Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
nem tom,talán Joebá okosabb...
mellesleg a korról annyit,h.ha jól emlékszem,yan 43 éves,és mintha ott lett volna a csapatban...vagy én vagyok félreinformálva?<#miaz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

sector512
A CS-s lányok nekem is szimpik voltak, elõször csak lestem 😄

PSN: s3ctorHU

Kovács legény
Szerintem is Qrva jó volt a lan,grat minden csapatnak és a szervezõknek is!
HA nagyot alakitott külön grat nekik!
Azt viszont sajnálom hogy nemlett felvéve a közvetités😞 Nem vette fel valaki véletlenül?
Meg a vége is elég gáz volt a díjkiosztó,nemcsak a csuszásról beszélek hanem arról hogy már levolt bontva a stadion és a takaritónõk már körbesöpörtek minket
de azért egész jól elszórakoztattuk magunkat a HBA-val és stadionméretû ovációt hoztunk össze😄

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Az GBC Vonbody volt 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
LG-s lányokra haragszom mert úgy volt megbeszélve velük reggel hogy nyerek valamit! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Tõletek vitte el valaki az LG-s monitoromat igaz? 😄
(amit tombolán lehetett nyerni)

ERykk
kár h mi nem indultunk😞 Mind1 a köv lanon tuti h ottleszek és remélem motmár nem nézõként😉

DonC
jah, meg gondolt hozzá egy szint 😄 mert lehet még az sem stimmelt, lol

mesor
Ott a helyünk! 😊
<#eljen>

alma2
persze persze, mert a mami azt mondta, akkor jatszunk a videok nelkul, ha gondolod allok elebe, gunner es atulogetes nelkul, hogy ne a tv-rol szoljon az egesz.

szerintem

hát gyerekek... kurvajóvót ez a lan 😊 az ánuszosok készen voltak ahogy kellet 😊 és a legjobb a Cs-s Csöcsös Csajok klán volt szembe velünk 😊 Az utsó kör meg nagyon meleg volt (fõleg hogy ánuszék ellen mentünk) 😊 egy bolhafarok választotta el a GBC-t a 3. helytõl 😊 Izgalmas volt jóvót köszönjük 😊 jövõre ott a helyem 😊
HTS s3rg1nh00
vegyél új VGA-t<#mf2>

mesor
De hogy jött az ötlet?
Hallotál két számot azt úgy gondoltad te vagy a nyerõ? 😄

BurnBaby
a játékexpo idõpontja fix, jövõre is ekkor lesz. DE
meghívást kaptunk a júliusi d-lanra, ill. õsszel egy pécsi lanra. szal amint tudok részleteket megbeszéljük hány csapat jönne, melyiket fogadjuk el és hogy akarjuk megrendezni 😊
az adminoknak mégegyszer nagyon köszönöm a melót. ugyancsak az frx csapatnak a szerverek odacipelésévle, kezelésével, mm gépek elhozásával blablabla... 😊
remélem legközelebb jobban elõ tudjuk készíteni, ill. több segítõnk lesz és mindenkinek könnyebben megy. magam részérõl holnap azért írok egy bõvebb lére eresztett beszámolót a tanulságokkal együtt 😊
és thx mindenkinek, h eljöttetek

az elasztikus fiúk és a gbc egyik tagja randizzon velem a közeljövõben, mert van nekik egy szép nagy látványos oklevelem 😊 a három nyertes klán vezetõjét is holnap keresem meg, h a mocskos anyagiakat rendezzük 😊

jah, és remek dolog 3 napig ünnepelni a szülnapomat ,)

bb

www.battlefield.hu

DonC
veszedelmes egy bolond vagy te alma, nagyon úgy látom 😊) a lan meg szvsz nem azért kell mert nem tudnék otthonról neten keresztül nyomni, hanem azért mert ennek megvan a maga filingje. másrészt meg mi az, hogy kinõttél? LOL és? a lanra szórakozni meg versenyezni mennek az emberek, bár lehet a nagy copypartik közepedte nektek erre régen nem volt idõtök...

mesor
Nem kell itt hardverbuziskodni!

