Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Ezt 1 servernél csinálja vagy mindegyiknél? Mert nálam a favoritok közül kettõnél ugyan ez a helyzet...

Mondjuk nálam jó hatással volt, hogy 3/4 év után letöröltem mindent és újra raktam az egész BF2-öt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sziasztok! Tudnátok helpelni? oan bajom van ha játék a pály betöltése után (kattintok a join-ra) megjelenika kép a pályáról majd azonnal kilép az egész programból. Tettem fel új Ati Catalystot (Ati Radeon 9600 128M😎
Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni! elõre is THX!
schrank
mivanészakás nem tudol aludni <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
akko HBA|Subzero is õsbfes kecseg? 😊

DummyBoy
Gyógyreggelt ... régen voltam ...

Nagyvonalakban az elmúlt pár hsz-re ...

-Jé, srekk hardverbuziskodik 😊
-Megint itt vannak a majmokok ... 😞
-Szarapeccs (kigondoltavolna ...)
-A Kelt is cseh sör 😊 A Zarany Fácán a szlovák ...

Meg mindenavilágon ... depi vagyok 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mohus
igen
a ház 14-17 fokos kinti idõben (volt ilyen esõs) nemrég, max 2-3 napig bírná ki fûtés nélkül, utána rendesen kihûlnek a falak és a hõmérséklet zuhanni kezd...klassz kis kontinentális éghajlatunk van (télen megfagyunk/nyáron megsülünk , tavasz õsz már csak nyomokban ordul elõ)

te is gázzal nyomatod?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank
jjja amilyen idõ van nappal meleg hajnalba meg majdnem megfagytam de ha esõs idõ lenne kortyolná a gászt azt biszti <#pias>

schrank
én egyszer kipróbáltam az árnyék bekapcsolását és olyan sötét volt az épületekben hogy aki kikapcsolja a sedózt az csítelnek számít <#nezze>

mohus
köszi a V.nyuszit

én sem vettem volna észre, ha nem pittyeg nekem...a V.nyuszi...és kérdezgeti, hogy kinn alacsony a hõfok most mit csináljon? védje a ház melegét és fûtsön már elõ mielõtt a falak hûlni kezdenének, vagy maradjon kussba....lekussoltattam húsvétig

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

eddig ez nem tûnik így.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

schrank
nem tudtam mi hiányzik nekem szombat éjjel negyed kettõkor <#fejvakaras>...
hááát a mohus kazános diszpléjes képei <#vigyor5>

mohus
a nappali nasütéshez képest éjszaka már nem ajánlatos kinn aludni...
kint 11 Celsius
bent 23....eddig a tégla jól vizsgázott

schrank
az általad felsorolt vizuális effektek mind az eredményesség kárára válnak <#ticking>

azzonal bevethetõ deszant buggy by EA/DICE<#nevetes1>

menet közben is rajt marad😄

Team GIGABYTE

no megvan az új videokarim, hát mintha egy új játékom lenne!!! árnyékok, torkolattûz, minden sokkal részletesebb. Nagyon kiráááály!!!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

schrank
ne keverjél a gucpiddal mert egy nagy különbség van ám köztünk mégpedig az hogy õ a gépével májerkodik én meg a "gyilkos intelliGEnCIával" <#hehe>

Kovács legény
,

www.czekoart.hu

Smithwarden
Te tenyleg ilyen durva vagy??
Dejo nekem!
Hogy megismerhettelek!

Akkor mostmar beirhatlak akar Goodspeed ala a 2.-nak a WORLD BEST PLAYERS poszteremre ugye?

De komolyan szinte osszepisilom magam a boldogsagtol hogy beszelgethettem veled egy forumon!

<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

schrank
egy 4 éves 9600-al alázok mindenkit nem is akarom lecserélni pillanatnyilag mert bf2-höz elég csak ha netántán a 2142 alatt már elvérzik akkor túladok rajta talán kapok az árából egy olyan tápot ami elbír egy mai "modern" vga-t és akkor 30 körül vennék is egyet de remélem még vagy 2 évig elmennek vele a bf-ek <#hehe>

Smithwarden
Amugy nem rossz vetel a GS ha nincs tobb penz ra...de ha ki tud vlki facsarni magabol tobbet akkor inkabb 7600GT vagy 7900GT a best buy.

schrank

Smithwarden
Ennyire ne add mar le a szinvonalat (mondjuk talan nem nehez), mert elnevezunk mondjuk Janek II-nek 😊

Hat full graffal nyomni online gamet 7600GS-el, nemtom...

