Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig tegnap volt egy olyan szép kör Sharqi-n, 1-0 lett a vége.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
alias Darken
Tomi: V-vel nemjáccottam csak kb 5percet a lan-on de egyáltalán nem tûnt szarnak a "nagy"BF2-höz képest! sõt...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#vigyor2>#vigyor2>
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
...amúgy megvettem a hl2 episode 1-t és nekem kúúrvára csalódás volt és nagyon felháborodtam azon hogy 5ropiért merték adni :((( ha vesszük az alap hl2 játékidejét 100%nak akkor a kieg kb 10-15%!!!!!!
1. Ellenorizd, hogy a downloadernel ugyanazt a nicket adtad-e meg, mint amivel jatszani akarsz.
2. Az EF telepitese utan ujra fel kell tenni az 1.3-as patchet.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Valakinek valami ötlet, mert a SF az rendesen megy, de ez a kettõ nagyon nem akar
ui: mind a 4. eredeti
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Még valami próbálkozás is volt, hogy addig ne vegyen senki kiegészítõt (az sf-rõl volt szó azt hiszem), míg nem készít az EA rendes foltot. Meg volt valami online petíció is.
Minden jog fenntartva!

-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egyébként valóban nem vettem meg. A kedvedért el is mondom miért. Egyetlen oka volt: még midíg nem voltak képesek rendesen befoltozni. Eleinte voltam vele, 1-2 patch alatt megcsinálják rendesen és meglepem vele magam karácsonyra. De amilyen állapotban akkor volt, úgy voltam vele várok még. Nos, mindenki tudja milyen most a helyzet.
Minden jog fenntartva!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Igenis ebben a topikban nemszivesen látott emberek a warezosok.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Vagy ara gondolsz, hogy nem a base- és spawn-campelõ/ -rapelõ/dtk-zó/fennhéjázó/játék közben anyázó emberek közé tartozom? Ez esetben valóban igazad van. Bár bízom benne, hogy nem midnenki ilyen sem itt a topikban, sem a többi játékos közt.
Boxernex még egy apró megjegyzés: fogalmi zavarban szenvedsz. A private ranked!=warez. De ha úgy gondolod, akkor indíts nyugodtan egy "csak EA szerver" vagy "csak ranked BF2"-t. Sõt, esetleg egy "taszítsunk és banoljunk ki midnenkit aki egyszer is játszott nem ranked szerveren!" címmel.
Ja, és el kell kesertselek: akkor fogok ide írni, amikor csak úgy tarjta kedvem.
Minden jog fenntartva!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
TÕLED KELL ENGEDÉLYT KÉRNI?
Minden jog fenntartva!
Eredeti játék + Sf kiegészitõ.
Megvettem a booster csomagokat , mind a kettõt és valamiért nem találom a játékban , ha singleplayert inditok akkor kiírja hogy vegem meg , pedig a EA donwloader leszedte, valami regisztrációrol mesélnek a tájékoztatóban ,amit nem találtam , segitene valaki . ja a verzió szám is 1.28.valami ?
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Team GIGABYTE
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
www.czekoart.hu
Persze de te a kijelentéseddel az egész FRX-et lehúztad akárkire gondolsz is úgyhogy magamra veszem én is. Mert azzal hogy egy embert kritizálsz egy klánon belül azzal az egész klánt kritizálod.
Zollyval meg egyetértek. A warezosok között biztos hogy sokkal több csíter van mint azok között akiknek eredetijük van szal' ezt nem kéne példának felhozni.
+ ha a warez kulcsot bannolja az ea akkor a warezos éli tovább nyugodtan az életét mert generál egy új serialt magának, de mi van ha pl valaki megveszi a boltban a játékot és pont a bannolt seriallal? (sajnos találkoztam már ilyennel)
Egy csomó kellemetlenséget okoz ezzel a warezos, telefonálás hegyek, ide-oda rohangálás a forgalmazóhoz mire kicserélik. (arról nem is beszélve ha vidéki az illetõ)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
HA ENNYIRE AKAROD TERJESZTENI AZ IGÉT, INDÍTSÁL EGY ÚJ TOPICOT BF2WAREZ NÉVEN ÉS HAGYD KI MÉG A VÉLEMÉNYEDBÕL IS A LEGÁLIS SCEN-T. SZEMÉLY SZERINT EGYÁLLTALÁN NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ARRA, HOGY ILYEN MEG OLYAN TÖRT SZERVEREN MILYEN ÛBERFASZAGYEREKEK NYOMJÁK ÛBERFASZAFAIRPLAY MÓDJÁRA. MENJ SZÉPEN VISSZA A PRIV. RANKEDOKRA, ÉS DICSÉRD NEKIK IS FÉNYESRE... CSAK MINKET HANYAGOLJ AZ ILYEN HOZZÁSZÓLÁSAIDDAL!!! HANGSÚLYOZOM!!! EZ NEM AZ A TOPIC SZERINTEM, AHOVÁ TE TARTOZOL!!!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)