után hibaüzivel?<#help>

Kovács legény
VÉNY!!!!! Holvagytok??? Meccsünk van😊

www.czekoart.hu

digitalenjoy
Mielõtt a döntésünket elmondanám szeretném, ha tudnátok, hogy rengeteg szempontot kellett figyelembe vennünk, pro és kontra egyaránt. Sok olyan tényezõ is szerepet játszott a döntésben, amirõl itt az SG-n nem volt és nem is lesz szó. Higgyétek el, igyekeztünk a helyzethez mért legjobb döntést meghozni.

Nos a szervezõk döntése a következõ:
- Visszamenõleges hatállyal semmit sem módosítunk.
- Nem zárjuk ki a GBC egyik csapatát sem, azonban mostantól két teljesen különbözõ csapatként kell mûködniük, mintha két klán lennének. Az, hogy a két csapatban ki játszhat az alábbi lista mutatja:

GBC*ET

AmonSerrano
aus
bk.hu
Csacsy
Dominic Wixent
Emu
Fegyenc
Gaboca
gohul01
Jean
Lawrence-1980-
mizu
mmbike
Pylu
R6PTK
Sh3rm@nD@t@
t0nhal
tubifex
Twinsen
VonBody
Voodoo3
Glödzl

GBC

Bolek
CStnykiler
Csökkent
Dooma
HUNsolo
HUNterke
Joe Wallace
Kory
LaciKing
Nahodka
Robi
Thomka
ZeD

- Egy ember csak egy csapatban játszhat a továbbiakban is. Amelyik csapat ezt a szabályt mostantól megszegi, kizárjuk a kupából.
- Bevezetjük azt a szabályt, miszerint egy meccs kezdetét követõ 24 órán belül tehetnek a csapatok bárminemû kifogást. Ha ez az idõ lejárt, semmilyen problémafelvetéssel nem tudunk foglalkozni.
- Running felteszi a nevezési lapok alapján a névsorokat a csapatokhoz ezután mindenki ellenõrizheti azt, hogy ki játszhat a másik csapatban. Az ilyen nemû problémákkal is csak 24 óráig tudunk foglalkozni.

Sok sikert, jó játékot a csapatoknak!

A JCSR nem kerülget ...

Amon Serrano
Már megvan a döntés! Nem mi akartuk így!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Nem <#fogmosas>

BEAST
még este van 😊 huzzá jáccani! <#idiota>

Na döntést mikor hozzátok már nyilvánosságra????? Arról volt szó estig megtudjuk!!!

<#hehe><#hehe><#hehe>

TS Zolly
Én nem tudom. Keresd Gyikot talán ö megtudja mondani.

Valakit tudja megy-e a játék FX5500 256mb-s videokarin is???
Abszolute egyetértek<#eljen>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

mNzJean
Tonhal és Sherman nem volt elvileg ET-ben leadva , Tonhal heli pilota , Sherman tankos , nem hiszem ,hogy õ miattuk nyertünk volna ellenetek , ez csak igy jött ki nem volt ebben semmi trükközés.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Abszulut egyettértek ezzel. De ezt már mi is leírtuk.

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

BEAST
<#szomoru2>

Csáó!

Van valami olyan mod BF2-höz, hogy single-ben legyen 64 vagy 32 slot???

Legyetek olyan jók, ha van szóljatok...Elõre THX
Szerintem,ha ezt írtad volna elõször amikor kipattant ez a dolog és nem kezdtetek volna visszatámadni,akkor már rég el lenne felejtve.

Pszicho:

igen rakezdtunk! es elnezest ezert en is kellemetlenul erezem magam, nem akarunk megbantani senkit, csak egyenlo eselyeket szeretnenk mindenkinek!

te hogy erezned magad ha megtudnad hogy akik elvertek klan egyszerre tobb vasat is tart a tuzbe? es ezert nem a te csapatod jutott tovabb?

MERT IGEN ERROL VAN SZO! van jopar skilles igazan kemeny harcosotok akiknek semmi keresnivaloja nem lett volna az utolso Dr. - GBC*ET waron!!!!!!!!!!!

miert nem lehetett az eredetileg regelt emberekkel lejatszani a merkozest?
miert kellett a masik csapatotokbol athozni a kemenymagot?
talan igy nagyobbak voltak az eselyeitek? mert igen errol van szo!!!!!

igaz jobbak voltatok nalunk igaz jobbak voltatok a Cornal, de milyen aron???
lehet hogy csak en erzem ezt tiszteletlensegnek? meglehetosen etikatlan es meggondolatlan huzas volt, nagyot kellett csalodnom bennetek! en tisztelem a GBCt nagyon jo csapat jo jatekosokkal, szerintem nagy jovo all a klanotok elott, de az ilyen huzasokkal lejaratjatok magatok.

szerintem nektek kellene renbehozni ez a hibat, javaslom hogy mielott a buntetes "dontes" megszuletik a rendezok altal, leptessetek vissza az egyik teamet es adjatok le 1 uj "vegleges" taglistat. szerintem a szervezok dolgat is megkonnyitenetek hogy ne kelljen nekik esetleg igazsagtalan dontest hozniuk.

meg egyszer bocsanat a kemeny szavakert.

BEAST
téged sem szeret mindenki mégis ittvagy 😊 ez nem chat , gondold meg mit írsz 😄DD

nemszeretem használni

joebacsi
szted vipként a gomb mé van ott?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"