Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
<#vigyor>#vigyor>
aut viam inveniam aut faciam
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Volt egy srác már nem tudom melyik klánban Skorpió7 néven játszott. A játékban véletlen mindig összekerültünk, és nagyon nagy csatákat nyomtunk egymást segítve. A játék végeztével kijöttünk és egymás klánját szidtuk az SG-n!😄DDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
aki a kezdetektõl nyomja a BF sorozatot az még emléxik ezekre!😄 Anno én is ..::CB::.. klán aktív tagja voltam! Persze most is tag vagyok min pl:Yan, csak más klánban harcolok-harcolunk!😄
Annak idején a CB volt a gonosz... Mint most a JCSR!😄DDDDDDDDDDDDDD
..::CB::..Andrew:
Off:
1. a BF1942ben a CB klán verhetetlen volt. Az, hogy egy, másfél év után már annyira nem érdekelte a klántagokat a game, csak hobbi szinten szerintem normális.
2. A BFV sajnos nem olyan lett, mint azt vártuk. De ahogy Én látom majdnem minden nap játszik vele min 5-6 CB-s.
3. Szerintem a sportnak és a kikapcsolódásnak (mert én a pc-t max. arra használom) semmi köze sincs egymáshoz!
4. Ha a Battlefield 2 olyan új, értékes és jó dolgokat vonultat fel, mint annak idején a BF1942, akkor a CB név megint híres lesz! Ugyanis észre vehetõ, hogyha kijön egy jó játék (pl. BF1942: min. 10-15 emberke jelentkezett; DC: min. 5-8 emberke jelentkezett; stb.), akkor hirtelen sokan akarnak a CB klán tagjai lenni! És ez tény!
ON
Ex Meggymag:
1. Már bocs de ti akkor voltatok a legjobbak amikor Magyarországon kb 2-3 magyar klán volt és ahogy elkezdett nõni ez a szám és a magyar bajnokságban simán kaptatok ki az újaktól egybõl abbahagytátok. Tökre nem természetes, hogy egy játékot valaki megun fél év alatt. Lásd TP/Six/Fop/de (szal õk) vagy akárr a coff emberei is akik már a játék megjelenése óta nyomják de még sorolhatnám az emberkéket mert a magyar scene tele van olyanokkal akiknek ez nem csak egy játék hanem A JÁTÉK. Ti nem tartoztok ide sajnos. Nektek bármi ami mást nyújt mint a BF egybõl jobb és egybõl az az elsõszámú. Nincs ezzel semmi baj de ez az önfényezés ami itt a 4es pontban megy eléggé loller sztem. Én nem ma kezdtem a BFet de nekem a CB inkább Clanbase-t jelent mint bármi mást. Szal szép dolog a nagy mellény csak bele ne büdösödjetek...
xD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hihi "szent grál" jóó teccik 😊)))
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ezt melyik peccsel is javították? már nem is tudom, mert annyi próbálkozás volt...
aut viam inveniam aut faciam
Nem lehet népszerû mert az utobbi napokban üres volt a szerver.

Miko elkezdtem DC-ni, állandóan mondták, hogy hemvi itt, hemvi ott. Mivel a jó pap is holtig tanul, megkérdeztem mijaz. Aszonták, az az ami terepjáró. Mondom: Hammer? Igy vóltam a rohamlövegekkel is. Mondták, megatanknak. Mondjuk ezek után, már rájöttem miaz. De a legszellemesebb becenév a köpködõ volt.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
AK: Az AK sorozat. Kalasnyikov, es baratai.
Humvi: Humvee. A Hummer beceneve katonaeknal.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub