Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
öö ezeröt? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DonC
Ha eljössz érte neked adom az enyémet, majd hozok másikat magamnak. Vagy elküldöm.

Fsensei
Egy dolog biztos: a következõ lanon is ott leszek😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

B+ 😄😄😄😄😄😄
én meow-al nyomtam, mondta hogy most játszik elöször (cirka 4 éve fifázok nem kicsit anyázott😄)

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

<#nyes>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

joebacsi
jaja, tetszett nekunk is, csak kár, hogy a végére elfogyott nálunk a vitamin, de azt az 1 napot élveztük, annak ellenére, hogy azért mi magunkhoz képest is bõven alulteljesítettünk 😊
(a felkészülési meccsek alapján azért egy pöttyet bizakodóbb voltam, úgy tûnt, hogy fekszik nekünk ez a 8vs8, és hogy azért lesz beleszólásunk a "nagyok" dolgába, dehát nagyon nemez történt, még kötelezõket is sikerült rendre bukni, egyedül ellenetek sikerült kicsit összerugdosni magunkat, és ez elég volt egy hangyaf*sznyi gyözelemhez 😊)

grat a ratyi dzsippesekbe, a hba remek teljesítménye nekem nemvolt annyira meglepõ, mert a kis kopaszt már ismerem egy jó ideje személyesen, és tudtam, hogy iszonyat energiákat fordítottak a felkészülésbe, illetve a hetedikesek is elérték a nagy céljukat, legyõzték a jcsr-t, már ezért érdemes volt nekik egy kicsit "más"hogy hozzáállni a dolgokhoz 😄D

külön köszönet bébének, hogy összerugdosta ezt a lant, meg ha még nemmondtam volna, ktc-nek is külön köszi a 3 gépet 😊
a ratyi adminok meg bekaphassák, mer mindig rájuk kellett várni 😛P

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DonC
Grat minden LAN-os csapatnak. Külön köszönjük mindenkinek, hogy megtisztelték a szervezõket a megjelenésükkel. A LAN-t amúgy jónak értékelem, a hangulat szvsz jó volt, pia is volt elég ahogy láttam, szal nagy gond nem lehetett.

JCSR-nek, HBA-nak és a 7th csapatának gratulálunk a dobogóhoz, a többieknek köszönjük a játékot. A GBC majd BB-tõl átveheti a 4. helyért járó emléktáblát, ezzel kapcsolatban pls. GBC-s srácok keressétek majd BB-t. A döntõrõl készült elvileg demo, azt a holnapi napon fogjuk kitenni valamikor, letölthetõ lesz.

Fsensei
Az x-boxxal nekem is volt egy élményem...Chrissel elmentünk xboxozni.Leülünk a géphez, 5 perc után rájövök hogy azokkal az emberekkel akikkel elvileg én játszottam azzal a gép játszott.Szóval nagyba nyomkodtam a controlert és közbe nem irányítottam semmit😄 Lámi vok és kész😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

ordibáltak? mert?
Akinek nem kell az a BF2142 kulcstartó az szoljon már akár fizetek is érte MAX 1000Ft! 😄D

u.i:Még mindig kivagyok bannolva a GS.BF2 serveröl megtudhatom hogy miért???

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fsensei
A legjobbak akkor is a CS-sek voltak...Ahogy azok ordibáltak, hát az csúcs volt.(ezeket nyomták egyszerre 20an: Széééééép, Ez AAAAAAz, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
Sajnos csak ebbõl a 3ból válogattak...

mesor
<#eljen><#nyes>

Ez itt az örök flémek és tékek gyûjtõhelye! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

thx. köszi. nagyon kezdõ vok itt a fórumon. De mivel néha BF2-zök Nõ létemre 😊 így beszélek az aktív ismerõsökkel (bf aktív) és õk mondták hogy itt van a gyûjtõhelyetek 😊
mesor
Még szép hogy jó volt!

