Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nincs sg-n többmint 10 nickem.

Crem
Ha a legújabbat próbálja azzal még nincs "gond"!😄DDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Boxer HUN
Heh... És egyúttal kiprószálja a legújabb wallhack -et is!!! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

TS Zolly
Akko Pusztapiskén és Devecserben nem voltál. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

lol Monor xar hely teli van hmm... kisebbségivel😊
Crem
igen...

Megadod a haverodnak az Acc-od bemegy negyed órára SF-ni és megvan az unlockod...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nekem legalább nincsen meghatározva, hogy mennyi lehet az adatforgalom havonta<#mf1><#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

BF2:SF Kódot vennék az unlock -ot miatt.
Ha van eladó irj ide.

Vagy van más mód is hogy az unlock -okat aktiváljam?
Danee
gec, végre megvan a foglalkozásod.. amit eddig (mostmár) érthetõ okok miatt titkoltál 😛

Fsensei
LOL 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
mindig ezt mondod mikor lebasznak egyet... ez volt az uccsó 😛

Sajnos a legnagyobb bánatodra nem Monoron lakom, de kb majdnem minden hétvégén eljárogatok oda... Csak nem Monoron laksz Lilike?<#mf1>

Azoknál nincs több...

nekem eddig ez volt a legbrutálabb. itt is csak a felénél kapcsoltam és nyomtam meg a print screent... (14k! a letöltés ami 28k-ról indult. 1.3-as pecs alig több mint 3 perc alatt.)
ööö... berakatam volna a képet is de nem tudom. mert már van benn két képem. azt hogy törlöm ki?
<#nemtudom>

aut viam inveniam aut faciam

Fsensei
Hát én csak azt tudom, hogy amikor felmentem megnézni, hogy ki miért kapott büntetõpontot, 10 mp alatt megtaláltam 5 nevedet amit letiltottak nickduplikációért...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

😞 Nekem ADSL II van.

Otthon ADSL-lightra szól az elõfizetés és "elvileg" csak a feltöltési sebességet emelték meg 128kbit/s-ra, de nem igazán veszek észre rajta változást... De amúgy a monornet mindegyik csomagnak a sebességét a 1,5x-esére emelte, csak az ADSL-lightét nem, szal én még mindig 512-vel nyomulok😊

Nekem ennél kevesebb van 😊

Fsensei
Lefagy a szülinapos rész meg az egész SG ha a te szülinapodhoz érünk...

Fsensei
Ez schranknak ment😄

Fsensei
Hát ezek a transzportjelvények szert sem érnek.Én csak az egyik zászlótól a másikig megyek, aztán már így is megvan az alumínium...Szóval sztem elég gáz schrank, hogy még nincs meg az expert...(talán ha nem állandóan a pálya szélérõl kempelnéd az embereket és heliket, és a jeepet nem egyedül vinnéd el az esetek 90%-ában, vagy csinálnál egy squadot néha, akkor már több driver abbility pointod lenne mint 724 )<#lama><#mf1>

<#hehe><#eljen>

<#vigyor>
SigS
<#nevetes1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

A mai szülinaposok közül, ez mind 1 emberé 😊 Nem csak nekem van nic duplikációm.

gamerboy91
gamerman01
dark prince 14
nfstuning
ducati06
quakerman
pcguru
gamekapocs
pcgamer
Mustang2005

schrank
itt enyi monori van lassan indíthat a running egy medal of monor cup-ot <#hehe>

hogy jött ide monor?<#pardon1>mibaj van vele?<#idiota>
Nem monori, csak ott van a netszolgáltató 😛

schrank
nnna most lebuktál monori - Lili <#mf2>

Palatypus, neked monorneted van ugye? Neked is gyorsították? mert nekem a szokásos 250helyett 400al tölt mostanában. Már a patchet is 400al töltöte, azt hittem azért mert jó gyors helyre van feltéve, de máshonnan is 400al tölt.

Vagy már beadta a zaciba😊

Crem
azért nincs meg neki, mert csak az alamínyiumot seriti!😄DDDD

SigS
A transzportkiralyoknak nem arany a jelvenyuk...? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Kovács legény
Az Arany Fácán az Magyar sör.

www.czekoart.hu

Nem véletlenül nevezi mindenki transzportcigánynak<#nevetes2><#hehe>

dehát már nem is vagy transzportkiráj csak valami, kiakiráj. ez egy autómárka, ugye? <#zavart2><#nevetes1>

schrank
1. nyafogás
2. nyafogás
3. nem bütyök hanem hüvelyk matyi <#hehe>

Crem
1, ha nem eredeti, akkor igen minimális az esélye, hogy account serverre fel tudj lépni...
2, 1.3 már nem aktuális, mert 1.4-nél jár a verziószám
3, az a probléma már nem aktuális...

Most megint azt mondjam, hogy a tapasztalat beszél belõled...😊

Crem
1,kifogás
2,kifogás
3, Én? Inkább szerezz magadnak egy csajt bütyök! <#mf2>

1, a game nem eredeti
2, 1.3
3, kölön erre a célra alakított Wi8ndows fiók (ékezet és szóköz meg egyéb nélkül)
4, a problémám már a 2. elindításnál jelentkezett

egyszer csatlakozott 1 serverhez de ott csak nekem hatalmas volt a lagg(sztemm ez kívölálló okok lásd szar a szolgáltatóm) aztán mikor másodszorra akrtam felmenni már ez a hiba volt
plusssz a barátomnak aki ugyan íyg csálta ahogy én hibátlanul mûködött és most is tud vele jáccani. (ugyan úgy csáltam ahogy õ)
schrank
"tojáslikõrös" jó reggelt neked is

schrank
az nem volt egy tisztességes küzdelem
1. akkoriban még használhatatlanok voltak az AA-k
2. BR-eltél
3. kabbe káróm

Crem
Pár kérdés...

1, erdeti a game
2, javítás verzió száma
3, javítás menete
4, mikor jelentkezett elõször a joinolási problámád?

Az a baj h minden servernél ezt csinálja és már nem tudok mit csinálni, vagy 9999999999999szor átnéztem a FAQ-t de nem találtam további orvoslatot<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Boroskólás jóreggelt everybudy (TM)!

Látom schranky-monkey még mindig nem bír magával...

Crem
😄DDDDDD

Akkor vehetem megtiszteltetésnek, hogy te vagy nálam a favorit?😄

schrank
semmi köze a vga-hoz nekem is ilyen kártya erõlködik ezen a nagyszerû játékprogramalatt és mégis nemzetközileg elismert eredményeket tudok felmutatni úgy gyalogosharcban mint jármûvekkel gyõztes összecsapások sikeres számát tekintve de a legbüszkébb a "transzportkirály" címemre vagyok amivel én ruháztam fel szerény személyemet a magyar bf társadalom egyhangú beleegyezésével és továbbá örülök hogy sokaknak példaképévé válhattam de azt üzenem a rajongóimnak hogy kitartó munkával ha nem is a magam sikeres eredményeihez de egy átlag bf játékos tudásának meghaladó teljesítményét elérhetik ...<#miaz>