Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fegyverekt hogy lehet unlockolni ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Danee
és hogy lehet snipaval zoomolni?

Me0w
Waaaaaaaaa 😄DDDDDDDD

Ez is megy a hall of fame-be a mini-imagerol valo install melle 😄

Together we'll fly someday...

1. Szerezni kéne fegyvereket.
2. Bf pályaszerkesztõvel meg kéne csinálni a parlamentet.
3. Kell egy klán amelyik ezen a pályán gyakorol éjjel-nappal.
4. Kell egy taktika amivel "1 perc alatt meg lehet csinálni a pályát"
5. Ha felkészültünk, le kéne mészárolni az összes fasszopó politikust, és egy jó képességû diktátor kezébe adni a hatalmat aki elõkészíti az egészséges demokrácia alapjait (Lásd: Chile, Portugália, stb...)

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

hogyan lehet fegyvereket unlockolni ??

én nem hiszek abban hogy ez a felvétel "véletlenül" került nyilvánosságra! 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ebben aza legnagyobb kaki hogy mig mi magyarok befektetünk(?!) isten hátamegett és ott teremtünk mûködõ tõkét közben meg szépen eladjuk az ország vagyonát-iparát 😞( nahh mind1

.. most már az sem megoldás ha lemodatják mert azzal csak azt érik el hogy besöprik a szemetet a szõnyeg alá 😞((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Me0w
Tedd szepen a szivedre a kezedet, es eskudj meg, hogyha oda kerulnel a husos fazek kozelebe, te egy ici-pici falatot sem tennel el belole 😉 Namost mig az emberek kepesek 3 orat machinalni, hogy ne kelljen 1 budos bkv jegyet megvenni, stb, stb, akkor mit varunk el masoktol? 😊

koschwarz
de ne politizáljunk<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
hagyjuk már ezt hogy megvágott felvétel, azóta már tulajdonképpenel is ismerték, hogy ezek elhangzottak. azt eddig is tudtuk hogy hazudtak, azt mindenki látja, aki itt él, csak most "el is ismerték". most pedig azzal mentegetik magukat hogy milyen fasza tökös gyerekek, hogy végre van egy kormány ami be meri vállalni ezeket a gyökeres reformokat. lófaszt!!! szétlopták-csalták-hazudták az utóbbi 17 évet, ezért tartunk itt, hogy most ilyen gyökeres reformok kellenek. és ez igaz a hójobboldalra is. kalasnyikov kell ezeknek a homlokukhoz, nem mandátum a parlamentbe b+!<#boxer><#duhos2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
Szerintem felejtsuk el a politikat a topikban, eleg van belole a TVben es egyeb helyeken.

ps: egy ilyen hangfelvetelt nemhogy majus ota, de 3 ora alatt ossze lehet vagni, utana kirakni ra a szenzacio tablat es ebbol el a Blikk es tsai. egy ujabb fel evig 😊

Rusid
Nem szeretem Ferit, de ez a hangfelvétel erõsen vágottnak tünik és amég nem hozzák nyilvánosságra a vágatlan hangfelvételt addig ez semmi más csak szarral dobálózás.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

off
vagy csak ezt akarják elnyomni ekkora "nagy" botránnyal és egy újabb vezér áldozattal... láttunk már ilyet azt hiszem.
on

aut viam inveniam aut faciam

Én nem merek ilyesmit nézni, mert úgy felbasznám az agyam, hogy megölném azt a nyomorék alattomos férget. Aztán mehetnék a sittre, de mivel ott nem lehet BF-ezni... Inkáb kerülöm a bajt.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

SubZero911
Sztem ebben semmi meglepõ nincs. Pusztán kimondta, amit úgyis mindenki tud. Kevés munka, sok fizetés, ingyen mobil, szolgálati kocsi stb. Éppenhogy a víz felszínén maradjon az ország.

MInd a két szaros párt hazudik jobbra-balra....

bocsi az off-ért.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TS Zolly
Gyurcsány-vallomás - Eredeti, de vágott a hangvelvétel egy szakértõ szerint
2006. szeptember 17. 17:08

A többek között a Független Hírügynökséghez is eljuttatott felvételen Gyurcsány Ferenc beszél arról, hogy hazudtak a kampányban és a kormányzásuk utolsó két évében. A hírügynökség egy hangtechnikus véleményét kérte ki a felvétel eredetiségérõl.

Eredetinek tûnik, de vágott az a hangfelvétel – ezt állapította meg egy hangtecnhnikus, miután a Független Hírügynökség a hanganyagot megvizsgáltatta.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

na akkor lehet bemosakdni...
vagy ez a vég?

aut viam inveniam aut faciam

TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

😄DDD
(én kérek elnézést😊)
TerranceG
Hír tv non-stop ezt tolja.<#vigyor0>

Igyunk sört jól!

mohus
nekem is jöhet a privi....thx😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mNzJean
Köszönöm mindenkinek a segítséget Kaspersky ügyben.<#eljen><#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

JCSR ODIN
Az idézetek pontatlanságáért elnézést kérek, csak emlékezetbõl nyomtam, de a lényeg ott van.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN
Kilopták az öszödi május 26-ai kormányülésrõl Gyurcsány mondandóját sutyiba.
Ma adták le a magyar rádióba, ami mondjuk érdekes, de lement 8)

"Nincs sok választás, azért nincs, mert kúrvára elkúrtuk, de nagyon"

"Nyilvánvaloan végighazudtuk az utobbi másfél, két évet"

"Nyilvánvaloan tudtuk, hogy amit mondtunk nem igaz,
és közben egyébként nem csináltunk semmit 4 évig"

ilyesmikre emlékszem 8D szopiiiiiiiiiiiiiiiiii

TS Zolly
Lényeg?

