Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy láccik nem vette a html taget

kérlek dobj egy mailt ide : mailto:[email protected] és tájékoztatlak a részletekrõl.

NE VESSZETEK ÖSSZE ILYEN TÉMÁN H EREDETI VS ILLEGAL, NEM A BALHÉT SZÍTANI JÖTTEM CSAK EGY NÉPSZERÛSÉGET AKAROK SZEREZNI AZ !EGYIK! ÉS NEM EGYETLEN(!) JÓ MAGYAR BF2 SZERVERNEK.

CSAK AZÉRT IDE ÍRTAM MERT EZT A FÓRUMOT RENGETEGEN OLVASSÁK ÉS AZOK AKIKET ÉRINT A FELHÍVÁSOM.

"Na egy pill. Te azt akarod, hogy menjenek Magyar privatra Magyar játékosok innen??? He? Ha ja, akkor hasztalan a próbálkozásod. Itt mindenkinek eredeti van, csak, minek menének privátra."

Egyrészt sokaknak nem eredeti van. Másrészt eredetivel is lehet privaton játszani.
És miért játszana azon valaki eredetivel? Mondjuk mert tele van a hócipõje a BC/BR lámákból, a repülõért/heliért/stb dtk-zó pöcsökbõl. Az egyszemélyes suqadot alakító és azt lezáró beképzelt helizõ/repülõ/tankozó idiótákból. A maguktól eltelt klános emberektõl is szeretne távol maradni, akik ha valaki belép a squadjukba - kirúgják, vagy egyszerûen nem vesznek róla tudomást (netán kilépnek a squadból és másikat csinálnak).
Szóval pl ezek miatt választhat másik szervert valaki még ha eredeti is a játéka.

Megjegyzem a provate rankedokon jóval több magyar van, mint a magyar ranked szervereken. És ez akkor is így volt, mikor a rankedekre be lehetett lépni generált kulccsal. Vajon miért?

Minden jog fenntartva!

SigS
Szia Tata <#wave>

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Promi
Eddig is tisztan lattam, mivel mar kiprobaltam en is amit te mutatsz.
Latom nem erted mirol beszelek, inkabb hagyjuk.<#smile>
Zs0lt1
LOL 😄DDDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SigS

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Boxer HUN
Én egy végre normálisan mûködõ Winfost várok, ami minimum ugyanezeket tudja produkálni 64-biten... (hiú ábránd...)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Zs0lt1
mér olyan kurva nagy probléma, hogy bf2-zök? 😛
egyébként meg ha nem tünt volna fel, botokkal játszottam az unlockolt fegyveres moddal.

ezt mutatta a rendszergizdánk 😉)) teccetõs a cucc 😊) de nekem van eredeti úgyhogy inkább azt telepítem a gépre ... bár jobban teccet eza Blade Editon

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Boxer HUN
Csak a tisztán látás érdekében!!! Amúgy gratula hozzá!!! <#eljen> <#worship>

HAF Rigel
Sziasztok lenne egy kérdésem.

Hogyan tudom ellenörini hogy fent van mind a 2 kiegészitõ booster pach ?

Mert elvileg letöltötte és még is azt írta ki hogy telepitsem, pedig a EA dowloader azt írta ogy ready

elõre is köszi az infót

ui ja a 1.3 pach az 1.1.28 számal van kiírva úgye ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Na jó nem percekig mert éppen lõttek meg ilyesmi szal úgy tûnt mintha percekig rezgett volna, végül kilõttem tankkal mert az ellen AT-sek ott mászkáltak mellette 😊

percekig nézted?😄

Én egyszer olyat láttam hogy a drótkerítés tetejére érkezett a láda és nem tudta eldönteni hogy melyik irányba essen le, csak rezgett percekig 😊

ezek engem is kurvára idegesítenek, én legalább 2-4*esre teszem be, nekem szétbassza a szememet, meg már megszoktam 😊

uHs Gerzson
Elsimitás? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Letöltési KÓD! Ott van <#nezze><#idiota>

Me0w
Az AA hogy kapcsolodik ehez? 😊

Together we'll fly someday...

Promi
Van aki a grafikat nezi, es van aki jatszik.😊
Me0w
Ecsem, az a kurva sok eles vonal meg nem vagta el a kezed? Legalabb egy 2x AAt rakjal mar fel 😊

uHs Gerzson
Ne mond nekem hogy BF2-zõl mert fejbe lövöm magam 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Mi van a falon? 😄

Zs0lt1
mi történt veled, hogy ilyen segítõkész vagy? 😄DD

Promi
Ha megnezed amit linkeltem kepet es tudod mi mire jo, akkor rajossz hogy a 2 kozt oriasi kulonbseg van.
Promi
Koszonom<#vigyor0>
Promi
Ezt is probaltam, de tul primitiv.😊
Az incremental mindig csak az elozo verziohoz kepest tartalmazza a valtozasokat, vagyis az osszes elozo patchet fol kell elotte raknod. A full-ban meg mar benne van az osszes eddig kiadott folt, igy nyugodtan feltolhtod az 1.0-as verziora..

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Köszi! Megpróbálom. Egyébként mi a különbség az incremental meg a sima patch között?
Me0w
Bf2 telepit -> 1.3 peccs telepit (nem incremental, hanem full) -> sf telepit -> 1.3 telepit ujra 😊

Üdv!

Van egy nagy problémám. Feltelepítem a bf2-t, minden ok. Utána felraknám a special forcest, és miközben patchelné az eredeti játékot elszáll patching failed felirattal. A telepítés persze félbeszakad, és utána már az alapjáték sem indul el.
A játék eredeti, semmi crack.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Elõre is köszi!
atomboy
Ugy is van.

@crow: nem ingyenes...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Jól néz ki a cucc, tudnál dobni egy letöltési linket? (persze csak ha freeware/shareware a cucc...)

Zs0lt1
gondolom ugyanúgy csak egy serial van benne és le kell töltened a cuccot a downloaderrel.

Volt már?

dobozos AF

Running
- A Dogfight és Desert Storm egyéni versenybõl is három 1. Forduló lesz, hogy mindenkinek legyen lehetõsége játszani. Az 1. Forduló lezárta után a versenyben maradtak résztvesznek a 2. Fordulón, ahol ismét csak a csapat fele jut tovább. Akik továbjutottak itt is, azok a legutolsó versenyen összemárik tudásukat és az elsõ három legtöbb kill-t szerzett játékos a dobogós.
- A következõ Dogfight verseny Július 3-án lesz 20:00-kor a Horda szerveren.

mapok : www.szurkulet.hu > letöltés
Adatok: Horda Szerver: keresobe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
Horda TS: ip: 195.228.74.105

Boxer HUN
Akkor én is: Ezt használom... Rendszer feltelepül a DVD-rõl, majd ebbõl a menübõl mehet a többi... 😊

vótmá

-tRs-Landor

alma2
minek igy cifrazni, tenyleg nagyon raerhetsz 😊
De ertekeljuk, hogy nem egy tomeg szamitogepfelhasznalo vagy, akinek koze sincs a gepekhez sot meg a kornyekehez se, megis mindenkinel mindent jobban tud. al'a Schrank.de meg sok nevet mondhatnek.
Jo munkad gyumolcsekent fogadd gratulaciom😊

szerintem

Zs0lt1
lol ezt hogy sikerült? 😄DD
sg bug rulzz 😄

Zs0lt1
ha már itt tartunk, leltem egy kincset:
Ultimate Boot CD

Zs0lt1
ha már itt tartunk, leltem egy kincset:

Promi
Tudom nem ide tartozik de ugy orulok, hogy vegre sikerult 1 osszetett boot dvd -t keszitenem az eddigi xp frissiteseket is integralva, + sok mas.
PromiMenu<#vigyor2>
schrank
de ráérnek a nyáriszünetesek el lehet húzni diákmunkára B+ <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
uHs Gerzson
Nincs a tervek között épp.

olyan nem lesz hogy 1v1 infantry?

3 napja azt veszem észre, a játékon belül a BFHQ-ra kattintva nem mutatja a statomat, minden kinullázódott!! Tapasztalta ezt valaki?
Az érdekes az, hogy a www.bf2s.com szépen mutatja az azóta szerzett pontjaimat is... Nem értem a dolgot.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Peldaul mert ott is lehet jokat jatszani?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Tegnapi sok sör után mit gondolsz????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy