Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különbözõ megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....
Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected]
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
De valami ok folytán, soha nem kutattam olyan progi után, ami bejelöli nekem a fix célkeresztet. Lebukott csiter is kérdezett volna elösször mielött felteszi. Biztos megmondták volna neki, nem szabad, mert tilos. Jó tanulópénz lett ez neki. És amint ismertek, aki egyszer lebukott a pb ellenõrzésen, az továbbiakban a szemembe mi.
De itt van az ellenmondás. Én a filcollazással szereztem évekkel ezelött elõnyt magamnak, mikor a bf még a pb-t sem ismerte, Steve meg progival. Kettõnk közt mi a külömbség? Érdembe semmi. És mégis van. Ö lebukott, én nem. Szal ahogy vesszük, én is csiter vagyok azokkal együtt, kik használják
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A PB nem tesz különbséget a segédprogramok, és csít programok között.
Ezért bárki, aki külsõ programot használ legyen az bármilyen ártatlan kis progi, megkockáztatja a ban-t.
Yan: Az autohotkey-nél viszont kicsit más a helyzet.
Lehet scriptelésre használni, ami tiltott, és lehet keybind-re használni ami nem. Ezért az a faramuci helyzet állt elõ, hogy a PB szerint a használata nem engedélyezett, de ban sem jár érte.
Viszont a punkbusted-os srácok szerint ennek ellenére ez csalás, ezért azokon a szervereken amik benne vannak a Global Master Ban List-ben
az autohotkey-t használókat autómatikusan kivágja a PB, míg azokon a szervereken amiken nem fut MBL ott viszont nyugodtan garázdálkodhatnak.
Szóval szvsz, bármit megtehettek, hogy jobban menjen a játék, de külsõ programot inkább ne használjatok rá.
levélbontás
nekem is bevan jelölve a monitorom közepe csak máshogy
www.czekoart.hu
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
korrekt tõled, hogy közzétetted, de nem kellett volna egybõl azzal jönni, hogy a cb-n így meg úgy durvábban csalnak. Ez pont olyan, mint amikor valaki lebukik doppingvizsgálaton és azt mondja, hogy nem tudja, hogy került a szervezetébe.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Mesor, engem is szájbakéne mert kötekszem, de neked meg a szád kéne kimosni, mert csúnya szavak jönnek ki belõle.<#mf2>#mf2>
Nesztek hitetlenek, nézzétek csak h játszik a csíter Running!! 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
meg az sem fairplay, hogy a pb nem fogja meg az olyan csapatokat, mint a Team Rock, Renegades, aPas és társai, de egy ilyen apróbb segédprogramot máris kiszúr:S
Steve b+ nagy fasz voltál.<#shakehead>#shakehead>
Ürügyet nem keresünk, mert igy is berugunk 😊
Az aláirásod most már aktuális :p
¥ xfire: kistekila
Mellesleg az elõny dolgokat én is balfaszságnak tartom ... én szeretek High-on jáccani, rá is basztam régebben soxor mikor klánmeccsen elfelejtettem lentebb venni a dolgokat ...viszont az qrva idegesítõ, hogy eldöntöm, hogy játszok a BF2-vel és közepesen hatékonyan (Saját szintemhez képest ...) vagy játszok teljesen hatékonyan, de Wolfeintein-el ...
Én valahogy úgy vagyok az ilyesmivel, hogy ahogy Steve-et ismerem a Hordás gyakokról, valszeg célkereszt nélkül se lenne elveszett ember ...
Olyan lehet ez a célkereszt mint az Script-ek ... Ugyan elõnyhöz juttatja az embert, de nem komoly "csít" kategória ... Mert én pl: nem festegetném a monitoromat, ez azért elegánsabb megoldás, de gyakorlatilag ugyanaz ...
Ráadásul ismerve a BF2 fegyvereinek szórását, az a célkereszt gyakorlatilag placebo hatású max 😞
Olyan pontosak mint gyerekkoromban a szomszéd srác ... tanítottam, hogyan kell csúzlival célozni, elõttem ált, de fejbelõtt <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
inkább olyanok ne történnyenek, mint nemrég velem (és nem elõször), hogy a csávókám ak-val, állva, egy fejeslövéssel leiskoláz simán snipertávolságból, miközben én már 2. lövést eresztettem a fejébe, és nem bírt elpatkolni. <#nemtudom>#nemtudom>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
és ha valakinek olyan gagyi gépe van (lásd: shrek), hogy ha bekapcsolja a zárnyékokat, akkor 2-re zuhan az fps-e?<#nezze>#nezze>
1. A gépem megengedné, h HIGH grafikán toljam mégis low kell hogy játszak klánharcok során. Árnyékok, aljnövényzet stb. Ez nem fairplay.
2. Már az sem fairplay, h öreg régi monitoron fele annyit se látsz mint valami új moncsin. 😊
3. Az sem fairplay hogy beragad az egérgombom és nem tok lõni, amig másnak rendesen megy, de mit tegyek a rohadt corába nem volt normális egér. 😊
4. Az sem fairplay hogy a fuji egy megszállott statpadder, akit ráadásul még lelõni is alig lehet. 😊
Biztos van még.
Mivel ez is plusz elõnyhöz juttat, jogosnak tartom!
Személy szerint a videó beállításokból adódó "elõnyöket" is próbálnám valahogy kompenzálni!
A fairplay számomra ezt is jelenti!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ui.:tudok neked ingyé CD kulcsot szerezni<#hehe>#hehe>
Team GIGABYTE
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(amúgy mi a bánatért változtat steve nevet? 😊 most sztem az új béef elég nagy szopatás egy ilyenért...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info