Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg nem mindig azzal van a gáz amit mond hanem ahogyan ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
No comment ... a legjobban a "Net nélkül olyan a PC mint autó út nélkül" cucc üt ...
Gondolom nem vezetsz autót ... Ekkora baromságot életemben nem hallottam még ... Jó dolog az internet, használom éjjel nappal, mikor nincs akkor elõveszem az offline cuccokat amik évek óta várnak ...
Aki C16-al, Spektrummal vagy/és 386 SX-el és társaival kezdte, annak nem olyan nagy durranás az offline dolog ... Valszeg régebbóta vagyok netközelben mint Szekrény "barátunk" , de elviselem nélküle (Bár nehezen, sajnos megszoktam már nagyon ...) ... sõt valszeg online is régebb óta vagyok ... sõt online játékokat is régebb óta játszom ...
Öreg ... Geostacionáris ívbõl szarok rá hogy nyomod a BF2-t, de elgondolkodhatnál néha rajta milyen baromságokat írogatsz ...
Egy "hardverbuzi" ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Drang 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Amugy a ranked szerver szvsz a stat buziságra van fenttartva, nem pont ahoz, hogy klánemberek felmenjenek gyakorolni. Arra ott a saját nem ranked szerver. Hangsujozom! Nem pont arra! De elismerem, lehet ott is gyakorolni, de csak a célzást. Sokkal más dolog ha más klán ellen kell harcolni, mert ott a szakaszba, csak klántagok vannak, ellenbe ha nem zárjátok le a szakaszt publikon, bárki beléphet, és ha cseszik a parancsra, meglehet baszni a csapatmunkát. Számtalanszor volt már, ugy nyertünk publik kört, hogy nem volt parancsnokunk, de az enemynek meg ja. Hidd el, Dronk, szívesebben játszanék a szekrényel, mint jópár klán elõjelzéses embörre.
Én mindig csinyálok egy szakaszt, bárhová is megyek fel, vagy bejönnek oda, vagy nem, akkor viszont végig egyzsemélyes szakaszként müködök. Néha még a parancsnok utasításait is hanyagolom, mert nincs értelme. Ha meg meghívást kapok egybe, akkor belépek oda. Szóva elég sokat harcolok egyedül, mint Schrank. Csak szakaszba.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
szerintem teljesen rendben van a tag.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
daqing oilfields:
233-128
229-93
strike at karkand:
238-114
280-0
-------------------
979-335 GBC win
Képek:
P vs GBC1
P vs GBC2
P vs GBC3
P vs GBC4
GG!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
U.I.:
Nagyon jó volt 16vs16-ba nyomni.😉Az utolsó körbe már sniperrel nyomtam és mindenki más is hülyülésre vette,de mégis így lepörgettük õket 280-0-ra és így is lett 24 killem.😄
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Úgy érzem több ezer bf2 játékos érzéseit osztod te is mégpedig a következõ bagázsét: "Szarunk a csapatra, gyúrunk a statra!"
"azért mert a játékban nyújtott frenetikus teljesítményem felér egy egész klánéval" - hát ez nem semmi - azért mert ha jól megy a hent a Vodnikból egy eldugott sarokról, vagy te vagy az armour báró még könnyen lehet, hogy leosztanának (és a statjaid is kicsit eltorzulnának) ha merészelnél kiszállni belölük. Esetleg nem szoktál /persze teljesen véletlenül/ egyszerre commanderkedni és páncélossal campelni?
"de mivel a bf-ben nem muszály langyi bangyi szkvadokba állni hanem elég a minimapról leolvasott információkat birtokolva a csapat elõrehaladását támogatnom a legjobb tudásom szerint"
Langyi squad? De azért gondolom jól esik ha nem kell a main basere születi hanem a leader mögé és ezáltal nem kell magad átküzdeni a pályán? Biztos rossz érzés ha egy squados medic feléleszt mert éppen nem egy apc-ban görnyedtél és megbotlottál néhány 7.62 lövedékben félúton. Vagy ha az at-s haver kilövi mellõled a tankot mert te pkm-et szorongatsz a kezedben akkor azt megbûnteted?
Gyakran commanderkedem és a hozzád hasonlók hûderambókönigcsászárleszekakkorsem állokbesehová emberkék miatt szopnak a csapatok (+ a megalomán repülõsõk miatt de ezt majd máskor). Örömkönnyek ponyognak a szemembõl amikor látom hogy a 32 fõs csapatból általában 20 (!) semmilyen squadba nem áll bele. Nem nagyon lehet igy a csapatjátékot erõltetni de lehet néhánynak felesleges magyarázunk. Nevetséges látni, hogy az ellenfél táborában gyakran 3-4 4 fõs squad mire képes mert TÉNYLEG segítik egymást. Utána persze meg jön a kiszavazás, hogy szar a commander mert nem bírta megvédeni a TV stationt 5-6 rohamozó/újraspawnoló egység ellen.
Pár német/angol szervernél van olyan opció, hogy 3x figyelmeztet, hogy még szólóban rohangálsz aztán kick a fenébe. Legalább állj be valahová, hallgasd mi történik a pályán ha már - kolléga nagyon eltalálta - inkább elõnyben részesíted a tizenegyes rúgásokat, mint a csapatjátékot.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem mind1 ki szarik rá ki nem, a kupán ezek a mapok lesznek, aki jön az gyakorol, aki nem az meg majd néz tátott szájjal.
Egyébként a Kubra Dam 1.3-at megnéztük és mindenkinek mûködött, szóval aki tudja cibálja mert ezen már nem fogunk véltoztatni.
Letöltés innen
a mapot a Levels/kubradam2 könyvtárba kell elhelyezni
Ha próbáljuk a horda szerveren akkor ki fogom hírezni a fórumra.
Egyébként tök édi, ahogy osztod az észt, mikor még soha nem láttál olyat, hogy az egész csapat egy közös célért küzd. Izomból gyúrsz a statodra, mikor közülünk(SG fórum) sokan csak azért járunk rankedre, hogy gyakoroljunk, meg mert nincs épp war.
Ha nem veszed észre magad, az a te problémád, de szerintem már ennek a fórumak a nagy része csak röhög rajtad.
Személy szerint semmi problémám nincs veled, peace.
Uff, szólottam.
tedd csak szépen vissza azt a kötelet a nyagadra! <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Grat EA HU 2. Serveren volt....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
arról nem is beszélve hogy egy játék akkor csapatjáték ha kötelezõ csapatot alkotva versengeni (lásd meow kedvence-> fifa2006) de mivel a bf-ben nem muszály langyi bangyi szkvadokba állni hanem elég a minimapról leolvasott információkat birtokolva a csapat elõrehaladását támogatnom a legjobb tudásom szerint <#nezze>#nezze><#lama>#lama>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Fokozat : kemény
Megölt démonok száma : 0
Megismert szörnyek száma: 454 <#worship>#worship><#hehe>#hehe><#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
ez a láma kekeckedik velem on-line téren érdemes végigolvasni az összes tulajdonságát<#taps>#taps>
én eddig végigröhögtem azt a topikot 😄
nagyon élvezetes, ajánlom mindenkinek ;DD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szal tényleg, egy kicsit átgondoltabban csináld...
Kb-ra elkészült az elsõ majdnem végleges Dogfight és Desert Storm map, a Kubra Dam 1.3.
Este a Horda szerveren kb 10 után menni fog a map.
LETÖLTÉS ITT
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
na ezt nézzétek meg!!!beszartok a röhögéstöl!