Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Szerintem az idén is úgy lesz... akkor marad a kapufa sörözõ. <#pias>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

SigS
Ugyehogy...
Akkorat buknak megint mint tavaly, csak akkor az idojaras szopatta meg oket, most meg a beugroval, es az esovel eltaktikaztak <#boxer>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Danee
"...esik az esõ, hajlik a vesszõ..."

kBagyula
...elmennek a jó #&@-ba. <#gonosz3> Pont egy korsó sör ára.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kovács legény
egy egész füzetet készits be szerintem😞

www.czekoart.hu

Kovács legény
a kopejak meg a fityinka is megszünt?

www.czekoart.hu

Kovács legény
baszki pedig van még itthon egy csomo silingem😄

www.czekoart.hu

sector512
Nevek felírva <#eplus2><#boxer>

PSN: s3ctorHU

Kovács legény
perm bant nekk és pofánrugást!
amugy én is kipróbáztam ,persze üres szerveren és valóban a legutolsó kisköcsög vérpistikének is gyerekjáték😞
remélem sorra kapják majd a bannt az ien kis buzernyákok és leszoknak róla!

www.czekoart.hu

schrank
nnna mindjárt felmegyek aztán még azt is megbánják hogy euró lett a siling helyett <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#ejnye1><#mf2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

JA és aátékon belül minden szervert pirossal ír ki
Remélem tud valaki nekem segíteni.
A magyar ranked szerverek melyik peccsel futnak?
Ha az 1.3-mal akkor mért nem tudok egyre se felmenni amikor ma raktam fel a peccset?
SubZero911
Határeset, elfogadom : M3

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Majdnem...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Gepard (M2 ?).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez a ket kocsogtestu az. Az egesz kort a Hotel alatt toltottek.

Koenig1988
ch_koenig_1988

Ha mod van ra, az osszes magyar szerverrol ki kene bannolni oket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SubZero911
Ez a kis kecses vad hiányzik a BF2-bõl. Aki megmondja milyen fegyver, kap egy ingyen buksi simogatást.

[/img]

SigS
Na kezdodik...
<#shakehead>

mesor
Sorozatfüggõ!
<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fsensei
Nem jönne fel egy admin a GSBF2-re mert két köcsög külföldi bevette magát a hotel alapzatába...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

schrank
aki tud az gyorsan olcsa le a crysys-es hardverbuzit single player lámát a játékhírekben <#ravasz1><#vigyor1>

Running
<#hehe>

Running
Multiplayer>create local pl, holnap lesz szerver is.

nem szóltam,Create local😊

Team GIGABYTE

SigS
Inkabb sorkert...ott meg lezeng par normalis ember

na és ezt hol próbáljam ki?😊
mert ugyes Sp-ben em lehet😞

Team GIGABYTE

Nagyon érdemes megnézni. 2 szezon van belõle eddig és ugyanilyen gennyes módon van vége mint a Prison Brake-nek. De az a szerencse, hogy holnaptól kezdig el vetíteni a harmadik évadot Amerikában szóval nemsokára le lehet tölteni.

Zs0lt1
PB és My Name is Earl a legjobbabb ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

sector512
Nem de már mondták többen is hogy jó úgyhogy le is kapom gyorsan 😉

Jaja, csak azt utálom, hogy most várni kell a folytatásra. A 4400-et láttad?

sector512
Tényleg nagyon szemét az utolsó rész egyébként 😊

sector512
Prison Break a legjobb sorozat!

THX. Nem értem miért ne játszhatnék új pályákon ha már lehet?! Install után nyomtam rá az új 1.3-ast. A SF mûkoödik rendesen , idáig is ment csak ez az új 3 pálya szivat. Esetleg neked megvan? Neked elindult? Valaki ha tud rá megoldást esetleg. Köszönöm
schrank
én csak érdem hogy amíg az alap játékban nincsenek kiemlkedõ eredményeid addig ne kezdjünk el búszterpakkokkal kínlódni és remélem nem felejtetted el újrapeccselni a pakk feltelepítés után hogy a kiegek kompatibilisek legyenk az alap gammával legalábbis anno az sF-nél ez alapkövetelmény volt <#nezze>

Vááááááááááááááááááááááááááááá
Te is nézted a Prison Brake-t? Most néztük végig, de a faszom kivan, hogy szeptemberig várni kell a következõ részekre.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav><#falbav><#falbav>

Akkor a megoldás?
schrank
ez olyan kérdés volt mint ha megkérdezted volna hogy önkezüleg eltudod-e veszteni a szüzességedet-e <#miaz><#idiota><#hehe>

Hello. Remélem tudtok nekem segíteni!? Az a nagy problémám , hogy az euro force-ot megvettem és annak rendje és módja szerint leszedtem és utána install de a neten nem tudok játszani mert nem enged fel az új 3 pályára. Azt irja ,hogy nem jó a verzióm pedig eredeti minden lemezem és az új patch is rajta van!
Csa.Egy kérdés:ha single-ben játszom a gammát,tudok-e bónusz fegyvereket föloldani valahogy?<#conf>

Running
A jelenlegi huncup oldalakról letölthetõ és kipróbálható:
Kubra Dam 1.2 /Dogfight and Desert Storm Map/

Letöltés Kubra Dam 1.2

HTS s3rg1nh00
ezt az oldalról másoltam ide..."Hogy pontosan mennyi pont kapnak..."nyelvtanilag értelmetlen,pontot...😄 csak ott 2 sorba volt írva,itt meg 1be,azért írtam,h."alulról a 2.sor",ami ott tényleg az...nézd meg a szabályzatot még1x<#wink>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pont -> Automatikus targyeset. Lasd meg: sajt <#nezze>

hehehe
Egyszer már volt belépõ. De alig ment be valaki, ezért többet nem próbálkoztak ilyennel.
Ráadásul itt ez a pocsék idõjárás.
Ha kánikulában nem fizettek az emberek akor majd pont most?
Amikor itt a VB is és mindenfelé sörsátrak meg ilyenek?

Szerintem tök üres lesz az egész.

Minden jog fenntartva!

atomboy

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Off
Látom töröltétek a bughasználati leírásomat 😊 😊
Pedig ( szerintem ) nem titkolni kellene, hanem kihirdetni, h aki ezt csinálja az megkapja a magáét..
Azt azért ne felejtsétek el, h csak a commander tud jeppet dobni...
Szal nem olyan egyszerû ezt publikon megcsinálni, fõleg, ha mindenki ott tolong a
Hotelnál..
Nah béke mindenkinek 😊 😊 😊

ON

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

dicehater
2142: nekem is modnak tûnik inkább mint egy brand new terméknek. Lassan vehetem meg 2k-ért az 1942-t és a Desert Combat újra 😞. Legjobb lenne Source motorral egy 32-40 emberes pályák, KEVÉS jármûvel mert szvsz még mindig a sérthetetlen jetek és kevésbe sérthetetlen tankok/helik csapnak oda erõsen az élménynek. Bocs az elsõ helyen még mindig a 12-18 éves korosztály aki azt sem tudja mi az a join squad gomb...

fv82
Nah két meccs között akinek van kedve jöjjön dragonra!
217.113.62.87:16567

\"Majdnem párom lett!\"

kBagyula
Mér kéne fizetni? Eddig mindegyik sörfeszt tök ingyenes volt... vagy lemaradtam valamirõl? Mert akkor itt a korcsma a ház mögött oszt jónapot, nehogy már belépõt is szedjenek. Vagy bemegyünk a "Kapufa" nevû foglalkozási helyre a bejárat mellett... 😊

Running
Nem értelek...