Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Azon kívül vannak a FAQ-ban írt private ranked szerverek, azok közt viszont most nincs magyar. De sok magyar szokott lenni rajtuk.
Minden jog fenntartva!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
A faq-ban leírt szerverekhez nem tudok kapcsolódni csak azért.
De kurván utálom ezeket a tini adminokat, akik mostanság admin jogot kapnak...
Nyom egy Pause-t mert pisilnia kell. Utánna 3x összetalálkjozok vele 3x meghal, bannol a következõ szöveggel: Cheating and statpadding...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
BF2-õbe ezzel az accounttal nyomod: Nemenvoltam?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Már azt hittem csak én szopok, de látom akkor ez nem egyedi eset...😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ott pont egy játékos van, csak sajna nem látszik a neve. Egy Magyar volt az illetõ.
Juj! Most jut eszembe! Al nass mappon finalba volt ház alatti bug. Dc fórumból vissza is lehet keresni aki akarja, véletlenül még a final elején belecsúsztam, és pár embert kiszedtem onnan, mire rájöttem, hol is vagyok. És a dc fórumba elnézést is kértem az illetõktõl a bug nem szándékos kihasználásáért.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
miért is?
¥ xfire: kistekila
Emlékszem, dc-be talán a lost vilmos pálya volt a legbugosabb. Nemcsak házak alá, hanem hordókba, ládákba egypár kéménybe is ellehetett bújni, persze a falon átjárást nem is említem. El a lámán csak egy helyet tudok. Wake szeigeten meg a parti ütegek alá lehetett bemenni. De szerencse a finalba ezeket a bugokat kijavították.
A legjobb az amikor a kis<#kocsog>#kocsog> enemy kommandert eszi be a fene oda. <#gonosz3>#gonosz3>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Hide and fear, Cobra Commander is here !
thx
www.czekoart.hu
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A legnagyobb probléma az, hogy valószínû egy hotfixig nagyon el fog ez a dolog szaporodni, mert már konkrét videókat is csináltak, hogy a leghülyébb is meg tudja csinálni. Asszem ezért fogom hanyagolni a karkandot.
Mégegyszer: akiz a 7th serverén meglátok, megy rá a ban. eddig egy delikvens van:
És még küldözgette a smilekat is közben <#boxer>#boxer>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...