Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
feldobjam a "hogyan szereljünk áram alatt levõ mosógépet, majd töltsük az éjszakát kardiológiai örzõben" témát? :)

www.battlefield.hu

én most akadtam rá:|
legalább vkinek nosztalgia
2002

-tRs-Landor

bocs az offért de ezt muszály beraknom:D

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrõl, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrõl szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrõl szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözõ villanykörtékrõl lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elõzõ hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézõjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelõtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielõtt kérdezel a villanykörtékrõl"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
kb ennyire, egy post erejéig érdekelt a dolog <#wink>
de így nem vádolhat senki azzal hogy én nem szólaltam fel ellene. mosom kezeim :P

-tRs-Landor

joebacsi
mivel bb is rábólintott, így egyedülmaradva levagy szarva :)
(nem vádolhatsz azzal, hogy nemvagyok öszinte :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Old meg?
Szedd le.

-tRs-Landor

BurnBaby
ja hüjeséget beszéltem. a 2142 a meghívásos, ez open... hiába no, megbszott az áram tegnap, lehet h ha a szívemnek nem is, de az agyamnak ártott :)

www.battlefield.hu

koschwarz
dronkzérónak ment

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
a játékosok tesztelik, észrevesznek még hibákat, a dájszos srácok pedig az égõ jointot eldobva túlóráznak, hogy kijavíccsák a hibákat<#wilting><#idiota><#ravasz1>

dronkZero
Akkor az qrvára _OPEN_ béta...
Ezeknek még a kérdésük is hazugság...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Mert gondolod, hogy a verziószámon kívül fog változni valami az 1.4beta és az 1.4official közt? EA/DICE-ot ismerve kétlem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

jaa azt hittem ezt is csak úgy kidobták:)
koschwarz
én ugyan nem szarozok ezzel a bétával. egy béta programnak béta peccs, nem sok jót jelent.<#hehe>

joebacsi
ja nincsen free szerveroldai stuff? akkó nem :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
agy a fountain-nél, de most már tényleg abbahagyom<#wilting><#idiota>

BurnBaby
kicsit a valószínûsége
a beta meghívásos lesz.

www.battlefield.hu

koschwarz
vagy a marketé, mindegy.

uHs Gerzson
1.4-ben nem ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
nagyon bírom, hogy a jalalabad pályán a square zászlója a szökõkút közepén van.

joebacsi
ma letolunk egy infantryt a hordával, aztán valszeg miénket átcuppantjuk próbaképp...

DummyBoy
Van egy olyan érzésem, hogy csak a support lõ lefekvés után késleltetve ... :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a magyar szerverek bármelyike át fog állni teszt jelleggel az 1.4 bétára?
HTS s3rg1nh00
"ez egy új csomagszállító cég reklámja,azonnali 200%-os fizetésemelés esetén mire hazamegy,az egész hárem otthon várja."<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

DummyBoy
Jaja ... hová lesz akkor az élvezet? :) :)

Ezt a delfinséget én is utálom ... meg a medipakkal ugráló mediket ... egyszer kipróbáltam, tuti van valami trükkje, de nekem még sosem sikerült 12-szer egymásután oda-vissza ugrálni mikor közben persze lõnek is ezerrel ... (Ha nem lõnek akkor se sikerül, de mindegy ...)

A kedvencem amikor ugriburi mediken tartom a RPK-t, folyamatosan világít a találatjelzõ, ugrik 10-et majd elhasal és 1 lövésbõl kiszed ... Még mindig a LAG-ra fogom, de már kezdenek rosszindulatú gondolataim támadni ...

koschwarz
<#eljen>

szintén szólva szánalmasnak tartom, ha valaki csak így tud játszani, ezzel a szar ugrálással. én nem tudtam még máig sem megszokni, és még mindig érthetetlen számomra, amikor valaki földre dobja magát elõttem, sorozom mint az állat, de õ 2 lövéssel elintéz. amikor valamelyik peccsben bevezették ezt az újfajta földrefekvést, amikor elvileg lassabban lehettet lõni, az semmit nem ért, minden ment ugyanúgy tovább. basszus, közelharcban ne dobja már mindenki magát a földre!

egyébként még manapság is vannak olyanok, akik elkezdenek ugrálni közelharcban, persze mire rájön, hogy így nem tud lõni, addig már csak a spanképrenyõt. nézheti.

BurnBaby
próbáljátok ki a page down gombot. tom, akkor nem látszanak a lányok... nade az a cél, ugye ,)

www.battlefield.hu

mesor
Most mit butítanak rajta?