Miután az FRX lenyomta a meccseit és nem úgy sikerültek a dolgok ahogy elterveztük sajnos. Ezért elhatároztuk hogy minden másba jók leszenünk!

pl.: tombola (nyertünk is ajándékokat szépen), közvetítés (ami állítólag jól sikerült) és FIFA xboxon (amivel veretlenül zártam a napot 😊

No de hagyjuk, csak az elsõ felindulásomból írtam. Bocsánat ha félreérthetõ voltam. Nem írok többet a témához(LAN) egy biztos hogy ilyen még lehetne mert akkor esetleg én is kimék 😊
mesor
Mondjuk szerintem ha használnád a válasz gombot akkor már azt is tudnánk hogy kinek címzed a mondanivalódat! 😉

JCSRSoldier
Én enmvoltam de biztos már nemvolt kedvók jáccani.<#nevetes1>

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

Fsensei
csövesék most mesélik milyen volt a közvetítés.Elég jó ahogy hallom😄
A Dr.-nak meg be se szóltam

ok.nem neked irtam, csak hallottam hogy mi történt, és mivel ismerem a dr pár tagját(no meg pár embert még máshonnan) felháborított ami történt. Mindenki tudja hogy mi. Mondom még 1x nem a JCSR-nek szólt!!!!
HTS s3rg1nh00
mit izélsz,én még soha életemben nem mondtam ki/írtam le normálisan a nevedet<#ravasz1><#idiota><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mesor
Te ki az isten vagy hogy hirtelen így oktatsz mindenkit!?

Tudom már mi hiányzott a LAN-ról egy kis flém 😛
(bár majdnem volt eab vs dr között egy kisebb konfliktus)

Közvetítésért meg frx|matyee és frx|Feczo volt a bûnös! 😄

Fsensei
Ha megbantottam valakit akkor attól ezúton szeretnék bocsánatot kérni...Remélem mostmár ezt a beszólós témát lezártuk ratipetya

és különben aztse érttem ,hogy miért szólsz be dr-nak ök is nagyon szépen teljesitettek!úgy ahogy a többi csapat is!
grat mindenkinek!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

csak azt olvasom állandóan,hogy mindenkinek beszólsz.ezek csak tények!különben tényleg gratula az erdményért!de azért egy kicsit nem ártana visszavenni...mert nagyon úgy nézz ki orrunk fent hordod
Fsensei
Hanem csak ugartás egy vicces hozzászólásra egy hasonló...

Fsensei
Ez nem beszólás volt...

nem érttem miért kell mindenkinek beszólni?tese voltál nagymenö!meg nem is vagy az!mert ha az lennél nem szólnál be senkinek!kritikák fájnak a legjobban?
sector512
Ja és grat JCSR, HBA és eAB!

PSN: s3ctorHU

mesor
Figyelj szerintem nem kéne bénázni senkit!
Errõl a LANról elmonthatjuk hogy a magyar BF2 scene legerõsebb klánjai vonultak fel akik félig meddig nagyon profik. Te mivel nem klánozol nem érezheted át azt amit egy heli pilóta és a gunnere csinál egy éles meccsen. Kívülrõl lehet hogy bénázásnak tûnik de ott élesben teljesen más a helyzet. Figyelni kell az ellen helijére, a stingerekre, a humweekra és amikor egyszerre ez mind a helisek nyakába zúdul akkor nem a legkönnyebb megúszni a dolgot. Persze te lehet hogy public szinten jó helis vagy + ilyen meg olyan trükköket is megtudsz csinálni full gázon, de ezek a trükkök egy waron lóf@szt sem érnek.

te mindenkinek betudsz szólni!kulúra láttom megvan.meg a taknyos szád!
sector512
Hazaértem én is lan-ról jó volt nagyon szerintem. Én is örülök hogy megismerhettem sok embert személyesen is 😊 Hangfelvételt sajna nem sikerült felvenni, de a meccsek valszeg meglesznek. De majd megkérdezem Matyee-t hogy miért nem tudta kimondani a nevedet, bár a sör elég sanszos indok lehet 😄DD

PSN: s3ctorHU

Fsensei
Ez a LAN betett a gépemnek...5 percenként elindítja a bfet magától, ami elég idegesítõ ha épp netezek...

Fsensei
Nincs meg valakinek a felvétel a döntõrõl, mert ahogy hallottam a kommentátornak voltak kisebb-nagyobb bajai a nevemmel és kiváncsi lennék rá😄

Fsensei
Az a kisebbik baj hogy részegek voltatok, de milyen büdösek...már 20 méterrõl megéreztem ha EAB-os megy ki cigizni😄

mesor
Fasza kis LAN volt!

