Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.3-nak is voltak idõszakai, amikor teljesen jól ment, várd ki a végét...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Lehet hogy valami uj feature? <#nemtudom>#nemtudom>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ágyú szintén.Unalmas commandernek lenni.Gyakran senki se akarja elvállani.
lehet hogy a tömegpszihózis miatt, de nekem is volt olyan érzésem, hogy az ak gyengébb lett, ha így is van nembaj, mert úgyis túl erõs volt.
jalalabaadot meg nagyon bírom, sikátor-létra-háztetõ-épületbelsõ-hegyek, egyedül nehezen foglalható-jól védhetõ zászlók, bár egy-két spawnpont elég hülyén van elhelyezve.
úgy tûnik ez az elsõ olyan peccs, amivel végre elégedettek lehetünk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Jók voltatok, ilyen állapotban senkit sem tudott volna megverni a LoB de azért jó meccs volt😊
Team GIGABYTE
(ugye a zõd borg is PT-s volt úgy kb 2 hétig 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De karkandon többre számitotam a lobtól eredményeiket nézve ehelyet hatalmas mészárlás volt 😛P
GG
Platyrus 3 csikom ment le . Mikor lötél rám ezerel de nem találtál ell .P
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
FLECK
tényleg,ma játszottam magyar rankeden még 1.3al(azóta már raktam újat is) utoljára,hátttt nagy poén volt,3.körben connection problem-mel megszakadt,pedig vezettem😊 nameg 1 büdös pontot se kaptam...<<
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
elsõre csak úgy a negyedéig jutottam, majd pár percig katatóniás állapoban bámultam magam elé <#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
Majdnem behánytam....
cukivagyok <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
egyébként tudod mit jelent a fleck? <#hehe>#hehe>
aut viam inveniam aut faciam