Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki?<#sir>

😞
behalt az ÓbudaNet<#hehe>

Team GIGABYTE

Zsolti írta: "elvágtak egy optikai kábelt és országszinten nincs net" mármint inviteles területen! másmoss ha rdha inviteles akkor b***6tyúk 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szevasztok! Joe aszonta megy az Armored Fury törttel minden serveren :-o Az EF nem megy?

Running
Figyelem!

A Dogfight és Desert Storm Kupa csapatverseny takarékra kerül a nyárra való tekintettel.
Az egyéni versenyek akkor folytatódnak, ha sikerül szervert találni a mapok alá, ugyanis a Horda szerveren valszeg nem futhatnak tovább. Ha találtam, akkor ki lesz hírezve h mikor folytatódnak a kupák.

A 1.4 verziójú mapok nem mennek linux szerver alól a nagybetûs könyvtárnevek miatt, ezért a térképeket javításra kerülnek. A javított térképek szintén a huncup oldalról lesznek majd elérhetõek.

Köszönöm a türelmet.

behalt az egész

Team GIGABYTE

szintén
uHs Gerzson
Nálam is ez van

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fsensei
Csak nekem nem mûködik az rdha ts vagy mást sem enged fel?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

_SOA_ kerestetik

Team GIGABYTE

de azéé joggal lehet elítélni azt aki lopott cuccot szerványol magának mint azt aki megveszi ... ijjen világban élünk mindennek meg kell fizetni az árát 😊) te sem örülnél ha az elvégzett munkád után nem fizetnének meg!? ha jól gondolom 😉

és ezért volt itt a nagywarez ellenesség és nem szeméjj szerint Polémiust akarták keresztrefeszíni

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Rusid
Na eddig ilyen bugot sem tapasztaltam. Bemegyek a szerverre elõször csak az tünt fel hogy nem tudok feküdni. Aztán gyanus lett hogy akárkire lövök az nem sebzõdik, a gránátok leestek a semmibe, aztán még gyanusabb lett hogy engem meg le tudnak lõni. Amugy az egész us oldal ilyen gondokkal küzdött de érdekes móon a mec oldalon mindenki tudott lõni. Jah miután kifáradtam nem töltõdött ujra a szufla. Szóval mókás volt, de hogy ez mitõl volt az ?.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

alma2
az egyik lelemenyesebbb mint a masik, olcsobban megkapja ua-t a szorakozast 😊
pl megvettem anno a hl2-t, hogy milyen jo lesz a multija, mosdokagylokat dobalni a masikhoz stb, de igy eleg rossz beruhazas volt, az eljatszott kb 2 oraert 😊

szerintem

nem a biteket kérdeztem 😊) ... ha van egy termék amiért valaki fizet valaki meg nem a között mi a különbég!?

alma2
ja.. a szerver oldal az mas teszta, de az engem nem erint 😊

szerintem

kBagyula
Nekem is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

alma2
Bar most ennel a jateknal kivetelesen nem vagyok kepben, a private szerverek, milyen verzioval futnak stb.de ugy altalaban foleg, hogy mini-imaggel tolod, biztos lehetsz benne, bitrol bitre megegyszik a ketto, a tobbi meg csak parasztvakitas 😊

szerintem

Kovács legény
nekem eredeti legalábbis azt hiszi😊

www.czekoart.hu

Me0w
Szerintem Polemius oltasat surgosen fejezzetek be, o azok koze az emberek koze tartozik, akinek orulni lehet ha belepnek a squadodba, mert ertelmesen jatszik.

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Ugyan az, de mégsem. Csak megkérdem. Kinek van itt pl eredeti winfosa???? Nekem ja. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Kettönk közt a külömbség, én bárhová, bármikor, minden gond nélkül felmehetek gémelni akármilyen szerverre. Ranked, nem ranked, privat ranked tök mindegy. Persze ha nincs lezárva!!! De te ezt nem mondhatod el magadról. Még nem ranked szerverre sem mész fel tört kulcsal marha könnyen, azt garantálom. Próbáld ki pl a CoR szervert. Ha meg ugyis szar a játék, akkor minek üzöd priváton mégis?????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

hááát ezen elvitatkozhatnánk: lopott szoftver vs legális vajjh "ugyanaz a jatek" !!?? 😊)))

kBagyula
Szóval ilyet... áttettem a saját szerveremre, hülye imidzsshrekk. 😞

😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

alma2
Pont Polemiust oltjatok ? szerintem keves ertelmes forumozok egyike.
Szemely szerint emmi bajom a warezzal attol meg ugyanaz a jatek...leszamitva a "jaj invalid cd-key" beirasoktol, ok is emberek.
Sot aki ellen tudott allni a plecsnik kisertesenek, ezzel a maga modjan tuntet, hogy szart nem kene arulni, meg figyelemre melto is a szememben.Ilyenekbol lesznek a forradalmarok, nem a megalkuvokbol 😊

szerintem

Swy
hátt akkoó ready to play!!! vagy nem értem a kérdést?

http://bf2s.com/player/swy/

Yan
egy békát??? 😉

&#165; xfire: kistekila

kBagyula
Lépj be az EA-hoz és keress egy ilyet a beállításaidnál:

http://img75.imageshack.us/img75/2043/ea7od.jpg

Nem megy emiatt buzi hotlink miatt. 😞

alma2
hiba ? szerintem csak egy havas custom map, ami eleg jo lehet 😊

szerintem

Fsensei
Az emberekbõl a nevükön kívül semmi sem látszott😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

kBagyula
Az az Acc. amit a BF2 feltetepítése után a regisztrációkor megadtál az EA-nak, már ha hajlandó lettél volna kitölteni az elektronikus regisztrációs ûrlapot. Gyk. az EA login név, ami ugye nem ugyanaz, mint amivel a játékban játszol...

Hja és Jónapot mindenkinek! <#wave> (majd elfelejtettem)

Fsensei

Nekem eddig ez volt a legszebb grafikai hibám a játékban.Kicsit nehéz volt olyan helyet találni, ahonnan jó képet tudtam csinálni...

BurnBaby
és összejött szombaton? és jó érzés? 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
a 42 dzsungel,zene meg helik nélkül is hangulatosabb volt😊

www.czekoart.hu

Rusid
Tényleg ezerszer hangulatosabb játék volt mint a bf2. Fõleg a dzsungeles mapok, meg a zene meg a helik meg a fegyverek, hmm tulajdonképp majdnem mindenben 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

"ja az gáz hogy az acc név és a játékban lévõ név nem egyezik ?"

mármint melyik "acc" név?

alias Darken

"napon árnyékba" hihi az árnyékba besüt a nap 😊))

schrank
éjjel tornádó volt némi áramszünettel fûszerezve most meg 40 fok van napon árnyékba <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Promi
Jihaaa fight!<#gun><#vigyor><#vigyor2>
Me0w
Boxer, megkerlek szepen hogy a hulye velemenyedet ne oszd meg velunk, mert kurvara nem vagyok kivancsi arra, hogy szerinted ki es mit irhat. Koszi.

Together we'll fly someday...

HAF Rigel
Megprobáltam de nem nagyon megy ,

regisztráltam megcsináltam és semmi , még csökkentett modban is megcsináltam akkor is semmi , ja az gáz hogy az acc név és a játékban lévõ név nem egyezik ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Kovács legény
õõõ ezt nenértem hogy mi?

www.czekoart.hu

3TOMI3
lol csak nem bekempeltek hastingsen a 2 mi8 által?? 😊

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

atomboy
Mukodik az, de csak ingame kepeket ment, a map vegi scoretablet nem. :/

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
müködik neked? akkor nálam mi lehet a baj? ,nekem csak üres file okat ment el oda a rohadék:s

www.czekoart.hu

Cobra.
Thx, meglett. Szerencsére nekem mûködött.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kovács legény
jah
elvileg ide mentené ha müködne a screenshot a BF-ben ,de még nemvoltak képesek megcsinálni😞

www.czekoart.hu

schrank
5 percet untig elég elpazarolni az életedbõl bfv-re <#ravasz1>
nekem minden játékom eredeti igaz össz-vissz két játékom van bf1942 bf2 <#miaz><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Archie2048
Tegnap érdekes dolog történt velem a GSBF2-õn. Karkand pálya. Betölt, Join game. Amikor beléptem nem láttam mást csak a talajt és a játokosok tagjeit, de azon kívûl semmi mást. Este belinkelem a képeket.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Kovács legény
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots

www.czekoart.hu