JCSR ODIN
Ettõl az exkluzív Gyurcsány vallomástól akkora jó kedvem lett, hogy este ismét leülük Bf-ezni 8DDD

Kúúúúúrva nagy, nézzetek HIR TV-t !!!

bakvarnyu
nem vagyok én büszke rájuk, nem én csináltam õket , egyszerûen csak bejönnek<#vigyor1>
mondjuk nekem az SF pályái is tetszenek, amiatt is sokan lehurrogtak.
hogy a Zatar-on kevés jármû lenne azt te sem gondolhatod komolyan , számold már át megint.
Wake-n és Dalian-on nehéz zászlót foglalni de ha egyszer sikerült onnantól fogva remek minden.
Songhua tényleg szar ,azt az egyet nem csípem.
egyébként minek kapod fel így a vizet?<#vigyor1>

Me0w
Hjam, ha asszony nem tervez mast 😉

TS Zolly
Nem tom müxik e, mert én is küldtem neki privit, és más is küldött nekem most, de nem kaptam még meg.

TS Zolly
Nem láttalak még pojézni. Este cor szerver?

Beers
Privi ment!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Szerintem meg ketszazszor jobbak, Bf2-ben 3 jo map van, Karkand, Sharqi es Oman, a tobbi palya egy rakas szar, 3-4 embernek jut jarmu a tobbi meg gyalogoljon a lobaszo meretu palyakon, vagy pl. mint Wake Island meg Dalian Plant, ha amcsi vagy es a kinai bagazs nem kutyauto akkor a kurva anyahajon toltesz 20 percet, majd kinai oldalrol 2 heli meg 2 vadasz bekempeli az amikat temeg allsz a parton es tovabbi 20 percig nezel minden ekson nelkul. Ezek valoban remek mapok! Legy igen buszke rajuk!

Tovabbi remek mapok Songhua, ami ha jon akkor a 64-es szerveren marad 8 ember, es Zatar Wetlands, ahol nem lehet normalisan lespawnolni, a jarmuallomany 6-8 emberre eleg a tobbi 20-24 ember meg bassza meg magat es setaljon pl. a bazisrol kozepso zaszlot foglalni! Egy kor alatt mar ketszer meg is tudod tenni az utat odaig!

Tudod, sok indokot hallottam mar, hogy miert jobb az alapjatek a modoknal, de ennel nagyobb faszsagot nem mondhattal volna, hogy a mapok jobbak.

mohus
nekem okt 16-ig jó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bakvarnyu
csak a map-ok szarabbak<#vigyor1>

TS Zolly
De mondom, mert sokkal jobb a béef kettõnél. 😛

TS Zolly
Kasperskyt felejsd el, használd a NOD32-öt.

schrank
nem mondod hogy mindenki azzal a szarral játszik <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mNzJean
OFF használ valaki Kaspersky anti vírus programot? lejárt a licens kulcsom, honnan lehet másikat leszedni?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mohus
"Tûzfalat természetesen kikapcsoltam!!"

akkor lehet, hogy be is törtek egybõl hozzád és azé nem megy<#hehe>

nem kell mindent elhinni a gépkönyvnek, elég a szükséges portot nyitva hagyni...anyád EA majd biztos kikapcsolom a tûzfalam a spyware és vírusírtóm az elcseszett progid miatt...

TS Zolly
De neki nem gyó a Magyar poje szerverek, mert nincs sok transzport, és plecsniket sem kap. Vagyis azt gondolja, hogy nem kap. Pedig kap. 😄

TS Zolly
Amit Tesonak mondtam, azt kipróbáltátok? Mert másfél hónapja nekem is ez volt a gondom.

Fsensei
Meg magyar szerverek már legalább 1 éve vannak...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
mér, itthon értik? 😊
amúgymeg a poe szerverek már rég 1.4en futnak, csak tevagy a lami 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
köszi
MIKOR LESZNEK MAGYAR SZERVEREK ???
külföldön nem értik az "ich ungarn wagen konig" szállóigémet <#hehe>

Mammut2 576kbyt 11560Ft

Chaintech VNF4 ultra alaplap Athlon 64 3000,Kingmax 1024 400MHz, Sapphire Ati Radeon x700 pro 128

schrank
mennyiért vetted a kettõt és hol ? <#whatever>

Sziasztok!Végre megvettem a BF2-t meg a kiegészítését SF-et, fel is telpítettem patch-oltam majd a végén PB. Single-be megy majdnem maxon, de multiba a szakasz választás után amikor berakna vagy esetleg berak a játékba egyszerûen kifagy az egész és indíthatom újra a gépet!
Tûzfalat természetesen kikapcsoltam!!
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném mert már nagyon szeretnék játszani.<#help>

Chaintech VNF4 ultra alaplap Athlon 64 3000,Kingmax 1024 400MHz, Sapphire Ati Radeon x700 pro 128

Pheaper
jó a banner 😄 😛<#finom><#finom>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

sorry: nem lesz aki felkapjaa vizet

Nem mindegy😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

hogyan lehet single playerben unlockokat csinálni