Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McKenny
sztem a sniper....

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Metalmilitiakid
AT = tankelhárító , szerintem is az a leghasznosabb kaszt ha nem infantryban játszol .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fujiryu
Az sf-es speckó cuccokat csak az SF-ben használhatod, de ott az összes pályán.Egyedül a fegyvereket tudod átvinni egyik játékból a másikba.

A kasztokat illetve meg legyél medic vagy AT.Az a kettõ hasznos gyalogosan.Ha tankozol akkor meg engineer.A többi kasztot meg felejtsed el 😊

Letölteni pályákat felesleges, mert nem játszik vele senki.Vannak modok, de szerintem játszhatatlan szar az összes.Majd jönnek a kollégák és ez utóbbi állításom kijavítják, de hidd el: A modok a buziknak és a bénáknak valók 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ez a játék...úristen de felhúz. Komoly procedúra mire az ember játszhatóvá varázsolja. Aztán azt hiszed, hogy okés, és kiderül, hogy neeeem...

De végül is úgy tûnik,hogy megérte. Azt hiszem páncélelhárító leszek. Úgy láttam kevés van belõlük viszonylag.

A spec force kiegészítõ által adott cuccokat (pl snipernek a kötelezés, stb) minden pályán lehet használni?

Lehet letölteni pályákat vagy csak ez a 12 van?
schrank
8800gts320MB...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mackosajt
Vga render hiba, melyet az anizotróp szûrés (vagy az élsimítás, már nem emléxem pontosan) vált ki, lehet driver eredetû is.

Nekem Ati kártyán jelentkezett, amikor ezeket felhúztam, pedig állítólag nvidia gyakoribb hibája. Biztos ami biztos, le is cseréltem nvidiára.

Próbálj ki másik drivert, régebbit, újabbat.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

schrank
dájvej vaty végéjá hipa -e <#vigyor5>

McKenny
olajszenyezés...

Fujiryu
AIX...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
<#unalmas>

SigS
Wake Island <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS

schrank
ezmiakurvaanyja ?!

Fujiryu
Ha szopod a faszt---> POE2, AIX2

SigS
IP: 62.104.17.4:16567
Country: Germany

Metalmilitiakid
hát én hamarosan indulok játszani , csak akkor majd írok neked szerver nevet hogy merre játszom , ha már mikrofonod nincs, bár attól még beregisztrálhatsz Team Speak re , mert legalább hallod amit mondok és nem kell ide írogatni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Üdw! Meg van a Battlefield 2 és össz kiegje. Eredeti a játék. (kétezerért kapni egy darabiig az 576-ban. Aztán újra 4K lesz).

Keresek játszótársakat. Sajnos keveset tudok játszani, de jó volna összeülni egy bandával😊 Mikrofonom nincs.

A játékba még bele kell jönnöm. A Warrockban csodákat mûveltem ,de ez nagyon más. Itt meg sem tudok szólalni (még.)
HTS s3rg1nh00
hát,jó esetben ha vezetnem nem is,de szekrényt pakolni holnap mindenképp kell,szal' jó ez így😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Bebaszni és nem elmenni hajnalig bulizni még mindig gáz sztem 😊

HTS s3rg1nh00
fúhát,mi most a 4est játszottuk meg,eddig is csak 56x javítottam bele abba amit írtam,a több mint 1 liter bor hatására<#eljen><#hehe>

Fujiryu

SigS
Nem vártam ilyen gagyi választ
<#nyes>

havercsotány
azí csak csak ragad ránk valami😊

Fujiryu
Hát pedig a múltkori csíteres flémnél, még ez volt az egyik érv, hogy nem lehet ugorva shockpadolni/lõni.

Na azért látom mégis csak tanultok valamit a fragmoviekból 😊

havercsotány
"Nektek ebben a játékban még az is új, hogy ugorva lehet shockpadot használni"

Fujiryu
miben?

havercsotány
tévedsz

Fujiryu
Namer a ti repülõtlelövõs videotok az aztán új volt...<#unalmas>

Nektek ebben a játékban még az is új, hogy ugorva lehet shockpadot használni...

McKenny
gondolom csak felhúznak assault kittel<#lama><#hehe>

McKenny
jóvan már minden héten megölök waron vagy 2 embert úgy hogy nincs elég élete és fejbe dobom néddel...de medic pakkaL😄

SigS
Nem új, füstgránát is öl meg a sima is ha eltalálnak vele (szvsz nem mindig...) <#unalmas>

Fujiryu
Magyarul egy szar...

HTS s3rg1nh00
No , ma volt szerencsém jástszadozni ezzel a szépséggel XBOX 360 on , hát szép játék lesz , ha ezt megtartják PC re is . Kicsit furcsa volt néhány sebzés rendszer , pl. tankkal a csávó válla felett 5 centivel meglõttem a betonfalat a csávónak semmi baja ... , meg ha minden igaz automata gyógyulás lesz ->nem lesz medic kaszt . A másik érdekes dolog hogy a zászlók igen gyorsan le-fel mennek, egyedül olyan mintha Hotelt huznánk 3-4 en ! Jármûpark kissé szegényesebb , de hát ez várható volt . A pálya rombolhatósága kiváló , egészen az alapig le lehet a házakat venni , viszont ami érdekes hogy a .30 as géppuska 2 golyóból dönti a pálmafát . A kezelést viszont remélem jobban megcsinálják mint a control padon mert ott elég kusza volt a különbözõ fegyverek használata , ja és fegyver érdekesség a SMG kel nem lehet célozni , csak közelíteni , mint a sörétessel BF2 ben. A repülõkbõl nem fogy ki soha a lõszer , 2 bombát dobhatunk , az is kb 10 mp ként visszatöltõdik , szóval a felszállópályát egyszer látjuk ( a javítást nem próbáltam hogy javít-e) . Van viszont egy érdekes radar féle jelenség a repcsikben , ami mutatja hogy van e repcsi a közeledben és merre , pl . repülsz és egyszercsak megjelenik egy piros repülõgép ikon a jobb sarokban akkor arra van (ezt se értem igazán ) . Maga a játék feeling az király , a Squad ra születõs rendszer megmaradt , de mintha bármelyik tagjára lehetett volna születni , de ebben nem vagyok biztos . A meghalás az igen király , attól függ mivel voltál , meg mivel öltek , csak összeesel , kirepülsz a kocsibol a robbanástól , a tankból is szétszálsz, a rakétavetõtõl kicsit felemelkedsz és megint összeesel , a mások kasztját szintén fel lehet venni ,ha meghaltak és itt már nem kell pár mp t várni azonnal lehet . Hát kb most ennyi , ha vmi még eszembe jut leírom !
ezt írta milka 7th belsõ fórumba

Fujiryu
Hát én jobban félek attól, hogy a jármûveket elviszik ilyen mindentbemér és mindentkilõ POE/AIX irányba.Élmény lesz úgy játszani, hogy igazándiból egy 8 éves vérpistike is képes lekempelni egy egész anyahajót 5 perc gyakorlással 😊

BF1943 konzolos verziójában is már a golyók átmennek az ellenen, és nem adja. Ez is sikerjáték lesz szerintem.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

McKenny

na végre vmi újj a bfbe😄

McKenny
<#taps>

Fujiryu
Egyébként az új BFben is láma leszel, szóval az is fölösleges pénzkidobás 😊

Fujiryu
GaL=GET A LIFE 😊

HTS s3rg1nh00
1.fos
2.néha játszom vele,de abban is <#lama> vagyok
3.nincs rá 50€-m(lehet má 40,de annyi sincs)
4.ammeg mi?<#wilting>

Fujiryu
Hát erre a hatalmas ûrre ami a BFBC2-ig itt van bennetek elég sok megoldás van:
1.WoW
2.CSS
3.COD4
4.GaL

HTS s3rg1nh00
ki mondta,hogy megváltást látunk benne?lenne valami új a bf2 helyett(ezért raktam most fel újra a boostereket,hátha még valaki játszik velük)
egyébként meg,elszabadult a firefoxom mire hazajöttem:

TDC Geronimo
4 pálya 3k ért. Jó lett volna bõven bc2ig...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fujiryu
Én még azt az 5kt is sajnálom rá 😊

Tényleg egy Demo szintû játékban látjátok majd a megváltást? Ebben összesen lesz 2 pálya, és az ára is vagy 5k lesz mert nem teljes értékû.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

CopyKing92
jó póló baszod 😄 <#eljen><#vigyor4><#puszis><#puszis>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

A PC-s játékoknak leáldozott!

BEAST
Nah mar csak az kellene hogy kiadjak a vegleges 1.5-ot 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bakvarnyu
Ezzel vigyazzatok, nekem is nyomattak egy polot es par mosas utan rendesen kifakult a minta <#szomoru1>