Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a botos az tevagy te hüle!! 😊)) mert kirohadt alólad a vodnyik és nemtucc nélküle járni se mán 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
szvsz is õ,mert a jobb keze furcsán a nadrágjánál van<#wilting><#nevetes2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
na esseigaz,tegnap az 1ik HRC-s sráccal gondoltam kipróbálom jalalabad-ot,ami tényleg jó lett,csak infantry módban retek az amcsiknak gyalogolni a nagy mapon,nyílt terepen(igaz,csak 4 sniper jött szembe,mire sikerült szétszedniük...)utána jött karkand,és mit ne mondjak...assault+medic kombóval,ugye mind2 Ak101-es...namost vagy nekem tett jót a szünet,és osztottam a fejeseket,vagy csak minden katona cipõt kötött<#wilting><#nevetes1>sztem egyébként az AK jobb lett a peccsel(vagy hha arcolni akarok,én lettem jobb😄)M16 is megy ahogy kell...még az F15rõl akartam írni,de rájöttem,h.azt még 1.3al néztem😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ahhoj
.

SigS
a cigó <#ravasz1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Te vagy a kaukktojás<#mf1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

TerranceG
A fehérzoknis.

Igyunk sört jól!

a kopasz <#csodalk>

schrank
a szemüveges <#zavart2> <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

a farmernadrágos <#hawaii>

-tRs-Landor

schrank
a botos <#pias>

a sapkás
<#vigyor>

aut viam inveniam aut faciam

schrank
ezek közül most melyik is a kaukktoLYás <#ticking>

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
😊 a Bf42-óta büntetnek a flémelésért!😄

Volt egy srác már nem tudom melyik klánban Skorpió7 néven játszott. A játékban véletlen mindig összekerültünk, és nagyon nagy csatákat nyomtunk egymást segítve. A játék végeztével kijöttünk és egymás klánját szidtuk az SG-n!😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zs0lt1
annak idején a CB és a TP/Six/Fop/de közt elég rendes flémek voltak. öröm volt õket nézni 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Crem
Ne szemtelenkedj favorit!<#vigyor1><#vigyor1>

schrank
jól van már mi vagy te m. kis csaba a naplóból voltál te már minden csak ... <#mf2>

Crem
A CB mint klán már nem aktív. Megmaradt egy baráti társaságnak.

uHs Gerzson
Én úgy tudom Yan már nem CB tag és nem azért mert a coRDHA-ban játszik 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
LoL! Anyám de rég volt ez!😄DDDD

aki a kezdetektõl nyomja a BF sorozatot az még emléxik ezekre!😄 Anno én is ..::CB::.. klán aktív tagja voltam! Persze most is tag vagyok min pl:Yan, csak más klánban harcolok-harcolunk!😄
Annak idején a CB volt a gonosz... Mint most a JCSR!😄DDDDDDDDDDDDDD

Még az elsõ hszek között találtam egy kis veszekedést 😊

..::CB::..Andrew:

Off:

1. a BF1942ben a CB klán verhetetlen volt. Az, hogy egy, másfél év után már annyira nem érdekelte a klántagokat a game, csak hobbi szinten szerintem normális.

2. A BFV sajnos nem olyan lett, mint azt vártuk. De ahogy Én látom majdnem minden nap játszik vele min 5-6 CB-s.

3. Szerintem a sportnak és a kikapcsolódásnak (mert én a pc-t max. arra használom) semmi köze sincs egymáshoz!

4. Ha a Battlefield 2 olyan új, értékes és jó dolgokat vonultat fel, mint annak idején a BF1942, akkor a CB név megint híres lesz! Ugyanis észre vehetõ, hogyha kijön egy jó játék (pl. BF1942: min. 10-15 emberke jelentkezett; DC: min. 5-8 emberke jelentkezett; stb.), akkor hirtelen sokan akarnak a CB klán tagjai lenni! És ez tény!

ON

Ex Meggymag:

1. Már bocs de ti akkor voltatok a legjobbak amikor Magyarországon kb 2-3 magyar klán volt és ahogy elkezdett nõni ez a szám és a magyar bajnokságban simán kaptatok ki az újaktól egybõl abbahagytátok. Tökre nem természetes, hogy egy játékot valaki megun fél év alatt. Lásd TP/Six/Fop/de (szal õk) vagy akárr a coff emberei is akik már a játék megjelenése óta nyomják de még sorolhatnám az emberkéket mert a magyar scene tele van olyanokkal akiknek ez nem csak egy játék hanem A JÁTÉK. Ti nem tartoztok ide sajnos. Nektek bármi ami mást nyújt mint a BF egybõl jobb és egybõl az az elsõszámú. Nincs ezzel semmi baj de ez az önfényezés ami itt a 4es pontban megy eléggé loller sztem. Én nem ma kezdtem a BFet de nekem a CB inkább Clanbase-t jelent mint bármi mást. Szal szép dolog a nagy mellény csak bele ne büdösödjetek...