Ez valami új cheat egyértelmû!<#hehe><#eplus2>

uHs Gerzson
Legalább egy életre belevéstem magam a hülyék közé 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HTS s3rg1nh00
jó,akkor szólok igazgatóbácsinak<#miaz><#hehe>,h.jövõre legyen meg a vizsga félévkor 😊))

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
nekem is postázzon valaki egy bf2142-s kulcstartót, privi-t küldjön ha tud vki!

Fsensei
azért mert így meccs után oda tudsz menni beszélni azokkal és gratulálni azoknak akikkel játszottál.Szerintem ezért jó a lan.De egy ilyen antiszoc mint te ezt nem tudhatja értékelni...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor
A tombolás akciód felejthetetlen volt! 😄
Remélem lemegy a TV-ben! 😄

Admiral Chris
a Játékexpo jelenleg úgy van tervezve, hogy évenet gyereknap alkalmából lesz, szal ezn változtatni igazából nem fognak. A döntés meg különben is a GPS csapat kezében van, amit talán csak a szponzorok befolyásolhatnak.

ERykk
<#falbav><#levele>

uHs Gerzson
Na 3 óra alvás után én is nyilatkozom 😊

Szeretném megköszöni a LAn-t hogy végre ezt is megtapasztalhattam is megismerhetem azokat akikel csak vagy a forumon vagy TS-n találkoztam.

A helis akciómról LAndoral csak annyit, hogy mi mindig így megyünk csatába és Landor is elvégzi a maga 50% és én a magam 50%.

Köszönöm mindenkinek aki ott volt és azoknak akik a lan létrejöttét elintézték, BB-nek meg boldog 12-k születés napot 😄DD

alma2
persze igazad van, de mar kinottem ebbol a lanosdibol , 17 evesem meg elment, par azok inkabb copypartik voltak meg es amigan.De miert kell ezert lanra menni ?
tudunk jatsznai mar otthon is, ha van ra igeny.

szerintem

mesor
Állítólag meg a miénk 😊

Mind1 mert a napot így is -1 tápkábellel és -1 monitor kábellel zártuk! 😊
+ azt se tudom hogy kinek kellhetett egy floppy amin egy multis billentyû installja volt. 😄

Frx-nél nem én repkedek mert utálok repülni örülök hogyha a levegõben maradok egy kicsit 😊
De a hsz-d akkor is sértõ ráadásul nem csak szerintem indokolatlanul.

erdos
mégse kellesz a kutyának se, te teee félisten <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

HTS s3rg1nh00
én is csak sajnálni tudom...lehet,h.rám nem sokan lettek volna kíváncsiak(<#hehe>),de legalább bocsánatot kérhettem volna azoktól,akiket egy jó fél éve anyáztam,mert már akkor is jól tolták,én meg csak most kezdem érezni<#miaz>
Joe,legközelebb ha meghívsz ilyen LAN-ra,akkor tessék indoknak azt felhozni,h."KÜLÖNBEN KI VAGY B@SZVA A KLÁNBÓL!!!!" és akkor tuti ott leszek<#vigyor2>

Fsensei
Szerintem a BF2-be nem azért tették a helit hogy akadálypályásdit játszunk vele...arra ottvannak a különbözõ szimulátorok. ÉS én nem fogom megcsinálni azokat, és hidd el nem azért mert megijedtem...Szerintem jól helizek és nekem ennyi elég, nem kell egy ilyen nagyképû helikopterzseni elismerése, akiknek a véleménye érdekel azok azt mondják, hogy jólkenem ezt a helis dolgot...és szerintem te is elismerhetnéd...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

DonC
Alma ajánlanám a következõ lan-t, ott megmutathatod élõben.

alma2
akkor tuti te heliztel, te masik droid....

