Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
hát mi?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fujiryu
Most basztathatjátok Steve-t, de amit csinált az nem csítelés...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Beers
<#nyes>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Yan
szted kapcsolodik az én hsz-hez?
vagy csak spontán viszket a hátsód?
de hogy válaszoljak: a fogaiddal még megtehetem, vigyázz rájuk!

takony, provokálod itt a népet, utána huzol a moderátor topikba panaszkodni

&#165; xfire: kistekila

Crem
<#eljen><#taps>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Dékont dékont dékont!!! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Fasza 😞 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DonC
éppen most nehezményeztem KTC-nél, h nem kaptam meg. (õ is most említette) 😊

Beers
Ice d con-os cikkét mikor olvashatjuk a bf.hu-n? (állítólag elküldte neked)

DonC
az 5 leggyakoribb magyarázat a csitre
1. csak kiprobáltam
2. csak veletlenul feltelepitettem valamit
3. biztos az explorer toltott le valami virust 😄
4. driver probléma miatt volt egy nagy célkereszt a fején...
5. azért kellett a segédprogram, mert nem akartam összefirkálni a monitorom...

DonC
aha 😊 anyámnak is vettem egy laposmonitort, ütöttem egy kurva nagy lyukat kalapáccsal a közepére... azóta jól átlát rajta. mindent meg lehet magyarázni, látod komám most már ebben a kategóriában is az elsõk között vagytok! 😊

<#taps>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

kinek kell Yannak bizonyíani? neked?? neki nem láma-páblikon kell bizonyítania hanem waron és a kettõ nem ugyanaz!!!

akkor hogy most módosítottad a beszólásod énmeg hozzáírom: elmecc te a kecske-telepre mekegni mert itt senkit nem hacc meg 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

és kiverted?

Yan
ja, ja. faq-ban is van 😊

SubZero911
Megoldottam THX.!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

HTS s3rg1nh00
akkor szopjál nyugodtan...<#nemtudom>
csak egy full 1.4-et kell felrakni,nemtom mi bajod...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SubZero911
Persze, szarakodjam végig megint PATCH-elést !

Hülye azér nem vagyok !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

HTS s3rg1nh00
ménem telepíted újra akkor még1x?
elõtte mentsd el a profilokat,biztos ami ziher...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SubZero911
Sziasztok !

Segítségre lenne szükségem. 1.4-es patch originá1 .exe file és originál core.dll file kéne, mert el**sztam a NO-CD exével.

(Mielõtt bárki fikázna eredeti game, csak újratelepítettem a játékot és gondoltam letöltöm a GCW-rõl a NO-CD exét. KÁR VÓT)

TS Zolly
<#nevetes1>

Yan
neked nem féreg mozgásod van,
hanem te vagy a féreg!

Akkor próbáld csak ki emlitet szervereket szólj mikor mész megnézném a 3.5 dk/d dat.

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

és kérdezett valaki?

amúgy az a köcsög mi a fasznak rak fel ilyen köcsög X-eket és a faszért kell mindig itt csúnyán beszélnia kurva életbe bassza+!(sry és csak vicc, így járt!)<#sniffles><#pias><#integet2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

én nem ugrálod, de megvan a 3.5ös k/d mindéég

Piedon
Atwe-nál az lenne a csít ha végre egyszer helyesen írna..., behhh a mai fiatalok.
Amúgy én már csak féregmozgásnak hívom amit mûvel...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Fujiryu
Az, hogy mesort nem lehet lelõni a magyar szerveren, az azért van, mert azon a szerveren a szokásosnál kevesebb golyó talál be...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Én is azt mondom amit csabika: ATWE EGY LÁMA!!!!

Összefoglalva meow barátom semmit nem használok alap bf2-tön kivül. Ha meg ilyen "extasys kenguruk" ra. Vágysz akkor keresöbe ird be : dke vagy elunex itt löhetsz magadnak egy pár ilyen kengurut 😄D
pl.magnificent .rock(TLResporT) .apas .wilda meg egykét érdekesen mozgo egyén gondolok olyanokra ök rendesen tolják .a (mac-rot)
De magyarok közöt is van pár kenguru rajtam kivül .
Sajna nekem nem telik macros cucokra de még egy normális videokártyára se.(9550xt)

Running meg ne dicsekedj arra hogy élesztet embert földön le shockolod😊<#lama>

Progit én is kiprobáltam de nagyon nem jött be mivel idegesitet rohatúl, próbáltam én is a monitor festést de az még jobban idegesitet igy hát nincs semmi ilyennem nincs és sokkal élvezhetöbb mint valami matricát vagy idegesitö x szet nézem . Iron sigh-tot meg egyáltalán nem használok se közelre se távolra sokkal jobb a simán.

Bunnyhopp Nem nehéz csak szokni és gyakorolni kell semmi extra . Kár hogy dolfin közben nem lehet löni max éleszteni vagy meddik packot hajitani :.

lol.😄DDDDDD

Running
A génjeibe van, nem tiltható, ha erre kérném, olyan lenne mintha a halálát kívánnám.<#hehe>

atomboy
Vadaszgepen biztos... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

gbc csabika
Ugyanmá', Atwe balek....<#hehe>

Me0w
Arra nem tudod beidomitani, hogy az ugralast mellozze?

Together we'll fly someday...

