Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
legalább vkinek nosztalgia
-tRs-Landor
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrõl, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrõl szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrõl szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözõ villanykörtékrõl lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elõzõ hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézõjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelõtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielõtt kérdezel a villanykörtékrõl"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
de így nem vádolhat senki azzal hogy én nem szólaltam fel ellene. mosom kezeim :P
-tRs-Landor
(nem vádolhatsz azzal, hogy nemvagyok öszinte :D)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szedd le.
-tRs-Landor
www.battlefield.hu
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ezeknek még a kérdésük is hazugság...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ezt a delfinséget én is utálom ... meg a medipakkal ugráló mediket ... egyszer kipróbáltam, tuti van valami trükkje, de nekem még sosem sikerült 12-szer egymásután oda-vissza ugrálni mikor közben persze lõnek is ezerrel ... (Ha nem lõnek akkor se sikerül, de mindegy ...)
A kedvencem amikor ugriburi mediken tartom a RPK-t, folyamatosan világít a találatjelzõ, ugrik 10-et majd elhasal és 1 lövésbõl kiszed ... Még mindig a LAG-ra fogom, de már kezdenek rosszindulatú gondolataim támadni ...
szintén szólva szánalmasnak tartom, ha valaki csak így tud játszani, ezzel a szar ugrálással. én nem tudtam még máig sem megszokni, és még mindig érthetetlen számomra, amikor valaki földre dobja magát elõttem, sorozom mint az állat, de õ 2 lövéssel elintéz. amikor valamelyik peccsben bevezették ezt az újfajta földrefekvést, amikor elvileg lassabban lehettet lõni, az semmit nem ért, minden ment ugyanúgy tovább. basszus, közelharcban ne dobja már mindenki magát a földre!
egyébként még manapság is vannak olyanok, akik elkezdenek ugrálni közelharcban, persze mire rájön, hogy így nem tud lõni, addig már csak a spanképrenyõt. nézheti.
www.battlefield.hu
Azért mert talán megszûnik ez a mocskos delfinezés amit megjegyzem elvileg már patchekkel ezelött megszüntettek. Kurvára utálom amikor valaki így kezd el ugrálni. Az ilyen ugrándozásra ott van a Quake vagy Unreal.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Bocs ha már volt...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
De legalább nem Hasszelhoffos :)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
És úgy olvastam jáék közben hogy csak 2 dzsip dobható amig azokat nem lövik ki addig nem is lehet dobni.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
tehát egy kör alatt összesen 2 dzsippet lehet dobni?
Wake map lehet mégse lesz kész mára, max 1 beta-t töltök fel tesztelni. A hajam égnek állt hogy egész éjjel ment a gép és a kijelölt 90 objektumból 30-at renderelt le készre. Hozzáteszem van vagy 500 új objektum, nem tom mi lesz.<#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
Ja és az árnyékok kivetülése se sokkal rövidebb idõ.
-tRs-Landor
teccetõs ez a road to jalalabad pálya, a sok repülõs szarból annyi van mint a szemét, városiból meg az agyonjáccott és még mindig király karkand, sarki és mustár. pont egy ilyen városi map kellett még.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
MARADHAT!!!!<#taps>#taps>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem volt ... gyak volt helyette :)
TNX! vagy ahogy manapság trendi: HTX :) :)
Az eddigi legjobb BANNER, amit valaha láttam! <#nyes>#nyes><#szeret>#szeret>
1. nem én találtam ki a bannert,
2. nem én csináltam,
3. nem én tettem ki,
4. én csak pici segítséget nyújtottam az elhelyezésében.