Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
<#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Frequency
Köszönöm a segítséged!Igen én mindig zenét keresek,ha épp nem játszom<#papakacsint>

hát az ilyen senkik vernék be akkor ja :)

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Gyerekek, nem kell reagálni egy szánalmas ember ostoba hülyeségeire, úgyis meg fogja unni, mert lesz aki felkapja vizet, Running bá' meg úgyis törölni fogja a hsz-t.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

<#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor

Running
Goodspeed lehet h még nem tûnt fel de törlöm a hozzászólásaidat, MINDENT! Megegyeztetek frx sráccal h nyer eltakarocc innen, nyert és te még mindig itt vagy. Legyél olyan kedves és ne fáraszd magad azzal h ide írkálsz mert nincs értelme.

Babits Mihály: Golgotai csárda

feladat: "Elemezze Babits Mihály költeményét úgy, hogy a bibliai hagyomány megjelenítését és átformálásának vizsgálatát állítja a középpontba!"

Hát a gondolatok már megvannak hozzá, csak szavakba önteni valahogy nem igazán van hozzá erõm, se kedvem

Running
A Conquest 16-os Kupára jelentkezõ csapatok figyeljenek jól.

1. Amelyik csapat úgy érzi minden tagja felregelt az oldalra és a csapat alatt is megtalálható, valamint a leaderek és warszervezõk is külön megjelölték magukat,akkor tessék felém jelezni és kiteszem a táblázatba hogy OK. Akiknél ez szerepel azok máris elkezdhetik a meccseket.
2. A meccs minden körérõl kérem majd a 4 screenshotot, ha ez nincs meg, akkor nem fogadom el az eredményeket.
3. Akik bírót igényelnek azok szóljanak idõben és az se baj ha a meccsek idõpontját ki tudom tenni az oldalra.
4. A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is.

mohus
költõ-cím?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Éppen most írok egy verselemzést, ami nem az erõsségem és pláne kedvem sincsen hozzá, szal...:)

mohus
"Sziasztok!Kicsit Off,ha szabad.Érdekelne eme videó alatt szóló zene címe,1:50-töl jól hallható.http://www.youtube.com/watch?v=y2m-l0KSt3Y&mode=related&search="

LOL már megint zenét keresel???

craig amstrong a szerzõ....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

HTS s3rg1nh00
valakinek itt nagyon sok ideje van:D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

erdos
Már bocs de ha hülyeségeket írsz... méghozzá mekkorákat...
Nem szeretnék flémelni de a szekrénynek teljesen igaza van. Egy kicsit utána kell olvasni mielõtt belemész egy ilyen vitába.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Elolvastam a amit irtál és a válaszát. Nem idokol, csak ki ez a segg. Válaszolhatott volna azért hogy legalább tanuljak belöle. Amugy meg végig sem olvasta. És a te hszeid miért nincsenek benne? De mindeggy. Elfogadom ha hülyének tart.

PT-6|GSJinn

Szivesen megnézném a hozzászolását. Melyik forumra irt?

PT-6|GSJinn

Akinek irtad honnan tud a tplálkozásrol? Amugy melyik részére reagálta ezt? És valyon a te irásaidat is odairat?

PT-6|GSJinn

schrank
ez ugyan az amirõl múltkor linkeltek ingame videt <#nezze>
GSJINN megjött a válasz a fórumban a táplálkozási teóriáidról :
"... ki ez a segg ?" <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én a helyedben egy szót se szólnék anti-wow-mániás:)

Danee
bazzeg 5 ora wowzás után feljövök erre tessék :)))))))

Ja vagy te inkább kismacskákkal szokatd?:)

schrank
<#finom>

Aki már egyszer ezt megtapasztalta, az tud mesélni róla, igaz Schranky?:)

schrank
ha a popó környékén van ez a mérgezõ tüske akkor szathy már rég halálos beteg <#oooo><#hehe>

Nem szabad egy egyedi és a kihalás szélén álló lénybõl gúnyt ûzni<#ejnye1>

Mellesleg van a kácsácsõrû emlõsöknek mérges tüskéjük, amik az emberre is veszélyesek, úgyhogy vigyázz ha találkozol vele, mert én vagyok a fõnükök és hûbérseim elbánnak veled és ott nem lesz m16-os, sem ak-101-es ami megmenthet:)

