Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott nem kell lefeküdni hogy a szembe jövõ repülõgéphordozót eltaláld mondjuk ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Together we'll fly someday...
Itt is lehet gyülekezni BF2 LAN-ra. Mindnekit szeretettel várunk.
Live long and prosper.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Én a mai napig találkozok olyan lámákkal aki használja a "hasalok a levegõben" marhaságot!!!Engem n idegesit mert ez 1 katonai játék és nem 1 doom quake vagy unreal game!!!
Delfinforgás...na az a legidegesitöbb mikor én elöbb lövöm az ellent (akár hason akár állva) és ö forog a levegõben közben hasalásra készûl de lõnni még nem lõ és mégis én halok meg!!!
Amugy miért nem megy az account????Van errõl vmi hír ?
bye all
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
valahogy nem illyet az egészbe.
ugyanilyen hülyén néznek ki a hason pattogó játékosok is. ettõl függetlenül nekem csak az nem tetszik, ami naponta megtörténik velem többször is, hogy az elõttem max payne módjára elõrevetõdõ ellen pillanatok alatt kinyír, én meg sorozhatom, hiába...mert ez még el is menne, ha a két ugyanolyan erõsségû ellenfélbõl mégiscsak annak lenne nagyobb esélye gyõzni, aki már vagy 3 találatot bevitt az ellenfélbe, mielõtt az lehasal<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
#MAximSkul: Képzel el IRL mennyiszer fordulnak 360-at az emberkék? Arra van a csapat hogy 4-en 4 felé figyelnek mondjuk és haladnak együtt ...
Szóval egy ilyen játékba nem szabad sehogysem belevonni a valóságot ... senkinek sem tetszene, ha egy ilyen játék valósághû lenne ... de azért kompromisszumokat köthetnének ...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ebbõl is látszik ,hogy nem értesz a konzolokhoz...az ott a "Burnout:Revenge" játék😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Pont annyival kéne a lövést késleltetni, amennyi a gurulós anim hossza, meg esetleg a térdelésbõl ugrás magasságát lecsökkenteni az állásból ugrás magasságához képest.
valszeg igazad van ezzel az idõ dologgal, csak azt nem értem hogy bf42 ben valamit megtudtak csinálni akkor itt miafaszért nem?
www.czekoart.hu
Bár lehet nem így van, de elõször fõleg az erõs support miatt ment a hiszti (Amit mai napig nem értek, mert legyen már ennyi elõnyöm, ha eccer állva és guggolva nem érdemes 2m-nél távolabbra lõni ...)
Ezért is idegesítõ ... mert amikor én meglátom hogy elvetõdik, akkor õ már fekszik és lõ ... Úgy lenne jó (SZVSZ) hogy pl: te is látnád FPS ahogy lefekszel és csak utánna tudnál lõni ... utánna viszont nem lehetne felállni csak felguggolni és onnan felállni ... mondjuk ... persze mindez idõ, és nincs közben lövöldözés ...
fekvésgugolásjumpkombo
szerintem nevetséges az egész ,nemértem hogy nemlehet kiküszöbölni másképp ezt, érdekes a többi játékban nincsennek ien gondok és mégsem kell 10percet várni arra hogy lõhess ,meg ugy alapból bármikor lehet lõni...
azt érik el ezzel hogy végképp semmi esélye nemlesz pl egy AT-nek a páncélosokkal szemben😞
www.czekoart.hu
Aki ugrálni akar az mennyen Tombréderezni ...
A felállással kapcsolatban ... senki sem fog felugrani ... még a medic sem ... nemhogy egy support vagy egy AT ... full felszerelésben viszont UGRANI sem nagyon ... nemhogy bunnihoppolni ...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Supportal kénytelen hasalni az ember, mert hiába van a prone, állva és guggolva hamarabb lelövöm a Discovery-t véletlenül mint a 10 méterrel elõttem sazadgáló pógárt 😞
Okos bis BF2s-en van errõl egy kis leírás, de sajna annak már fele sem igaz 😞
én is kaptam ám tõled egy nyakast😄
Ha nincsenek meg bizonyos alap badgeek akkor kapsz 20000pontnál Master sergeant rangot. Ez után 50000-nél kapod a Master Gunnery Sergeant vagy a badgektõl függõen ismét a Sergeant Major-t.
Ha 20000 pont elött megvoltak a szükséges alap badgeek akkor kapod a First Sergeant-t rangot de nálad ez most ki fog maradni.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4