Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
1.4 OFFICIAL ANNOUNCEMENT COMING NEXT WEEK
I am not sure of the details but I have been assured that one is coming.
MichaelBrobst
Ez is érdekes!😊 Már amit le tudtam magamnak fordítani...
> I don't like your chances of "spoiling EA's future of
> games". You need to have goals in your life, so this
> is a start just like any. The reason I believe this
> is that people are still buying the game. Even
> though 1.3 had major issues, people still lay down
> their money and buy this game.
>
> > BF2142 is just a bad mod on the same poorly
> designed BF2 engine.
>
> Does this mean that everything made on the unreal
> engine is just a mod?
> I may not buy 2142, but IMO, fixing up 1.3 is good
> news for everyone who still plays the game.
>
> Message was edited by:
> Grimzentide (EA.com)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azt néztem az MSX oldalon, hogy a PB megjelenése után kb. 2 nap elteltével már elérhetõ volt az új csalás. Persze annak aki fizet! A hét elején volt a PB frissítés. 2 napig a gyalogos képességeimhez képest nagyon jól ment!!! Aztán idõvel egyre többen löttek le megint futva sniper és PKM pro gémerek...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Azt hiszem, ezt te linkelted.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hofi mondta eccer hogy a humor az egyetlen dolog amit halálosan komojjan vesz 😊)
jesszusom...<#szomoru2>#szomoru2>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
nagyon jó kis buli ám egy ilyen össznépi csata, a régi jó kis Aberdeen-i tankcsaták....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
Mikor még warozgattam, akkor dc-en mindig megemelkedett a war elött a vérnyomásom, izzadtam mint a ló, lehet most kiröhögtög, de volt, hogy behintõporoztam egy picit a kezem, hogy ne csuszkáljon az egeren. BF2-en lenyomtam egy nagy kupát, inf kupát, de a jól ismert adrelain emelkedés nem jött elõ egy war elött sem.
Nálam sikerült elérniük,hogy még csak hajlandó se legyek kipróbálni a demóját se.....
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A 42 ben men a DC ben ezt meg lehett olyan szépen oldani...
a DC-t nem ismerem mondjuk nagyon de a 42-ben mindkét oldalról remek volt, sokkal többféle jármû volt, volt haditengerészet (csatahajó, romboló, tengeralattjáró, anyahajó, nem a lehorgonyzott verzió, ez ment is ja és mindegyikben jópár külön használható üteg)
volt mobil tüzérség (faszányosan ment a közvetett tüzelés is, célmegadással), a tankokból is volt vagy 10-12 féle, mind különbözõ elõnyökkel-hátrányokkal.
lassan asszem teszem fel újra, kezd elég lenni ezekbõl...
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
hülye vagy
Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.
bf2142=statpadding+plecsnihajhászás+mûmájerkodás
ez adja el a játékot nem az h pl 150 ember klánwarozni szeretne rajta országonként.
kezdõdik a suli=kevesebb kisgyerek a szervereken<#taps>#taps>
Persze lehet, hogy most tévedek és tegnap 14:00-20:00 maratoni évnyitó volt mindenhol. Fidel Kasztró mintájára tartották az ünnepi beszédet!😄DDDDDDDDD
Egyébként jó reggelt!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.czekoart.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
hu jut eszembe, tegnap quake 3 arenáztam😊 néha azért jó az egyszemélyes kommandó gém😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát MOD létére igazán profi...le a kalappal
nekem kicsit komorka😊 két pályán játszottam...
a Kárpátok pályáról egy "PRIMO"-ra kiadott motoros gém jutott eszembe ( erdõben fákat kellett kerülgetni)...a dzsippel pont ugy mentem az erdõben, mint a 80-as években a Primó szgép motoros játékával😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
addig örülj amíg oda járhatsz😊
van egy idõjárás album a galériámban...oda fogom feltenni az érdekesebb "eseteket"
és természetesen "szétoffolom" a topicot, ha engeditek...eddig schrankon kívül mindenki pozitívan állt hozzá, fõleg ha meló/suli indulás elõtt jönne a kép😊
DC-ben tetszett a csapatszállitó repcsi ,hogy abba lehetett spawnolni ,de max egyet tudok elképzelni ,nem 50et
www.czekoart.hu
Team GIGABYTE