Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
én eccer a felsõ konnektor helyet az alsóba dugtam a vasalót. de nem történt semmi.<#nemtudom>

<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
asztalosok rulz 😊 (csak toody ne olvassa a topikot, bár nemszokása 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ezt a szivargas dolgot nem szappanhabbal szoktak +nezni?
Szerintem kicsit biztonsagosabb mint az ego gyufa.
Eleg jok ezek az urban legend-ek.<#eljen>

én kiskoromba soha nem játszottam az árammal ,de viszont én 1 nagyon drága gyerek voltam.
Feküdtem az ágyikómba és egy 100 ft-os a kezembe ,bevettem a számba és fordultam 1et ,sikerült vörösödöm anyámék fejre állítottak és elkezdtek rázni ,levegõt nem nagyon kaptam ezért anyucim lenyomta az ujját a torkomon és így lenyeltem egy százast😉kellemes élmény

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

DummyBoy
Miiiii?????? ÖSSZESEN!!!! <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Fõsulin Tévéadó méréséhez 3 ember kellett ... 1 állítgatta az adót, 1 mért, 1 meg folyamatosan figyelte õket egy másfél méteres parafa kampóval a kezében, és az volt a feladata, hogy ha történés van akkor basszon oda egyet 😊

Na lekközelebb neked is így kell mosógépet szerelni 😊

joebacsi
le vagy fel? <#vigyor1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
nem hiszem. reggel hazajöttem, azóta nem nyúltam hozzá, csak kerülgettem.. végül felhívtam egy szerelõbácsit, holnap rendbeteszi mosómasát... 😊

www.battlefield.hu

DummyBoy
Nem akarok kötözködni, de mivel a net átviteli sebességét vagy kb/sec vagy Mb/sec ben adják meg (gyk: b=BIT), ezért szvsz nem olyan bonyolult ezt kikövetkeztetni ...

(Bár a szakmában mindenhova oda kellett írni a megfelelõ mértékegységet, mert anélkül bukta volt, ez igaz, itt azért ne kelljen már ezen görcsölni ...)

De hogy eleget is tegyek a kérdésednek, leírom szépen ...

Százhuszonnyolckilobitperszekundum

igaz nemmindegy 😉))

érdekesség!!! az SI mértékegységrendszer ugyebár a sebességet m/s-ban adja meg tehát ha egy sebességtáblát lácc és nincs megadva a mértékegység akkor hivatalosan m/s-ban kellene érteni az oda leírt értéket!! 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mesor
Nekünk nem volt szémítógép gyerekkoromban szal' valamivel el kellet ütni az idõt!
<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

A szakemberek mindig is veszelyesek voltak. Nagyon kell figyelni rajuk, mert nem kerdeznek, csak cselekszenek, aztan ko kovon nem marad. Nalunk a multkoraban beballagtak a komuvesek a szerver szobaba, mert falat kellett bontani. Hoztak a ket emberes utvefurot, aztan bedugtak az elso konnektorba, ami a kezuk ugyebe kerult. A bo felmillios Fiskars szunetmentes majd tiz masodpercig birta a gyurodest.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DummyBoy
Hugom karácsonykor játszotta ezt el, csak kötõtûvel ... még járni se nagyon tudott ... a család nézi a TV-t, szépen világít a karácsonyfa, minden idilli ... anyám keresi hogy hova tûnt a kötõtûje, hugom éppen négykézláb rallizik a fa körül, eccer csak felült, megjelent a kezében az ominózus kötõtû , Anyu rászóllt hogy tegye le azonnal majd hugi a lehetõ leglogikusabb helyre tette ... a konnektorba ...

Az események felgyorsultak, Faterom oda akart ugrani megállítani ... én is, öcsém is ... (Közben kismegszakító le, töksötét ...) csörömpölés ... bõgés ... nyöszörgés ...

Fater vitte a sütivel terített dohányzóasztalt, öcsém nekemesett, én meg a fának ... persze minden borult mindenhova ... Anyukám akkor még dohányzott, és gyorsan meggyújtott egy gyufát ... El tudjátok képzelni a látványt ...

HTS s3rg1nh00
igazi szörvájvör az úr úgy látom 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

18éves koromig apámmal szereltük a '71es kiadású bogarunkat (nagyonutáltam hogy mindig van mit csinálni rajta egy évben kb 5-6 alkalommal szedtük ki a motort!) mert hogy nem kell ahoz szerelõ ... egyik hétvégi programnak a nagymamlátogatás volt betervezve és elõtte pénteken este kb 3-4órán át azon voltunk hogy egyáltalán másnap eltudjunk indulni, másnap anyám beszól hogy méé nincs rajta a dísztárcsa az autón ... faternak érdekes lillás színe lett meg dagadtak az erek a halántékán 😊)))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Látszik,hogy nem próbáltad a 24V = feszkón a grafit ceruza belét!
Állat ívet húz!
Mi ezzel szórakoztunk anno,meg a nyákmaratásnál az aprópénzel 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Ja érzõdik azóta valamiért gyorsabban futok mint a villám! 😄DDD

mesor
😄

A másik amikor nagyanyáméknál egy égõre kötöttem vezetékeket és megakartam mutatni öcsémnek milyen jól villágít ha bedugjuk a konektorba. Pillanatra felvillant nagy durranás bizti le, öcsém megdöntötte 100m síkfutás rekordját én meg utánna és próbáltam a kezébe adni az égõt a vezetékkel, hogy rátudjam fogni a dolgot de nem vette el. Persze amikor jöttek be a szobába, hogy mi történt én mondtam, hogy a 4 éves kisöcsém volt az, de senki nem hidte el nem tudom miért... 😄

