Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
meg különbenis kiszedtél paintballban, gesznyó 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
persze igazából szerintem nem a késleltetés a megoldás, mert ismétlem, itt alapvetõen hitbox és netkód problémák vannak.
Ezáltal alig lehet lelõni persze õ ahogy földet ér rögtön tud lõni.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Vagy marad a térdelve lövés, de akkor meg mi értelme a fegyverek prone modifierének, ha legtöbb esetben úgysem használod úgy, kivéve snipert.
Ja, még annyi, hogy az az 1sec sem 1sec az ellenfélnek, mert ugye amíg õ oldalra gurulni lát, addig te már hasalsz, és telik az 1sec, tehát az igazából 1sec-hasalás anim.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
vazze kicsit elmegyek a háztól minnyá álneveznek <#mf2>#mf2>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
az milyen már, hogy szembefutok az ellenséggel, én elkezdem lõni, õ eközben még hasraveti magát és elintéz néhány lövésbõl, miközben én is osztom folyamtosan. és ez 10-bõl 9x igy történik. persze, netkódhiba, meg szar hitbox (lehet hogy a fekvõs animáció közben nem mûködik), de ez akkor is irreális.
aki meg nem tud ugrálás meg hasalás nélkül játszani, az megszopta.
akkor árulkodok
gsbf2-õn sharqin lob nigga egyedül kívánt helizni. beírom 3x hogy vegyen már fel legyenszíves, de annyit se röfög vissza hogy negatív. danee, nigga nem beszél magyarul, vagy alapból sem méltat senkit válaszra? és amikor visszatért javítani, szándékosan olyan magasban lebegett hogy véletlenül se tuggyak beülni. na ekkor leléptem. rühellem az ilyen faszt. (mindezt azután, hogy amikor lespawnoltunk a helis pontra, ment a helipad felé, én meg beírtam neki, hogy az aa-gunban megvárom az usa helit, merthogy gyakran jönnek a még felszálló mec helit leszedni)
ezek után hab a tortán, hogy átmegyek külföldi szerverre, ahol esküszöm az essex légvédelméért letk-ztak. onnan is léptem.
következõ állomás ea hu 2-es, ott szimplán csak a szokásos veszekedés ment. ja, meg bombázó szándékos egyedüli elvitelének kísérletének fennforgása, de csak nem szálltam ki, amit meg is bántam, mert az elsõ kanyarnál a földbe csapódtunk(igaz, s.o.s peris mellett nem is sok értelme repülni<#hehe>#hehe>)
na ennyit a tegnap esti élményeimrõl, még jó hogy utána egész pofás csata kerekedett számomra egy-két kör erejéig karkandon, és még csapatmunka is volt.
Volt itt a városomban egy férfi, aki vasárnap meghalt gyomorrákban, és hétfõn meg szült a felesége... milyen szar lehetett a feleségének :S
ON
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ma rászantam magam a netre😊 madzagok a helyénmadzagok a kamrában
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
amugy megadhatnád az msned meg Mesor Te is ,hogy kövire könnyebb legyen.
www.czekoart.hu
Most épp innentöltöm.Ha ez sem jó,jön a tiéd. Ha az sem akko azért sem szedem le! irgum-burgum!
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.