Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Akkorat buknak megint mint tavaly, csak akkor az idojaras szopatta meg oket, most meg a beugroval, es az esovel eltaktikaztak <#boxer>#boxer>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
amugy én is kipróbáztam ,persze üres szerveren és valóban a legutolsó kisköcsög vérpistikének is gyerekjáték😞
remélem sorra kapják majd a bannt az ien kis buzernyákok és leszoknak róla!
www.czekoart.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A magyar ranked szerverek melyik peccsel futnak?
Ha az 1.3-mal akkor mért nem tudok egyre se felmenni amikor ma raktam fel a peccset?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Koenig1988
ch_koenig_1988
Ha mod van ra, az osszes magyar szerverrol ki kene bannolni oket.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[/img]
<#shakehead>#shakehead>
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Team GIGABYTE
mert ugyes Sp-ben em lehet😞
Team GIGABYTE
Te is nézted a Prison Brake-t? Most néztük végig, de a faszom kivan, hogy szeptemberig várni kell a következõ részekre.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Kubra Dam 1.2 /Dogfight and Desert Storm Map/
Letöltés Kubra Dam 1.2
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyszer már volt belépõ. De alig ment be valaki, ezért többet nem próbálkoztak ilyennel.
Ráadásul itt ez a pocsék idõjárás.
Ha kánikulában nem fizettek az emberek akor majd pont most?
Amikor itt a VB is és mindenfelé sörsátrak meg ilyenek?
Szerintem tök üres lesz az egész.
Minden jog fenntartva!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Látom töröltétek a bughasználati leírásomat 😊 😊
Pedig ( szerintem ) nem titkolni kellene, hanem kihirdetni, h aki ezt csinálja az megkapja a magáét..
Azt azért ne felejtsétek el, h csak a commander tud jeppet dobni...
Szal nem olyan egyszerû ezt publikon megcsinálni, fõleg, ha mindenki ott tolong a
Hotelnál..
Nah béke mindenkinek 😊 😊 😊
ON
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
217.113.62.87:16567
\"Majdnem párom lett!\"