Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
100 fps-t akarok!!!!!!!!!!!<#vigyor2>#vigyor2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
LoL ez a kép! Be is lehetne rakni logonak!😄DDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
egyébként amikor hazavittem a 16ms-os tft-t, megnéztem a régi crt monitorommal egy-két játékot még utoljára, majd kicseréltem a tft-re (kicsit féltem azért, hogy jót vettem-e), és õszintén szólva ilyen szempontból semmilyen különbséget nem láttam. más szempontból meg a tft 1000x jobb volt. monnyuk amikor a 16ms-sat vettem, akkor még a 8-asok voltak éppen az újdonságok, jó drágán, tehát akkor még nem volt ez ennyire felkapva.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
nekem amugy acer al1715 (8ms) tft-m van és fasza ,én nemveszek észre különbséget
persze én is vaksi faszláma vagyok
www.czekoart.hu
majj este belinkelek egy képet mennyire béna vótam tennap <#szomoru1>#szomoru1>
szép lassan nemütöm meg a minimális tudásszintet a Kordafanokhoz oszt mehetek a Hordába <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
"csak ki akartam próbálni"
ez ugyanolyan -amit egyébként szintén soha nem értettem- amikor valaki nyafog, hogy neki nem elég az 50 fps egy játékban. ehhez képest az emberi szem 24 képkocka/mp-et folyamatosnak érzékel, akkor mit akar még. ha a legdurvább sokszereplõs effektes helyzetekben sem megy 24 alá, akkor szerintem semmi gáz nincs.
A coRDHA 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog jelentkezzen nálam...
feltételek:
csak egy van, de az qvafontos:
- "Gyuri" nicknév
😄
Vagy pedig kurva jól csinál valamit mert már nem elõször van ide bemásolva a neve.
😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A Horda 1 emberkét keres a csapatba. Akit érdekel a dolog az jelentkezzen nálam:
[email protected] msn címen.
- 18+
- eredeti játék
- mikrofon
- kezdõ emberkék kíméljenek
A többit megbeszéljük msn-en.
Üdv
ha valaki konzolon képes multis fps-t játszani, annak csak gratulálni tudok 😊
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Together we'll fly someday...
Játszik valaki BF2-t on line valami konzolon? Létezik PS2-re és XBOX360-ra is.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
"
"=LPN= Insu
"faragoe(HUN)" GAMEHACK #80164
"laszlou
<#bdead>#bdead><#gonosz3>#gonosz3>
Ezzel a legfelsõvel korábban játszottam is valamelyik szerveren.
Nekem csak 8ms-es Viewsonic VX914 van, az is tutkó.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
2. az all seeing eye-os kérdések ugyanúgy addig lesznek, míg az olyanok, hogy hogy kell zoomolni sniperfegyverrel. nem tudom mit sznevednek vele, mikor e belsõ keresõ is ugyanúgy használható.
3. wolfi egyedül szeret helizni, ez már többször kderült. az õ baja.<#hehe>#hehe>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Akkor nem tennék fel naponta ketten a tört szerveres kérdést.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem tudom mit jelent. VAlaki segít?
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Miert akartad, hogy kiszalljak a helibol, mikor hozzad spawnoltam? Egyedul kivantal helizni, vagy mast akartal lovesznek? Utobbi rendben van, de az elobbit egyre jobban ruhellem. Volt mar akinek megigertem, hogy meg a kifuton szetlovom erte, ha egyedul bohockodik a kopterrel.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub