Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi All.Az miért lehet,hogy most játszottam az antikon,és nem tudom regelni magam a bfstatson?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

koschwarz
ahha!!!<#eljen>ebben lehet valami.

100 fps-t akarok!!!!!!!!!!!<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Crem

LoL ez a kép! Be is lehetne rakni logonak!😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

dronkZero
Egy darabig én is ebben a hitben éltem, de aztán egy filmes/tévés arc leosztott, hogy a tévében azért elég a 25fps, mert ott egy kép tartalmaz információkat az elõzõ és következõ képrõl. (Ilyen elmosódott izék a mozgó dolgoknál) Szal nem túlzás a stabil 100-ra törekedni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Conquestnél lehet. Múltkor SOG meccsen majdnem elkiabáltam magam, h ba***meg lelõttek tankkal, közbe rájöttem h nem infantryzunk. Majd utána rögtön 2x leartyztak, majd lelöttek helivel. Egybõl elment a kedvem az egész conquest-es szartól. <#hehe>

n00b mi az accountod neve?
Crem
Valami hír az 1.4 javításról? EA oldalon semmi, de itt van 1-2 ember akinek kiválló kapcsolata van és jóval elöbb megtud mindent!😄 Szal' ha van valami infotok jöhet!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
nyilván az ilyen mérvû ingadozást én is észreveszem, ha 100-ról leeseik 25-re, azt biztos hogy hirtelen diavetítésnek érzi az ember. végülis mind1, mindenkinek ízlése szerint.

egyébként amikor hazavittem a 16ms-os tft-t, megnéztem a régi crt monitorommal egy-két játékot még utoljára, majd kicseréltem a tft-re (kicsit féltem azért, hogy jót vettem-e), és õszintén szólva ilyen szempontból semmilyen különbséget nem láttam. más szempontból meg a tft 1000x jobb volt. monnyuk amikor a 16ms-sat vettem, akkor még a 8-asok voltak éppen az újdonságok, jó drágán, tehát akkor még nem volt ez ennyire felkapva.

atomboy
Fegyverropogason kivul mas semmit. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

uHs Gerzson
nekem pont 1714-s van, egyre több a hasonlóság <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
nem...vaksi azért nemvagy sztem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nemvagyok benne biztos, hogy a horda visszalépést jelentene 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Ez megint hulyeseg, az emberi szem siman kulonbseget tud tenni 25, 50 es 100 fps kozott. Az mas kerdes, hogy 25 fps-tol latod folyamatosnak a jatekot, de ha a jatekban az fps egyes helyeken leesik 100-rol 25-re akkor azt elegge eszreveszed. Azert akarok en is folyamatos 90-et (war configgal meg is van bf2-ben) mert utalom ha ugral az fps.

Together we'll fly someday...

Kovács legény
30fps az tök elég minek több?

nekem amugy acer al1715 (8ms) tft-m van és fasza ,én nemveszek észre különbséget
persze én is vaksi faszláma vagyok

www.czekoart.hu

<#nyes> amúgy+ <#mf2>
majj este belinkelek egy képet mennyire béna vótam tennap <#szomoru1>
szép lassan nemütöm meg a minimális tudásszintet a Kordafanokhoz oszt mehetek a Hordába <#mf2><#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
mint mindig...<#ravasz1>

(magaslabdalecsapása)

hallottál egyébként?? mert eleinte fojjamatosan pofáztam csak lehet feleslegesen?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

atomboy
Ja, en foglaltam el az adotornyot. Aztan ha sikerul, elso dolgom Spec OP-kent felrobbantani a radart es uav-t, ha sikerul, akkor onnan nyerunk (azaz nyerni kellett volna). Idegesit, hogy harc kozben nem jut eszembe az angol szavak, es igy nem tudok magyarazni a tarsaknak...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

van FPS-hez való kontorller és egér hozzá, természetesen nem az alappal kell játszani! Szal a modern combat más mint a PC-s BF2 ?? Ezt nem tudtam :-((

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

koschwarz
20 fps-sel jáccogatok néha a ghost recon advanced warfighterrel, és nem mondom hogy nem lehetne több, de elmegy. úgy láccik én igénytelen vok<#idiota>

koschwarz
imádom amikor egy klánelõtagos emberke kerül a feketelistára<#hehe>

"csak ki akartam próbálni"

joebacsi
hát nemtom, nekem ha 30 alatt van már, akkor zavar...sajna elég gyakran elõfordul 😞

joebacsi
jah, ez a ketseg mesor 😛

Running
kecseg<#hehe>

koschwarz
lehet, mindenesetre én szemmel láthatólag semmit nem érzékelek az egészbõl, úgyhogy vagy az én szemem lassú, vagy tényleg felesleges már ilyen 4,2 ms-es monitor.

ez ugyanolyan -amit egyébként szintén soha nem értettem- amikor valaki nyafog, hogy neki nem elég az 50 fps egy játékban. ehhez képest az emberi szem 24 képkocka/mp-et folyamatosnak érzékel, akkor mit akar még. ha a legdurvább sokszereplõs effektes helyzetekben sem megy 24 alá, akkor szerintem semmi gáz nincs.

joebacsi
Figyelem!