Mák volt hogy nem robbant bele az arcomba az égõ. 😊

<#nevetes1>

Me0w
128k az mi? kbit vagy kbyte? Tanuljatok mar meg leirni...

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
És a mosógépnek legalább jó volt???? <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Me0w
Azert a hatasa maig erzodik rajtad... b+ 😄DD

DummyBoy
12ropi, 128k 😊 😊

mesor
Amikor kicsi voltam én elektromos vezeték darabokat dugtam a konektorba és faszán összeérintettem õket. 😊

Nagy villanás biztosíték lecsapódott én meg bambán néztem magam elé egy marék hamuval a kezemben illetve magam elött.

A biztosíték mentette meg az életemet, de olyan fényes villanást azóta se láttam. 😄

En varom, hogy kicsit megbizhatobb legyen az USI. Ha kesz lesz, jo lesz. Felo, hogy a modok kinyirjak a hivatalos szervereket. Na jo, azert nagyon nem aggodok emiatt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

item

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

mennyibe kerül és milyen gyors?

-tRs-Landor

mesornak is vannak ilyen történetei ,de akkor nem szaközépbe járt hanem általánosba

LOL

DummyBoy
Anno mikor szakközepes voltam (elektronikai mûszerész ...) a lakás tetõterének beépítésénél megkaptam a konektorok beszerelésének nemes feladatát ...

Faterék lekapcsolták a villanyt és leültek sörözni ... meg megjött az asztalos ... én meg szerelgettem be a konnektorokat ... eccer csak hallom felbõg odalent egy eletromos fûrész ... na a következõ amire emlékszem hogy az elõtte a kezemben lévõ kombináltfogó már a frissen meszelt szoba falából állt ki ...

Lementen, rákérdeztem hogy vatafak ... Az asztalos azért jött vissza mert elfelejtett valamit, de mivel nem volt jó a méret ezért le akart vágni egy pallót ... legnagyobb meglepetésére nem volt áram ... ezért bekapcsolta ...

mesor
Nálunk UPC 3 napon belül bekötött mindent!
😊

Kovács legény
ugyi mien jó a vidéki levegõ?😊
amugy nekem is nagy meglepi volt amikor pénteken megrendeltem a netet és hétfõn bekötöttték

www.czekoart.hu

mohus
off:

na skacok én sem vagyok már pesti....elköltöztem...ezért voltam sokáig néma

az azért meglepett hogy Szõdligeten szélessávú internet van, kábeltévés megoldással...ráadásul 3 nap alatt bekötötték...szemben a pesti UPC-s két hetes reagálási idõvel

no üdv
jó nyarat

on:

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

uHs Gerzson
Burn Baby Burn 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ÁÁÁÁ az geci nagy volt 😄:😄😄😄😄

joebacsi
jah, meg talán nem csinál sortörést, és nem nézne ki ilyen ormótlanul 😊

DummyBoy
Belekötök ... FAQ-ot olvasd el mielõtt BÁRMIT IS kérdezel ...

Vérpistikének nem majomság az hogy hogyan kell sznájperrel zúmolni ...

mesor
A régi lakásban egyszer faterral tisztítottuk ki a gázkonvektort és fater valamilyen indítatásból meggyújtotta a gázcsonk végét, hogy nem-e szívárog.
Úgy lángolt mint a százhalombattai olajfinomító kéménye. 😄
Miután sikerült eloltani mondtam neki, hogy itt hagyjuk abba és holnap hívjuk a szerelõt! 😊

BurnBaby
thx. pedig aszittem jár nekem egy - ha nem is purple - túlélõ kitüntetés is 😊

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
uhh bazzeg az kemény lehetett!

Me0w
Expert washmachine engineer 😄

BurnBaby
mi ez? pink heart? ,)

www.battlefield.hu

Me0w
Ezek utan ezt megerdemled!

dronkZero
😛 😄D
Na, alakul ez! 😊)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Tessék.<#nyes>

dronkZero
Ha a FAQnak már amúgy is egy teljes sor van szánva, akkor már igazán ki lehetne írni, hogy "Kurvagyakran ismételt faszláma kérdések", és akkor senki nem tévedne el. Meg így egy újonnan érkezõ már rögtön érezné, hogy mennyire szeretünk az ott leírtakra válaszolni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

HTS s3rg1nh00
185....................................fórumozó<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
majd válaszolok rá 6 hónap múlva 😊

ebbõl is látszik, hogy nem fórumozol eleget <#nevetes1>

-tRs-Landor