Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
¥ xfire: kistekila
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Beast!hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Õ a Rammbfm1 aki kb. 1 hete lenullázott a EA szélsõséges játék miatt. Közel 200000 pontot vettek el tõle. Csinált másik accot, és semmi nem érdekli õt. legalábbis tegnap ezt mondta!😄
Mellesleg admin is😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
-tRs-Landor
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
(meg persze elõször aztolvastam, hogy megvertetek egy makilányt...és valahogy tök természetesnek tûnt...😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Horda Maki!:D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2. "jól bírom a piát" <#hehe>#hehe> 23-an megittatok egy üveg jégert ami amúgy is egy langyi-bangyi ital szájvíznek jó öblögetni <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mellesleg meg tokaj necces hely,mert kibaszott drága...egy üveg jéger a legolcsóbb helyen 9E lett volna,úgyhogy gyorsan elment a kedvünk,pláne hogy mivel OF szintén berúgott(lol),a csajokra is nekünk kellett vigyázni,hogy ne üssék el õket vmi fõúton,mert részegen kiálltak pasival csókolózni az útra...
mellesleg én amúgyis jól bírom a piát,a jéger ellenére megtaláltam a sátramat a full sötétbe,és el tudtam mondani a szmártkártyaszámom(mindössze 17 jegyû 😄)...csajról van kép csak nem nálam...ha már nálam lesz,AKKORSE<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Csata elõtti eligazítás. Kérdés:
- Õrmester úr, mit csináljunk, ha
aknára léptünk?
- Tegyék azt, ami ilyenkor szokás.
Felrepülnek úgy 60 m magasságba, majd
nagy területen szétszóródnak!
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Lobnak is grat!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Bnõdrõl van már kép mert még mindig nem hiszunk neked!<#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1>
😉
Amúgy üdv itthon újra!<#integet2>#integet2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Minden jog fenntartva!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Cleansweep
351-0 LoB USA (LoB win)
323-145 LoB MEC (LoB win)
Karkand
265-143 LoB MEC (LoB win)
255-0 LoB USA (LoB win)
1194-288 LoB WIN!!!
Mash:
USA: 106-23 JCSR
MEC: 117-0 JCSR
Penin:
MEC: 154-0 JCSR
USA: 119-56 JCSR
Jó ellenfél, kissé akadékoskodók de nagyon jó kis csapat. Gogogo JCS
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
és azzal se menõzzetek hogy tft <#vigyor5>#vigyor5>
és nem sikerült belefulladnom a tiszába,akármennyire szerettétek volna,viszont a bebaxás uccsó nap este megvolt<#hehe>#hehe>
most jut eszembe:így utólag is höbödö Sig<#wave>#wave>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egy kérdés: Vannak olyan szerverek, amik nem engedik a Special Forces kiegészítõ használatát? Mióta felraktam, több belépéskor az alábbi szöveg jelenik meg: "This server pnly allows players with unmodified content to join. Revert your version of Battlefield 2 to the current official version ti join."
Pl a mai egyetlen "népszrû" EA HU szerveren is ez fogad.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Pedig mi segítünk! Ma én is segítettem egy srácnak msn-en életre kelteni a bf2-t. Mutassuk meg hogy itt fasza gyerekek vannak! Segítsünk a kezdõknek! Aki meg már nem bírja a sok hülye kérdést meg érthetetlenkedést az vegyen be egy nyugtatót! Ha az sem segít igyon is rá<#idiota>#idiota>! Na F1 ma szar volt...
Jó éjt!
Érted?
-tRs-Landor
A tört szervereket csak all seeing jeleníti meg,nekem meg az kell mert nem eredeti a bf-em.
(gondolomén!)
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Érted?
-tRs-Landor