Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
És köszönöm a gbc-nek h megírhattam helyettük a meccs eredményeket.<#mf2>

Running
Lezajlott az elsõ Conquest 16-os Huncup meccs. A GBC ellenfele az edC klán volt, amelybõl kilépett 4 ember és sorsa egyelõre bizonytalan. Kérném szépen õket jelezzék mi a helyzet a csapattal, képesek e folytatni a kupát, vagy már a legelsõ meccs alatt összeomlott ez a kiváló csapat.

Eredmények:

Kubra Dam:
139-0 - GBC
191-0 - GBC

Mashtuur City:
116-0 - GBC
191-0 - GBC

Összesen : 637-0 a GBC-nek.

Boxer HUN
Megfogta a PB, mert könnyített a felszerelésén. Se sisak, se akna a hátán.... Míg a többiek görnyednek a málha alatt, õ addíg rekordot döntött 100-m -es síkfutásban.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

koschwarz
a csít az hogy füst alakban tud közlekedni?<#nemtudom>

(olyan japán mûvészi mangás ez az... izé...)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

gbc csabika
Látszik is hogy mekkora súllyal nehezedik a vállaira az élet.

gbc csabika
Ez egy csíter aki gonoszan néz.

Ez mi a rák?

[Bf2 80e hsz téker]

Crem
Komolyan mondom, hogy ezek a csalók egyre lazábban kezelik a dolgot!😊
Megfogott egy német srácot a PB :3nD phacid

A screenshot pedig ez:

<#mf1><#mf1>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zs0lt1
lol 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
állítólag a jobb féregirtó progik legközelebbi frissítésében benne lesz a janek is, valamennyi ismert alteregójával együtt <#hehe>

uHs Gerzson
<#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
ja, látom nem én vagyok az elsõ aki felismerte ezt a szánalmas tudathasadásos frusztrációktól senyvedõ szarkupacot <#rinya>

(a híres toleranciámat és birkatürelmemet már én is elvesztettem janekkal kapcsolatban<#ticking>)

koschwarz
ez a janek, megint, húzz a csába b+<#ticking>

Boxer HUN
<#hehe> <#eljen>

badsec
<#mf1> <- Azt hiszem ez fejezi ki legjobban a véleményem:tömör, de ugyanakkor célratörõ!<#hehe>

Horda Maki!:D

joebacsi
hagyd ez jancsika, csak épp apja hagyott neki egy kis szünetet két seggbetolás között, és nem tud mitkezdeni magával...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
Azt nem értem, hogy az ilyen kis ..zik minek szólnak bele abba, amihez nem konyítanak egy kicsit sem!

Megnyitott témái:

2005. 05. 20. - hülye vagy?
2005. 05. 16. - ki hány éves?
2005. 04. 07. - Deep Sea Tycoon 2
2005. 04. 03. - iskola utálat
2005. 02. 24. - éjjszakai szálló
2005. 02. 01. - õõõõõõõ
2005. 02. 01. - ipb fórummotor
2005. 01. 08. - 1749

LOL!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

szar teljesítmény? nézd már meg pl azt, hogy kik vannak a dobogón
kBagyula
Majd mindjárt jön a démonûzõ azt jól helyrerak... <#gun><#lama> ..méghogy haldokló.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

démonigyerek
Haldokló játékban ez szar teljesítmény

démonigyerek
régi <#ticking><#ticking><#ticking>

Beers
Eladó bf2-t keresek!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
réééééééééégi<#nezze>

Buzik a strandon:
-Te hallod milyen a víz?
-Fasza!
-Akkor ugrok egy seggest!
<#idiota>
koschwarz
A gyóntatófülkében egy öregember azt mondja a papnak:
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél, és mind a hárommal közösültem.
- És megbántad ezt a bûnt, fiam?
- Miféle bûnt?
- Hát milyen katolikus vagy te?
- Zsidó vagyok.
- Akkor miért mondod ezt el nekem?
- Mindenkinek elmondom!
<#nevetes1>

koschwarz
<#mf1><#mf2>

badsec
Egy kicsit...de hát Te is tudod hogy megy ez!<#puszis><#nyes>

koschwarz
és fáj még az ánuszod?<#hehe>

badsec
Sziasztok, nem szeretném itt telefloodolni a fórumot a Horda eredményeivel, de most olyan büszke a csapat erre, hogy kénytelen vagyok!<#nyes>Amúgy is, Running egy gumibotos fenyítéssel kényszerített! Maki!<#vigyor>

Running
POE2 - Woodland mapteszt:

Csütörtökön 19:45-tõl-21:00-ig kb maptesztelünk a horda szerveren. A map linkje ma estétõl lesz elérhetõ itt vagy a huncup oldalon.
Örülnék neki ha minél többen jönnének, nem szeretnék fércmunkát kiadni a kezembõl.

