Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
szándékosan akarja összezavarni a vezetést, majd puccsot hajt végre<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ez mennyire iszonyatosan hülyén néz ki, elmondhatatlan<#szomoru2>

erdos
Mivel ugye a fõnök nem hibázik ezért akkor is te vagy a hunyó <#hehe>
meg különbenis kiszedtél paintballban, gesznyó 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
szerintem ezt nem kell ilyen "bonyolultan" felfogni: ha jól tudom egyszerûen arról van szó, hogy a peccs után TÉNYLEG eltelik egy kis idõ, mire a lehasaló emberke tud lõni, tehát elvileg csökken azon szürreális események száma, amikor a lehasaló ellenfél még így is gyorsabban kilövi az álló ellenfelet, aki viszont már sokkal hamarabb elkezd lõni és elvileg a találatjelzõ is mutatja hogy talált.

persze igazából szerintem nem a késleltetés a megoldás, mert ismétlem, itt alapvetõen hitbox és netkód problémák vannak.

valszeg ez már ki fog maradni nálad, mert el van baszarintva, a master sergeant rang elõtt kellett volna megszerezned a badge-eket. legalábbis nálam ez volt
mesor
Nem a hasalásal van a baj hanem a hasalok ugrok kombóval ami által a levegõben hasalva ugrálsz. Ezt kívülrõl úgy látod mintha az ellenfél hasizomból ugrálna és fekvésbõl ugrik úgy hogy a levegõben is fekszik és így mozog jobbra balra.

Ezáltal alig lehet lelõni persze õ ahogy földet ér rögtön tud lõni.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kBagyula
Mennyél játszani, azt ahogy lelövöd az elsõ szembejövõ ellent kapod a rangot...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

MaskimXul
Ha az ember 3 ig fennvan, hogy meglegyen az unlock, szeretné reggel kipróbálni a g3at, ha már origi gémje van.. <#mf2>
Lenne egy kérdésem : 30000 pont fölött vagyok, megvan minden alapszintû plecsnim (basic badge)nemegybõl a veterán is. Elméletileg meg kellene kapnom a First Sergeant rangot de maradtam Master Sergeant. A következõ pedig 50000 pontnál a Sergeant Major. Akkor nekem ez a rang kimarad?
MaskimXul
Szerintem a hasalás csak a taktikázás része, ugyanúgy mint a fedezékbõl lövés, kisebb támadható felületet adsz az ellenségnek, mint állva vagy térdelve. Gyanítom, hogy az új patchel is menni fog a hasalósdi, egyszerûen az elsõ másodpercben mindkét fél õrülten fog kúszni fedezékért, és/vagy jobb pozícióért.
Vagy marad a térdelve lövés, de akkor meg mi értelme a fegyverek prone modifierének, ha legtöbb esetben úgysem használod úgy, kivéve snipert.
Ja, még annyi, hogy az az 1sec sem 1sec az ellenfélnek, mert ugye amíg õ oldalra gurulni lát, addig te már hasalsz, és telik az 1sec, tehát az igazából 1sec-hasalás anim.
megfagyott a kutyád! <#guluszem1> nemmozog

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

magára az sgre 3 és fél éve vok regisztrálva ezzel a névvel, de nézd má meg az aláírásomat hogy ki vok😄
szegény kisgyerekek bezárt a bölcsi és még jáccani sem tunnak mee nem megy az akkúnt!<#hehe><#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
Némá, csapattársak vagyunk? <#fejvakaras>
vazze kicsit elmegyek a háztól minnyá álneveznek <#mf2>

MaskimXul
Nem <#rinya>
erdos
Azért ne sírd könnyesre miattunk a párnát ám, majd megoldjuk valahogy <#hehe>

koschwarz
mármint ez vegettonak ment

nekem azért lesz nehéz leszoknom róla, mert egyszerûen rá van állva a kezem, reflexszerûen csinálom. egy jó ideig még ezt fogom csinálni sztem amíg meg nem szokom hogy már nem lehet... közbe max szarrá lõnek😄
koschwarz
nem hinném, hogy õ, de el se kezdjétek...<#ejnye1>

Danee
egy nem LoB-os kolléga, aki segitett nekünk 2 gyakmeccsen mikor nem voltunk meg. Majd õ elmondja ha akarja

nekem is új módszert kell kifejlesztenem, mert én általában fekve lövök.

majd kitalálunk vmi mást<#eplus2>
Nektek megy az account bejelentkezés?

szegény jcsr 😊

kBagyula
Azt a "nigga" féle dolgot tegnap furcsállottam én is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

AKkor ki?

koschwarz
a másik: én abszolute örülök, hogy ezt a delfines fasságot végre tényleg kijavítják (?)

az milyen már, hogy szembefutok az ellenséggel, én elkezdem lõni, õ eközben még hasraveti magát és elintéz néhány lövésbõl, miközben én is osztom folyamtosan. és ez 10-bõl 9x igy történik. persze, netkódhiba, meg szar hitbox (lehet hogy a fekvõs animáció közben nem mûködik), de ez akkor is irreális.

aki meg nem tud ugrálás meg hasalás nélkül játszani, az megszopta.

Danee
Nigga nem én vagyok....

nigga=danee

koschwarz
monnyuk tegnap este mindenféle szerveren idiótákba ütköztem

akkor árulkodok

gsbf2-õn sharqin lob nigga egyedül kívánt helizni. beírom 3x hogy vegyen már fel legyenszíves, de annyit se röfög vissza hogy negatív. danee, nigga nem beszél magyarul, vagy alapból sem méltat senkit válaszra? és amikor visszatért javítani, szándékosan olyan magasban lebegett hogy véletlenül se tuggyak beülni. na ekkor leléptem. rühellem az ilyen faszt. (mindezt azután, hogy amikor lespawnoltunk a helis pontra, ment a helipad felé, én meg beírtam neki, hogy az aa-gunban megvárom az usa helit, merthogy gyakran jönnek a még felszálló mec helit leszedni)

ezek után hab a tortán, hogy átmegyek külföldi szerverre, ahol esküszöm az essex légvédelméért letk-ztak. onnan is léptem.

következõ állomás ea hu 2-es, ott szimplán csak a szokásos veszekedés ment. ja, meg bombázó szándékos egyedüli elvitelének kísérletének fennforgása, de csak nem szálltam ki, amit meg is bántam, mert az elsõ kanyarnál a földbe csapódtunk(igaz, s.o.s peris mellett nem is sok értelme repülni<#hehe>)

na ennyit a tegnap esti élményeimrõl, még jó hogy utána egész pofás csata kerekedett számomra egy-két kör erejéig karkandon, és még csapatmunka is volt.

Akkor halt meg mikor elindultak a kórházba :S

😞(
Ja, és mikor jelentkeznék be bf2be database error. valamit szarakodnak biztos.

kBagyula
Roppant jól indult a reggeled vazze. Bal láb befigyelt? 😉

Off:
Volt itt a városomban egy férfi, aki vasárnap meghalt gyomorrákban, és hétfõn meg szült a felesége... milyen szar lehetett a feleségének :S

ON

Running
Makis reggeltet.

belétek is! 😊)

joebacsi
másodikvonalbeli reggeltet!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
szép kis gyerekkor a legjobb barátja a nissan skyline a granturismoból <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

BEAST
meh , ratyik , jóéjt én most megyek aludni xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

erdos
Pálinkásat :-)

DummyBoy
Ja ... jobbat 😞

Reggelt mindenkinek!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zs0lt1
neked is hasonló jókat :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kBagyula
Verõcsillagfényes-bárányfelhõs jóreggelt! <#wave>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Drang
logopróba spam

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Kovács legény
gyönyörû😊

www.czekoart.hu

mohus
csá
ma rászantam magam a netre😊 madzagok a helyénmadzagok a kamrában

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kovács legény
nincsmit ,máskor is
amugy megadhatnád az msned meg Mesor Te is ,hogy kövire könnyebb legyen.

www.czekoart.hu

ZOLCHI
Köszi a linket!
Most épp innentöltöm.Ha ez sem jó,jön a tiéd. Ha az sem akko azért sem szedem le! irgum-burgum!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.