Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Ha te mondod, elhiszem. Bár azt nem tudom milyen hatákonysággal teszi. Én csak azt tudom, hogy az említett szerverek apró eltérésektõl eltekintve ugyanúgy vannak belõve. Vagyis nem kell vadásznom a külföldi scriptelt szervereket. Amiket mint te is mondtad, az ea elvileg tilt - tehát akármikor rájukszólhatnak és nem lesz script vagy szerver.
"Privar rankedra bemehet a warezos mukso is. Minden gond nélkül."
Többen is vannak. 😊
Felhoztad, hogy a 'komoly' meg a klánosdit komolyan vevõ játékosok a hivataloson vannak. Lehet. Pont közüluk kerülnek ki leginkább akik az általam említett dolgokat leginkább elõadják. Viszont vannak akik nem klánosdi keménykedést akarnak játszani, csak egyszerûen játszani szeretnének. Szórakozni. Na, _õk_ azok, akik lehet, hogy inkább nem az 'elithez' mennek(mennének) játszani, ahol (mint most éppen bemutattad) lenézik õket. Jelen esetben pusztán azért, mert nem eredeti a cd kulcsuk, vagy mert nem hivatalos EA rankeden játszanak, hanem privaton (akár eredeti játékkal).
"Valamiért bannolva lesznek, krehálnak egy másik cd kulcsot."
Ha régebb óta olvasod ezt a fórumot láthattad nemegyszer, amint 'kemény' klános emberkék itt sírtak, és magyarázkottak szánalmas módon. Hogy nem is õk cheateltek, hanem az unokaöccsük fiának ismerõsének akárkije volt a gépnél, vagy csak kipróbálták, hogy lássák, netán csak letöltötték kíváncsiságból.
Vagy éppen az EA-nál sírtak új CD kulcsot ki.
Meg éppen csak egy-egy plecsniért szurkálták egymást a map szélén.
De tekintsd nyugodtan kevesebbnek azokat a játékosokat akik piváton játszanak.
Minden jog fenntartva!
Zatar
294-160 LoB USA (LoB win)
267-227 LoB MEC (LoB win)
Karkand
292-191 LoB USA (LoB win)
248-222 LoB MEC (STORM win)
1101-800 LoB WIN!!
GOGOGO LOB
(ja és a másik klán nem akarta égetni magát
Akinek nem inge..
Amit nem érzel magara illõnek, azt ne vedd magadra. Illetve ez nyilván a társaidra is vonatokzik. (Konkrét példát nem említek, mert nem célom belemenni olyasmibe amit a janekfélék szoktak itt mûvelni. 😉 )
Minden jog fenntartva!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
pontosan<#nevetes1>#nevetes1><#gun>#gun>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu
Lenne egy láma kérdésem:A gyors szövegelõ(ugorj ki,vigyél ki innen,szállj be,stb) hogyan mûködik?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Olyankor mi van, ha azzal az üzenettel rúgnak, ki, hogyaszongya:
" Kicked for RAMMING"
Ilyennel még nem találkoztam, köszi elõre a help-et
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ezt warezoldalon találtam:"A fixed exe 2-vel hibátlanul müxik és neten is lehet vele nyomni!"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ki volna ott az admin?
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
PSN: s3ctorHU
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Privar rankedra bemehet a warezos mukso is. Minden gond nélkül. Rankedra is ez igaz, de neccesebb. Igy alakult ez ki. Kinek eredetije van, ment a hivatalos szerverre, ki meg csak letöltötte, nem tudott felmenni hivatalosra, de kelett neki is a plecsni, hát választotta a privatot. Csak a legutolsó kupát említeném. Privatos klán miatt lett beállítva tört szerver. Klánosdit játszani azt tudnak, de ahoz már egyetem kell nekik, hogy megértsék, ha tovább akarnak lépni, akkor kell nekik az eredeti. Gondolok itt a cb-re pl.
Ráadásul hivatalos szerveren több a keményebb játékos mint a privaton. Most nem kell nekem elõhozni a privatos kemény legényeket. Elismerem, vannak. De mig tört játékkal nyomják, magasról leizélem. Valamiért bannolva lesznek, krehálnak egy másik cd kulcsot. Szóval szemebe a privat szerverek egy alacsonyabb minõsítésüek.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
FRX-ben szerintem nincs "maguktól eltelt klános emberek".
Squadban semmiben vesszük az embereket hmm.. ez pl miben nyílvánul meg? Ha abban hogy nem szólunk hozzá voipen akkor az én esetemben azt hiszem megmagyaráztam a dolgot a klántársaim védelmében pedig, hogy senki sem szereti használni a bf beépített voipjét.
Külön squadot csinálunk igen néha elõfordul, mert minek a csapatba +2,4 ember ha nem mozognak velünk együtt és szanszét lézengenek a pályán. (nem kifejezetten rád értem lehet hogy pont olyan squadba voltál velünk együtt, de ha a +3,4 emberbõl csak egy mozog velünk hát azaz egy nem hat meg minket) De ha valaki úgy érzi hogy tud velünk együtt mozogni akkor utánnunk jöhet a squadba mert lezárni csak nagyon ritkán szoktuk a squadokat.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Van valami admin a magyar pisztolyos serverhez???????????
Benézhetne a serverre!!!!!!!!!
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
De meg kell mondjam, hogy a leírtak egy részét a klántársaidtól igen.
Egyébként a lentebb összefoglaltak miatt (is) inkább választom a privát ranked szervereket.
Fujiriyu hozzászólására:
A private rankedon van unlock, mindenki ahogy eléri a megfelelõ pontot, választhat. De ez szerintem nem baj, mert mindenkinek ott a lehetõség.
A BC és hasonlók miatt meg többnyire nem is kell az adminoknak intézkedniük külön, mert a script igen jól ellátja ezt a feladatot.
Minden jog fenntartva!
Az orig egyetlen vonzereje a ranked->plecsni. Ha kijönnek a modok onnantól ez lényegtelenné válik, akkor megint a tört szerverek reneszánsza jön majd (feltéve ha a szerverüzemeltetõ életet is akar majd a szerverén)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Elég vicces hatást fogsz látni! 😄
"óval több magyar van, mint a magyar ranked szervereken"
Boxer leírta a véleményemet szal' nem ragozom! 😉
Mindig is több warezzal játszó ember lesz mint eredetivel mert az ingyen van. Az más kérdés hogy mennyit kell szenvedni vele a "cd key in use" miatt meg egyébb finomságok miatt.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Hogy miért is van olyan sok magyar magán szerveren??? Talán azért, mert az "új" emberek nem döntöttek, hogy hosszú távon akarnak-e vagy sem játszani vele, vagy egyszerûen csak sz@rnak megvenni az eredetit.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
terjeszd kérlek az igét!