Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szerintem kicsit biztonsagosabb mint az ego gyufa.
Eleg jok ezek az urban legend-ek.<#eljen>#eljen>
Feküdtem az ágyikómba és egy 100 ft-os a kezembe ,bevettem a számba és fordultam 1et ,sikerült vörösödöm anyámék fejre állítottak és elkezdtek rázni ,levegõt nem nagyon kaptam ezért anyucim lenyomta az ujját a torkomon és így lenyeltem egy százast😉kellemes élmény
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Na lekközelebb neked is így kell mosógépet szerelni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.battlefield.hu
(Bár a szakmában mindenhova oda kellett írni a megfelelõ mértékegységet, mert anélkül bukta volt, ez igaz, itt azért ne kelljen már ezen görcsölni ...)
De hogy eleget is tegyek a kérdésednek, leírom szépen ...
Százhuszonnyolckilobitperszekundum
érdekesség!!! az SI mértékegységrendszer ugyebár a sebességet m/s-ban adja meg tehát ha egy sebességtáblát lácc és nincs megadva a mértékegység akkor hivatalosan m/s-ban kellene érteni az oda leírt értéket!! 😄DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
<#nevetes1>#nevetes1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az események felgyorsultak, Faterom oda akart ugrani megállítani ... én is, öcsém is ... (Közben kismegszakító le, töksötét ...) csörömpölés ... bõgés ... nyöszörgés ...
Fater vitte a sütivel terített dohányzóasztalt, öcsém nekemesett, én meg a fának ... persze minden borult mindenhova ... Anyukám akkor még dohányzott, és gyorsan meggyújtott egy gyufát ... El tudjátok képzelni a látványt ...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Állat ívet húz!
Mi ezzel szórakoztunk anno,meg a nyákmaratásnál az aprópénzel 😄!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A másik amikor nagyanyáméknál egy égõre kötöttem vezetékeket és megakartam mutatni öcsémnek milyen jól villágít ha bedugjuk a konektorba. Pillanatra felvillant nagy durranás bizti le, öcsém megdöntötte 100m síkfutás rekordját én meg utánna és próbáltam a kezébe adni az égõt a vezetékkel, hogy rátudjam fogni a dolgot de nem vette el. Persze amikor jöttek be a szobába, hogy mi történt én mondtam, hogy a 4 éves kisöcsém volt az, de senki nem hidte el nem tudom miért... 😄
Mák volt hogy nem robbant bele az arcomba az égõ. 😊
Nagy villanás biztosíték lecsapódott én meg bambán néztem magam elé egy marék hamuval a kezemben illetve magam elött.
A biztosíték mentette meg az életemet, de olyan fényes villanást azóta se láttam. 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
-tRs-Landor
Faterék lekapcsolták a villanyt és leültek sörözni ... meg megjött az asztalos ... én meg szerelgettem be a konnektorokat ... eccer csak hallom felbõg odalent egy eletromos fûrész ... na a következõ amire emlékszem hogy az elõtte a kezemben lévõ kombináltfogó már a frissen meszelt szoba falából állt ki ...
Lementen, rákérdeztem hogy vatafak ... Az asztalos azért jött vissza mert elfelejtett valamit, de mivel nem volt jó a méret ezért le akart vágni egy pallót ... legnagyobb meglepetésére nem volt áram ... ezért bekapcsolta ...
amugy nekem is nagy meglepi volt amikor pénteken megrendeltem a netet és hétfõn bekötöttték
www.czekoart.hu
na skacok én sem vagyok már pesti....elköltöztem...ezért voltam sokáig néma
az azért meglepett hogy Szõdligeten szélessávú internet van, kábeltévés megoldással...ráadásul 3 nap alatt bekötötték...szemben a pesti UPC-s két hetes reagálási idõvel
no üdv
jó nyarat
on:
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Vérpistikének nem majomság az hogy hogyan kell sznájperrel zúmolni ...
Úgy lángolt mint a százhalombattai olajfinomító kéménye. 😄
Miután sikerült eloltani mondtam neki, hogy itt hagyjuk abba és holnap hívjuk a szerelõt! 😊
www.battlefield.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-tRs-Landor