szerintem

alma2
nem tudom mi bajod neked is ezzel a benazassal, ha valaki tok bena, miert mondanal mast ra, azert mert egy "klan" tagja, meg viccessebb, hogy ilyenek jatszanak allitolag komolyabban.
csak arra tudok gondolni, csak nem te repkedtel az frx szineiben, hogy igy magadra vetted ? 😊
a hozzaszolasod tovabbi reszet, inkabb figyelmen kivul hagyom, tudom mirol szol a jatek nem kell bemutatni, koszi 😊

szerintem

jóvanna wazze nem az vót az egyetlen hibánk aznap 😊))) bocs!! amúgy az ott maradt fehér elosztó meg az enyém volt szal ha elhozom akkor egyáltalán nem jáccotok a gbc-vel <#mf2><#law>

amúgy köszönjük mindenkinek a játékot!!<#smile><#vigyor2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Reméljük lesz rá mód, hogy megismételjük!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

1videoval kitörölheted a segged te droid

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

DonC
Sajnos ezt nem mi döntjük el. Mi már annak is örültünk, hogy a BF2 bekerült a GPS-re, annak meg fõleg örülünk, hogy jól is sikerült.

mesor
Sajna az idõpontot nem BB találta ki!

Meg volt adva hogy ekkor és ekkor lesz meg vagyunk hívva rá és állítsunk ki x csapatot.

joebacsi
öö oops <#miaz>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
öö oops <#miaz>
akkó köszi neked is <#puszi>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
lehetne a következõ LAN szervezõi felé egy kérésem?próbálják meg ne vizsgaidõszakba stb.szervezni,pl.lehetne egy augusztus 2.felében vmikor...akkor elég sokan ráérnek sztem(pl.én is azért nem tudtam elmenni,mert lesz 2 vizsgám,és tanulnomk kell rájuk...😞 remélem legalább a saját csapatom hiányolt a lanról<#puszi>)abban az esetben még népesebb lehetne a mezõny...csak 1 ötlet 😊

alma2
na akkor az kezdo pilotanak, fuji...
ott a video nezd meg csinald utanam ha megcsinaltad , felteszek durvabbat csinald meg, ha megcsinaltad mar jatszathatunk is egymas ellen gunner nelkul, addig ne tepd a szad felesleges.ha kell a link irsz privit atkuldnom, de amugy itt is fent van.Amugy nem biztos, hogy teged is lattalak, de nem veszthettem sokat valami bolyhos kepu kolyok lehetsz, a stilusodbol megallpitva.

Pharolas tenyleg banom, hoyg nem talalkoztunk kevesek koze tartozol akire kivancsi is lettem volna 😊, de mintha azt irtad volna, hogy nem mesz ki geppel igy nem is kerestelek.A rozsaszin fius csapatot pont elkezdtuk nezni, amikor elkezdtetek, hogy most jon a mi restartunk stb mert elobb a masik csapate volt amikor nalatok volt a ket heli, gondolom emlekztek ra, tisztara mint a boxmeccsen lettem volna, aztan utana mar le is leptunk, de mintha nem kezdtetek volna ujra a meccset es nagylelkuen azt mondtatok, nekik adjatok a pontot, talan pont a Dr klannak ?

szerintem

Fsensei
Kösz hogy ezt összehoztátok nekünk

mesor
Ja b+!

Az rendben hogy az RDHA elmegy de nem az FRX-en kéne bosszútállni három gép áramtalanításával! 😄

mesor
Na nehogy már csak ktc vigye el a dicséreteket én mentem le vele és hoztuk fel együtt fehérvárról illetve raktuk össze a gépeket nektek! 😄

Mi se így terveztük a dolgokat de nagyon jól szórakoztunk! 😊

Mi egyszer Deqwatorral majdnem felrúgtuk az xbox állványt lábbal neki támasztottunk azt elkezdet hátrafelé borulni úgy kaptunk utánna kézzel hogy ne legyen dominó effektus 😄

DonC
Amúgy meg meg kellene fürödjek, kurva büdös vagyok így egész napnyi futkosás után 😄

DonC
Na menj a picsába 😄DDDDD Bazze szegény GBC szivta a fogát fél órát miattatok 😄DDD

öööö legyen ketöötven jo? es vigyá kocsi boka törik.. 😄D

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

DonC
lol

joebacsi
ne rontsd már a boltomat, a befolyt összeget úgyis hosszabbítókba akarom visszaforgatni 😄