Frequency
Sziasztok!Kicsit Off,ha szabad.Érdekelne eme videó alatt szóló zene címe,1:50-töl jól hallható.http://www.youtube.com/watch?v=y2m-l0KSt3Y&mode=related&search=

Szathy
Platypus, jól tudom, hogy te Ausztráliában élsz fajtársaiddal együtt? És hogy veszélyeztetett faj vagy? Biztos, hogy nem a rezervátumban kéne tengetned utolsó napjaid? :D

Yan
a gáz csak annyi, hogy ha normálisan szolnak hozzá akkor is ilyen :(
és nincs is egyedül

&#165; xfire: kistekila

Rólad eléggé nehéz eldönteni:)

Szathy
Tudod ezt sok emberrõl nehéz eldönteni...

TS Zolly
Pszt!!!!!!!!!

Gondolod mindig a közelébe lennék??? Nekem is vannak természetes szükségleteim, amit egy wc jelzésü kis helyen kell elvégeznem, a sok sör és bor miatt, amit a KLegény és a Zsolti hoz nekem. :P

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mNzJean
HÖ HÖ kolléga ! csak a magad nevében ígérgess<#hehe>Max este 10-ig állna a lábán ez a gyík ,amig mindenki józan ,na de utánna ...?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Passz. Másik topikba irtak róla, hogy kõne rendezni egyet.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mi van, cica? Valami uj szerre alltal at? Tul ne fujd magad, mert szetdurransz, mielott barki megremulne toled.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Há te nagyon egy undórító faj vagy hallod e! :DDDDD

Smuge
Nektek milyen verzioszámmal fut 1.4-es BF2? Játék mit ir?

mér, lesz tali? mikor? <#nemtudom>

aut viam inveniam aut faciam

schrank
ne is említsd a békákat perverz egy állat faj az már egyszer biztos <#hehe>

TS Zolly
BÉKA

TS Zolly
No várj csak! Békákat még meg sem említettem! :DD

TS Zolly
Te Gudcpid! Nem veszed észre magad? Itt mindenki utál téged, nem kiváncsiak rád, és nem kiváncsiak egy irásodra sem. Eljátszottad a becsületedet nem egyszer, hanem többször. Nagyon sok embernél kihúztad már a gyufát, rengetegszer bocsánatot kértél, de mindig ott folytatod, ahol abba hagytad. Ezek után hogy a francba várod el, az emberek egy kicsit is tiszteljenek??? Vagy azt az elvet követed, kibasztak az ajtón vissza mászol az ablakon keresztül? Én, és gondolom itt nagyon sok ember, ugy gondolkodik, ha valahol utálnak, akkor nem megyek oda. De te egy mazoista lehetsz, mert minnél jobban utálnak, annál jobban jösz ide. Kár is vesztegetni rád a sok idõt, nem érdemled meg, esetleg ha elmersz jönni a köv bf talira, akkor megbeszélhetjük az egészet kulturáltan. Megigérem, nem verem be a szádat, és a többiektõl is megvédlek. Csak gyere el!! Tudom mi az az igéret szó. Nagy becsbe tartom, ugyhogy bizz bennem. Munkám ugy alakult, minden hétvégém szabad, tehát most már eltok menni én is.

schrank
ebbõl az következik hogy a halgecis víz fosat <#hehe>

TS Zolly
Éjszakát miért sértegeted? <#eplus2>

TS Zolly
Meg abba halak kefélnek mi? :D

Ne bántsd szegényt! Sötét mint az éjszaka, minden beszólásából az jön le, hogy egy született kretén.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank
ugye-ugye aki semmihez sem ért igazán az mindenhez ért egy kicsit <#hehe>

Yan
vizet én már tizenöt éve nem iszok, mert fosat :)
miskolci viz rlz

Yan
neked muszáj mindig ilyen stilusban elöadnod magad?

Tök jó, hogy itt mindenki szakértõ bármilyen témában, én a saját szakmámról sem merem 100%-osan állítani, hogy annyira vágom mint pl. szekrény az akármit.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz