Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
az az igazság, hogy ha pl. nem kellene minimum 2x de inkább 3x kockáztatnom az életemet amiatt hogy egy antitankossal kilõjek egy tankot vagy egy apc-t, amiért ugyanúgy 1 pontot kapok (jó esetben 2-õt), mintha lelõnék egy gyalogost, vagy ha egy kicsit is biztosabban mûködnének a légelhárító rakéták, akkor jobb lenne a conquest.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

leveskocka
na.csakhogy jopar szerveren akkor derul ki,hogy no vehicle,amikor betoltott...masreszt,meg meg nem szoktam meg,hogy figyelem,aztan keresem szokasos kis tankocskaimat,es sehol meg egy bicikli sem😊a faszom se gyalogol😊
Á dehogy, csak leveskocka barátunk megint egy kicsivel többet ivott a kelleténél😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
mellesleg nekem tetszik az infantry-s szervereken a csapatjáték, mintha egy kicsit jobban összeállnának a squadok, és tényleg együtt mozognak, megéri. nincs széthúzás pl. amiatt hogy az egyik szakasztárs hirtelen elhatározásból beül egy tankba vagy apc-be. fõleg 16-os szervereken lehet jó kis csatákat vívni.

gbc csabika
Nagyon idegesíthet Téged az a no vehicle opció, hogy ilyen tapló modorban adod magad elõ vele kapcsolatban, biztos kényszerítenek hogy játszál vele. Egyébként úgy néz ki hogy az az alaphelyzet, hogy én is itt vagyok meg még sokan itt vannak akik szeretnek infantry-t játszani, és kurvára nem megyünk sehová mert ez neked nem tetszik.

mesor
Nem értem miért kell ezért sírni!

Ezer+1 conqest server van a világon. Ha nem akarsz infantry serveren játszani akkor keresel egy olyant amin vannak jármûvek is.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Yan
jah,
10 méterrel a spawn ponttól

¥ xfire: kistekila

Yan
jó ez igy, kellett!
ismerünk olyat aki infantry-n tankal javitotta a statját.

¥ xfire: kistekila

ehh... új Janek nick lett bannolva... a 8. a sorban azt hiszem
Egyébként hogy lehet ilyen jópofa, nicket mutató képet rakni ebbe a kék sávba? az sem baj ha van benne kicskancsó 😊 ...no meg egy pár csillag, hogy éjszaka is lehessen látni ? <#fejvakaras>
Én voltam aki volt szerencsés a pisis admint az =ASF= szerveren a sírógörcsig hergelni azzal hogy Wake Islandon 1,5 percenként lõttem le J-10-el, azóta is bannol-va vagyok. Az admin egyébként =ASF= Panzeruelle. LOL.
Se BC, se Br...õ az ellenség volt TK ért kick-elt, ha esetleg ejtõernyõst nem ütöttem el aki a felhõrõl ugrott le, akkor TK szóba sem jöhetett...mivel õk folyamatosan lopták a másik J-10et, hogy üldözzenek 😊
Láma banda (ez nem azt jelenti hogy én jó vagyok 😛)
koschwarz
a talicskáknak csak egy kereke van, mirõl beszélsz ...izé...valamilyen király<#mf1>

Crem
Itt az a lényeg, hogy a PB nem a játékot látja, hanem egy elõre berakott képet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Morgen!

Engem is kivágtak jómultkor, mert a tv toronynál elvitte a teljes squadjukat 2db cremmore!😄
Ahogy valaki elkezdi õket szopatni, rögtön találnak indokot és kidobnak a serverrõl...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Amúgy boroskólás jóreggelt (TM) mindenkinek!

Elérjük ma a 100k-t?😊

Tegnapelõtt is csodálkoztam, hogy nem rúgott ki minket, pedig kapott egypár fejest😊

schrank
én is szoktam itt játszani és általában dobogós helyek meg is vannak igaz én nem bombernooblámáskodással szerzem a pontokat hanem tisztes négykerekû munkával <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

kBagyula
Juroforsz: (ha nem írtam volna már le vagy százszor ezt akkor egyszer sem, kopipészt)

Nem az az EA-nál regisztrált neved, mint amit a BF2-ben használsz. Ez annyit jelent, hogy:
A két booster pack (EF/AF) EA account névhez kötött. Az EA account nem feltétlenül egyenlõ a BF2 online account-al, így szerencsétlen AF/EF nem enged játszani, mert nem ugyanaz a játékbeli neved, mint az EA-nál beregisztrált profilodban.
Katt ide, majd lépj be az EA profilodba (gondolom van olyanod, mert vásároltál játékot és feltételezem, hogy regisztráltál is EA-nál, ha mégsem akkor regelj náluk egyet)
Majd a profilodon belül a ''Downloads info'' fülre katt és írd át (be) azt a nevet amivel játszol online a BF2 EF/AF -el. (Lásd kép)
A képen láccik, hogy az én EA account nevem "kBagyula" a játékbeli pedig RódzserNyúl. 😊

