Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
de azt igen h nem te 😊))

mohus
a nyuszi mindig felébreszti😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ilyen kevés ideig bírtad altatóval?😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
nem tudtuk mi hiányzik <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mohus
ejha....

ilyen enyhe este rég volt már...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nono!! miben is?? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
remélem sikerül megoldani😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
Ha minden igaz DonC most küzd a serverrel, mert amikor valaki belépett a serverre akkor kb 30mp állt a játék connection problem üzenettel.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Hova tûnt az EA HU szerver? Nem találja a szerverkeresõ de a game-monitor szerint van és vannak rajta ketten...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

badsec
Nem csak az illatától...már a konyakosmeggy gondolatától is!<#vigyor5>

Horda Maki!:D

Fujiryu
DE AZÉRT A HORDA KEMÉNYEBB MINT A KORDA😄DD

bf2 -ben volt adok is kapok is a Hordásokkal 😊))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Ha már BF2-ben nem megy akkor ezzel vígasztaljátok magatokat? 😄

Piedon
Hát az biztos, badsec még a konyakosmeggy illatától is berúg...<#hehe>. A többieket nem tudom, úgyhogy van mitõl félnetek!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

TS Zolly
Ha az érintettektõl irásos beleegyezést kapok a közzétételrõl.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
jaja! Rapi! 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fujiryu
Mert elkezdõdik a játék és 25 MP után jön a restar.30 mp a restart utáni várakozás 25 MP játék és utána kezdi tölteni az új mapot😄

Fujiryu
Hát mint írtam 25 MÁSODPERCRE van beállítva az idõlimit szóval tulajdonképpen nincs játszható magyar szerver...Ami persze lefogadom hogy nem az frx-esek hibája hanem a buzi EA-jé...

feltételezem a mátápéter meletti integetõ srác nem köszönte meg amit kapott a kép után😊

Szathy
Jah, hogy még nincs? Akkor miért írtad a lentit?

Szathy
Ne legyél telhetetlen! Inkább örülj, hogy végre van magyar ranked peccs.

Fujiryu
Jöhetne már a magyar szerver mert a nyomi adminok a külföldirõl állandóan kickelnek mert azt hiszik csítelek😄

Fujiryu
Az FRX-esek csinálhatnának valamit a szerverrel mert amikor belép valaki megáll 20 mp-re meg a kör idõ is 25 mp...Szóval valamit állítsatok az EA HU rankeden mert ez így játszhatatlan sajnos😄

uHs Gerzson
Lehet bf talire meglesz a program? 😊 De én nem kivánok biró lenni 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Lenne 1-2 dobogóra esélyes klán 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Az RDHA megveri a HOrdát ivászatban <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Pont azért írtam amit írtam! <#hehe>
Raptort kihagytad a sorból 😛!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
hogy mitszervezek én? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
JÖHET!!!! 😄

Running
Tõlem lehet máshol is, majd szólok Joe-nak h szervezze meg, a BF talit is õ szervezi, akkor ezt is meg tudja oldani.<#mf2>

TS Zolly
Legyen a bf tali monostorapátiba, szólunk Bogitának, arra a két napra nyisson ki, csinyáljon finom bab gulyást, és áljon a bf scece szólgálatára bármikor csipkés feszolgáló köténykébe! 😄DDDD

TS Zolly
Tegyek közkincsé pár alkohol mámorba merickedett CoR-osról képet??? 😄DD Fõleg Rálfiról vagy Csárliról. 😄 Húúú, Fater is elég jól állt a lábán. Szkipi a nagy fajansz istenség elött térdepelt. 😄 Csak én, én voltam tök józan. 😛

Csak megjegyzem, az ucsón a klánvezír nem volt jelen, betonozás cimszó miatt. 😞

Beers
Bezzeg a tapolcai buli!
Igaz Murry 😛?!

Murry
Lol és kõbe van vésve, hogy csak a "fõvárosban" lehet talizni?

Micsoda hülye indok ez.

joebacsi
hámernálunk nem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Gyúrúnk már, csak sajnos sokan messze laknak a fõvárostól. 😞

koschwarz
milyen jókat lehet reggel röhögni, mikor a klán összes tagja a detoxban ébred <#nyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
inkább gyúrjatok mosmán klántalikra 😊
az újoncok gyünnek-mennek, de egy masszív közös bebaszásnál nincs effektívebb csapatépítõ eszköz 😄

Running
Jó igen, a jcsr-el nem játszunk mert sose jó elsõnek lenni a mezõnyben.A jcsr így elviszi a balhét mindenért.<#hehe>

erdos
nana <#ejnye1> <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Igen, azért kerestünk még ember, h tudjunk 32-es conquestet is tolni az infantry mellett. Infantry-ba már nincs akkora kihívás mert a csítereken kívül mindenkit megverünk, néha még azokat is.<#hehe>

Boxer HUN
Én is rekordot döntöttem... 10 elött sikerült kinyitnom a csipáimat!! <#buck>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

akkor lesztek 32es qonq-on is??

Running
Elmondom srácok, szerintem rekordot döntött a Horda a próbaidõsekkel kapcsolatban. Jöttek csak jöttek, és jelenleg és így lezárva 12-re nõtt a számuk.

Bizonyíték itt. 😊)

az ijennek énis kinézem a gyorsvonatot a menetrendbõl 😞(

amúgy gyógyreggelt 😊)

Yan
te milyen hirdetéseket nézel <#ejnye1>

&#165; xfire: kistekila

koschwarz
ááá, most bejött, kemény!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
B+ 😄DDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
<#banplz>

A Bohoc
Nekem mükszik..😞

Bohoc the wild king!