Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ezer+1 conqest server van a világon. Ha nem akarsz infantry serveren játszani akkor keresel egy olyant amin vannak jármûvek is.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
ismerünk olyat aki infantry-n tankal javitotta a statját.
¥ xfire: kistekila
Se BC, se Br...õ az ellenség volt TK ért kick-elt, ha esetleg ejtõernyõst nem ütöttem el aki a felhõrõl ugrott le, akkor TK szóba sem jöhetett...mivel õk folyamatosan lopták a másik J-10et, hogy üldözzenek 😊
Láma banda (ez nem azt jelenti hogy én jó vagyok 😛)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Engem is kivágtak jómultkor, mert a tv toronynál elvitte a teljes squadjukat 2db cremmore!😄
Ahogy valaki elkezdi õket szopatni, rögtön találnak indokot és kidobnak a serverrõl...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Elérjük ma a 100k-t?😊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem az az EA-nál regisztrált neved, mint amit a BF2-ben használsz. Ez annyit jelent, hogy:
A két booster pack (EF/AF) EA account névhez kötött. Az EA account nem feltétlenül egyenlõ a BF2 online account-al, így szerencsétlen AF/EF nem enged játszani, mert nem ugyanaz a játékbeli neved, mint az EA-nál beregisztrált profilodban.
Katt ide, majd lépj be az EA profilodba (gondolom van olyanod, mert vásároltál játékot és feltételezem, hogy regisztráltál is EA-nál, ha mégsem akkor regelj náluk egyet)
Majd a profilodon belül a ''Downloads info'' fülre katt és írd át (be) azt a nevet amivel játszol online a BF2 EF/AF -el. (Lásd kép)
A képen láccik, hogy az én EA account nevem "kBagyula" a játékbeli pedig RódzserNyúl. 😊
Esetleg ezt valami illetékes elvtárs betehetné abba a fakú-ba.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ilyen kicket többet is kaptam azon a mappon, de mind csak egy perces volt. A namber one akkor is a következõ pályán (Karkand) következett be. Amikor már biztos voltam benne, hogy szép nagy csoportokban mozognak és szorosan,... na akkor szaporítsuk õket. Support, elõ a gránátot, és ami a csövön kifért... hullott rájuk a gránát, minha csak havazott volna. Nem örültek neki, és ezt értésemre is adták:
Ui.: Miért volt ez nekem jó?
Mert a többi nem =ASF= klánhoz tartozó játékos akikkel egy oldalon toltuk, már azon szurkoltak, hogy vissza tudjak még joinolni, hogy szivathassam még a gyerecskéket egy kicsit! Szóval, jó volt.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Valaki tudna segíteni?Megvettem a euro forcet le töltöttem installáltam és mégsem tudok vele játszani a játékban kiírja hogy töltsem le.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
PT-6|GSJinn
VéNY vs Dragon
Road to jalalabad:
130 - 0 (VeNY MEC won)
133 - 0 (VeNY USMC won)
Fushee pass:
147 - 0 (VeNY USMC won)
196 - 0 (VeNY PLA won)
összesen:
606 - 0 (VeNY won)
A számszerû eredmény ne tévesszen meg senkit, igen kemény körök voltak!
Köszönjük a wart!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egyébként meg filmklub volt,de már meg nem tudnám mondani mit néztünk-osztályszervezés,látszott is me' 8an voltunk xDDDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
suli
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.