Azért mert talán megszûnik ez a mocskos delfinezés amit megjegyzem elvileg már patchekkel ezelött megszüntettek. Kurvára utálom amikor valaki így kezd el ugrálni. Az ilyen ugrándozásra ott van a Quake vagy Unreal.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
Játszanak USI-t van hogy egy teli szervert is találok, nem tudom mit néztek ti :) Amugy mennek itt az állitolagos ötlett lopások, PoE2-ben is volt ilyen ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

k8bal
hali egy gyors kérdés... Tesómmal szeretnénk LAN-ozni BF2-vel, és azt hogy lehet beállítani, hogy LAN-on is legyenek BOT-ok?
Bocs ha már volt...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DummyBoy
Én is fosok rendesen :) :)

De legalább nem Hasszelhoffos :)

Beers
Én szoktam,de általában 5-6 ember van max a szervereken :( !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Na ma reggel teszteltem megint, de most a J-10-el. Én úgy vettem észre hogy a fordulási szög nagyobb lett, hasonló az F-35 fordulásához. Az F-35 rakétái is jobbak lettek de azért a J-10 rakétái még mindig olyanok mint 1.3-ban.

És úgy olvastam jáék közben hogy csak 2 dzsip dobható amig azokat nem lövik ki addig nem is lehet dobni.

item
Mmmm jó reggelt az uraknak, látom a lányaink beköltöztek új helyükre! <#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ez a Jalalabad a képek alapján kísértetiesen emlékeztet a Basrah Streets nevû USI-pályára (És itt jön a szokásos kérdésem is: Miért nem USI-zik senki sem? <#confused>), ami nem feltétlenül baj, csak ezért mégicsak kínos ddolog egy mod-ot másolni a fejlesztõnek (khm-khm DC khm-khm )
HTS s3rg1nh00
nézze fõnök,mivel a játék szar,legalább ezt élvezzük az egészben:)

HTS s3rg1nh00
én voltam a fényképész meg a...szerencsés ennyi nõvel :P :))

HTS s3rg1nh00
hát volt vagy jó 20-30 percig TK party,meg egy kis mustár 6 vs.6,ahol az AK-101es gyógyszer megint tette a hatását<#nyes>naggyából ennyi volt,utána mindenki lépett nõzni(aki nem,az most pótolhatja<#hehe>)

koschwarz
<#eljen>az f35-ösök gyengeségét már télleg ideje volt kijavítani, mióta ilyen szarok be se ültem f35-be, hacsak nem azért hogy kiugorjak wake-en a kínai fõbézen.

tehát egy kör alatt összesen 2 dzsippet lehet dobni?

Running
Old meg.

Wake map lehet mégse lesz kész mára, max 1 beta-t töltök fel tesztelni. A hajam égnek állt hogy egész éjjel ment a gép és a kijelölt 90 objektumból 30-at renderelt le készre. Hozzáteszem van vagy 500 új objektum, nem tom mi lesz.<#shakehead><#rinya>
Ja és az árnyékok kivetülése se sokkal rövidebb idõ.

ilyen bannerral mégis hogy a faszmba nézzem ezután a melóhelyemrõl a topikot <#conf>

-tRs-Landor

koschwarz
<#mf2><#mf1>

teccetõs ez a road to jalalabad pálya, a sok repülõs szarból annyi van mint a szemét, városiból meg az agyonjáccott és még mindig király karkand, sarki és mustár. pont egy ilyen városi map kellett még.

wazze pedig mijjen szarul éreztem magam ho nemtok warra gyünni <#szomoru2> úláccik nem kellett aggódni mee megoldottátok <#hehe><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
ez a banner erõsen diszkriminatív, férfisoviniszta, mélyen megalázza a nõket, ráadásul felháborítóan szexista.

MARADHAT!!!!<#taps>

joebacsi
vazze ezé kampányoltam neked, hogy elhalmozzanak dicséretekkel? :D

a félreértések véget:: TUDJUK <#mf2><#hehe><#hehe> ... (<#vigyor2>)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
Asszem Ossi fogalmazta meg szépen ... Biztos nem volt Telihold :) :)

Nem volt ... gyak volt helyette :)

DummyBoy
Hoppp ... még megse köszöntem :)

TNX! vagy ahogy manapság trendi: HTX :) :)

Looserke
VÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Az eddigi legjobb BANNER, amit valaha láttam! <#nyes><#szeret>

Running
A félreértés elkerülése végett:
1. nem én találtam ki a bannert,
2. nem én csináltam,
3. nem én tettem ki,
4. én csak pici segítséget nyújtottam az elhelyezésében.