Nagyon sok szimpatikus csapatot és jó fej embert ismertünk meg végre személyesen is. 😊

Kár hogy két csapat már a szombati nap végén eltávozott. 😞

Gratula minden csapatnak!
(De fõleg magunknak az FRX-nek a teljesítményért! 😛)

De végre volt valami amit nem a JCSR nyert meg! Ez pedig a tombola volt 😄!
Gerzson te meg ne szomorkodj azért jó próbálkozás volt a tombolás mutatvány kár hogy a te cetliden fordítva voltak a számok! 😄DDDDD

eAb rulezzzzzz<#hehe><#hehe><#hehe>

Na azért jól seggbe rúgtunk titeket<#hehe><#hehe><#hehe>

JCSRSoldier
Grat mindenkinek, fõleg a csapatomnak!<#taps><#alien>

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

Na felkeltem és már kicsit józanodtam is,fasza volt a lan,a HBA srácok nagyon ügyesek,a JCSR meg bekaphatja<#hehe><#hehe><#hehe>
Szerintem mi jók voltunk ahhoz képest,hogy végíg tök részeg volt az egész csapat😊

Fsensei
Ja és nem tom hogy miért nem heliztem jól, mert ugye amikor a heliseket szidod a lanon akkor engem is szidsz, szóval szerintem én most voltam a legjobb formámban helizés terén(kb 2 tv rakétát rontottam el ami az én hibám volt és nagyon sokat lõttem.meg kérdezd meg a többi játékost errõl😄)

Fsensei
Én is nagyon élveztem a LAN-t eltekintve attól a két meccstõl ahol szoptunk...De amikor kellett, akkor jól nyomtuk.

És szeretnék gratulálni a résztvevõ csapatoknak, különösen a [H-nak mert nagyon jól nyomták, és büszkék lehetnek arra az ezüst éremre.Remélem még fogunk ellenük játszani.Persze nem karkandon... 😄

Ja és te ki a fasz vagy alma?? Nem tom miért fikázod a heliseket, és miért ilyen nagy a pofád, meg miért osztod az észt itt amikor még a neved sem mered megmondani...Meg miért nem jöttél oda és mondtad el hogy mit hogyan csináljunk ha akkora király vagy...talán egyszer megmutathatnád hogy mit is tudsz.Én lanon szivesen odaengedtelek volna a géphez, hogy oszd az ellent a szünetekben.De amíg nem mondod meg hogy ki vagy addig kussoljál és ne pofázz a többi helisnek aki megmondja a nevét, mert lehet hogy bénábbak nálad de az biztos hogy én szívesebben játszom velük mint egy ilyen nagyszájú emberrel mint te vagy...Ja és azt hozzátenném hogy erõsen kétlem hogy jobb lennél azoknál akiknek beszólsz.

crazyclone
ha same version-t benyomom semmitse hozbe má kéccer feeraktam de semmi<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

crazyclone
nemértem miva feeraktam az 1.3-as peccset de ugyveszi mintha nemvoona me nemtok onlinet jaccani me asztirja you have an older version mi a fazsomat csinájjak???

Sziasztok. Mi is nagyon örülünk, hogy itt lehettünk a LAN-on...
Nagyon jó volt együtt játszani mindazokkal, kiket sokat szidunk otthon... <#vigyor>
Mivel a [H Egy frissen ( 1 éve ) alakult BF2-es klán, ezért teljesen meg vagyunk elégedve az eredményünkel.
Köszönjük az összes szervezõnek a munkáját és, bár kevésbé látsztt, de nagyra értékeljük! 😉

Az (_eAb_) ban a részemrõl nagyon kellemeset csalódtam. ( tehát jó arcok vagytok ) 😄

És, hogy el ne felejtsem GRAT a JCSR-nek... További sok sikert!

----------- A [H A MÁSODIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -----------
<#eljen><#eljen> - szép volt srácok!!!!

Crem
Gratulálok mindenkinek!!!! Szép vot!😊

UI:
Nem tudom igaz-e a hír, de álítólag a vendéglátósok és büfések meg akarják óvni a meccset és szeretnék, ha a 7th kapná az elsõ díjat!😊)

Vajon miért?😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pharolas
EAB = Elastic AnusZ Boys

Ezek után is meglepõ a babarózsaszín?? <#mf2>

Amúgy a csapatnak voltak férfi-férfi tagjai is, mert én kék egyenpolóban nyomtam. Még EAB-s kitûzõnk is volt, a végére a büféscsákótól kezdve a JCSR-es srácok némelyikée is hordta (vagy ahogy mi neveztük öket, EAB szimpatizánsok).<#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

HTS s3rg1nh00
a 6 emberre gondolsz,akinek a neve elõtt vmi ~LoB~ van?<#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D