Running
Ez tény, de õ már csak ilyen. Én le tudom lõni, sõt multkor kapott egy shock padot is tõlem, majdnem elsírta magát a ts-en. <#nyes>

Me0w
Neha nekem is osszejon egy-ket kor erejeig, de amit neha atwe muvel az engem alt+f4-re kesztet. A masik, hogy bunnyhoppol mint egy extasys kenguru.

Akik joystikkel repülnek azok is ilyen elõnyben vannak.Az Essex légelhárítójában ülve elõbb hallom a csörömpölést mielõtt az ellenséges repülõgépet látom és hiába nézek jó irányba.Billentyûvel repülve lehetetlen ilyen pontossan kilõni.

Jó sztorik.Én nem tettem fel programot és egyszer az adminnak panaszkodtak,hogy valami hack-et használok.El is mentettem a játék képeit mert cheatrõl igen de errõl sose hallottam.

Running
Ja de sorolhatnám még, minden klánban van 2-3 ilyen játékos és biztos vagyok benne, h nem azért ilyen jók mert csalnak, hanem mert jobbak az adottságaik.
Ennyi erõvel te is néha egy buzi csíter vagy, csak nem akartam kimondani.<#mf2>

Running
Meow miért ítélsz el valakit mert jobban lõ, tõletek is van pár olyan játékos akit alig lehet lelõni, õk is csítelnek csak nem fogja meg a pb, hm?

koschwarz
<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Drill: Most vett egy új lapos moncsit és nem akarta filctollal összefirkálni, ezért inkább egy ilyen progit keresett amivel ezt elkerülheti, egyikõnk se tudta h a pb ezt is nézi. Nem ítélem el ezért, valszeg nekem se lenne kedvem az új 90ezres moncsimat összegányolni. Nekem régi fos van, azt lehet firkálni, annak már a légy se árt.
Ez volt az ok, nem fogom tovább magyarázni. Nem az akar lenni, hanem már az, és az is marad, senki nem fogja kerékbetörni ezért a baromságáért.
Ennyi erõvel én is faszláma vagyok, mert fél évig mást se csináltam mint helivel (nem vadászheli) kempeltem a zászlókat és farmoltam a pontokat. Aztán meg apc-vel lõttem karkandon a láma német játékosokat, fõleg hotelnél a szokásos helyeken. Ez se sokkal szebb, mint x-elni. Kinek mi az elitélendõ, egyén válogatja.

Me0w
Azert atwe ugyesseget nem csak a reflexek adjak, csak sajnos amit o hasznal azt meg nem fogja a pb.

Boxer HUN
Pláne, ha a CRT flatron moncsinak a képernyõje 1 cm vastag!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Egy jóóóó pofa sörre... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Running: " Steve sajnos nem tudta h ez a progi árt a pb-nek, viszont ezzel úgy érezhette h pontosabban és gyorsabban is tud lõni". Ezek szerint õ olyan programot keres, ami "nem árt" a PB-nek??<#levele> Így akar újra a Horda "megbecsült" tagja lenni??<#ejnye1>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Running
Nem semmi. Egyébként én tudom miért akart steve x-elni. Ismerem már annyira h sejtsem. Mindig arra törekedett h a játékban a legjobb tudását nyújtsa, és rengeteget is gyakorolt ennek érdekében. Viszont ugye az is tény, h a reflexeken azért egy idõ után nincs mit javítani, pl atwe mindannyiunknál 2x gyorsabb, akárhogy is törjük magunkat. Steve sajnos nem tudta h ez a progi árt a pb-nek, viszont ezzel úgy érezhette h pontosabban és gyorsabban is tud lõni, ami talán igaz, talán nem. Mindenesetre otthon én is kipróbálom ezt a monitor firkálást, h mennyit segít, de szerintem nem sok jelentõsége van a bf2 sebzésrendszere miatt.

Murry
Az én szememben nem Steve a csíter, hanem pl az aki tegnap sharqi-n csak egy szál pisztollyal rohangált, és 50 / 3 as a statja, amikor Gore-val ketten oldalról, és szembõl beleküldünk 1-1 teli tárat az arcába, és persze mi halunk meg, õ meg még arra se vette a fáradságot, hogy tárazzon. És mintha ez még nem lenne elég rajta kívül fenn volt a szerveren 3 másik klántársa is akik semmiben nem maradtak le tõle „tudásban”. 😊
Kb 3 perce voltunk benn a szerveren, és fejenként 10 halálunk volt 0 öléssel, és mindet õk okozták. Az ellenségbõl gyakorlatilag csak nekik voltak pontjaik. Amikor végre meg helibe ültünk akkor meg a TV rakéták folyamatosan felrobbantak rajtuk, de nekik persze nem lett semmi bajuk. Már nem is csodálkoztunk rajta. Utána inkább visszatértünk assaultba, és megszülettünk középen, ahol abban a pillanatban agyon is lõtt minket az egyikük tankal.
5 mp múlva a bal szélsõ zászlónál születtünk meg és megint rögtön meghaltunk ugyanattól a tanktól. ÉRTITEK? Ugyanattól a tanktól. Holott ennyi idõ alatt még a közelünkbe sem érhetett. Na ekkor nyomtunk rá 1x-re a disconnect gombra.

Pharolas
Jelentkezhetek??<#mf2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
Már megint ez a pontozás <#fejvakaras>. Ej, de nem szeretem én ezt.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...