Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
megnéztem pár ingame videjót most a youtube-on, és meggyõzõdésem, hogy ez semmiben nem különbözik a bf2-tõl, csak más a környezet. mint egy izmosabb mod.<#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hát akkor tényleg 'új' lehet a motor 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem

1.4 OFFICIAL ANNOUNCEMENT COMING NEXT WEEK

I am not sure of the details but I have been assured that one is coming.

MichaelBrobst

Ez is érdekes!😊 Már amit le tudtam magamnak fordítani...

> I don't like your chances of "spoiling EA's future of
> games". You need to have goals in your life, so this
> is a start just like any. The reason I believe this
> is that people are still buying the game. Even
> though 1.3 had major issues, people still lay down
> their money and buy this game.
>
> > BF2142 is just a bad mod on the same poorly
> designed BF2 engine.
>
> Does this mean that everything made on the unreal
> engine is just a mod?
> I may not buy 2142, but IMO, fixing up 1.3 is good
> news for everyone who still plays the game.
>
> Message was edited by:
> Grimzentide (EA.com)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Nem csinálják, mert már rég kész...

Azt néztem az MSX oldalon, hogy a PB megjelenése után kb. 2 nap elteltével már elérhetõ volt az új csalás. Persze annak aki fizet! A hét elején volt a PB frissítés. 2 napig a gyalogos képességeimhez képest nagyon jól ment!!! Aztán idõvel egyre többen löttek le megint futva sniper és PKM pro gémerek...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Loszart! Szerintem kiprobaltak, hogy a BF2 csitje megy-e az "uj" motorral, es lam csak...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tudom, csak felreerthetoen fogalmaztam.
Azt hiszem, ezt te linkelted.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

😞(( béta cucchoz már csinálják a csítet<#shakehead>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Crem
Nem lesz... Már az!😞((

screen bf2142

és köszönjük a 7th-soknak a gyakot!! 😊) a Dragon-t élveztem mind a két körét .. a street meg .. hmm így elsõre nekem nembejövõs .. lehet csak többet kéne nyomulni rajta

komojj-nemkomojj!?

Hofi mondta eccer hogy a humor az egyetlen dolog amit halálosan komojjan vesz 😊)

koschwarz
és ha a hunkami azt mondta volna, hogy már nem szerti a nõket, ezért inkább áttér a kacsákra, akkor te is azt fogod mondani, hogy nem szereted a nõket ezért áttérsz a kacsákra?

jesszusom...<#szomoru2>

TS Zolly
Akkor meg maradj csönbe!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

KáTéCé
Ne is mond! Aberdeen DC-ben egy isten király map volt, de mindenesetre a kedvencem 😉

Sawyer 01
Nem is akarok már klánozni, mert túl komolyan veszik a játékot. Múltkor játszottam -=HUN=-kami nevû játékossal, és mondta hogy hívták valamelyik magyar klánba, csak nem fogadta el a meghívást mert nagyon komolyan veszik a játékot.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

TS Zolly
Ilyenekért miért is ne venné az ember komolyan???!!! De te ezt soha nem fogod megélni, nem lesz egy olyan klán sem, kik felvennének téged.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
Mondod ezt azért mert sose próbáltad...
nagyon jó kis buli ám egy ilyen össznépi csata, a régi jó kis Aberdeen-i tankcsaták....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Sawyer 01
Az a baj hogy nagyon komolyan veszitek a játékot.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

Sawyer 01
És akkor csak statlámulás lesz a 2142-beN?

De legalabb az MSX-es csitekkel kompatibilis lesz a 2142.