BF2 VGA teszt

..de ahogy neked jolesik persze. 😊

szerintem te magad vagy Polgár Jenõ.. <#kuss>

-tRs-Landor

Rusid
.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ahhoj
.

jelentkezni Con32-re is,mert az a zsir😊

Team GIGABYTE

TS Zolly
Te jó ég! Má illen rég tolom a béeft? 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ismered a tüneteket mi?<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

kBagyula
Akkoriban regeltem magam itt az SG-n. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Mikó jelent meg pontosan a bf42?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fsensei
Adok egy jótanácsot: Ne csítelj!

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Hát ha fizika szempontjából nézzük akkor más a helyzet, de ha ez egyszerû fizika akkor végülis lehet hogy igazad van <#nyes><#nyes><#banplz>

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Sziasztok! abban kérnék helpet: Mindíg kidobtak a serverek vmi punkbusteres hibaüzenettel. követtem a FAQban leírtakat erre a problémára de ezzel csak azt értem el h mikor betölti a mapot kattintok a join-ra akkor belép a játékba majd azonnal fekete képernyõ és kilép az egész gaméból! tud vki segíteni?
joebacsi
nem a bombázás a mûvészet, hanem a dogfight 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

Kovács legény
pedig belsõnézetbõl könnyebb bombázni ,eccerü a taktika ,mikor repülsz rá az áldozatr lövöd géppuskával és amikor eltalálod ,akkor engeded ki a bombát és voálá telitalálat, csak egy kis fizika😊

www.czekoart.hu

joebacsi
jobban hasonlít a tigris ívére 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát bezony tankozni tudni kellett akkor, de most tök jó, hogy POE-ban is az arty kb úgy müxik, mint a sherman, úgyhogy van egy kis 42-es fílingje is😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Hát dial-upos netünk az már kb 2003 óta volt, csak az fater gépén volt és 15 órára voltunk elõfizetve, úgyhogy nem igazán volt alkalmam azon 42-zni😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

erdos
Édes istem hogy tudtak már játszani basszus, aberdeenen egy csomószor le se spanoltam csak lestem kispontyot ucut meg a többieket hogy hogyan is köll ezt csinálni. Mondjuk a 42-ben még tudni kellett tankozni, itt már semmi csak helyezkedni kell...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
jó van nem vagyunk kiványcyijak a hokizós storyjaidra <#hehe>

Fsensei
Nah nem tudom de ma reggel teszteltem a BF2 repülõs részét és azt kell mondjam, hogy az F35B-vel !!!lebegve!!! nem tudtam kilõni a kínai csapatszállító helit dalianon, mert mind a 6 rakéta elment mellette.Pedig nem is dobott ki egyetlen flare-t sem...A másik meg az hogy a kobrából nem elég nyolc rakéta ugyanabba a helibe és a bh-ba se elég a rotor alá az eddigi 3-4...Szóval bekaphatja az EA meg a Dice...

HTS s3rg1nh00
családfát nem akarsz kutatni?😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
ugye 😊
azért néha legalább visszaszédelegnek ezek a kövületek 😄
egyszer már tényleg lekéne írni részletesen a kámjuniti történetét, legyen majd mit mutogatni az unokáknak 😊

HTS s3rg1nh00
www.prohardver.hu,tesztek,és mondjuk videókártya...<#ravasz1>

Pci-os teszteket nem találtál?

Fsensei
Zsír már megvan a 8 klán a conq 16-ban😄D Jöhetnének még egy páran pl a 7th a GS.BF2 az frx

HTS s3rg1nh00
mivel írni többet tudtam,mint repülni...😄DDD

2003-ban lett neted? nekem 2003 novemberben lett, csak akkor még nem a netes játékok érdekeltek.