Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem .. alap gém - 1.3 full pöcs - júrófórsz - 1.3 full pöcs megen! - fakultatívan újraindít - jáccik (esetleg nemtucc mert az új pöcs nemhagy és mindég visszalátogat az asztal nevû gémre 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

item
Na skacok, ha valakinek rossz kedve lenne, ez talán majd feldobja! <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Két gyerekkori barátnõ találkozik.
- Mi van veled ?
- Jaj, sietnem kell, nemsokára kész a Mercédeszem, el kell mennem a szûcshöz, rendeltem egy nercbundát, utána le kell szaladni a nyaralóba... és veled mi van?
- Semmi különös. Én is kurva lettem.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

<#hehe>

Beers
Én is,de az enyém eredeti 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

dronkZero
Pl a 2142-t? <#eplus2>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hát ha vki klánozik akkor persze hogy meg kell venni de ez engem nem érint, ezzel a játékkal így ebben a formájában én 100% hogy nem fogok klánozni, így is szinte alig játszok vele.

Várom a modokat 😊

<#eljen>

-tRs-Landor

bandika64
Csõ,van egy kis gondom az Euro Force-al,újraraktam a windowst és felraktam az alap VF2-t de nem peccseltem meg mert utánna felraktam a Special Forces-t és az felrakta az felrakott egy peccset,utánna egybõl felraktam az 1.3-as javítást hogy ne keljen 8millió javítást leszednem és utánna felraktam az Euro Force-ot,most amikor beakarok lépni egy EF szerverre kiírja hogy "Revert yor version od Battlefield 2" na most mit tegyek? Újratelepítés és rakjam fel az összes peccset sorban?

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Rusid
Jolvan nem vitázom veled látom inteligens és mûvelt ember vagy ennek örülök. Ha olvastad volna nekem azokkal van bajom aki arra gyárt kis ideológiákat magának hogy miért nem veszi meg a játékot holott frankón jókat játszik vele. Azt meg laszarom ki milyen szervereken játszik tört vagy nem tört egyre megy, de igazi gyõkérség a mellett érvelni hogy erre a szarra nem dob ki pénzt mert bugos meg minden, és sajna ezt nem vagy képes felfogni. Egyébként nem jellemzõ rám a csordaszeellem kurva ritkán irogatok ide.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

uHs Gerzson
Sg bug, patch mikor lesz? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fsensei
Lol a sebi üzenetére nyomtam a választ azt nem oda írja...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Azért ez már undorító...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

dronkZero
És a nemzetközi klánosdi az smafu? Ahhoz meg alapkövetelmény az eredeti...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

item
Üdv emberek,csak beköszöntem! Mostanában nagyon elvagyok foglalva, munka meg közben elkezdtem az A korl. jogsit is. Sajna nem követtem a topicot, majd megpróbálok felzárkozni.. Addig is minden jót nektek <#integet2>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

sztem
ja
Kissztani
felveszlek LOOOOL

vegyél fel please most

Team GIGABYTE

na végre faszom beleverem!!!!!!!!
msn?

Team GIGABYTE

Kissztani
Lesz ma meccs picidió????

ja
na csak azért hogy ne a mi hibánk legyen:
VAN ITT SOA-ás??????????

Team GIGABYTE

TS Zolly
Aztán végülis tök mind1. Kinek a pap, kinek a papné. Csak nehogy azt gondoljátok, az itteni sok rankdedos ratyi átfog menni privátkozni, ahol mindent elörõl kell kezdenie. Hisz az egész játéknak ez a lényege. Ölsz, foglalsz, pontot gyüjtesz és érte csecsebecséket kapsz. Nagyon sok kis hüjegyerek már abba hagyta volna ezt a játékot, ha ez nem lenne. Dice jól kitalálta, hogy tudná a játékosokat megtartani a játék melett. Ezzel. Csak nézd vissza a topicot, mennyi belinkelés van, hogy ki pont milyen izét szerzett meg. tele van. És ezek a játékosok ezért sem fognak átmenni privátra. Elöbb kezdték a csecsebecsék gyüjtését, mint valaki kitalálta a privatot a tört játékosok számára.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Még mindig jobb mintha arról menne a vita hogy "Te kussolj mert én MASTER SERGEANT VAGYOK TE MEG CSAK EGY n00b COLONEL!!!!!!!44" <#hehe>

<#eljen>

Minden jog fenntartva!

Nekem sincs meg eredetiben és nem is fogom megvenni mert:

1. nemérdekel a ranked, nem érdekelnek a hülye plecsnik meg ribbonok és nem érdekel a sok hülyegyerek aki tönkrebassza mások játékát a plecsnihajszolással

2. nem veszem meg amíg nincs normális support a játékhoz hanem bizbasz booster szarságokkal vakítanak meg szarnak az egészbe és a 2142-t fejlesztik inkább

Majd AKKOR megveszem ha kijön hozzá egy olyan mod amivel szívesen játszok, Bf42-t is csak azután vettem meg hogy kipróbáltam a DC-t és megérte mert nagyon hosszú hónapokig szinte az egyetlen játék volt a gépemen.
Addig is ha éppen van kedvem felmegyek törtre, bár kedvbõl egyre kevesebb van minden patch után 😞

Én gyártok ideológiát? Én tartom magam faszagyereknek?
Úgy látszik igen komoly szövegértelmezési problémáid vannak.

Olvass már kicsit vissza. Pont nem én voltam aki verte a mellét, hogy milyen faszagyerek, hanem lenézte azokat akik csak játszani, szórakozni akarnak!
Ha lenne egy csepp kis agyad, láthatnád ki volt aki csak az alkalmat kereste a kötözködésre. Nézd már meg mibõl indult ki az egész! Jaaa, hogy ahhoz el kéne olvasni az elõzményeket? Az nem tetszik? Csak a beszólogatás meg a fikázás? A csordaszellem?
És nem én gyártok hozzá ideológiát sem. Kapjál már a fejedhez öcsisajt!

Minden jog fenntartva!

Danee
van itt egy SOA-s?

Rusid
Amugy meg én sem játsom vele tul sokat max havi 15 órát mégsem érzem kidobott pénznek, a bfek mindig is bughalamazok voltak talán ez teszi õket érdekessé 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

atomboy
Egyet kell ertenem. Tegnap hivtak warozni CS:Source-n, es annyi technikai problema merult fel egyetlenegy palyan, mint az egesz BF2-vel eltoltott ido alatt. War utan kellemes kikapcsolodas utan bf2zni...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Rusid
Én nem ideologiát gyártok hozzá, tény hogy annyira nem kedvelem a bf2-t mint a Vietnámot annó, de szerintem az hogy egy év után még mindig játszom vele megért 10000 Ft-ot. Szerintem te gyártasz rá ideológiát, hogy miért vagy faszagyerek ,hogy nem vetted meg eredetiben, ha annyira szar lenne ,mint mondod nem játszanál vele még havi 5-6 órát sem.

mNzJean
Én elég rég óta játszom már különféle fps-ekkel ,de a sok bug ellenére is ez az egyetlen játék amiért képes vagyok nyáron este a 40 fokos szobában is tolni a gamet.Szoval igy szar meg ugy szar , lehet fikázni de akik rendszeressen játszanak bf2 -vel azért az összes hibája ellenére is szeretik.És észre kell venni a jó dolgokat is , mert azért abból is van . /Szerintem smile/

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Vagy mert nehezebben mész fel hivatalosra nem?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nem játszik, hanem játszogat. Átlag kb havi 4-6 órát. Mert egymás után 3x dobja a desktopra, vagy hasonló miatt elmegy mindíg a kedve tõle.
Hidd el, ha rendbetették volna, már megvettem volna. Arról már nem tehetek, hogy aki szintén a bugokkal szenved, megpróbál ideológiát gyártani hozzá, miért is jobb neki. Mármint hogy volt olyan balek, hogy kiadott érte egy csomó pénzt. Pedig az általános vélekedés az, hogy ez a játék így ebben az állapotban nem éri meg az árát.

De megnyugtatok midnenikit, hogy amint kijön az Armed Assault (fogadok nem lesz iylen bughalmaz mint ez), valószínûleg dobom messzire ezt. Mert tartok tõle, akkor sem lesz épkézláb a game foltozás ide vagy oda.

Minden jog fenntartva!

Képzeld, jártam. Csak leszoktam róla a már leírtak miatt.

Minden jog fenntartva!

Rusid
Én nem vagyok a warez ellen nagyon frankó dolog én is warezzal kezdem, de azért van amihez nekem sincs pofám ,mert szerintem ahhoz pofa kell, ha valaki már több mint fél éve játszik egy játékkal és arra hivatkozva nem veszi meg ,hogy ez meg az szar benne meg különben is hogy képzelik még pénzt is kérnének érte. Na ez hosszú lett, de igy marad.

Me0w
Nem tudom miert von le egy jatekos ertekebol az, hogy nem 'official' szerveren jatszik? Ugyanazt a jatekot jatsza, mint te vagy en.

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
Nagyon szivesen játszanák is vele.... <#fejvakaras>, de mikor jön fel official szerverre???

Amúgy nyugodtan dorombolj csak kiscica....<#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

atomboy
Nem gond, ugyse eszek kenyeret. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Promi
<#eljen><#vigyor2>
alma2
konnyen megbelyegzik itt az embert, igy jartam 😊 bar a jelek szerint kisebb buntetes jar a "peknek", mint aki mar tenyleg fontolgatta, hogy megveszi a jatekot.
De megyek is, gyorsan kiveszem a kenyeret, csak pont 5 perccel a megfelelo sutesi ido elott, hogy nektek rossz legyen 😊

szerintem

jahh piztos pofán dobták egyhetes kenyérrel 😊) elárulhatom a többieknek hogy Alma te valójában pék vagy?? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Promi
alma es a kenyer esete<#vigyor1><#hawaii>
alma2
Bar eleg hulyeseg amit irtam, de ugy teljes, ha kiegeszitjuk azzal, hogy mikozben sz*r a kenyer, ok is tudjak, sot szoltak is nekik, ugyanarra a rossz receptre, sutesi idore, csak mas izesitessel, gyartanak mar ket kulonbozo kulsejut is. na ez mar tenyleg durva a vasarlo totalas semmibe vevese.
na jo befejeztem, a kenyer temat, inkabb klimakkal kellett volna korbe irni, hogy huvosebbnek veljem az eredmenyt 😊
Noob, eskuszom soha nem foglak megakadalyozni, hogy megvegyed azt, amit ugy velsz meg kell venni, mert nelkule hianyerzeted lenne, ezt megigerhetem 😊

szerintem

értem én az álláspontod 😊)
de ha valaki legalább fél éve jáccik a gammával és lehet még jáccik pár hónapig akkor igazán áldozhatna a hobbijára annyit hogy megveszi 😊) hameg szar akkor ne jáccon meg ne jöjjön hogy hogy kell törttel ezt meg azt csinálni mikor itt majjd mindenkinek eredetije van!? 😊)

jaja megy megint

Team GIGABYTE

már mûxik
inkább add oda az egyik clanleader msn-jét..

Team GIGABYTE

alma2
persze, de ha vennel egy kilo kenyeret, mondjuk atlagos arert.Melle szaraz, nyers, ehetetlen lenne, es meg szeretnek, ha jopofat vagnal hozza, akkor te nap mint nap letolnad az arcodon, ha mar fizettel erte, nem vesszen karba cimszo alatt.Aztan szova teszed joindulattal, hagyjak mar ot perccel tovabb sulni ehetobb lenne, akkor kirohognek, hogy akkor orankent 1/12 kenyerrel kevesebbet tudnanak sutni, a profit a lenyeg,nem az ehetoseg, eleg balek van a kornykeen ki megveszi, sot konkurencia sincs.Te meg le vagy szarva, sot ezt ala is irja neked a sutode osszes dolgozoja, akkor csak megrendit a hitedben, hogy vasarolj toluk barmit is, vagy igy sem ? Aztan nem csak azt kivanod egjen le a sutode, hanem az osszes felmenojenek, utodjanak is csak azt a kenyeret kelljen ennie amit ok sutnek.
remelem eleg vilagnyelven fejeztem ki magam 😊

szerintem

Euro Force nincs fent az oldalon ahonnan szoktam letölteni :s