Esetleg ezt valami illetékes elvtárs betehetné abba a fakú-ba.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Minap írta ide valaki, hogy egy osztrák szerveren a kiskorú adminok nem bírják elviselni, ha valaki jobb náluk. Na, mondom magamban, ezt megnézzük. Hátha kihúzom én is a gyufát. Nagynehezen bejutok a szerverre, (20 slotos) és biztos ami biztos alapon, hogy biztosan felfigyeljen a nevemre, az elsõ lespawnolásom pillanatában, indítottam a korábban említett admin gyerecske ellen, egy össznépi (politikusnyelven: bizalmi) szavazást. Persze mondanom sem kell, a mi oldalunkon volt. A szavazás nagy sikert aratott, csupán egy szavazat kellett volna, és a kicsi admin repül a saját szerverükrõl. Ezzel sikerült is belopnom magam a szívébe. Innentõl kezdve, megkülönböztetett bánásmód dukált nekem. Kezdõdött azzal, hogy az elsõ halálomkor, átdobtak az ellenhez, mivel ha engem akar ölni és nem akarja az amúgy is ûberbrutál statját TK -val rontani, akkor elöbb meg kell szabadulnia tõlem. Megtörtént. Daqing, én be a SU-ba, azt amúgy is szeretem, aztán amolyan ereszd el a hajamat módjára elkentem a szájukat. Naná, hogy nem kellett sokáig várnom. (Hozzáteszem, nem volt semmi olyan, ami miatt kinyílhatott volna a bicska a zsebükben: BR, BC, SpawnCamp...stb.)

Ilyen kicket többet is kaptam azon a mappon, de mind csak egy perces volt. A namber one akkor is a következõ pályán (Karkand) következett be. Amikor már biztos voltam benne, hogy szép nagy csoportokban mozognak és szorosan,... na akkor szaporítsuk õket. Support, elõ a gránátot, és ami a csövön kifért... hullott rájuk a gránát, minha csak havazott volna. Nem örültek neki, és ezt értésemre is adták:

Ui.: Miért volt ez nekem jó?

Mert a többi nem =ASF= klánhoz tartozó játékos akikkel egy oldalon toltuk, már azon szurkoltak, hogy vissza tudjak még joinolni, hogy szivathassam még a gyerecskéket egy kicsit! Szóval, jó volt.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mNzJean
Miért azért mert valakinek az jön be ,hogy nem artyzzák szarrá , és nem spawnkempelik apc-vel, és a klános helisek nem rajtuk élveznek el? Amig ez az álltalános morál a servereken addig van létjogosultsága a no vehicle opciónak.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ez jó, óvszerszökevény!!!! <#eljen><#eljen><#nevetes1><#nevetes1>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

leveskocka
ujfent rohadjon meg,aki no vehicle opciot rakott be...menjen a sok paraszt kantersztrajkozni...ne higitsak itt a levet!
Helló!
Valaki tudna segíteni?Megvettem a euro forcet le töltöttem installáltam és mégsem tudok vele játszani a játékban kiírja hogy töltsem le.

hamarosan!😊

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Lehet tudni hogy állnak a magyar ranked szerverrel? Mikor lesz legközelebb?

PT-6|GSJinn

HUNCUP war, 8vs8 conquest:
VéNY vs Dragon

Road to jalalabad:
130 - 0 (VeNY MEC won)
133 - 0 (VeNY USMC won)
Fushee pass:
147 - 0 (VeNY USMC won)
196 - 0 (VeNY PLA won)

összesen:
606 - 0 (VeNY won)

A számszerû eredmény ne tévesszen meg senkit, igen kemény körök voltak!
Köszönjük a wart!
odex
hát a szözsz az ilyen kis izé 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

HTS s3rg1nh00
túl sokat ittál,rosszmájú vagy😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Nono, kimentettek oket <#ejnye1><#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
akkor nem lennék itthon...bár van benne igasság,onnan is tudnék ide írkálni😄

SigS
Most lattam a Fokuszban hogy 2 gyerek addig jatszott az iskolaban szamitogeppel mig beesteledett es rajukzartak az ajtot! Nem Te voltal az egyik? <#nyes>

HTS s3rg1nh00
de az nem du4kor kezdõdik,hanem akkor van vége és napközinek híjják😊😉

Danee
ez nem az mikor az also tagozatosokat lekötik vmivel emig anyuci értük jön? 😊)))

Ennyit a csapatmunkáról...😊

HTS s3rg1nh00
háát egy párszor már megesett hogy elaludtam órán,legutóbb 1,5 hete angolon😄
egyébként meg filmklub volt,de már meg nem tudnám mondani mit néztünk-osztályszervezés,látszott is me' 8an voltunk xDDDD

uHs Gerzson
Pff én csak most értem haza suliból....

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SigS
Bealudtal es nem vetted eszre hogy a tobbiek mar reg hazamentek mi? <#hehe>

HTS s3rg1nh00
semmilyen korepen nem voltam,se különórán,se edzésen...csak suli x(

mohus
lol
suli

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ERykk
Ennyi korrepetálás nem sok egy kicsit?<#vigyor5>

HTS s3rg1nh00
jó estét,most értem haza suliból<#wilting>

item
Üdvözlet emberek... <#wave>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kBagyula
Hehe, ehez kell egy plugin, és akkor megtudod nézni... kivéve ezt, mert ez valamiért nem jó, de plugin mûkszik.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Me0w
Takarodj faszmajom

Together we'll fly someday...

Fujiryu
Valaki RDHA|Flash msn címét elküldhetné privát üzenetben😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
Mi az? Megint elõkerültél óvszerszökevény?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

koschwarz
<#wilting>

démonigyerek
Ebbe a szarba lassan már a csaatmunka is csít lesz

Running
- A Kupából kilépett a Swords of Gabriel Klán kiállási problémák miatt, az edC-t is kiírtam a táblázatból. A Kupát két ötös csoport folytatja, más változás nincs.