Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team GIGABYTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A Dogfight és Desert Storm Kupa csapatverseny takarékra kerül a nyárra való tekintettel.
Az egyéni versenyek akkor folytatódnak, ha sikerül szervert találni a mapok alá, ugyanis a Horda szerveren valszeg nem futhatnak tovább. Ha találtam, akkor ki lesz hírezve h mikor folytatódnak a kupák.
A 1.4 verziójú mapok nem mennek linux szerver alól a nagybetûs könyvtárnevek miatt, ezért a térképeket javításra kerülnek. A javított térképek szintén a huncup oldalról lesznek majd elérhetõek.
Köszönöm a türelmet.
Team GIGABYTE
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Team GIGABYTE
és ezért volt itt a nagywarez ellenesség és nem szeméjj szerint Polémiust akarták keresztrefeszíni
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
pl megvettem anno a hl2-t, hogy milyen jo lesz a multija, mosdokagylokat dobalni a masikhoz stb, de igy eleg rossz beruhazas volt, az eljatszott kb 2 oraert 😊
szerintem
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
szerintem
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
😛
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Szemely szerint emmi bajom a warezzal attol meg ugyanaz a jatek...leszamitva a "jaj invalid cd-key" beirasoktol, ok is emberek.
Sot aki ellen tudott allni a plecsnik kisertesenek, ezzel a maga modjan tuntet, hogy szart nem kene arulni, meg figyelemre melto is a szememben.Ilyenekbol lesznek a forradalmarok, nem a megalkuvokbol 😊
szerintem
http://img75.imageshack.us/img75/2043/ea7od.jpg
Nem megy emiatt buzi hotlink miatt. 😞
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Hja és Jónapot mindenkinek! <#wave>#wave> (majd elfelejtettem)
Nekem eddig ez volt a legszebb grafikai hibám a játékban.Kicsit nehéz volt olyan helyet találni, ahonnan jó képet tudtam csinálni...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
mármint melyik "acc" név?
alias Darken
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Together we'll fly someday...
regisztráltam megcsináltam és semmi , még csökkentett modban is megcsináltam akkor is semmi , ja az gáz hogy az acc név és a játékban lévõ név nem egyezik ?
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.czekoart.hu
elvileg ide mentené ha müködne a screenshot a BF-ben ,de még nemvoltak képesek megcsinálni😞
www.czekoart.hu
nekem minden játékom eredeti igaz össz-vissz két játékom van bf1942 bf2 <#miaz>#miaz><#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment