Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Bezzeg azt nem vágja ki a PB, aki szõnyegbombázást csinál artyval úgy, hogy még commander se volt.

atomboy
Ez szopas...
Filctollat viszont nem fog...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Running
ba0aa692ea5411973ed1e99c3139 "Horda_ Steve79" "80.98.103.236" GAMEHACK #89040

Ezek mit csinálnak,hogy így gyülik a pontjuk?Senkit nem lõnek le...
"Training for match" a szerver neve...
TS Zolly
Milyen koddal fogta meg a pb?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Itt van a progi mûködés közben, tessék:

Piedon
"Mellesleg ugyanitt cdkulcs eladó."<#hehe><#idiota>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Running
Sziasztok BF2 Community!

Most kb 10 perce tájékoztatott az egyik Horda társam (steve79), hogy a PB kirúgta és bannra került a cd-kulcsa egy illegális program használata miatt, amit ma telepített fel a gépére.
Ez a program mindösszesen annyit csinál, hogy egy x-et tesz a monitor közepére bf2-ben, ezáltal zoomolás nélkül is jobbat lehet látni hova lõsz, ennyi. Sajnos a pb ezt nem akarta, így bannolta. (Hozzátenném, h szánalmasnak tartom azt, hogy rengeteg ember (cb fõleg) csal mint az állat, azok mégse buknak ki, csak az ilyen kis faszságok, amik tényleg lóf*szra se jók, na mind1.)
A miheztartás végett steve új néven fog játszani, új játékot vesz, és továbbra is a Horda aktív és megbecsült tagja marad. Reméljük legközelebb inkább a fictollával rajzol a monitorra, mint baromságokat töltöget le a bf2-höz.
Nagyon szeretném, ha nem kezdõdne el a köpködés, az elméletek gyártása, és a szokásos dolgok, amiknek semmi értelme. Aki ilyesmit szeretne közzétenni, azt személyesen megteheti, ha eljön a bf2 bulira, szeretettel várjuk.
Azt hiszem más nincs egyelõre, köszönöm a figyelmet és a megértést.

Üdv.

joebacsi
úgyérzem nemárt ha leírom...jobb a békesség 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Piedon
Gondoltam ez "értelem"-szerü...<#hehe>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

joebacsi
azért nemárt neki, ha kisüti párszor 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS
Azt hallottad hogy ember jart a holdon?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Piedon
Li-ionos aksinál nincs memóriaeffektus, tehát rá lehet tölteni akármikor, nem kell megvárni, hogy teljesen lemerüljön. És ha jól emlékszem nem is kell "formázni" az aksit mint a régi telefonoknál. Tehát feltöltöd teljesen 12-14 órán át egyszer az elején aztán használod.

schrank
köszi megnyogtattál <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
nyugi, így az információk alapján még ezzel a készülékkel se lépted át az évezred küszöbét 😄

joebacsi
ittmeg a vidijó inszéjnes változata 😊
ejj mekkora gamma volt, minnyárt elõ is túrom a cdjét 😊
hiányzik már a 8x8 behemoth 😄

schrank
átolvastam én mindent de sehol nincs írva errõl az akksi kisütísrõl vagy mi a ...szomról bár az is elképzelhetõ hogy egy másik roncs mobilt kaptam az enyém helyett csak nekem még az is új ... ugye árulnak még nem színes kijelzõs készülékeket ?! <#ticking>

joebacsi

Me0w
Egyszeru. Kinyitod a konyvet amit hozza adtak, es abban le van irva. Egyebkent vigyazz az ilyen modern technologiakkal, te 1980-hoz vagy szokva (szoktatva)...

Together we'll fly someday...

schrank
ma becseréltem az alcatel one touche easy-met a pannonnál tudjátok a roncsbeszámítás <#hehe> és az új telónak Lilonos az akksija de elfelejtették közölni hogyan kell legelõször feltölteni ha esetleg lenne köztetek a hardverbuzik közt egy-két jóravaló mobilbuzi aki segítene ...<#vigyor5>

atomboy
Insane kiralysag volt, tudtak am a magyarok irni jo jatekot. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

<#integet2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

joebacsi
ehh, insane-ben játszottam énis pár ilyet 😊

joebacsi
dexter pilotot lerántom énis sztem mostanában, elég szimpatikus dolgokat olvastam róla 😊

Cream78
dicehater
off

Heroes sem rossz de én Dexter (nem a rajzfilm haha) párti vagyok azt se hagyjátok ki - örök király jelenleg: Rescue Me 1-3 - überlehetetlen...

on

OFF

Bazz! Uj sorozatot fedeztem fel: Heroes. Gyujtsetek be, ha lehet! Itt ott gyomor kell hozza.(Pocsek dolog, ha az ember lanya kvazi halhatatlan, es egy baleset utan a boncasztalon ter magahoz, mikozben nagyreszt mar fel is boncoltak.)

ON

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HTS s3rg1nh00
H2es az egy buzi városi autó,ami elmegy könnyebb terepen is(aka.SUV a szakzsargonban),nem csoda h.eltört ott a felfüggje,hozzáteszem balfasz kezébe is adták,azokon a köveken nem kell balra-jobbra csavargatni a kormányt...<#wilting><#taps>szvsz inkább a sofõr hibája volt a dolog,ki az a paraszt aki fél méternél nagyobb köveken ütközésig fordítgatja a kormányt?állat,meg is érdemli,vett volna inkább H1et ha már ennyi pénze van...no comment...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Semmit.Rendszervisszaállítást probáltam:egy héttel visszaállítottam.Akkor ugy ahogy elsötétült a monitor,de akkor meg vmi shader-file-t hiányolt.Volt közben 2tört játék fenn.Ezek okozhatnak ilyet?

Beers
Esetleg rendszer-visszaállítás?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
windózban nem változtattál semmit? vírus, féreg, stb.?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Köszi.De csak az alapjátékrol van szó.Elöszõr az 1.4-re patch-elve volt fönn.Az volt,amelyik ment,azóta,hogy megvettem.Aztán egy nap akarom indítani:semmi.Azóta fölraktam az alap game-t simán,úgy is hogy patch-eltem.De semmi.ugyanaz a hiba.Az esemény leírása a naplóban:"Az eseményazonosító leírása a forrásban nem található.A helyi számítógép nem rendelkezhet.......stbstb"

hát itt nem segített az önzáró differenciálmû, sem a 2:1es áttétel <#nevetes1>

-tRs-Landor

koschwarz
jól láttam hogy kitört a kereke? <#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

én tisztában vagyok vele (www.hummer.hu) <#awink>
ezért is fogok H3at venni - ûberdíszbuziskodás

-tRs-Landor

jahh ezegy dizájn h2-es .. díszbuziknak való magamutogatás céljából 😞( a h1 amit az amcsi hadseregnek fejlesztettek tényleg terepjáró

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

na ilyet se veszek bazzee<#vigyor><#mf2>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

vannak hozzá kiegészítõid is?? ha igen próbáld ki azt, hogy nem a full 1.4-et, hanem az incrementalt rakod fel...

errõl a hummer halála videó jut az eszembe <#vigyor5>

-tRs-Landor

Hali.Nekem eredeti van a gammábol.Eddig ment.Aztán nekem is elkezdte ezt csinálni:indítom,csönd,megjelenik fehér téglalap,ennyi.A naploban hibaként írja.Próbáltam ujrainstallálni,semmi.Ugyanez!Mi a bánat a baja?Hangsúlyozom:EREDETI a játék!!!Közben hangkari,videokari drivert frissitettem.Uj windows kéne?Az EA-t sem tudom,hol érjem el.Van az oldalukon egy telefonszám,de azt nem veszi fel senki!!!Hmm?

tod a jómunkáho nekem idõ köll nemvagyok ijjen ösztönös teheccség min egyesek 😄DDDD

Dzsó: az! kortárs 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
öö valami kortárs lesz?

joebacsi
nézek valami jókis csoportos tanfolyamot, hogy felkészülve várjuk a játékot 😊
pár aranyos cseh lyányka biztosan nagyon hatékonyan tudná átadni nyelvük fortélyait 😊

uHs Gerzson
Ahányszor akarja b+ 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Hanyszor szerkesztesz meg bele b+? 😄

Together we'll fly someday...

idézet egy koszrús költõnktõl (bf2142 fórum):
"Minek kezdesz bele olyanba amihez hulye vagy? Menj el a boltba, vedd meg." .. vajh ki is Õ?!
😄DDDDD természetesen ez a "miért nem megy.." kérdésre adott válasza

nem kellova! majdova elkezdünkova csehül tanulninova<#vigyor> énova már tudokova pár szócska...
Zlaty Bazant, becherovka

jóójlesszaz csak kéne ingliss vörzson 😊)

Crem
egy kis off

Armed Assault: ARANYLEMEZ!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Boxer HUN
... <#hehe> A házimacskánk meg már reggelrõl fúj az ilyenek miatt, mint az anyatigris...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)