Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már uj.Ez jobb?
Az volt a gondom , hogy a név kevésbé volt olvasható.
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A "képernyõfrissítõs izé" a videobeállításoknál a felbontást,minél nagyobbra állítani. Pl: 1024*768@75Hz
A Hz adja a frissitési gyakoriságot.Tedd a legnagyobbra,amit még enged a monitorod,de legalább 70Hz legyen.
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
...hogy a mákba segítsünk, ha azt sem írod le, hogy eredetid van-e vagy nem-e. <#conf>#conf>
Alap BF2 felrak + SF + 1.3 peccs. Mi az olyan nehéz ebben? (Már ha logikusan végig gondolod a sorrendet.)
Álatlában olyan dolgokon csúszik el a telepítés, pl. hogy nincs ölég szabad hely a C:\-n a peccseléshez.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem tudtam feltenni a special force-t,mert kiírta hogy patching falied. Ez nem is érdekel,mert egy szar játék,nem kell.
De a BF2 sem indul el ami viszont kellene,mert bejön egy fekete képernyõ és kilép. A FAQ-t olvastam,megcsináltam azt a REG dolgot. A videokártyám 6600GT.
A képernyõfrissítés izékkel nem tudom mit kell csinálni.
Segítsen vki hogy elinduljon légyszi.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Abból is a fullos kell.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
De az is lehet hogy az egyik eszköz 1.1 a másik v2.0, ez is okozhat ilyen problémákat.
Probáld meg átdugni egy másik portra, illetve vegyél le róla minden más mellõzhetõ usb eszközt és próbáld úgy, egy reboot után.
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
-tRs-Landor
A Viewsonicról csak pozitívan tudok nyilatkozni, szerintem most az egyik legjobb márka a TFT piacon. Nekem fontos volt a külsõ megjelenés, ezért nálam biztos befutó lett. Nekem az egyetlen negatívum talán, hogy 270cd/m2 miatt marha erõsen világít 😄
-tRs-Landor
Az egérgörgõvel választható fegyvereknek teljesen más lett a sorendje.
Ezt lehet valahogy állitani?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
[email protected]
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Ujratelepíteni próbáltad már a gémet?
Milyen patch van fönt?
Egy kis segítség kellene.A pb állandóan kivág a szerverekrõl.Az üzenet:"corrupted file/memory".Frissítettem a pb-t,ahogy a FAQ-ban van,de nem segített.Igaz nem eredeti a játék,de tört szerveren mennie kéne.Gondolom a megoldás egyszerû,de most próbálok elõszõr online játszani,és nem értek hozzá.
Köszi
Ezen a képen meg vagy 8-at öltem gránátal:Gránát
Itt meg majdnem egy matematikai csodát hoztam létre,60-ak a fele 30,30-nak 15 és a vége sajna nem jó,de majdnem.😄 60,30,15 és ?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^