xD

😄, csak tisztelgünk schrank-nak, mert õ a mi szótárunk 😛

a megváltozás jó dolog de ezt most hagyd abba!! 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gyógyreggelt 😊)

hihi "szent grál" jóó teccik 😊)))

Tényleg? És milyen névvel? <#hehe>

koschwarz
nyafogtok már itt állandóan vaze, keresitek a tökéletes játékot, mint a szent grált, nekem teccik a pecss utáni játék, mert végre kijavították azt az 1-2 dolgot ami idegesített, úgyhogy én elégedett vagyok<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

engem tegnap war közben vágott ki desktopra. 1.3 alatt szinte sose. de ami a leginkább feldobta a hangulatom az az apc testén kedvesen áthaladó sraw rakétám látványa volt...
ezt melyik peccsel is javították? már nem is tudom, mert annyi próbálkozás volt...

aut viam inveniam aut faciam

schrank
ne májerkodjál írd le magyarul a többieke a cementgyárban romboltak te meg a gázcseretelepen kempeltél <#hehe>

A map is 64-es volt és a játékosok létszáma is.USMC voltunk.Elmentek a Factory-ig aztán vissza.Én maradtam Gas Station-on.
Nem lehet népszerû mert az utobbi napokban üres volt a szerver.

bakvarnyu
Hat az szar, hogy az assaultot legyengitettek, pont mostanaban kezdtem rakapni.

Értem. Kösz.

TS Zolly
Azém mert szinte egy idõbe válaszóltatok, és igy véletlenül neked címezte a fórum a válaszokat. Bug. Semmi több.

Miko elkezdtem DC-ni, állandóan mondták, hogy hemvi itt, hemvi ott. Mivel a jó pap is holtig tanul, megkérdeztem mijaz. Aszonták, az az ami terepjáró. Mondom: Hammer? Igy vóltam a rohamlövegekkel is. Mondták, megatanknak. Mondjuk ezek után, már rájöttem miaz. De a legszellemesebb becenév a köpködõ volt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Azt hiszik infantry közben nem lehet kommander. De ami az infantry részben van, azt mind lehet használni.

Nem ritkán van úgy,hogy játszok és nincs commander.Megy a játék és senki.Akkor commandernek állok,hogy legalább a többieknek legyen UAV.Erre valaki munity vote-ot kezdeményez.

Na und? Ujabb feature a BF2-ben.<#nyes><#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Yan
frissit! 😉

&#165; xfire: kistekila

Miért nekem válaszol ez a szar? xD

schrank
a map is 64-es volt vagy csak a 32-es map-on 64 -férõhely volt <#ravasz1>

AK: Az AK sorozat. Kalasnyikov, es baratai.

Humvi: Humvee. A Hummer beceneve katonaeknal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bakvarnyu
kössz

schrank
úgy látszik nem csak a neted korlátos hanem az agykapacitásodi is <#hehe>

Játszottam a GAMERT International e.sport Community nevû szerveren ami 64-es infantry (kettõ ilyen nevû szerver van).Commander voltam.Végig annyit láttam a játékból,hogy egy pontokból álló kígyó ami olyan hosszú volt mint a távolság Hotel és Square között mint a csiga elmászik egy zászlóhoz ott gombóc lesz a zászlót megszerzi akkor megint kinyúlik és mászik tovább.Egyébbként a szerver jól futott,simán,semmi lag.

schrank
a humvee a hummer autó az ak meg az AK-xy gépkarabély <#idiota>

bakvarnyu
mi az a humvi meg az ak? légyszives .. nem vagyok otthon ebben a szakzsargonban

Én szeretek kommanderkedni, és örülök , mert senki sem akar beállni 😊

schrank
mindenki csak írogat itt repültem ott infarintyztam meg amott kockútam de senki nem írja melyik szerveren én javaslom hogy amíg nincsenek magyar szerverek addig használjuk a "sógorokét" úgyis mindíg üresek és azokkal legalább nincs gond <#schmoll2>

Én omanon repültem az ép Mi-28-ban és egyszer csak felrobbant a levegõben aztán a Suhoj-t mutatta/követte közben kiírta you are died.Azt se tudtam mi történt de valszeg ütköztünk.A Suhoj nem füstölt õ ezek szerint nem sérült.