Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemvót meccs???? <#conf>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
Nem is kicsit ...

Mindegy, volt király kacsavadászat, TK Party, meg egy kis gyak ... meg a végén szarrá aláztak a törpiek snipercsatában ... De az elsõ heccsát az enyém volt 😊

Elvoltunk ... 😊 Csak assajnálom, hogy lehet ma este nem érek rá 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

jóvan! 😊) csak annyi flesh legyen hogyha rámutatunk valamejjik hölgyre akkor írja ki a telszámát 😊))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem
1 dolog hiányzik, bár most nálam nem elérhetõ a www.battlefield.hu link .

w3.force-x.hu is currently unavailable, due to maintenance reasons

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Jó reggelt!😄

Igazából poénnak szántam ezt a bannert, de látom egyenlõre teljesen felesleges bármilyen flash és grafikai csoda létrehozása!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi

amúgy hallom tegnap megrettent az ellenfél 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

grat a bannerhez! mennyire érdemes most átállni 1.4 bétára? elsõsorban a magyar szerverek üzemeltetõit kérdem, hogy õk átállnak-e
gyóóó a bannyer!! éjjen Ránnin'!! 😊)) nasszerûen vágod a témát mi kell a népnek 😄D ... mellékesen azokis éjjenek akik kitaláltálták-megyszavazták-megcsinálta-megmutattahogyankellberakni 😉))

DummyB: ték ít ízi! 😊) higanyság legyen ..

uHs Gerzson
De van 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Szépjóreggelt mindenkinek! <#integet2>

Látom lett 1.4 Beta 😊 <#eljen>

Fogaggyunk nincs benne Inf mód 😞

DummyBoy
NA te Faroklámpa, szerinted mi a faszért lettél kibaszva???

Valaki írja be hogy pisztoly-kés szerver? Mikor a Töltés közben végig ottvan???? SZÉP NAGY BETÛKKEL???
Ráadásul Zölddel írja a szerverinfó folyamatosan? Legalább nem írnál faszságokat!!!

BF lényege a taktika??? Menjek CS-zni? Abban mi a taktika hogy tankkal kempeled a pisztolyos gyalogokat???

Ráadásul infantryban több taktika kell mint a tankos/helis Conquesthez ... teeeee ... Ennyi erõvel most mondjam azt hogy Takaroggy a picsába T72-zni ha tankozni akarzs? Hülye majom ...

Az a gáz hogy nagymellénnyel bejössz, mindenki mennyen a zannyába, közbe meg TE vagy a faszláma ... még olvasni se tudsz ... És még neked áll feljebb ...

Na ezért nem szeretek publikozni ... Taktika bazzeg ... asse tudod mit jelent ez a szó ...

kBagyula
Jóreggelt! <#wave>

Télleg jó ez a banner. Grat!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Robogo
<#nevetes2>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Fsensei
Meg mondtam Runinngnak hogy nyomjon anyahajót a levegõbe fejjel lefelé és a spawnoló repülõk meg mint nehezítés folyton esnének lefelé mint az esõ😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Két üveg vodka minimum😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
ejjbameg essejózanul szerkesztetted 😄
amúgy faja <#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Hát ez kibaszott nagy,mármint ez a szöveg,majdnem behaltam ezen:

"Már komolyan mondom annyira lebutítják ezt a játékot, hogy a végén az lessz, hogy ilyen sineken fog menni az ember, és majd kapcsolgatni kell a váltókat ha kanyarodni akarsz."

<#hehe><#nevetes1><#nevetes2><#taps>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
Sajnos korlátozottak hajóügyileg a lehetõségek. Szomorúan láttam h 2 hajó van össz vissz a játékba. Kishajó meg anyahajó és ennyi.😞

Fsensei
Asszem elhamarkodtam azt az ÜGYES VAGY RUNINGOT...Már értem miért csak claymorékat telepít waron😄DDDDe amúgy van benne fantázia.Egy kicsit a Pörl Hárbor címû filmre emlékeztet csak nincs benne Dzsos hárnet😄

Yan
legalább osszuk szét õket!
<#finom>

&#165; xfire: kistekila

Running
Nos egy kis ízelítõ a Wake Island 2007 1.5 Dogfight és Desert Mapból. A képek alacsony grafikán készültek, valamint az új tárgyak renderelése is hátra van. Ha minden jól megy holnapra el is készül és ki lehet majd próbálni.
A VÉNY #2 szerverén elvileg már mennek a versenymapok.
ip: 213.253.208.250:16567, pass: nincs

Fsensei
Á ez simán 14+...

ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!ÜGYES VAGY RUNNING!

atomboy
Sztem suti! <#buck><#eljen>
Csak ne szurja valamely SG szerkeszto szemet. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joebacsi
szép volt <#eljen>

Kovács legény
dicsérlek<#puszi>

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
<#puszis><#law><#love11><#love12><#bohoc><#eljen><#worship><#hawaii><#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
marad, ha megdicsértek 😊

JCSR Apache
Maradjon ez a banner pls.<#nyes>

az a baj hogy nagyon szélesvásznú a bf2 felirat😊
de amúgy faxa

Team GIGABYTE

Fsensei
Na már zsír a banner

Kovács legény
patttenttos a banner<#finom>

www.czekoart.hu

Fsensei
Én már csak ilyen IE ratyi vagyok😄

Running
ehh tényleg, csak foxban néztem, de ie-ben ratyi...pill..

Running
jah és a dzsó ügyes meg okos meg szép meg inteligens, és ezt szívbõl mondom, meg õszintén, és legfõképp a saját nevemben 😄

Fsensei
Csak az a kék vonal nem kéne

Running
jah, rohadt nagy mák, hogy crem lusta volt színkódot cserélni a psében a 2 kép között, így tökéletesen összepasszol a banner a warezos csíkkal 😊

Fsensei
Már komolyan mondom annyira lebutítják ezt a játékot, hogy a végén az lessz, hogy ilyen sineken fog menni az ember, és majd kapcsolgatni kell a váltókat ha kanyarodni akarsz.Egér nem is fog kelleni csak 5 gomb.4 az irányoknak egy meg a lövésnek, mert a célkeresztet is csak félpercenként lehet majd megmozdítani 1.5-ben...sõt az 1.6-ban már körökre osztott stratégia lesz a BF2...

uHs Gerzson
Ezt is majd kijátszák valahogy 😉

schrank
ha ez a tiszatúrás csoportkép akkor melyik a szerdzsínnyó amelyiknek úgy van beállítva a lába hogy ne látszódjon a ...sza <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fsensei
Van benne valami, de így meg én nem fogok senkit lelõni...

uHs Gerzson
Gondolom te sem birtad azt ha löttél egy embert és az csak lefeküdt és egy egyszerû lövésel megölt? 😊

Fsensei
Na nehogy már ne lehessen Bunny Hoppingolni...ezek bazdmeg az összes olyan dolgot kiveszik a játékból amivel életben lehet maradni 3+ ember között....
Ja és jó lett a banner😄

uHs Gerzson
Fincsi banner <#vigyor2><#merges2><#hawaii>

Fsensei
Én is faszságnak tartom a kés és pisztolyozást, de ez még nem indok arra hogy tankozzak...

uHs Gerzson
Elöször olvass vissza utána írj 😛

Zero: legalább "megy" nem kell újra raki a bf2-t 😊

Amugy egy kicsit teszteltem az 1.4-t szerveren és az elsö változások:
-csak 2 dzsipet lehet dobni, kivéve a repterekre és az anyahajóra
-ha álló pozició után lefekszel 1mp-ig nem lehet lönni és a célkereszt is csak kis idõ után huzodik az alapra.
-Az amcsi gépek rakétái végre jobban müködnek mint az 1.3-ban és végre a J-10-ket is levadásztam F-35-tel 😉

ennyi spontán

HTS s3rg1nh00
allergiás vagy?<#wilting>
a map jónak tûnik,de azért nem olyan rossz<#idiota>
MENNEK HAZA A PORTUGÁLOK!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

dronkZero
Ratyi infantry map négy tankkal...<#idiota>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Hehe, hát ez qrva nagy találmány. Apró hátránya, hogy cirka 3G-t backupolsz el...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
most mivan van peccs meg megint egy ratyi infantry map akkor most évnyitóig mindenhol ez a pálya fog menni orrvérzésig <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
Szia Janek!!!