Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg a korról annyit,h.ha jól emlékszem,yan 43 éves,és mintha ott lett volna a csapatban...vagy én vagyok félreinformálva?<#miaz>#miaz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
HA nagyot alakitott külön grat nekik!
Azt viszont sajnálom hogy nemlett felvéve a közvetités😞 Nem vette fel valaki véletlenül?
Meg a vége is elég gáz volt a díjkiosztó,nemcsak a csuszásról beszélek hanem arról hogy már levolt bontva a stadion és a takaritónõk már körbesöpörtek minket
de azért egész jól elszórakoztattuk magunkat a HBA-val és stadionméretû ovációt hoztunk össze😄
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
(amit tombolán lehetett nyerni)
szerintem
Hallotál két számot azt úgy gondoltad te vagy a nyerõ? 😄
meghívást kaptunk a júliusi d-lanra, ill. õsszel egy pécsi lanra. szal amint tudok részleteket megbeszéljük hány csapat jönne, melyiket fogadjuk el és hogy akarjuk megrendezni 😊
az adminoknak mégegyszer nagyon köszönöm a melót. ugyancsak az frx csapatnak a szerverek odacipelésévle, kezelésével, mm gépek elhozásával blablabla... 😊
remélem legközelebb jobban elõ tudjuk készíteni, ill. több segítõnk lesz és mindenkinek könnyebben megy. magam részérõl holnap azért írok egy bõvebb lére eresztett beszámolót a tanulságokkal együtt 😊
és thx mindenkinek, h eljöttetek
az elasztikus fiúk és a gbc egyik tagja randizzon velem a közeljövõben, mert van nekik egy szép nagy látványos oklevelem 😊 a három nyertes klán vezetõjét is holnap keresem meg, h a mocskos anyagiakat rendezzük 😊
jah, és remek dolog 3 napig ünnepelni a szülnapomat ,)
bb
www.battlefield.hu
Ez valami új cheat egyértelmû!<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Remélem lemegy a TV-ben! 😄
Szeretném megköszöni a LAn-t hogy végre ezt is megtapasztalhattam is megismerhetem azokat akikel csak vagy a forumon vagy TS-n találkoztam.
A helis akciómról LAndoral csak annyit, hogy mi mindig így megyünk csatába és Landor is elvégzi a maga 50% és én a magam 50%.
Köszönöm mindenkinek aki ott volt és azoknak akik a lan létrejöttét elintézték, BB-nek meg boldog 12-k születés napot 😄DD
tudunk jatsznai mar otthon is, ha van ra igeny.
szerintem
Mind1 mert a napot így is -1 tápkábellel és -1 monitor kábellel zártuk! 😊
+ azt se tudom hogy kinek kellhetett egy floppy amin egy multis billentyû installja volt. 😄
Frx-nél nem én repkedek mert utálok repülni örülök hogyha a levegõben maradok egy kicsit 😊
De a hsz-d akkor is sértõ ráadásul nem csak szerintem indokolatlanul.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Joe,legközelebb ha meghívsz ilyen LAN-ra,akkor tessék indoknak azt felhozni,h."KÜLÖNBEN KI VAGY B@SZVA A KLÁNBÓL!!!!" és akkor tuti ott leszek<#vigyor2>#vigyor2>
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
csak arra tudok gondolni, csak nem te repkedtel az frx szineiben, hogy igy magadra vetted ? 😊
a hozzaszolasod tovabbi reszet, inkabb figyelmen kivul hagyom, tudom mirol szol a jatek nem kell bemutatni, koszi 😊
szerintem
amúgy köszönjük mindenkinek a játékot!!<#smile>#smile><#vigyor2>#vigyor2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Meg volt adva hogy ekkor és ekkor lesz meg vagyunk hívva rá és állítsunk ki x csapatot.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
akkó köszi neked is <#puszi>#puszi>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ott a video nezd meg csinald utanam ha megcsinaltad , felteszek durvabbat csinald meg, ha megcsinaltad mar jatszathatunk is egymas ellen gunner nelkul, addig ne tepd a szad felesleges.ha kell a link irsz privit atkuldnom, de amugy itt is fent van.Amugy nem biztos, hogy teged is lattalak, de nem veszthettem sokat valami bolyhos kepu kolyok lehetsz, a stilusodbol megallpitva.
Pharolas tenyleg banom, hoyg nem talalkoztunk kevesek koze tartozol akire kivancsi is lettem volna 😊, de mintha azt irtad volna, hogy nem mesz ki geppel igy nem is kerestelek.A rozsaszin fius csapatot pont elkezdtuk nezni, amikor elkezdtetek, hogy most jon a mi restartunk stb mert elobb a masik csapate volt amikor nalatok volt a ket heli, gondolom emlekztek ra, tisztara mint a boxmeccsen lettem volna, aztan utana mar le is leptunk, de mintha nem kezdtetek volna ujra a meccset es nagylelkuen azt mondtatok, nekik adjatok a pontot, talan pont a Dr klannak ?
szerintem
Az rendben hogy az RDHA elmegy de nem az FRX-en kéne bosszútállni három gép áramtalanításával! 😄
Mi se így terveztük a dolgokat de nagyon jól szórakoztunk! 😊
Mi egyszer Deqwatorral majdnem felrúgtuk az xbox állványt lábbal neki támasztottunk azt elkezdet hátrafelé borulni úgy kaptunk utánna kézzel hogy ne legyen dominó effektus 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit