Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a mútkor kipróbáltam a frontlájn-t és szerintem tökjó vót bár ott meg sok a sznájper ha kicsit messze van a két pont egymástól ... a lényeg hogy vannak jármûvek is de fõleg a gyalogparszt-hadviselés dívik, és ott az egyre inkáb védekezésbe szoruló oldalt erõsíti a játék 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
üdvall!

www.czekoart.hu

Mersant
<#worship> szolj ha mar elesloveszet lesz...asszem raerek. diktatura rules...<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

leveskocka
persze TANKKAL😊
leveskocka
faszomkivan...csak szkrollozok bazmeg,de csak feltunik orban es gyurcsany neve...nem megy innen el a jo edes akarkijebe a felemlegetok barkije?a faszomat se erdekli a balfasz poloitika!jatszunk!!!asszem valami bf2 vagy m a topik neve...aki plitizal,az balfasz...de szivesen barkit lealazok politikailag vaze😊
mohus
nemigazországban csak autóka van😊 nézz a galériámban a régiek közül IDÕJÁRÁS by MOHUS galéria

OFF
MOHUS DIGIT VIDEO FLATOUT2 (2006.09.18 3h-tól letölthetõ)
78MB - WMV
ON

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank
haggyámá az autós szarságokkal nekem kazán diszpléj köll <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mohus
áh nem, már fáj a hátam😊

Flatout 2 videót vágtam....most tölti fel...érdekel??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank
nesze b+ most már van a te neved mellett is <#mf2>
<#felkialtas>

schrank
kazános képet akarok teeeee úgy is mindjárt hajnal kettõ <#taps>

mohus
hej😊

esik az esõ...a kazán nem mutat érdekeset😊

neked van <#felkialtas> a neved mellett hülyegyerek

-tRs-Landor

Ahhoj
.

schrank
landi-bangyi viselkeggyé <#ejnye1><#hehe>

igazából magára hiszi azt ez a szerencsétlen szar..

-tRs-Landor

Rusid
Ehh felesleges gyõzködni akinek a BF2 az isten azzal nem érdemes foglalkozni.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TS Zolly
Annyira azért nincsen olyan sok jármü, hogy lehessen válogatni. Több a jármü, de még mindig nem egy tankos szimulácios program. Bf2-re lehet inkább elmondani, hogy jobban húz a cs felé. Poje már megüti a DC szinvonalát.

Nalátod ez is egy külömbség. Pojéba a megszületési pontok egy zászló körül több van, picit szélesebb körbe. Ráadásul, mint már irtam, szinte az összes épület bejárható. Bf2-en a gyalogos nem tud rendesen elbújni. Poje viszont az anti tankosoknak egy paradicsom. De kell melléjük support, mert ugyi kommander hiánya miatt nem mindig van utánpótlás. És kell hozzájuk noob medik, mert hátha kifinganak.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
a poéba már annyi jármû van hogy nincsenek megbecsülve lesbzõdik azt akkor mivan beül egy másikba <#nezze>
azon kívül mutasd már meg nekem hogy véded meg két cimborád segítségével azt a zászlót amit én foglalok armorral bf2 mapon <#ravasz1>

TS Zolly
Nem te irtad az elébb, hogy a sok jármûvel átestek a másik oldalra? Heee??? Most végülis neked mi a bajod? Sok a jármü? Vagy a gyalogos? Érsd már meg! Zászlót sokkal jobban meg tud védeni 3 gyalogos, mint 3 páncélos! Ez nem csé, és nem is lesz az. Ha meg csak jármûvezni akarsz, vegyél egy tank, vagy transzport szimulálo programot. Béefet meg felejsd el, mert itt szükség van a gyalogosokra is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

gbc csabika
Hö, ez nevetséges😊
Olvasgatom egy ideje a fórumot, látom szeretsz abszolút kijelentéseket tenni és véres kardként hordozni körbe a képzelt igazadat. Sztem a sok medic faszlámának nincs szüksége sem az elismerésedre sem pedig a jóváhagyásodra, többek közt nekem sem.

schrank
az 1942-es gyalogos móka elég kaka volt a bf2-höz képest meg sok értelme nem is volt de ott is elkezdõdött ez a gyalogos fasság csak azt tudnám akik szeretik miért nem húznak el mással játszani <#nemtudom> a bf az bf és ne akarjanak már belõle cs-t csinálni<#levele>

TS Zolly
Német oldalon medik, ukrán oldalon assault vagyok. Esetleg javítos. Pár szerver ugy van belõve, hogy ha kevesen vannak, akkor kis méretü a pálya, ha többen lesznek, köv kör nagyobb lesz. 16 fõs pályán nem sok jármû van. Egy-egy tank, meg pár dzsip. De van, hogy semmi. És igy megy akár 36 fõvel is a pálya végéig. Nagy husdarálás megy a medikek örömére. Ugyhogy a medikes dumád sem jött be. Kérném a következõ kifogást.

Noob kaszt? rpg-és gyalog irtás. Ismerõs neked? Te szoktál dc-ben assault pályán rpg-el jönni, mert azzal nem kelett célozni. Jármü is van bizony% Dingo láma.

schrank
fá jaz igassá <#vigyor5>

Rusid
Ember te tényleg ekkora gyökér vagy, azért egy kicsit rájátszol remélem 😛.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TS Zolly
Ne azt gondold. Rengetegszer lettem elsõ, sima bokorugroként. Szal, gyalogság nélkül, itt sem ér sokat a tank. Fõleg, hogy szinte minden házba belehet menni. Tank nem megy fel a manzártba utánnuk.

schrank
amúgy sem a mapokkal van a gond csak a sok faszláma medic noob nem tud érvényesülni az igazi bf-es mapokon így õk nem is játszanak ezeken és mivel a bf scene nagy részét ezek a gyökerek teszik ki ezért üresek azok a szerverek
amúgy a PoE2-ben is biztos van ilyen noob kaszt/jármû kombó is sejtem is hogy melyik gondolom azon élveznek hogy ezzel fraggolnak <#levele>

schrank
szerintem is túllõtek a célon de nem tök mindegy nem jó azt jó van <#vigyor3>

szerintem a poe meg a ló másik oldala lett. ott meg még a verebek is páncélosban fütyörésznek...

(azt hittem kapok én is)

aut viam inveniam aut faciam

schrank
nekem az egyik kollágám ugyan így járt úgy hogy felejtsd el hogy el fog múlni a nyoma az ott marad örök életedben kemény csávó <#mf2>

na megvan a büntim?

aut viam inveniam aut faciam

schrank
jaj bóóóócs <#hehe>

HTS s3rg1nh00
höhh,találtam egy kis szösszenetet az abszintról:<#hehe>
"Az idei nyár egyik legvidámabb estéjét a Zöld pardonban töltöttem.2 barátommal elhatároztuk,h.egy Fish! koncert keretében búfelejtõ bulit tartunk.A sors úgy hozta,hogy abszintozással kezdtünk.
A meggyújtott alkohol hosszú másodpercek után sem akart elaludni,ezért úgy döntöttem elfújom a lángot.A kifröccsent méreg a felszolgáló legnagyobb örömére lángra lobbantotta a pultot,amit nagy nehézségek árán eloltottunk,de a pohár még mindig lángolt.Egy hirtelen,de rossz ötlettõl vezérelve úgy döntöttem,a tenyeremet a feles pohárra téve oltom el a tüzet.A mûvelet sikerült is,de az Indiana Jones filmhez hasonlóan a tenyerembe égett a pohár körvonala..."
mekkora balfasz<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Baszki! Pedig most akartam belinkelni a teljes 25 perces beszédet. 😞((

A poltizálás itt tilos! Nem lesz több figyelmeztetés!
bakvarnyu
már miért félnének, ez hülyeség , ez csak egy játék
hogyan lehet itt gyávaságról beszélni?
inkább csak nem szeretik és kész .

Kovács legény
hát jah igazad van ,de POJE akkor is jobb😊

www.czekoart.hu

dronkZero
Mondjuk a júzerek pöcsségét ne a pálya hibájaként tüntesd már fel! Nem hajlandóak Songhuát játszani? Bekaphatják. De ettõl még nem a pályával van gond, hanem a sok gyáva köcsöggel, akik félnek a dzsungeltõl, meg a ködtõl.
Zataron meg lenne elég jármû, ha nem mindenki egyedül veretne el az APCvel, BHval, jeeppel a rákba.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TS Zolly
Szvsz, elég beirni ezt, egy tyopikba.

mohus
lol😊

dicehater
Emberek - ez valami fertõzõ betegség hogy a legtöbb PoE szerver 400-700 tickettel indul? Könyörgöm ez kinek jó? Egyik mapon toltam 38percet és volt még hátra 450 ticket de idõlimit meg nem 😞

mNzJean
OFF : Az a helyzet ,hogy mindenki a komplett KAV- linket küldött , de estére ha minden igaz meglessz a kulcs és akkor majd közzéteszem az elérhetõségét.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Danee
játszottam kétszer singleben, akkor nekem nem volt, ezért hazudok...

vsly
"Köszönöm mindenkinek a segítséget Kaspersky ügyben."
Akkor oszd meg velem is a key-t,pls<#lookaround><#worship>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

HTS s3rg1nh00
én jelentkezek mediknek😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
<#eplus2><#eljen><#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ToCsEk
Haha miért hazudsz? Lehet singleben használni unluck fegyókat

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ok thx

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Danee
nem.

de single be nem lehet unlockolni fegyvert ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Danee
játsszál sokat ranked szerveren (persze csak ha eredeti játékod van, mert különben baszhatod) és elõbb utobb kapsz rangot, és Lance Corporal rang után kapsz majd fegyvereket, amit egyböl kiir ahogy majd belépsz a játékba.