Külön köszönet Zsoltnak és Zolly-nak akik a múltkor is feljöttek és darabokra lõttek minket.

- Jelentem a Woodland map hibáit kijavítottam, pár új dolgot hozzátettem, ma éjszaka a full renderelés is lefutott rajta. Csütörtökön még tolunk rajta egy tesztetet, utána küldöm fel a poe2-s stábnak.
- Még van 2 térképre ötletem, amit el is fogok készíteni. A vázlatai már elkészültek. Az egyik szintén infantry lesz, fenyveses dombos ilyesmi. A másik szigetekbõl áll, egy kastély lesz a legfontosabb pont, a szigetek között csapatszállító helikopterekkel és (kevésbé) csónakokkal lehet majd közlekedni. Conquest map leginkább, de alapvetõen erdõs lesz az is.

koschwarz
1.4 óta 1x jáccottam nem infantrin, kb. a 3. lebombázásom után leléptem. nem bírom a feszültséget.<#whatever>

schrank
ha nyargalni akarsz járjál gyalog melóba ne minket szopassá <#ejnye1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mNzJean
Nagyon sokat kérnénk azzal ,hogy néha napján infantry módban is üzemeljen a magyar ranked? <#fejvakaras>Arról már nem is álmodok ,hogy esetleg lenne egy külön inf.server .De jó is lenne.....<#violent><#gun>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mohus
ez azt jelenti hog ymég mindig nincs 1.4es public szervinyó?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jobbra tõle van a bárszekrény

amúgy party gomb...csak nem rendezek partyt😊 aki lusta fát vágni a kandallóba az nyomkodhatja ezt...és a drága gázzal melengetheti meg a s...ami fázik neki bármikor

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TS Zolly
Piacnál a lépcsõ körül????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Sajnos Karkandon megint van egy bug(amit nem írok le hol van), de külföldõn már használják.

De a legjobban az idegesített, hogy még büszkék is voltak arra, hogy kihasználják.
Valami prefixes emberkék voltak. (Ciesak vagy kia rák volt az egyik fõgeci)

Én tényleg csak azt nem értem, hogy miért élvezik azt, hogy tönkreteszik más ember játékát. (annyit elárulhatok, hogy õket természetesen nem lehetett lelõni).

Egy ideig átálltam hozzájuk és TK-tam õket, de -50n körül meguntam a dolgot és játszottam inkább.

Reméljük DonC holnapra megtudja csinálni a servert.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Boxer HUN
Már neki is jiányozhat... <#hehe>

Fujiryu
remélem énis hogy sikerül nekik😄 Ismét szarrá akarom lõnni a helimmel schrank jeepjét😄DD

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

így is van, hajrá adminok!😊
mNzJean
Akkor lehetséges ,hogy lessz magyar ranked? Azért azt a feelinget egyik külföldi server se adja vissza amikor ,a magyar bf2 es társaság szine-java összejön és apritja egymást ,nekem ez már nagyon hiányzik.Remélem sikerül megoldani ,elõre is thx az adminoknak.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Piedon
ÁÁÁ, csak szarul van beállítva...amúgy te honnan tudod, hogy az milyen meleg<#hehe>?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

dronkZero
És kellemesen húgymelegen tartja a sört? 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Piedon
Figyeltétek, hogy van rajta piaadagoló nyomógomb?? Biztos, hogy ez a cirkónak a vezérlõje? Nem valami piaadagoló, ahol be lehet állítani, milyen napszak van, meg a pia mennyiségét??<#hehe><#idiota>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

vsly
Inkább felsõ-középkategória<#whatever>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

schrank
jjjja nem kell minket hülyének nézni mi is le tudjuk olvasni ezt a bonyolult kijelzõt és a mondás szerint mindíg bent van melegebb a 22 meg több mint a 21 pedig van olyan játék ahol a 21 a nyerõ meg a piros ász egy szó mint száz nagyon szarul esett nekünk ez a hsz <#szomoru2><#rinya><#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vsly
Ez látszik,nem?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

khmm .. ne add alá a .. a .. gázt

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Látom Ti is a minõséget választottátok.

Vaillant öcsém <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

mohus
ja azt elfelejtettem...bent 22 celsius kint 21....ez még jár a képhez