TS Zolly
Meg ugyi a warok is izgalmasabbak volta, hisz nem volt kismillió befoglalható pont, hanem csak pár darab. Asszem dc-be a legtöbb a lost vilmoson volt, 5 db. Átlag 3 támadható zászló körül ment a csetepaté, és nem volt egymásra születési lehetõség. Valahogy jobban, szervezetebben kellett támadni és védekezni. Szvsz, jobban kellett a csapat munka. Hisz még uav sem volt, bejelõlt enemyt sem muatatta a minimap, defiblis élesztésrõl nem is beszélve. Ha valakinek kampec volt, születhetett a saját bézre.
Mikor még warozgattam, akkor dc-en mindig megemelkedett a war elött a vérnyomásom, izzadtam mint a ló, lehet most kiröhögtög, de volt, hogy behintõporoztam egy picit a kezem, hogy ne csuszkáljon az egeren. BF2-en lenyomtam egy nagy kupát, inf kupát, de a jól ismert adrelain emelkedés nem jött elõ egy war elött sem.

koschwarz
azért a demót ki fogom próbálni, hogy télleg tuggyam mirõl beszélek<#hehe>

koschwarz
jaja, erre utaltam, amikor azt írtam, hogy érdekesebb lesz megbeszélni 2142-es klánwar elõtt, hogy akkor ki milyen unlockot használhat<#crazya>

vsly
Naccerü lesz<#vomit>

Nálam sikerült elérniük,hogy még csak hajlandó se legyek kipróbálni a demóját se.....

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
A Huncup oldal jelenleg nem mûködik mivel a szerver behalt alatta, reméljük sikerül hamar megoldani ezt a gondot.

Running
Valamelyik srác írta h a legtöbb felszerelés, csak pontok után unlockolható ami azt jelenti, h pl klánwaroknál majd rohanhacc késsel, mert a játék legnagyobb újításai kaszt szinten el sem érhetõ majd.<#eplus2>

Running
nyugi majd a bf2142-höz is jönnek ki majd booster pack-ok, pár dodóért, ha akarsz új mapokat, jármûveket. Sõt az is lehet h majd unlockokat is megveheted pl ha van pénzed rá. Sõt ha nem akarsz join crash-t akkor azért külön fizetsz majd.<#hehe>

erdos
hát dögöljek meg ha értem....
A 42 ben men a DC ben ezt meg lehett olyan szépen oldani...
a DC-t nem ismerem mondjuk nagyon de a 42-ben mindkét oldalról remek volt, sokkal többféle jármû volt, volt haditengerészet (csatahajó, romboló, tengeralattjáró, anyahajó, nem a lehorgonyzott verzió, ez ment is ja és mindegyikben jópár külön használható üteg)
volt mobil tüzérség (faszányosan ment a közvetett tüzelés is, célmegadással), a tankokból is volt vagy 10-12 féle, mind különbözõ elõnyökkel-hátrányokkal.
lassan asszem teszem fel újra, kezd elég lenni ezekbõl...

Running
A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsõdlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
hülye vagy

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.

Running
Látom még mindig nem jöttetek rá h a bf2142 nem a klánwarokról fog szólni, nem is arra tervezték.
bf2142=statpadding+plecsnihajhászás+mûmájerkodás
ez adja el a játékot nem az h pl 150 ember klánwarozni szeretne rajta országonként.

erdos
Akkor lenne jó mondjuk ha ezek a rakétasilók szét is szednék a titánt, nem csak a pajzsát. Mert ha nem akkor kész a taktika, beáll mindenki a Titánra belülre aztán lehet jönni....

koschwarz
milyen gránátdobálás lesz azon a titánon! az elõzetes videjókban is ott lövöldöznek a marhák egymásra a hajóban, vagy mi a szar az, ahelyett hogy gránátesõvel árasztanák el a folyosók végét.

kezdõdik a suli=kevesebb kisgyerek a szervereken<#taps>

erdos
Mondjuk a 2142-ben azt én se értem a titán módnál hogy ezt a befoglalósdit hogyan is gondolták, mert hiába állna szarul a csapat ha mindenki a titánon marad az életben nem veszi be azt senki.

Crem
A POE se lesz hosszú életû,ha este 7-kor még mindig csont üres mind a két magyar server...
Persze lehet, hogy most tévedek és tegnap 14:00-20:00 maratoni évnyitó volt mindenhol. Fidel Kasztró mintájára tartották az ünnepi beszédet!😄DDDDDDDDD

Egyébként jó reggelt!

erdos
Háát, inkább ott csinálja mint itt <#idiota>

mNzJean
neeeem , Janek bekempelte a kedvenc lost forumomat, 3. hozzászólása már flém . <#ijedt>. LOST TOPIC JANEK KEMP. #7865 hsz

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
hát jah 100K után belehet zárni ,utánna lehet jönni a POE FH2 és DC topicba ,a BF2142 topicot meg már most belehet zárni

www.czekoart.hu

naggyából .. védhetetlen 😄 vetésforgóban vándorolnak a zászlók

dronkZero
Jaa, hát nem úgy gondoltam, hogy mi fogunk warozni azzal a szarral... 😊 Csak eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet egy klánmeccs annyi spawnponttal...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mijjen waron?? ha csak a fele így marad mint amit Dicehater leírt akkor max magatokban waroztok, mert ezt nem csapatnak találták .. bár ahogy a 7th-t ismerem ti fogjátok a legjobban útálni 😄D asszem szépen elérjük a 100k-t és bézárjuk a topikot 😉)

mohus
"Nagyon olyan érzésem van, hogy neked UT-t vagy Quake-t kéne játszanod."

hu jut eszembe, tegnap quake 3 arenáztam😊 néha azért jó az egyszemélyes kommandó gém😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"A POE király lett"

hát MOD létére igazán profi...le a kalappal

nekem kicsit komorka😊 két pályán játszottam...

a Kárpátok pályáról egy "PRIMO"-ra kiadott motoros gém jutott eszembe ( erdõben fákat kellett kerülgetni)...a dzsippel pont ugy mentem az erdõben, mint a 80-as években a Primó szgép motoros játékával😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"ez pont azt jelzi ,hogy holnap mehetek egyetemre..."

addig örülj amíg oda járhatsz😊

van egy idõjárás album a galériámban...oda fogom feltenni az érdekesebb "eseteket"

és természetesen "szétoffolom" a topicot, ha engeditek...eddig schrankon kívül mindenki pozitívan állt hozzá, fõleg ha meló/suli indulás elõtt jönne a kép😊

Kovács legény
ha jól vettem ki akkor nem lesznek zászlók ,csak egy pont amit bekell venni, innentõl kezdve ez már nem BF! pont az a lényege a bf-nek hogy zászlókat foglaljunk és pörgessük az ellent, vagy csak védekezzünk és skillbõl lenyomni a másikat ,de itt a 2142-ben mindenki majd rohan mint a barom hogy lezuzza azt a lebegõ lofaszt?
DC-ben tetszett a csapatszállitó repcsi ,hogy abba lehetett spawnolni ,de max egyet tudok elképzelni ,nem 50et

www.czekoart.hu

koschwarz
ja, ha klánwaron úgysem lehet unlock, akkor ezek szerint semmilyen apró mütyür se lesz, igaz? hiszem még a defibrit is unlockolni kell. vagy akkor hogy lesz? részletesen meg kell beszélni mindig, hogy mit lehet használni...<#conf>

Ja. Szokas szerint no unlock, ugyhogy a klanok korbe allnak, es vicceket meselnek, mert az alap fegyverek kiallitasra valo, hatastalanitott darabok.<#nevetes2>

milen 1v1 eksön lesz ma?😊

Team GIGABYTE

koschwarz
kösz nagydög, örök hála<#worship>, de már télleg megvolt, ugyanis megtaláltam a poe topicot is (runinng<#awink>)

dronkZero
Squadhoppingot ne sírjuk már vissza azért!
2142ben ennyi helyre lehet spawnolni? Na, ott is szép lesz majd egy war...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN