Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
OFF
MOHUS DIGIT VIDEO FLATOUT2 (2006.09.18 3h-tól letölthetõ)
78MB - WMV
ON
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Flatout 2 videót vágtam....most tölti fel...érdekel??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
<#felkialtas>#felkialtas>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
esik az esõ...a kazán nem mutat érdekeset😊
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Nalátod ez is egy külömbség. Pojéba a megszületési pontok egy zászló körül több van, picit szélesebb körbe. Ráadásul, mint már irtam, szinte az összes épület bejárható. Bf2-en a gyalogos nem tud rendesen elbújni. Poje viszont az anti tankosoknak egy paradicsom. De kell melléjük support, mert ugyi kommander hiánya miatt nem mindig van utánpótlás. És kell hozzájuk noob medik, mert hátha kifinganak.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
azon kívül mutasd már meg nekem hogy véded meg két cimborád segítségével azt a zászlót amit én foglalok armorral bf2 mapon <#ravasz1>#ravasz1>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Olvasgatom egy ideje a fórumot, látom szeretsz abszolút kijelentéseket tenni és véres kardként hordozni körbe a képzelt igazadat. Sztem a sok medic faszlámának nincs szüksége sem az elismerésedre sem pedig a jóváhagyásodra, többek közt nekem sem.
Noob kaszt? rpg-és gyalog irtás. Ismerõs neked? Te szoktál dc-ben assault pályán rpg-el jönni, mert azzal nem kelett célozni. Jármü is van bizony% Dingo láma.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
amúgy a PoE2-ben is biztos van ilyen noob kaszt/jármû kombó is sejtem is hogy melyik gondolom azon élveznek hogy ezzel fraggolnak <#levele>#levele>
(azt hittem kapok én is)
aut viam inveniam aut faciam
aut viam inveniam aut faciam

"Az idei nyár egyik legvidámabb estéjét a Zöld pardonban töltöttem.2 barátommal elhatároztuk,h.egy Fish! koncert keretében búfelejtõ bulit tartunk.A sors úgy hozta,hogy abszintozással kezdtünk.
A meggyújtott alkohol hosszú másodpercek után sem akart elaludni,ezért úgy döntöttem elfújom a lángot.A kifröccsent méreg a felszolgáló legnagyobb örömére lángra lobbantotta a pultot,amit nagy nehézségek árán eloltottunk,de a pohár még mindig lángolt.Egy hirtelen,de rossz ötlettõl vezérelve úgy döntöttem,a tenyeremet a feles pohárra téve oltom el a tüzet.A mûvelet sikerült is,de az Indiana Jones filmhez hasonlóan a tenyerembe égett a pohár körvonala..."
mekkora balfasz<#banplz>#banplz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hogyan lehet itt gyávaságról beszélni?
inkább csak nem szeretik és kész .
Zataron meg lenne elég jármû, ha nem mindenki egyedül veretne el az APCvel, BHval, jeeppel a rákba.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Akkor oszd meg velem is a key-t,pls<#lookaround>#lookaround><#worship>#worship>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM