Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
inkabb tegyek be Daliant plant vagy daging oildfiled vagy zatart... csak szegyek mar ki ezt a 2 uncsi palyat..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Akinek nem kell az a BF2142 kulcstartó az szoljon már akár fizetek is érte MAX 1000Ft! 😄D
u.i:Még mindig kivagyok bannolva a GS.BF2 serveröl megtudhatom hogy miért???
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A JCSR-nek is gratulálok hogy megnyerték a LANT.
Elastic An-usZ Boys
Elösszõr is szeretnék GRATULÁLNI A HBA KLÁNNAK. Sajnálom hogy a döntõ nem jött össze, nagyon megérdemeltétek volna.
Egy élmény volt ez a lan az biztos. Köszönjük a szervezést BurnBaby-nek és mindazoknak akik segítettek neki.
2 csapat volt akikkel 3x is játszottunk (eAb) az pedig a GBC és a HBA.
A HBA iszonyatossan felkészûlt volt, minket lemostak a tankos+infantry mapokon.
Sajnos az elsõ 2 meccsünket 6vs8-ban voltunk kénytelenek lejátszani amitõl el is ment a kedvünk az egész lantól és hajszálon mulott hogy hazamenjünk, de a JCSR elleni gyõzelmünk hejretette a csapatot.
A DR klántól szeretnék 1 apró szivességet kérni. Ne keressetek minket és ha lehet a kommenteket is mellõzzük.
Köszönöm a lant mindenkinek aki megjelent. Az Elastic Anus Boys legyen veletek<#hehe>#hehe>
Elastic An-usZ Boys
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Annál nagyobb öröm volt,hogy így sikerült ilyen helyezést elérnünk.
(na jó,azért párszor össze kellett szedni magunkat,már amennyire sikerült pár jager-sör kombó után<#nyes>#nyes>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A HBA-s srácok tényleg nagyon jól nyomták, le a kalapot elõttük, és nem utolsó sorban ritka jófejek is voltak. Az eab színeiben lenyomott körök után együtt mentünk ki bagzani, na meg a mi részünkrõl jagerezni 😊)
Mi az elõkelõ harmadik helyen végeztünk. jó csaták voltak, ami külön öröm volt, hogy a GBC 2 vagy 3x is zakót kapott tõlünk, és elkalapáltuk a JCSR-t is 😊) (na jó, csak gonoszkodok, mind2 csapat nagyon jól tolta).
gracca minden jelenlévõnek, de a fairplay díj az a WINGet illeti (bár ugye esetünkben sok voks érkezett -negatív értelemben- a DR klánra is 😛)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A 3. az elasztik ánusz boyz lett (_eAB_)
jó kis meccsek voltak, grat mindenkinek!
találkozunk a 9. gps-en remélem több klánnal ;-)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
mondjuk szívem szerint mustáron simán lehetne harcikávédaráló mert full ugyanaz a terepviszony mint sarki remélem lesz olyan peccs amiben lecserélik a tehenet meg a varjút igazi helikre <#papakacsint>#papakacsint>
Team GIGABYTE
-Nem pont a heli miat kap ki 😊))
-Álmodik a nyomor.. <#mf1>#mf1>
állandóan egyedül viszed el a helit aminek 3 káros következménye van :
- egyedül nem vagy olyan hatékony mint ha ketten repülnétek
- emiatt kap ki állandóan a csapatod sharkipeninsulan
- és végül de nem utolsó sorban csak 2 pontot kapok a heli leszedésért pedig ha lenne gunnered 4-et is kaphatnék <#mf2>#mf2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Team GIGABYTE
Commanderként beszáltam egy légvédelmibe aztán az artival csináltam 20 kill-t
és megkaptam az érmet.
Ha ezt elõbb tudom...
😊))
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó