Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nálam jó hatással volt, hogy 3/4 év után letöröltem mindent és újra raktam az egész BF2-öt...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni! elõre is THX!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nagyvonalakban az elmúlt pár hsz-re ...
-Jé, srekk hardverbuziskodik 😊
-Megint itt vannak a majmokok ... 😞
-Szarapeccs (kigondoltavolna ...)
-A Kelt is cseh sör 😊 A Zarany Fácán a szlovák ...
Meg mindenavilágon ... depi vagyok 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a ház 14-17 fokos kinti idõben (volt ilyen esõs) nemrég, max 2-3 napig bírná ki fûtés nélkül, utána rendesen kihûlnek a falak és a hõmérséklet zuhanni kezd...klassz kis kontinentális éghajlatunk van (télen megfagyunk/nyáron megsülünk , tavasz õsz már csak nyomokban ordul elõ)
te is gázzal nyomatod?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én sem vettem volna észre, ha nem pittyeg nekem...a V.nyuszi...és kérdezgeti, hogy kinn alacsony a hõfok most mit csináljon? védje a ház melegét és fûtsön már elõ mielõtt a falak hûlni kezdenének, vagy maradjon kussba....lekussoltattam húsvétig
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
hááát a mohus kazános diszpléjes képei <#vigyor5>#vigyor5>

kint 11 Celsius
bent 23....eddig a tégla jól vizsgázott
menet közben is rajt marad😄
Team GIGABYTE
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Dejo nekem!
Hogy megismerhettelek!
Akkor mostmar beirhatlak akar Goodspeed ala a 2.-nak a WORLD BEST PLAYERS poszteremre ugye?
De komolyan szinte osszepisilom magam a boldogsagtol hogy beszelgethettem veled egy forumon!
<#lama>#lama>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hat full graffal nyomni online gamet 7600GS-el, nemtom...
BF2 VGA teszt
..de ahogy neked jolesik persze. 😊
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Team GIGABYTE
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.czekoart.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
azért néha legalább visszaszédelegnek ezek a kövületek 😄
egyszer már tényleg lekéne írni részletesen a kámjuniti történetét, legyen majd mit mutogatni az unokáknak 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D