A coRDHA 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog jelentkezzen nálam...
feltételek:
csak egy van, de az qvafontos:
- "Gyuri" nicknév

😄

mesor
Ez a laszlou szerintem nem múltheti termés.
Vagy pedig kurva jól csinál valamit mert már nem elõször van ide bemásolva a neve.
😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
azokhoz még talán jó, de nekem volt konzolos fps élményem, haverommal toltunk osztott képernyõn valami csilivili szart...hú, hát ott milyen szerencsétlenkedés volt 😄

Running
Figyelem!

A Horda 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog az jelentkezzen nálam:
[email protected] msn címen.

- 18+
- eredeti játék
- mikrofon
- kezdõ emberkék kíméljenek

A többit megbeszéljük msn-en.

Üdv

vagy 2 éve egy ismerõsnél próbáltam egy konzolon egy rallye progit .. kezembenyomja a gombos-alap vezérlõt ... 2perc múlva elküldtem az annyába 😞(( full élvezhetetlen ... aki egy ijjen kontrollerrel szeret jáccani bármiféle 'szimulátort' az szerintem egy idióta 😞(

joebacsi
jó dejó 😊
ha valaki konzolon képes multis fps-t játszani, annak csak gratulálni tudok 😊

kBagyula
+ nincs annyi bug benne, talán. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

joebacsi
az más, bf2 modern combatnak hívják, és egy okádék a pc-s verzsönhöz képest 😊

Me0w
A qrvara semm igaz vele azt jelenti, hogy megszokta mar a szemed, hogy 'huz' a monitor. Nem beetetes a 2 meg 4 ms azert, en a meloban egy samsung 930bf-et nezek, otthon meg crt-t es meg igy is latom a kulonbseget...

Together we'll fly someday...

Sziasztok!

Játszik valaki BF2-t on line valami konzolon? Létezik PS2-re és XBOX360-ra is.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

jahh még annyit .. az összes ratyi-szuttyadék mapon lehet használni a kampót CSAK ezen nem!!! <#rinya><#boxer><#boxer>

õ már nem az elsõ AvRs-es <#szomoru1><#boxer>

tennap 10v10 specforce irongator map (tod aza ratyi usa map amikor az anyahajjóról kempelik a bepróbálkozó emberkéket) nahh a kör feléig vót vagy 0-10 kd-m mire sikerált befognunk egy pontot (asszem Atomboy volt a pontfoglaló 😄) eztán szépen lassan lenyomtuk a nyomikat erre 4 <#kocsog> beszált a helikbe és nem vótak hajjlandóak segíteni ráadásul a 2 külsõ zászlót sem tudta ez a két heli megvédeni ... szerinted mennyire vótam síkideg hogy 6v10 be nyomtuk ráadásul volt egy nemtúl ügyes squadléderünk 😞( ami az utcsó 3-4 perecre asszem én vótam<#hehe><#sir>

kBagyula
A múlt heti PB termés:

"^_WADARR" MULTIHACK #70292
"=LPN= Insu" PB HACK #130048
"faragoe(HUN)" GAMEHACK #80164
"laszlou" GAMEHACK #80164
<#bdead><#gonosz3>
Ezzel a legfelsõvel korábban játszottam is valamelyik szerveren.

Nekem csak 8ms-es Viewsonic VX914 van, az is tutkó.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Hajrá akkor! <#eljen>

maj a MaD-es gyakmeccsünk elején egyperces néma gyászt rendelünk el 😉)) jó lesz??

koschwarz
1. nekem 16 ms-es tft-m van, qrvára semmi gáz nincs vele. nfs undergruond-nál sem lehet semmilyen elmosódást, vagy késést észlelni. (magyarul jól megettétek a 4ms-os az igazi c. parasztvakítást)

2. az all seeing eye-os kérdések ugyanúgy addig lesznek, míg az olyanok, hogy hogy kell zoomolni sniperfegyverrel. nem tudom mit sznevednek vele, mikor e belsõ keresõ is ugyanúgy használható.

3. wolfi egyedül szeret helizni, ez már többször kderült. az õ baja.<#hehe>

eX RambO
Na srácok, ma este kérek minden 7th fun-t és nem fun-t is, hogy szurkoljanak nekünk mert az OC Conquest 8vs8 egyetlen megmaradt magyar csapata a döntõbe jutásért fog ringbe szállni, és ha bejutunk akkor bizony meg is fogjuk nyerni mert nehogy a végén bukjunk el.Tehát ma este mindenki mondjon pár imát a 7th-ért mert 7th the best!!! thx guys...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Ezt néztem de nem értek angolul.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

bakvarnyu
A FAQ-ba nem lehet benyomni az Antik szerverek listáját?
Akkor nem tennék fel naponta ketten a tört szerveres kérdést.

kBagyula
Itt nézz szét: link

Mindig is perfekt voltam hexaban. Varj, mindjart leforditom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Heló! A PunkBuster kidob mindig a serverekrõl.Ezt a kódot írta:151f445f.
Nem tudom mit jelent. VAlaki segít?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Figyelj, Wolfi!

Miert akartad, hogy kiszalljak a helibol, mikor hozzad spawnoltam? Egyedul kivantal helizni, vagy mast akartal lovesznek? Utobbi rendben van, de az elobbit egyre jobban ruhellem. Volt mar akinek megigertem, hogy meg a kifuton szetlovom erte, ha egyedul bohockodik a kopterrel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jahh a füled érjen a blokádig 😊))